Luettelo vuoden 2020 koronaviruspandemian takia perutuista urheilutapahtumista

Lista vuoden 2020 koronaviruspandemian takia perutuista tilaisuuksista:

SARS-Co-2-viruksen takia on peruttu lukuisia urheilutapahtumia, muun muassa seuraavat:[1]


Koronaviruspandemian takia peruttuja tai siirrettyjä tilaisuuksiaMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. Useita urheilukisoja on peruttu koronaviruksen takia Aasiassa – joukossa jalkapallon, koripallon ja nyrkkeilyn olympiakarsintoja Helsingin Sanomat. 13.2.2020. Viitattu 13.2.2020.
  2. Bahrainin ja Vietnamin F1 -osakilpailut siirtyvät eteenpäin – kausi käynnistynee toukokuussa Euroopasta yle.fi. Viitattu 13.3.2020.
  3. Italian Serie A:ssa peruttiin viisi ottelua koronaviruksen takia Helsingin Sanomat. 29.2.2020. Viitattu 29.2.2020.
  4. Jääkiekon naisten MM-kilpailut perutaan koronