Luettelo yhdysteistä

Wikimedia-luetteloartikkeli

Alla on lueteltu Suomen tienumeroltaan nelinumeroiset yhdystiet alkuperäisen tiepiirijaon mukaan.

Uudenmaan tiepiiriMuokkaa

 
Muijalan eritasoliittymä Lohjan ja Vihdin rajalla.
 
Yhdystie 1130 Espoossa Kauklahden ja Kivenlahden välillä.
  •   TammisaariPrästkulla
  •   Hanko–Tulliniemi (lakkautettu, nykyisin eri paikassa)
  •   Tammisaari–Västervik
  •   Hulta–Koski
  •   (lakkautettu)
  •   Karjaa (lakkautettu)
  •   Karjaa (lakkautettu)
  •   Pinjainen–Linhamari
  •   (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   Ratakatu (lakkautettu)
  •   Tammisaari–Pohja
  •   Haarjärvi–Paikkari
  •   Tammisaari–Snappertuna–FagervikInkoo
  •   LohjaKarstuSammatti
  •   Oino–Niemi
  •   Sammatti–Saukkola
  •   Lohja–Ojamonharju (lakkautettu)
  •   Tynninharju
  •   Roution maantie
  •   Tenhola–Östanberg
  •   Lohja–Vasarla–Saukkola
  •   Hyrsylänmutka
  •   Raaseporinlinna
  •   Karjaa–Snappertuna
  •   Karjaa–Antby
  •   Fagervik–Barösund
  •   Inkoon Öljysatamantie
  •   Lohja–Lohjanharju
  •   Kivenlahti–Lapinkylä–Siuntion kk.–Virkkala
  •   Veikkola–Lapinkylä
  •   Otsolahti–Leppävaara (lakkautettu)
  •   Otsolahti–Otaniemi (lakkautettu)
  •   Viherlaakso (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   Lippajärvi–Hämeenkylä (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   Lohjanharjun moottoritie (lakkautettu)
  •   Kirkkonummi–Upinniemi
  •   Ojakkala as.
  •   Anttila–Ojakkala
  •   (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   Palojärvi–Ojakkala–Koivissilta
  •   Siippoo–Vihti
  •   Kirvelä–Hovi
  •   Hyrsylä–Jokikunta
  •   Vihti–Jokikunta–Ikkala
  •   Vihti–Olkkala
  •   Nummi
  •   Nummen kirkkotie
  •   Saukkola–Jättölä
  •   Karkkila–Tuorila
  •   Pusula–Kaukela
  •   Koisjärvi–Suomela
  •   Pusula–Marttila–Loukku
  •   Lanki–Marttila
  •   Marttila–Ikkala
  •   nykyinen yhdystie 1321
  •   Piispankylän maantie
  •   nykyinen yhdystie 1322
  •   nykyinen yhdystie 1323
  •   nykyinen yhdystie 1324
  •   Nurmijärvi–Rajamäki
  •   Perttula–Nurmijärvi–Nukari
  •   Siippoo–Selki–Nummenpää–Perttula
  •   Otalampi as.
  •   Lahnus–Klaukkala
  •   Olkkala–Haavisto
  •   Haavisto–Hongisto
  •   Hyvinkää–Kytäjä–Läyliäinen
  •   Valkoisenlähteentie
  •   (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   Koivukylänväylä
  •   (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   Raala–Pirtti
  •   Noppo–Salmelanmäki
  •   Junkersintie
  •   Ruotsinkylä–Korso (lakkautettu)
  •   Nurmijärvi–Nukari (lakkautettu)
  •   Rajamäen asematie (lakkautettu)
  •   Nukari–Jokela–Ridasjärvi
  •   Järvenpää–Purola–Jokela–Hyvinkää
  •   Monni–Ridasjärvi–Sälinkää
  •   Sulkava–Lappila
  •   (lakkautettu)
  •   Haarajoki–Vähänummi
  •   Kellokoski–Jokela
  •   (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   Järvenpää–Kellokoski–Ohkola–Mäntsälä
  •   Poikkitie (lakkautettu)
  •   Mäntsälä–Sälinkää–Sulkava–Oitti
  •   Anttila–Linnanpelto
  •   Hinthaara–Laukkoski
  •   Haarajoki–Halkia
  •   Nikkilä–Laukkoski–Pornainen–Numminen–Mäntsälä
  •   Kulloo–Vekkoski (lakkautettu)
  •   Nikinmäki–Nikkilä–Savijärvi
  • 1522 nykyinen yhdystie 1532
  • 1523 nykyinen yhdystie 1533
  • 1524 nykyinen yhdystie 1534
  • 1525 nykyinen yhdystie 1535
  •   Savijärvi–Hinthaara–Harabacka
  •   Sipoon asematie (lakkautettu)
  •   Hangelby–Kalkkiranta
  •   Box–Spjutsund
  •   Landbon maantie (lakkautettu)
  •   Treksilä–Mänsas
  •   Treksilän moottoriliikennetie
  •   Porvoo–Tolkkinen–Emäsalo
  •   Stensböle–Sondby
  •   Porvoo–Epoo–Pellinki
  •   Porvoo–Jakari–Isnäs
  •   Vanhakylä–Isnäs–Kabböle
  •   Pernaja–Sarvilahti
  •   Loviisa–Määrlahti (lakkautettu)
  •   Määrlahti–Lappom–Hästholmen (Atomitie)
  •   (lakkautettu)
  •   Loviisa
  •   Porvoo–Kerkkoo
  •   Strömsberg–Kerkkoo
  •   (lakkautettu)
  •   Huuvari–Tiilää
  •   Porvoo–Juornaankylä–Myrskylä
  •   Askola–Tiilää–Juornaankylä
  •   Luhtikylä–Orimattila
  •   Sääksjärvi–Pukkila (lakkautettu)
  •   Kaukalampi–Savijoki
  •   Hautjärvi–Mallusjoki (lakkautettu)
  •   Monninkylä–Askola–Pukkila–Tönnö
  •   Hautjärvi–Savijoki (lakkautettu)
  •   Liljendalin kirkkotie
  •   Pakaa–Niinikoski
  •   Koskenkylä–Liljendal
  •   Orimattila–Heinämaa–Villähde
  •   Pyörähtälä–Kuivanto
  •   Uusikylä–Kuivanto–Villikkala
  •   Kansanmäki–Sääskjärvi–Artjärvi
  •   Porlammin as.–Porlammi–Suurikylä
  •   Orimattila–Villikkala (lakkautettu)
  •   Suurikylä–Kinnari
  •   Myrskylä–Porlammi
  •   Liljendal–Hardom
  •   Skinnarby as.
  •   Lapinjärvi as.
  •   Lapinjärvi–Porlammi
  •   Lindkoski–Ruotsinkylä
  •   Ahvenkoski–Ruotsinpyhtää–Ruotsinkylä–Elimäki

Turun tiepiiriMuokkaa

 
Yhdystie 1800 Galtbyn lauttasatamassa.
 
Yhdystie 1830 Dragsfjärdissä Kemiönsaaressa. Kuvassa Lövön silta, joka valmistui keväällä 2011.
 
Yhdystie 1893 Maskussa Maskunjoen sillalla.
 
Yhdystie 2012 Munittulassa
 
Yhdystie 2054 Eurassa.
 
Hämeen Härkätiehen kuuluvaa yhdystietä 2230 Liedossa.
 
Hämeen Härkätiehen kuuluvaa osaa yhdystiestä 2250 Tarvasjoella.
 
Hämeen Härkätiehen kuuluvaa yhdystietä 2264 Marttilassa Marttilan taistelun muistomerkin luona.
 
Yhdystie 2176 Eurajoella
  •   Galtby–Kittuis–Houtskari
  •   Korppoo–Korpoström
  •   Lofsdal–Granvik
  •   (lakkautettu)
  •   Parainen–Sunnanberg
  •   Kirjala–Lielahti
  •   (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   Korpoström–Gyltö
  •   (lakkautettu)
  •   Sauvo–Kinnarpyöli
  •   (lakkautettu)
  •   Pöylä–Kokkila
  •   Turku–Hirvensalo–Kakskerta
  •   (lakkautettu)
  •   Nurkkila–Särkisalo–Förby
  •   Teijo–Salo
  •   Perniön as.–Teijo
  •   Dragsfjärdin kk.–Bodbacken–Lövö–Kasnäs
  •   (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   Mattkärr–Östanå–Västanfjärd–Vestlax–Kemiö
  •   Kemiö–Berga–Kokkila–Ikelä
  •   Perniö–Koski–Kisko
  •   Koski–Tuohittu (lakkautettu)
  •   Vienola–Länsikeskus
  •   Pullola–Muurla–Ristinummi
  •   Tuohittu–Kaivonpyöli
  •   Paarskylä–Tuohittu–Kaukola–Muurla
  •   Kisko–Kitula
  •   Ahtiala–Laperla
  •   Ahtiala–Suomusjärven kk.
  •   Karjalohja–Suomusjärven kk.
  •   Jalostamontie
  •   Telakkatie
  •   Rymättylä–Röölä–Kramppi
  •   (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   Naantali–Laulainen–Masku
  •   (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   Röölän laituri (lakkautettu)
  •   Askainen–Lemu
  •   (lakkautettu)
  •   Lemu–Nousiainen
  •   (lakkautettu)
  •   Nousiainen–Mietoinen
  •   (lakkautettu)
  •   Ruoni–Heponiemi
  •   (lakkautettu)
  •   Kustavi–Kaurissalo–Kevo
  •   lähellä Vartsalan lossia (lakkautettu), oli Suomen lyhin yhdystie
  •   Hellemaa–Merimasku–Rauduinen–Askainen–Mietoinen–Mynämäki
  •   Rauduinen–Velkua
  •   Askainen–Louhisaari
  •   Mynämäki–Tursunperä
  •   Mynämäki–Korvensuu–Vehmaa
  •   Pyhe–Munnuinen
  •   Vehmaan asematie (lakkautettu)
  •   Vehmaa–Kalanti
  •   Rautila–Vehmaan kk.
  •   Lemmetyinen–Puotila
  •   Pyhäranta–Kukola–Unaja
  •   Taivassalo–Hakkenpää
  •   (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   Onnikmaa–Muntti
  •   (lakkautettu)
  •   (lakkautettu)
  •   Torlahti–Pyhämaa–Ketteli
  •   Nousiainen–Vahto–Lieto as.
  •   Turun Lentoasemantie (lakkautettu)
  •   Turku–Rusko–Vahto
  •   Merttelä–Papumäki
  •   Nousiainen–Valpperi
  •   Leinainen–Valpperi–Haapainen
  •   Mynämäki–Yläne
  •   Haapainen–Karjala–Hinnerjoki
  •   (lakkautettu)
  •   Aura–Tortinmäki
  •   Riihikoski–Paju
  •   Myllykylä–Kankaanpää–Säkylä
  •   Laitila–Varhokylä
  •   Suontaka–Kodisjoki–Rauma
  •   Honkilahti–Mestilä
  •   Kauttua–Luistari
  •   Eurajoki–Lappi
  •   Haaroinen–Alastaro–Vampula–Vuorenmaa
  •   Mellilä–Niinijoki
  •   Karhula–Hirvikoski
  •   Eura–Köyliö
  •   Kauttua–Maasilta (lakkautettu)
  •   Kankaanpää–Tuohiniemi–Lähteenkylä
  •   (lakkautettu)
  •   Virttaa–Alastaro (lakkautettu)
  •   Vampula
  •   Säkylä–Köyliö–Peipohja
  •   Eura–Ilmiinjärvi
  •   Lähteenkylä–Järvenpää
  •   Peipohja
  • 2170 Eurajoki–Saarenmaa–Pyssykangas–Nakkila
  • 2171 Irjanne–Lauhtu
  • 2172 Saarenmaa–Kahalankulma
  • 2173 Hiukko–Hiirijärvi–Harjavalta
  • 2174 Eurajoki–Kahalankulma–Laukola
  • 2175 (lakkautettu)
  • 2176 Lapijoki–Olkiluoto
  • 2177 Sahari–Pyssykangas
  • 2191 (lakkautettu)
  • 2192 (lakkautettu)
  • 2193 (lakkautettu)
  • 2194 Kiukainen–Järilä
  • 2200 Kaarina–Auranlaakso
  • 2221 Kurkela–Auvainen
  • 2222 (lakkautettu)
  • 2223 Lieto–Hakula
  • 2224 Lieto as.
  • 2225 Käyrän seisake
  • 2226 Tarvasjoki–Aura (lakkautettu)
  • 2227 (lakkautettu)
  • 2228 Kyrön as. (lakkautettu)
  • 2230 Juntola–Tarvasjoki
  • 2241 Salo–Halikko
  • 2250 Vättilä–Tarvasjoki–Kyrö–Pöytyän kk.
  • 2251 Yliskulma–Liedonperä–Tarvasjoki
  • 2252 (lakkautettu)
  • 2253 Marttila–Kyrö
  • 2254 Karhunoja–Kumila
  • 2255 Karhunoja–Lankkinen
  • 2260 Koski Tl–Mellilä
  • 2261 Kumila–Mellilä
  • 2262 Mellilä–Karhula
  • 2263 (lakkautettu)
  • 2264 Vättilä–Marttila–Koski Tl
  • 2270 Raadelmantie
  • 2291 (lakkautettu)
  • 2292 Hirvikoski–Metsämaa
  • 2293 Onkijoki
  • 2294 Korpi–Metsämaa–Saarenmäki
  • 2310 Kanteenmaa–Punkalaidun
  • 2311 Hirvikoski–Köyliönkylä–Alastaro (lakkautettu)
  • 2312 Murto–Punkalaidun (lakkautettu)
  • 2340 Tammisilta–Paimio
  • 2341 Juntola–Paimio
  • 2342 Piikkiön asematie (lakkautettu)
  • 2343 Paimio–Vaskio
  • 2351 Kevola–Hajala–Halikko
  • 2352 Paimio–Kevola
  • 2353 Paimion asematie (lakkautettu)
  • 2354 Hajala–Kinnarpyöli
  • 2401 Salo–Hähkänä–Inkere
  • 2402 Ristinummi–Inkere–Pertteli
  • 2403 Inkere–Rekijoki–Lautela
  • 2404 Korvenkulma–Kuusjoki–Lehtola
  • 2405 Lehtola–Rekijoki
  • 2406 (lakkautettu)
  • 2407 Lope–Korvenkulma–Koski Tl
  • 2408 Vihmalo–Kuusjoki
  • 2409 Honkavuorentie
  • 2410 Kitula–Kiikala–Terttilä–Ihamäki
  • 2411 Rekijoki–Kiikala
  • 2440 Vanhakylä–Nakkila–Harjavalta–Kokemäki
  • 2441 (lakkautettu)
  • 2442 Friitala–Vanhakylä
  • 2443 Friitala
  • 2444 Friitala
  • 2451 (lakkautettu)
  • 2452 (lakkautettu)
  • 2453 Nakkila–Harjavalta
  • 2460 Harjavalta–Häyhtiönmaa–Kullaa
  • 2461 (lakkautettu)
  • 2462 (lakkautettu)
  • 2463 Harjavalta–Kokemäki
  • 2464 Järilä
  • 2470 Peipohja–Kokemäki–Kynsikangas–Kauvatsa–Kiikoinen
  • 2471 Kokemäki–Levonmäki
  • 2472 (lakkautettu)
  • 2473 (lakkautettu)
  • 2474 (lakkautettu)
  • 2475 Kynsikangas–Häyhtiönmaa
  • 2481 Keikyä–Ahvenus–Kauvatsa
  • 2484 Kiikka–Kiikoinen (lakkautettu)
  • 2491 (lakkautettu)
  • 2492 Vammala–Putaja
  • 2493 (lakkautettu)
  • 2494 (lakkautettu)
  • 2495 Kärppälä–Kiurala
  • 2496 Krouvi–Lampinen
  • 2501 Nokia–Mustaniemi–Sarkola–Kiurala–Karkku
  • 2502 Mustaniemi–Suoniemi–Sarkola
  • 2503 Ryömälä–Salmi
  • 2504 Suumaa
  • 2505 Nokia–Siuro–Karkku (aiemmin Kulovesi as.)
  • 2506 Sarkola
  • 2521 Tyrväänkylä–Sammaljoki–Pynnä
  • 2522 Vammala–Stormi
  • 2550 Pori–Harjunpää–Kullaa
  • 2551 Ulvila–Pori
  • 2552 (lakkautettu)
  • 2553 Harjunpää–Vanhakylä
  • 2554 Harjunpää–Kaasmarkku
  • 2555 Ruosniemi–Noormarkku
  • 2556 Palus–Harjakangas
  • 2560 Noormarkku–Harjakangas–Lassila–Haunia–Lavia
  • 2581 (lakkautettu)
  • 2582 (lakkautettu)
  • 2583 Kaukola–Leikkuu
  • 2591 Putaja–Suodenniemi
  • 2592 Tervamäki–Mouhijärvi
  • 2593 Mouhijärvi–Haukijärvi
  • 2594 Suodenniemi–Sävi–Vehuvarpee–Kilvakkala
  • 2595 Ikaalinen
  • 2600 Haunia–Pomarkku–Siikainen
  • 2601 (lakkautettu)
  • 2602 (lakkautettu)
  • 2603 Jämijärvi–Kuusjoki
  • 2611 Mansoniemi–Kovelahti–Raivala
  • 2612 Kovesjoki as. (lakkautettu)
  • 2613 Jämijärvi–Pyydönniemi
  • 2621 Herttuala–Vanaja
  • 2622 Suumaa–Heinijärvi
  • 2623 Mahnala–Myllymäki
  • 2624 Siuro–Linnavuori–Mahnala–Sasi
  • 2640 Luvia
  • 2651 (lakkautettu)
  • 2652 Pikakylä–Kyläsaari–Meri-Pori
  • 2653 Rieskala–Pihlava
  • 2660 Pori–Hyvelä
  • 2670 Merikarvian satamatie
  • 2680 Lamppi–Ahlainen–Merikarvia
  • 2700 Pyntäinen–Honkajoki–Kantti
  • 2701 Noormarkku–Lamppi
  • 2741 (lakkautettu)
  • 2742 Kairokoski–Linnanjärvi
  • 2761 Kyröskoski
  • 2762 Hämeenkyrö–Manni (lakkautettu)
  • 2763 Koivistonkylä–Nisunperä
  • 2764 Luhalahti–Sisättö–Juhtimäki–Poikelus
  • 2771 Hirvilahti–Karhe–Kyrönlahti
  • 2772 Komi–Koivistonkylä
  • 2773 Ylöjärvi–Takamaa–Komi–Viljakkala
  • 2774 Ylöjärvi–Mutala
  • 2790 Kihniö–Isoniemi
  • 2791 Linnankylä as. (lakkautettu)

Hämeen tiepiiriMuokkaa

 
Hämeen Härkätiehen kuuluvaa yhdystietä 2810 Someron Pitkäjärvellä.
 
Yhdystie 2956 Hollolan Kirkonkylässä.
 
Yhdystie 3131 Asikkalan Vesivehmaalla.
  • 2801 Terttilä–Oinasjärvi
  • 2802 (lakkautettu)
  • 2803 Somero–Jokioinen (lakkautettu)
  • 2804 Vaulammi–Jokioinen–Forssa
  • 2805 Vähä-Sorvasto–Kuusjoki–Ypäjä
  • 2810 Koski Tl–Pitkäjärvi–Somero
  • 2811 (lakkautettu)
  • 2812 Vaulammi–Ypäjä–Korpi
  • 2813 Jokioinen–Minkiö–Humppila
  • 2814 Humppila
  • 2815 Kauhanoja–Ypäjänkylä
  • 2821 Forssa–Tammela–Riihialho
  • 2822 (lakkautettu)
  • 2823 Tammela–Porras
  • 2824 Letku–Porras–Vojakkala
  • 2825 Loukku–Porras
  • 2826 Similänkulma
  • 2831 Räyskälä–Lietsa–Nummenkylä
  • 2832 Hautahuhta–Pilpala–Rautakoski–Juhala
  • 2833 (lakkautettu)
  • 2834 Herajoki–Kormu
  • 2835 Koijärvi–Forssa (lakkautettu)
  • 2841 Vuoltu–Matku–Nuutajärvi
  • 2842 (lakkautettu)
  • 2843 Myllykylä–Lautaporras
  • 2844 Koijärvi–Perähuhta (lakkautettu)
  • 2845 (lakkautettu)
  • 2846 Lautaporras–Pirttikoski–Saaroispuoli–Tarttila
  • 2847 Huhti–Toijala
  • 2850 Hyvinkää–Riihimäki
  • 2851 Toijala–Järviö
  • 2852 Kylmäkoski–Sotkia
  • 2853 Iittala–Taljala
  • 2854 (lakkautettu)
  • 2855 Renko–Tiiriö
  • 2861 (lakkautettu)
  • 2862 Soukko–Luolaja–Hämeenlinna
  • 2871 Topeno–Renko
  • 2872 Oinaala–Tuulensuu
  • 2873 Launonen–Vähikkälä–Tuulensuu
  • 2874 Vähikkälä–Tervakoski
  • 2875 Tervakoski
  • 2876 (lakkautettu)
  • 2877 Riihimäki (lakkautettu)
  • 2878 Lasi–Haapahuhta
  • 2879 Riihimäki–Hikiä
  • 2891 Haapahuhta–Kara
  • 2892 (lakkautettu)
  • 2893 (lakkautettu)
  • 2894 (lakkautettu)
  • 2895 Riihimäki–Hikiä (lakkautettu)
  • 2896 Tervakoski–Ryttylä–Turkhauta
  • 2901 Turenki–Miemala (lakkautettu)
  • 2951 Mommila–Arrankorpi–Jahkola–Lammi
  • 2952 (lakkautettu)
  • 2953 Kärkölän kk.–Sairakkala
  • 2954 Marttila–Luhtikylä–Herrala–Kukonkoivu
  • 2955 Kukonkoivu–Soramäki
  • 2956 Lahti–Messilä–Hollolan kk.
  • 2981 Urjalankylä–Halkivaha
  • 2982 Vesilahti (lakkautettu)
  • 2983 Koskenkylä–Vesilahti
  • 2984 Koskenkylä–Mantere
  • 2985 Viiala–Koskenkylä–Keihonen
  • 2986 Punkalaidun–Halkivaha–Narva
  • 2991 Rämsöö–Myllykylä–Sarkola
  • 2992 Kurala–Tottijärvi
  • 3001 Alinenjärvi–Harjuniitty
  • 3002 Kyröskoski–Heittola (aiemmin Koskenmäki–Nokia)
  • 3003 Sorkkala–Nurmi–Lempäälä
  • 3004 Pirkkala lentoasema (lakkautettu)
  • 3005 Myllypuro
  • 3006 Myllypuro–Pikku-Ahvenisto
  • 3007 Pikku-Ahvenisto–Soppee
  • 3008 Rahola
  • 3021 Kulju as. (lakkautettu)
  • 3022 Härmälä–Pirkkala–Rajaniemi–Nurmi
  • 3023 Hääkivi–Lempäälä
  • 3024 Lietsamo–Kuokkala
  • 3040 Pirkanhovi
  • 3041 Lempäälä–Kelho–Kärjenniemi
  • 3042 (lakkautettu)
  • 3043 Telkkälampi–Viiala
  • 3044 Kurjenkallio–Konho
  • 3051 Nihattula–Parola
  • 3052 Parolannummi
  • 3053 Hämeenlinna–Aulanko–Rahkoila
  • 3054 Eteläinen–Hauho (lakkautettu)
  • 3055 Kokkila–Sotjala
  • 3056 Hämeenlinna–Idänpää
  • 3057 Hämeenlinna–Kirstula
  • 3061 Rahkoila–Lepaa–Tyrväntö
  • 3062 Metsäkylä–Alvettula
  • 3071 Sääksmäki–Uskila
  • 3072 (lakkautettu)
  • 3073 Uskila–Metsäkylä
  • 3110 Kulju–Savo
  • 3131 Joenkulma–Vesivehmaa
  • 3132 Vesivehmaa–Mustjärvi–Kalkkinen–Nuoramoinen
  • 3133 (lakkautettu)
  • 3134 Nastola–Kumia–Ruuhijärvi
  • 3135 (lakkautettu)
  • 3136 Uusikylä–Immilä–Vuolenkoski
  • 3137 Ruuhijärvi–Pyyhonka
  • 3138 Nastola
  • 3141 Syrjäntaus–Asikkalan kk.
  • 3142 Pulkkilanharju–Kalkkinen
  • 3143 Taulu–Padasjoki
  • 3161 Tiilikangas–Hollolan kk.–Järventausta
  • 3171 Hämeenkoski–Putula
  • 3172 Ojastenmäki–Hämeenkoski
  • 3173 Sairakkala–Viitaila
  • 3174 Kurhila–Vähimaa
  • 3190 Jahkola–Lammi
  • 3191 Lammi–Sankola
  • 3192 Karhula–Lieso–Porraskoski–Kuohijoki
  • 3200 Auttoinen–Vesijako–Kyynärö–Rautajärvi
  • 3201 Sappee–Kuohijoki–Kyynärö
  • 3202 Kyynärö–Korkee
  • 3203 Vesijako–Kaukela
  • 3221 (lakkautettu)
  • 3222 Sairiala–Sappee–Luopioinen
  • 3223 Porras–Sappee
  • 3230 Aitoo–Sappeenvuori–Sahalahti
  • 3231 Kirpu–Isolahti
  • 3233 Aitoo–Sahalahti (lakkautettu)
  • 3241 Yliskylä–Kutema
  • 3251 (lakkautettu)
  • 3252 Vihasjärvi–Järvenpää
  • 3253 Pohja–Järvenpää–Västilä
  • 3254 Arrakoski–Kaukela–Torittu–Kylänlahti
  • 3255 Torittu–Harmoinen
  • 3260 Kuhmalahden kk.–Vihasjärvi–Eräjärvi–Orivesi
  • 3261 Orivesi as.
  • 3280 Eräjärvi–Leväslahti–Västilä–Länkipohja
  • 3281 Hiukkaa–Längelmäki–Puharila
  • 3282 Kuhmoinen–Päijälä–Puharila
  • 3283 Länkipohja
  • 3284 Karklampi–Kylämä–Länkipohja
  • 3291 Kuhmoinen–Puukkoinen–Jämsä
  • 3312 Pengonpohja–Länsiteisko (aiemmin Pengonpohja–Piuhari)
  • 3313 Länsiteisko–Parkkuu
  • 3350 Luode–Itä-Aure–Niskos–Kihniö
  • 3351 Kallio–Itä-Aure
  • 3352 Niskos–Kantoperä–Vaskuu–Koronkylä
  • 3353 Kantoperä–Koivistonperä
  • 3354 (lakkautettu)
  • 3355 (lakkautettu)
  • 3356 (lakkautettu)
  • 3357 (lakkautettu)
  • 3358 Vaskivesi–Vaskuu
  • 3359 Vaskuu–Ruohoperä
  • 3381 (lakkautettu)
  • 3382 Kaanaa–Murole–Karjula
  • 3383 Murole–Kekkonen
  • 3400 Kangasala–Ruutana–Tarastenjärvi
  • 3401 Kangasala–Kangasalan as. (lakkautettu)
  • 3402 Kangasala–Pikonlinna
  • 3403 Ruutana–Suinula
  • 3404 Kaukajärvi–Kangasala (lakkautettu)
  • 3411 (lakkautettu)
  • 3412 (lakkautettu)
  • 3413 Leppähammas–Juupajoki–Korkeakoski
  • 3421 Lyly–Pihlaisto
  • 3422 Lyly as.
  • 3423 Kivimäki–Kavala–Halli
  • 3424 Kavala–Pihlaisto–Valkamanperä
  • 3441 Korkeakoski–Väärinmaja
  • 3471 (lakkautettu)
  • 3472 (lakkautettu)
  • 3473 (lakkautettu)
  • 3474 (lakkautettu)
  • 3475 (lakkautettu)
  • 3476 (lakkautettu)
  • 3477 Kolho as.
  • 3481 Mustajärvi–Tuuhoskylä–Innala–Riiho–Haapamäki
  • 3482 Kolho–Haapamäki
  • 3491 (lakkautettu)
  • 3492 (lakkautettu)
  • 3493 Kotala–Killinkoski
  • 3495 Lakalaiva–Tampere

Kymen tiepiiriMuokkaa

 
Yhdystie 3562 Pyhtään Siltakylässä.
 
Yhdystie 4015 Parikkalan keskustassa.
 
Yhdystie 4015 Parikkalan ja Moskuunniemen välisellä uudella tieosuudella.
  • 3501 Ylikylä–Purola
  • 3502 Ahvenkoski
  • 3503 Pyhtää
  • 3504 Heinlahti
  • 3511 Pyterlahti–Virolahden kk.
  • 3512 Virojoki
  • 3513 Tallinmäki–Klamila–Ravijoki–Virojoki
  • 3514 Saarasjärvi–Vaahterikonkangas
  • 3531 Ruotsinkylä–Vastila–Itä-Vastila
  • 3532 Vastila–Pöllönmäki
  • 3541 (lakkautettu)
  • 3542 Koskisto–Villikkala
  • 3543 Muhniemi–Ummeljoki
  • 3544 Inkeroinen–Tehtaanmäki
  • 3561 (lakkautettu)
  • 3562 Siltakylä–Itä-Vastila–Muhniemi
  • 3571 Karhula–Korkeakoski–Peippola
  • 3572 (lakkautettu)
  • 3573 Kyminlinna–Korkeakoski
  • 3581 (lakkautettu)
  • 3582 Rantahaka–Ylänummi
  • 3583 Ylänummi–Juurikorpi–Matarniemi
  • 3584 Tavastila–Matarniemi
  • 3591 (lakkautettu)
  • 3592 (lakkautettu)
  • 3593 Myllykoski–Kiehuva
  • 3594 Myllykoski–Kattelus
  • 3601 Kimonkylä–Haapa-Kimola
  • 3602 (lakkautettu)
  • 3603 Sääskjärvi–Haapa-Kimola
  • 3621 Tillola–Radansuu
  • 3622 Iitin kk.–Kuusankoski
  • 3623 Tillola–Kivistenmäki
  • 3631 Jokue–Perä-Mankala–Koskenniska
  • 3661 (lakkautettu)
  • 3662 Kuusankoski–Multamäki
  • 3663 Kuusankoski
  • 3681 (lakkautettu)
  • 3682 Keisanmäki–Suur-Selänpää
  • 3691 Lantta–Hevosoja
  • 3711 Poitsila–Husula
  • 3712 Ylänummi–Metsäkylä
  • 3721 Inkeroinen–Liikkala
  • 3751 Utti–Sippola
  • 3752 (lakkautettu)
  • 3753 (lakkautettu)
  • 3754 Taavetti
  • 3771 (lakkautettu)
  • 3772 Metso–Tirva–Tuohikotti
  • 3801 (lakkautettu)
  • 3802 Lemi–Kaihtula
  • 3821 Portti–Lavola–Lappeenranta–Lauritsala–Mälkiä
  • 3831 Pyhältö–Lapjärvi–Suur-Miehikkälä
  • 3841 Luumäen kk.
  • 3842 Jurvala–Suo-Anttila
  • 3846 Taavetti–Lappeenranta
  • 3861 (lakkautettu)
  • 3862 (lakkautettu)
  • 3863 (lakkautettu)
  • 3864 Ylämaa–Pulsa–Selkäharju
  • 3871 Raippo as.
  • 3872 Simola as.
  • 3877 Vaalimaa–Häkälänjärvi
  • 3891 Hytti–Vainikkala
  • 3901 (lakkautettu)
  • 3902 Kasukkala–Nuijamaa
  • 3921 Nuijamaa–Konnunsuo–Ravattila
  • 3931 Muukko–Ravattila
  • 3932 Joutseno–Ravattila–Leppälä–Penttilä
  • 3933 Joutseno–Honkalahti
  • 3934 Joutseno as.
  • 3951 Joutseno–Kuurmanpohja
  • 3952 Leppälä–Salo-Issakka–Imatrankoski–Mansikkala
  • 3953 Meltola–Räikkölä–Salo-Issakka
  • 3961 (lakkautettu)
  • 3962 (lakkautettu)
  • 3963 Vesivalo–Rauha
  • 3964 Pellisenranta–Korvenkylä–Rauha
  • 3981 Vuoksenniska–Huhtanen–Niska-Pietilä–Miettilä
  • 3991 Rautjärven as.–Miettilä–Laikko–Saunasoppi
  • 3992 (lakkautettu)
  • 3993 (lakkautettu)
  • 3994 (lakkautettu)
  • 3995 Seppälänmäki
  • 4001 Viinikanmäki–Koitsanlahti
  • 4011 Parikkala–Kannas–Saaren kk.–Saari
  • 4012 Parikkala kko–Kolmikanta
  • 4013 Pitkäpohja–Kesusmaa–Kirjavala
  • 4014 Saaren kk.–Tarnala
  • 4015 Kasuri–Moskuunniemi
  • 4016 (lakkautettu)
  • 4017 Parikkala–Tiviä
  • 4018 Saari
  • 4021 Akanvaara–Tarnala–Niukkala–Uukuniemi
  • 4040 Poiksilta–Kumpu–Niukkala
  • 4041 Poiksilta as.
  • 4051 Simpele–Seppälänmäki
  • 4052 Simpele–Melkoniemi–Särkisalmi
  • 4053 Vuoriniemi–Lahdenpohja
  • 4054 Särkisalmi
  • 4061 Heinä–Ruokolahti
  • 4062 (lakkautettu)
  • 4063 Hörkkölä–Pohja-Lankila–Särkilahti–Vuoriniemi–Kultakivi
  • 4071 Lauritsala–Muukko
  • 4081 Lauritsala–Vehkataipale–Koivula
  • 4091 (lakkautettu)
  • 4092 Kauria–Punkka

Mikkelin tiepiiriMuokkaa

 
Yhdystie 4792 Punkaharjun Harjutiellä.
  • 4131 Sysmä–Suopelto
  • 4141 Vierumäki as.
  • 4142 Korkee–Urheiluopisto–Myllykylä
  • 4143 Hujansalo–Imjärvi–Nurmaa
  • 4161 Voikoski–Voikoski as.
  • 4162 (lakkautettu)
  • 4163 Poitti–Lepola
  • 4164 Jaala–Huhdasjärvi–Nurmaa–Virtala
  • 4171 Varpanen as.
  • 4172 Halmeniemi–Kalliokorpi
  • 4173 Laivolahti–Valtola–Varpanen
  • 4174 Heituinlahti–Huuhilo–Halmeniemi
  • 4201 Hietanen–Ristiina
  • 4231 Hartola
  • 4251 Koskenmylly–Lepsala–Vehkalahti–Haminanmäki
  • 4321 Ristiina–Parkkila
  • 4322 (lakkautettu)
  • 4323 Ristiina–Toijola–Suurlahti–Hurissalo
  • 4341 (lakkautettu)
  • 4342 Hatsola–Kolkanranta
  • 4351 Sulkava
  • 4371 Sulkava–Kolkonpää
  • 4401 Lohilahti–Kiviapaja–Särkilahti
  • 4402 (lakkautettu)
  • 4403 Punkaniemi
  • 4404 Punkasalmi
  • 4411 (lakkautettu)
  • 4412 (lakkautettu)
  • 4413 Anttola–Kerimäki as.
  • 4421 Vihikangas–Kouhi–Toivakka
  • 4471 (lakkautettu)
  • 4472 (lakkautettu)
  • 4473 Vuojalahti–Kutemajärvi
  • 4474 Porsaskoski–Nykälä–Haukivuori
  • 4501 (lakkautettu)
  • 4502 (lakkautettu)
  • 4503 (lakkautettu)
  • 4504 Pieksämäki–Pohosjoki
  • 4520 Jäppilä–Suontee–Karhulanmäki
  • 4531 Pieksämäki itä
  • 4532 Tahilampi
  • 4551 (lakkautettu)
  • 4552 Huutokoski as.
  • 4553 (lakkautettu)
  • 4554 (lakkautettu)
  • 4555 (lakkautettu)
  • 4556 Katajamäki–Maavesi
  • 4557 Joroinen–Kuvansi
  • 4558 Kaislaharju
  • 4561 Virtasalmi–Katajamäki–Heinälehto
  • 4591 Kalvitsa–Virankylä–Narila
  • 4592 Virankylä–Hatsola
  • 4593 Kalvitsa
  • 4594 Kalvitsa as.
  • 4595 Kantala–Virtasalmi
  • 4601 Mikkeli–Hiirola
  • 4602 Haukivuori saha
  • 4603 Haukivuori as.
  • 4604 Haukivuori as.
  • 4605 Kantala as.
  • 4606 Kantala
  • 4641 Parkumäki
  • 4651 (lakkautettu)
  • 4652 Joroinen–Kerisalo–Kolkontaipale–Rantasalmi
  • 4653 Kolkonpää–Kolkontaipale
  • 4681 Könönpelto–Harjuranta–Rauhamäki
  • 4682 (lakkautettu)
  • 4683 (lakkautettu)
  • 4684 Kangaslampi–Mäkiaho
  • 4701 Malkkila–Säyneinen
  • 4702 (lakkautettu)
  • 4703 Viljolahti–Malkkila–Hevosmäki
  • 4711 Simanala–Juvola
  • 4712 Konnalampi–Simanala
  • 4731 Anttola–Louhi–Makkola
  • 4741 Savonranta–Leipämäki
  • 4761 (lakkautettu)
  • 4762 (lakkautettu)
  • 4763 Heinävesi–Heinävesi as.
  • 4764 Heinävesi
  • 4781 Vihtari as.
  • 4782 (lakkautettu)
  • 4783 Sarvikumpu as.
  • 4784 Pääskyvuori–Lajunlahti
  • 4791 Putikko–Kirjavala
  • 4792 Punkaharjun Harjutie
  • 4793 (lakkautettu)
  • 4794 Kulennoinen–Kerimäki

Pohjois-Karjalan tiepiiriMuokkaa

 
Yhdystie 5077 Kelvän museotiellä Lieksassa.
 
Pielisjoen ylittävä Mönnin silta Kontiolahdella.
  • 4800 Aittolahti–Villala
  • 4821 Rääkkylä
  • 4822 (lakkautettu)
  • 4823 Ristinpohja
  • 4841 (lakkautettu)
  • 4842 (lakkautettu)
  • 4843 (lakkautettu)
  • 4844 (lakkautettu)
  • 4845 (lakkautettu)
  • 4846 Hammaslahti–Haavanpää
  • 4861 Kesälahti kk.
  • 4870 Kitee
  • 4880 Kitee–Kiteenlahti–Välivaara
  • 4881 Kitee as.
  • 4882 Kitee–Närsäkkälä–Korkeakangas
  • 4883 Korkeakangas–Uusi-Värtsilä
  • 4884 Peijonniemi–Perä-Musko
  • 4901 (lakkautettu)
  • 4902 (lakkautettu)
  • 4903 Uusi-Värtsilä
  • 4940 Lahdenvaara–Tenka
  • 4941 Tenka–Saario–Kenraalinkylä–Öllölä
  • 4942 (lakkautettu)
  • 4943 Heinävaara
  • 4944 Keskijärvi
  • 4961 (lakkautettu)
  • 4962 Öllölä–Luutalahti
  • 4963 Tuupovaara as.–Pirttijärvi
  • 4964 Tuupovaara as.
  • 4965 (lakkautettu)
  • 4966 Tuupovaara
  • 4980 Rajavaara–Luutalahti–Pirttijärvi–Puustinvaara
  • 5001 (lakkautettu)
  • 5002 Saarivaara
  • 5003 Emeliinsyrjä–Nehvonniemi
  • 5004 Ilomantsi–Möhkö–Kusuri
  • 5005 Saario–Värtsilä
  • 5006 Kenraalinkylä–Kaustajärvi
  • 5011 Joensuu–Siilainen
  • 5012 Joensuu–Käpykangas
  • 5013 Repokallio–Karhunmäki
  • 5021 Viinijärvi as.
  • 5022 Liperi
  • 5030 Outokumpu
  • 5031 Käsämä–Sotkuma
  • 5040 Koli
  • 5041 (lakkautettu)
  • 5042 (lakkautettu)
  • 5043 (lakkautettu)
  • 5044 Kansalanalavi–Polvela
  • 5045 (lakkautettu)
  • 5046 Kolinranta
  • 5047 Merilänranta
  • 5051 Uuro–Kontioniemi
  • 5071 Kelvä–Vuonislahti–Märäjälahti
  • 5072 (lakkautettu)
  • 5073 Vuonislahden as.
  • 5074 (lakkautettu)
  • 5075 Vuonislahden laituri
  • 5076 (lakkautettu)
  • 5077 Kyyrönvaara–Kelvä
  • 5100 Alavi–Selkie–Jakokoski
  • 5101 Uilo–Paihola
  • 5141 Eno as.
  • 5160 Uimaharju–Kivilahti
  • 5161 (lakkautettu)
  • 5162 Uimaharju as.
  • 5200 Lylyvaara–Huhus–Kivilahti–Jaakonvaara–Välivaara
  • 5201 Huhus–Hautalahti
  • 5202 Kivilahti–Patvinsuo–Kitsi
  • 5221 Mekrijärvi–Hautalahti–Naarva–Pihlajavaara
  • 5222 (lakkautettu)
  • 5223 Kitsi–Inari
  • 5224 Pankakoski–Ruunaa
  • 5241 Nurmijärvi–Kivivaara
  • 5260 Mätäsvaara–Vieki–Nurmijärvi
  • 5261 Jamali–Kylänlahti–Mätäsvaara–Höljäkkä–Lounat
  • 5262 (lakkautettu)
  • 5263 Kylänlahti
  • 5264 Vieki as.
  • 5265 Höljäkkä as.
  • 5281 (lakkautettu)
  • 5282 (lakkautettu)
  • 5283 (lakkautettu)
  • 5284 Valtimo–Sivakka–Kolkonjärvi–Vepsä–Saarela
  • 5285 Holinrotko–Pajukoski–Valtimo

Kuopion tiepiiriMuokkaa

 
Yhdystie 5550 Kuopion Haminalahdessa.
  • 5300 Hankavesi–Säkinmäki–Myhinpää–Saahkari–Toholahti
  • 5341 Mustinsalo–Leppäsalo
  • 5370 Hiltulanlahti–Puutossalmi–Räsälä
  • 5390 Haapokangas–Mustinlahti–Ruskila
  • 5400 Saitanmäki–Savulahti–Vartiala
  • 5420 Pajumäki–Hietala
  • 5421 Mustinlahden laituri
  • 5451 Rautalampi–Vaajasalmi
  • 5460 Vaajasalmi–Saikari–Joutenniemi
  • 5490 Pellesmäki–Kurkimäki–Pihkainmäki
  • 5491 Lempyy–Salminen
  • 5492 Leppämäki–Airaksela–Punnonmäki–Syvänniemi
  • 5511 Ahveninen–Vesijärvi–Harinkaa
  • 5512 Tervo–Pirttimäki
  • 5513 Karttula–Itä-Karttula–Niemisjärvi
  • 5514 Syvänniemi–Souru
  • 5515 (lakkautettu)
  • 5516 Pihkainmäki–Itä-Karttula
  • 5517 Tervo–Äyskoski–Utrianlahti
  • 5541 Koivujärvi–Talluskylä
  • 5542 Kivimäki–Ristinen–Talluskylä–Riuttala–Niemisjärvi–Lamperila
  • 5550 Haminalahti–Kaislastenlahti–Lamperila–Hirvilahti–Kurolanlahti–Pulkonkoski–Panka–Pajuskylä
  • 5551 Talluskylä–Kurolanlahti
  • 5552 Kurolanlahden laituri
  • 5553 (lakkautettu)
  • 5554 (lakkautettu)
  • 5555 Kuopio–Puijo
  • 5571 Pulkonkoski–Kinnulanlahti
  • 5572 Uitonsilta–Pielavesi
  • 5580 Kinnulanlahti–Alapitkä
  • 5581 (lakkautettu)
  • 5582 Alapitkä
  • 5583 Alapitkä as.
  • 5584 (lakkautettu)
  • 5585 Mäntylahti
  • 5601 Ahmonkylä–Korpilahti
  • 5602 Sulkavanjärvi–Petäjäkylä
  • 5603 Laukkala–Vaaraslahti
  • 5611 Kurenpolvi–Runni–Heinäkylä
  • 5612 (lakkautettu)
  • 5613 Saarela–Laukkala–Rytky–Rapakkojoki–Kiuruvesi
  • 5631 Honkaranta
  • 5632 (lakkautettu)
  • 5633 Haukilahti–Runni
  • 5634 (lakkautettu)
  • 5635 Kurenpolvi–Valkeiskylä
  • 5640 Vianta–Leppälahti–Martikkala–Kotikylä–Peltosalmi
  • 5641 Löytynjärvi–Katajamäki–Pörsänmäki–Kotikylä
  • 5642 Haukilahti–Pörsänmäki
  • 5643 (lakkautettu)
  • 5644 (lakkautettu)
  • 5645 (lakkautettu)
  • 5646 Martikkala–Lapinlahti
  • 5650 Oikeakätinen
  • 5651 (lakkautettu)
  • 5652 (lakkautettu)
  • 5653 Toivala
  • 5661 Muuruvesi–Kesämäki–Haluna
  • 5662 Muuruveden laituri
  • 5671 (lakkautettu)
  • 5672 Lähteenkorva–Haluna
  • 5673 Lapinjärvi–Västinniemi
  • 5674 Muuruvesi–Pirttilampi
  • 5691 Akonpohjan laituri
  • 5692 Juankoski as.
  • 5701 Lastukoski–Pisankoski–Venäänaho
  • 5702 Autiokoski–Vaikko–Kaitaa
  • 5720 Tuusniemi–Ohtaanniemi–Luikonlahti
  • 5731 Kaavi–Kortteinen–Sivakkavaara
  • 5761 Pajulahti–Haapaharju
  • 5762 Koivumäki–Haapaharju–Valkeiskylä
  • 5763 (lakkautettu)
  • 5764 Yläpitkä–Pyöreinen
  • 5765 Suurimäki–Valkeinen
  • 5771 (lakkautettu)
  • 5772 Sänkimäki
  • 5773 (lakkautettu)
  • 5774 (lakkautettu)
  • 5775 Lehtomäki–Tahko–Sääskiniemi
  • 5780 Raatti–Palonurmi–Itäaho
  • 5821 Lapinlahti–Pällikäs–Paisua
  • 5822 Matalalahti–Madesalmi–Paisua–Petäys–Juminen
  • 5823 Paisua–Harvanmäki
  • 5824 Peltosalmi–Hernejärvi–Honkakoski–Palomäki
  • 5850 Nokkamäki–Tiilikkajärvi–Nuolikoski
  • 5861 Sonkajärvi–Aittokoski–Takkomäki
  • 5862 Poromäki–Sonkakoski–Kulvemäki–Jyrkkä–Laakajärvi
  • 5863 Sonkajärvi–Sonkakoski
  • 5864 Jokijärvi–Metsäkartano
  • 5900 Kumpumäki–Heinäpuro–Nieminen–Kainuunmäki–Riomäki
  • 5901 (lakkautettu)
  • 5902 Pärekoski–Heinäpuro
  • 5903 (lakkautettu)
  • 5904 (lakkautettu)
  • 5905 Sukeva
  • 5910 Vieremä–Kauppilanmäki–Ryhälänmäki
  • 5911 Hämeenlampi–Nissilä
  • 5912 Nissilä–Pirttimäki
  • 5950 Amerikka–Salahmi
  • 5970 Koskenjoki–Turhala–Lapinsalo–Isomäki

Keski-Suomen tiepiiriMuokkaa

 
Yhdystie 6016 Jyväskylässä.
 
Yhdystie 6018 Jyväskylässä Keskussairaalantiellä.
 
Yhdystie 6018 Jyväskylässä.
  • 6001 Piili as. (lakkautettu)
  • 6002 (lakkautettu)
  • 6003 (lakkautettu)
  • 6004 (lakkautettu)
  • 6005 (lakkautettu)
  • 6006 (lakkautettu)
  • 6007 Haapamäki–Sahankylä–Pihlajavesi–Vaajamäki
  • 6011 (lakkautettu)
  • 6012 (lakkautettu)
  • 6013 (lakkautettu)
  • 6014 (lakkautettu)
  • 6015 Könkkölä–Kypärämäki
  • 6016 Kukkumäki–Keskussairaala
  • 6017 (lakkautettu)
  • 6018 Pumperi–Tourula
  • 6019 Keljo–Tikka
  • 6031 Halli–Heräkulma–Jämsä
  • 6032 Pahkala–Jämsä (lakkautettu)
  • 6033 Jämsä as. (lakkautettu)
  • 6034 Jämsä as. (lakkautettu)
  • 6040 Jämsä–Jämsänkoski
  • 6041 (lakkautettu)
  • 6042 Haapamäki as.
  • 6043 Haapamäki as.
  • 6044 Keuruu
  • 6045 Pohjoislahti–Kaleton
  • 6046 Pohjoislahti–Porkkakylät–Koskenpää
  • 6050 Jämsänkoski–Maahi
  • 6071 Vihtalahti–Niittyaho
  • 6090 Muurame–Säynätsalo
  • 6101 (lakkautettu)
  • 6102 Kärkisten laituri
  • 6110 Keljonkangas–Säynätsalo
  • 6111 Kinkomaa
  • 6112 Akkala–Kuokkala
  • 6113 Muurame–Keljonkangas
  • 6121 Markkula–Luhanka
  • 6131 Jokela–Rutalahti
  • 6132 Kivisuo
  • 6133 Rutalahti
  • 6134 Mäyrävaara–Vuorenkylä–Tammijärvi–Rutalahti–Viisarimäki
  • 6161 Leivonmäki–Kälä (lakkautettu 1996)
  • 6162 Rutajärvi–Havumäki–Kouhu
  • 6181 Toivakka–Leppälahti
  • 6182 Lievestuore–Kankainen (lakkautettu)
  • 6183 Häppälänmäki–Niemisjärvi
  • 6211 Löytty–Pihlajaveden as.–Sahankylä
  • 6212 Pihlajaveden as.–Pykälämäki
  • 6213 (lakkautettu)
  • 6214 (lakkautettu)
  • 6215 Tervajärvi–Salmenkylä–Mäkikylä–Ähtäri
  • 6216 Lammasperä–Ketvelniemi
  • 6241 Petäjävesi as.
  • 6242 Petäjävesi
  • 6250 Kintaus–Höytiä–Uurainen
  • 6251 Kintaus
  • 6271 Petäjävesi–Töysänperä–Sahrajärvi
  • 6300 Tikkamannila–Tikkakoski–Luonetjärvi
  • 6301 Kirri–Tikkakoski (lakkautettu 1996)
  • 6302 (lakkautettu)
  • 6303 Tikkakosken lentoasema (lakkautettu 1996)
  • 6304 Uurainen–Lannevesi–Tarvaala–Saarijärvi
  • 6311 Kangashäkki–Honkola
  • 6312 Honkola–Kolunpohja
  • 6341 Karstula–Riekinmäki
  • 6361 Pääjärvi–Länsi-Kalmari–Kalmari
  • 6371 (lakkautettu)
  • 6372 Laukaa–Koivisto (lakkautettu)
  • 6373 (lakkautettu)
  • 6374 (lakkautettu)
  • 6375 Alapohja–Mökkipohja
  • 6381 Hupeli
  • 6401 (lakkautettu)
  • 6402 (lakkautettu)
  • 6403 Lievestuore–Niemisjärvi
  • 6404 (lakkautettu)
  • 6405 Lievestuore as.
  • 6406 Lievestuore
  • 6407 Metsolahti
  • 6411 Niemisjärvi–Venekoski–Piippaharju
  • 6412 Kallioaho–Kivikangas
  • 6413 Sauvamäki
  • 6414 Hankasalmi as.
  • 6415 Hankasalmi
  • 6416 Nujula
  • 6421 (lakkautettu)
  • 6422 Äänekoski as.
  • 6423 Äänekoski as. (lakkautettu)
  • 6424 Rannankylä–Kotakennäs (vt4 rinnakkaistie)
  • 6425 Huutomäki
  • 6426 Huutomäki
  • 6450 Suolahti–Vihijärvi–Sumiainen
  • 6451 (lakkautettu)
  • 6452 Suolahti–Niskala
  • 6453 (lakkautettu)
  • 6454 Konginkangas–Pohjoisniemi (lakkautettu 1996)
  • 6455 Tankolampi–Sumiainen (lakkautettu 1996)
  • 6456 Paloaho–Konginkangas
  • 6461 Kannonsaha–Husuaho
  • 6481 Kolkanlahti as. (lakkautettu)
  • 6482 Sapra as. (lakkautettu)
  • 6483 Karametsä–Aho-Vastinki–Kannonjärvi
  • 6491 Kannonkoski as. (lakkautettu 2015)
  • 6492 Kannonkoski as. (lakkautettu)
  • 6501 Häkkilä–Hirvaanmäki–Hallava
  • 6502 Kannonsaha–Jokiniemi
  • 6510 Saarijärvi–Kekkilä–Häkkilä–Heinäpohja–Jokiniemi–Vuorilahti–Huopanansuo
  • 6511 Hietama as. (lakkautettu)
  • 6520 Möttönen–Risuperä–Lahdenperä–Kivijärvi
  • 6540 Myllyaho–Seläntaus–Pyöräsperä
  • 6541 Markokylä–Naaraperä
  • 6542 Keitelepohja
  • 6543 (lakkautettu)
  • 6544 Huopana–Keihärinkoski–Aholanmäki
  • 6545 Keitelepohja–Pihlajamäki (jatkui ennen Lökön laiturille)
  • 6551 Seläntaus
  • 6570 Pihtipudas–Kärväskylä–Korppinen–Ahmonkylä–Tossavanlahti–Keitele
  • 6571 Pihtipudas
  • 6572 Alvajärvi as. (lakkautettu)
  • 6573 (lakkautettu)
  • 6574 Muurasjärvi–Kojola
  • 6575 (lakkautettu)
  • 6576 Pihtipudas as. (lakkautettu 2016)
  • 6591 Hanhiniemi–Kymönkoski–Kärnä
  • 6592 Kymönkoski–Kärnä (lakkautettu)

Vaasan tiepiiriMuokkaa

 
Yhdystie 7000:n kolmikilometrinen koivukuja Alajoen Vaivaistennevalla Ilmajoella.
 
Yhdystie 7054 Alavudella.
  • 6600 Merikarvia–Siipyy–Skaftung–Härkmeri–Träskvik
  • 6601 Siipyy–Metsälä
  • 6602 Kiilintie
  • 6620 Savilahti–Leppäsalmi
  • 6631 (lakkautettu)
  • 6632 (lakkautettu)
  • 6633 Karijoki–Myrkky
  • 6650 Tiukka–Myrkky–Perälä
  • 6651 Kristiinankaupunki–Tiukka
  • 6700 Sarvela–Nummijärvi–Kauhajoki
  • 6721 Kurikankylä–Ikari
  • 6731 (lakkautettu)
  • 6732 Moikipää–Bergö
  • 6733 Perisgrund–Bergö–Bredhällan
  • 6741 Mobacken–Sulva–Sundom–Vaasa
  • 6742 (lakkautettu)
  • 6743 Sulva–Riimala
  • 6750 Ylimarkku–Bodbacka–Taklax–Edsvik
  • 6760 Närpiö–Ylimarkku–Pirttikylä
  • 6761 Svedan–Pjelax–Närpiö
  • 6762 (lakkautettu)
  • 6763 (lakkautettu)
  • 6764 (lakkautettu)
  • 6765 Ylimarkku–Rangsby–Långviken
  • 6771 (lakkautettu)
  • 6772 Ylimarkku–Tallbacken
  • 6780 Dalbacken–Nyby–Petolahti–Bockören
  • 6781 Petolahti–Korsbäck–Västanlid
  • 6791 (lakkautettu)
  • 6792 Maalahti–Åminne
  • 6841 Pirttikylä–Närvijoki–Kesti
  • 6871 Kylänpää–Jakkula–Laihia–Pada
  • 6880 Koskimäki–Tainuskylä–Nopankylä–Koskenkorva
  • 6900 Kauhajoki–Aronkylä–Hakuni–Kurikka–Koskenkorva
  • 6920 Jalasjärvi–Ala-Valli–Kalakoski
  • 6921 Koskue–Yli-Valli–Ala-Valli
  • 6922 Jalasjärvi kk.–Rajala
  • 6941 (lakkautettu)
  • 6942 Peräseinäjoki–Pasto–Sydänmaa
  • 6961 Veneskoski–Taipalus (lakkautettu)
  • 6981 Veneskoski–Nurmo
  • 6991 Mäyry–Länsiranta–Vasunmäki–Tiistenjoki–Haapakoski–Lapua
  • 6992 Vasunmäki–Salmi
  • 7000 Koskenkorva–Ilmajoki–Harjunmäki–Tehtaanmäki
  • 7001 (lakkautettu)
  • 7002 Koskenkorva–Korvanharju
  • 7011 (lakkautettu)
  • 7012 (lakkautettu)
  • 7013 Harjunmäki–Könni–Seittu–Halkosaari
  • 7021 Ylistaro as.
  • 7022 (lakkautettu)
  • 7023 Tervajoki as.
  • 7024 Tervajoki
  • 7025 Tervajoki
  • 7026 Orismala–Orisberg
  • 7027 Orismala
  • 7031 Korkeala–Orismala
  • 7032 Orismala as.
  • 7033 Halkosaari–Kitinoja–Malkamäki–Liipantönkkä
  • 7034 Malkamäki–Saarenkangas–Lapua
  • 7035 Kiikku–Nurmo
  • 7036 Rengonharju–Seinäjoki
  • 7041 Nurmo–Ruha–Lapua
  • 7042 Alanko–Välilä
  • 7043 (lakkautettu)
  • 7044 Lapua–Kovero
  • 7045 (lakkautettu)
  • 7046 (lakkautettu)
  • 7047 (lakkautettu)
  • 7048 Saarenkangas–Kiviniemi
  • 7051 (lakkautettu)
  • 7052 (lakkautettu)
  • 7053 (lakkautettu)
  • 7054 Alavuden as.–Tuuri
  • 7055 (lakkautettu)
  • 7056 Killinkoski–Kattelus–Jokivarsi
  • 7060 Töysä–Hakomäki–Ylipää–Lehtimäen kk.
  • 7061 (lakkautettu)
  • 7062 (lakkautettu)
  • 7063 (lakkautettu)
  • 7064 Inha as.
  • 7065 Myllymäki as.
  • 7069 Laasala–Peräkylä
  • 7071 Alavuden as.–Ranta-Töysä–Kätkänjoki–Virtala
  • 7072 Hakomäki–Löyä–Uitonnurkka
  • 7091 Inha–Niemiskylä–Kolu–Kukonkylä
  • 7111 (lakkautettu)
  • 7112 Lakaluoma–Hirvijoki
  • 7113 Ruona–Saarela
  • 7114 Suopuro–Saukonkylä–Myllykangas
  • 7115 Alajärvi–Koskenvarsi–Saukonkylä
  • 7120 Sänkiaho–Alajärvi–Levijoki
  • 7121 (lakkautettu)
  • 7122 Alajärvi–Kurejoki–Metsäpirtti
  • 7140 Latvanen–Vehu–Raitaperä–Soini
  • 7148 Vikby–Norrholmen
  • 7151 (lakkautettu)
  • 7152 (lakkautettu)
  • 7153 Runsor
  • 7154 (lakkautettu)
  • 7155 (lakkautettu)
  • 7156 Pitkämäki
  • 7161 Helsingby–Tuovila–Veikkaala
  • 7162 Toby
  • 7163 Laihia as.
  • 7171 (lakkautettu)
  • 7172 (lakkautettu)
  • 7173 Ristinummi–Sepänkylä
  • 7174 Veikkaala–Koivulahti
  • 7175 Vähäkyrö–Merikaarto–Veikkaala–Örarna
  • 7200 Vähäkyrö–Tervajoki–Isokyrö–Orismala–Ylistaro
  • 7201 Isokyrö–Hyyppä
  • 7202 Laurila–Isokyrö
  • 7210 Tuurala–Rekipelto–Vöyri
  • 7231 Lehmäjoki–Kaurajärvi
  • 7232 Untamala–Lehmäjoki–Hyyppä–Rekipelto
  • 7233 Viemerö–Ala-Hella–Rannanjärvi
  • 7240 Raippaluoto–Björköby–Svedjehamn
  • 7241 Södra Vallgrund
  • 7242 Raippaluoto–Norra Vallgrund–Södra Vallgrund–Sommarö sund
  • 7243 (lakkautettu)
  • 7244 (lakkautettu)
  • 7245 Norra Vallgrund–Söderudden–Klobbskat
  • 7251 Sepänkylä–Karperö–Koskö–Petsmo
  • 7252 Koivulahti–Petsmo
  • 7253 (lakkautettu)
  • 7254 Karperö–Singsby–Jungsund–Grönvik
  • 7260 Öling–Maksamaa–Tottesund
  • 7261 (lakkautettu)
  • 7262 (lakkautettu)
  • 7263 Kaitsor–Oxkangas–Lövsund–Sjöberg
  • 7270 Neuman–Munsala–Uusikaarlepyy
  • 7271 Neuman–Monå–Kantlax
  • 7272 Kanäs oljehamn
  • 7273 Kantlax–Hirvlax–Munsala
  • 7274 Monå–Hirvlax–Monäs
  • 7291 Vöyri–Palvis
  • 7292 Tuckur–Kuckus–Kimo
  • 7300 Oravainen–Kimo–Komossa–Voltti
  • 7301 Kaurajärvi–Komossa
  • 7320 Oravainen–Pensala–Jepua
  • 7321 (lakkautettu)
  • 7322 (lakkautettu)
  • 7323 Voltti–Köykkäri–Jepua–Ytterjeppo–Uusikaarlepyy
  • 7331 (lakkautettu)
  • 7332 (lakkautettu)
  • 7333 Mustamaa–Orava–Hirvijoki–Hirsimäki
  • 7370 Vinni–Sääksjärvi–Peltokangas–Oksakoski
  • 7371 Sääksjärvi
  • 7390 Jepua–Marken–Lillby
  • 7391 (lakkautettu)
  • 7392 (lakkautettu)
  • 7393 Kovjoki
  • 7394 Kovjoki

Keski-Pohjanmaan tiepiiriMuokkaa

  • 7411 Purmojärvi–Evijärvi
  • 7412 Purmo–Ähtävä
  • 7421 Myllykangas–Höykkylä–Lakaniemi–Vimpeli
  • 7430 Högnabba–Teerijärvi–Viiperi
  • 7431 Högnabba–Kaustinen (lakkautettu)
  • 7450 Lillby–Lappfors–Teerijärvi
  • 7481 Kokkola-Pietarsaaren lentoasema
  • 7482 (lakkautettu)
  • 7483 (lakkautettu)
  • 7484 Rimmi
  • 7491 (lakkautettu)
  • 7492 Gästgivars–Pännäinen
  • 7493 (lakkautettu)
  • 7494 Pietarsaari–Furuholmen
  • 7495 Holm–Luoto
  • 7496 Öja–Bodö
  • 7497 Bråtöbyn–Knivsund
  • 7511 Halsua–Köyhäjoki–Känsäkangas
  • 7520 Perho–Salamajärvi–Aidasperä
  • 7530 Sulkaneva–Ylikylä–Halsua
  • 7540 Ullava–Krekilä–Kannus
  • 7550 Teerijärvi–Kortjärvi
  • 7551 Toholampi–Alakylä–Riutta
  • 7571 (lakkautettu)
  • 7572 (lakkautettu)
  • 7573 (lakkautettu)
  • 7574 Hyyppä
  • 7591 Kannus as.
  • 7592 Riutta–Eskola
  • 7593 Savineva–Sykäräinen–Isokangas–Ahomäki
  • 7594 Yli-Lesti–Savolanniemi
  • 7621 Reisjärvi–Haapajärvi (lakkautettu)
  • 7622 Haarapuhto–Kumiseva–Lohijoki
  • 7623 Reisjärvi–Levonperä–Haapajärvi
  • 7630 Raudaskylä–Ypyä–Järvikylä–Aittoperä–Oksava–Haapajärvi
  • 7681 (lakkautettu)
  • 7682 Oksava–Ahola–Parkkila
  • 7691 Parkkima–Nurmesperä–Venetpalo
  • 7692 (lakkautettu)
  • 7693 Hiidenniemi–Haapamäki–Kalliokylä–Niemiskylä–Kiuruvesi
  • 7700 Emolahti–Pyhäsalmi
  • 7701 Emolahti–Pyhäjärven kk.
  • 7702 Pyhäjärven kk.–Pyhäsalmi
  • 7703 Pyhäsalmi
  • 7704 Ruotanen–Jokikylä
  • 7705 (lakkautettu)
  • 7706 Pyhäsalmi as.
  • 7711 Kälviä–Peitso
  • 7712 Kangas–Vuolle–Kungas
  • 7713 Riippa–Vuolle–Marinkainen
  • 7714 Yli-Viirre–Kungas–Väli-Viirre–Ala-Viirre
  • 7715 Marinkainen–Lohtaja–Jokikylä
  • 7716 Himangan satama
  • 7720 Kannus–Korvenkylä–Rautio–Alavieska
  • 7730 Himanka–Pahkala–Typpö
  • 7741 Sievi as.
  • 7742 (lakkautettu)
  • 7743 Sievi
  • 7770 Ylivieska–Alavieska
  • 7771 Siironen–Rahja
  • 7772 Konikarvo–Rahja
  • 7773 Tuomipakat–Hiekkasärkät
  • 7780 Kalajoki–Tynkä–Alavieska
  • 7781 Kalajoki–Markkinapaikka
  • 7811 (lakkautettu)
  • 7812 (lakkautettu)
  • 7813 Jakola–Opisto
  • 7830 Ylivieska–Vähäkangas–Raudaskylä
  • 7840 Taluskylä–Mehtäkylä–Yppäri
  • 7890 Pyhänkoski–Oulainen
  • 7891 Pyhänkoski–Pirttikoski–Pohjankylä
  • 7930 Nivala–Ahde–Maliskylä
  • 7931 Nivala as.
  • 7932 Nivala
  • 7933 Pukari–Karvoskylä
  • 7934 Vilkuna–Pyöriä
  • 7970 Mustikkamäki–Karhukangas
  • 7980 Oulainen–Mieluskylä–Haapavesi–Kytökylä–Pyrrönperä

Oulun tiepiiriMuokkaa

 
Hetekyläntie (yhdystie 8361) Pudasjärven ja Kiimingin (nykyisin Pudasjärven ja Oulun) rajalla.
 
Yhdystie 8693 Kuusamossa Oulankajoella.
 
Yhdystie 8293 Kylmälänkylässä.

Kainuun tiepiiriMuokkaa

 
Yhdystie 8792 Vaalassa.
 
Yhdystie 8794 Vaalassa.
 
Yhdystie 8832 Pohjolanjoen sillalla Jaalangan ja Puokion välillä.
 
Yhdystie 8950 eli Joukokyläntie Suomussalmen Vaatovaaralla.
 
Yhdystie 8980 Ämmänsaaren radan sillalta Perankaan päin
 
Yhdystie 9150 Suomussalmen kirkonkylässä kaakkoon päin
  • 8710 Pirttimäki–Murtomäki–Karankalahti
  • 8711 Rasimäki
  • 8712 (lakkautettu)
  • 8713 (lakkautettu)
  • 8714 Lehtovaara–Lahnasjärvi–Taattola
  • 8730 Pirttimäki–Muuttola
  • 8740 Mustolanmutka–Eevala
  • 8770 Isomäki–Nissilä–Saaresmäki–Kiviharju–Vuolijoki
  • 8791 (lakkautettu)
  • 8792 Törmäkylä–Nokkala–Vaala
  • 8793 (lakkautettu)
  • 8794 Veneheitto–Neittävä–Nuojua–Nokkala
  • 8795 Vaalan as.
  • 8800 Kajaani–Paltaniemi
  • 8801 Kirkkoaho–Paltaniemi
  • 8802 Paltaniemi
  • 8803 Kajaani–Kirkkoaho–Kuluntalahti
  • 8804 (lakkautettu)
  • 8805 (lakkautettu)
  • 8806 (lakkautettu)
  • 8807 Kajaani–Kuluntalahti
  • 8820 Vähäoja–Manamansalo–Melalahti
  • 8821 Hakasuo–Kivesjärvi
  • 8822 (lakkautettu)
  • 8823 Kaivanto–Petäjälahti
  • 8824 (lakkautettu)
  • 8825 (lakkautettu)
  • 8826 (lakkautettu)
  • 8827 Melalahden as.
  • 8831 (lakkautettu)
  • 8832 Jaalanka–Kaihlanen–Puokio
  • 8851 (lakkautettu)
  • 8852 Mieslahti–Tuliharju
  • 8881 Ristijärvi
  • 8882 Ristijärvi kk.
  • 8890 Ristijärvi–Jokikylä–Hyrynsalmi
  • 8891 Jokikylä
  • 8911 Hyrynsalmen as.
  • 8912 Hepoköngäs
  • 8950 Pesiönlahti–Pesiökylä–Ala-Näljänkä–Joukokylä–Jaurakkavaara
  • 8951 Pesiön as.
  • 8980 Yli-Näljänkä–Pyhäkylä–Peranka
  • 8990 Pohjavaara–Kuluntalahti
  • 9000 Pohjavaara–Kaitainsalmi
  • 9001 Vihtamon as.
  • 9002 Saviaho–Lykintö–Sapsoperä–Sotkamo
  • 9003 (lakkautettu)
  • 9004 Maanselän as.
  • 9005 Tipasjoki–Tipasoja–Kolkonjärvi
  • 9010 Naapurinvaara–Tuulimäki–Kontiomäki
  • 9011 (lakkautettu)
  • 9012 (lakkautettu)
  • 9013 Kontiomäen as.
  • 9050 Löytölä–Palovaara
  • 9070 Pyssylahti–Palovaara–Iivantiira–Ypykkävaara–Moisiovaara
  • 9091 Arola
  • 9092 Ypykkävaara
  • 9093 Vartius
  • 9110 Kumpula–Moisiovaara–Jumaliskylä–Laherma
  • 9111 Sivakka–Saunajärvi–Riihivaara
  • 9121 Kuhmonniemi–Kiekinkoski–Hukkajärvi
  • 9122 Sumsa–Kalliojoki–Viiksimo
  • 9123 Lentiira–Vartius
  • 9124 Saarivaara–Kuivajärvi
  • 9125 Raatteen portti–Raate
  • 9126 Lentiira–Lipukkavaara
  • 9127 Vartius–Luisoankangas
  • 9130 Kaljuskylä–Rauhala
  • 9131 Juntusranta–Lehtovaara
  • 9150 Suomussalmen kk.–Kylänmäki–Veikkola
  • 9151 (lakkautettu)
  • 9152 Kylänmäki–Alajärvi
  • 9160 Ahola–Ruhtinansalmi
  • 9161 Palovaara–Kiannanniemi–Kaapinsalmi
  • 9190 Peranka–Selkoskylä–Hossa

Lapin tiepiiriMuokkaa

 
Yhdystie 9264 Ossauskoskella.
 
Yhdystie 9401 Ylläksellä.
 
Yhdystie 9671 Savukosken Tulppiossa.
 
Yhdystie 9695 Inarin Kiilopäällä.

Aiheesta muuallaMuokkaa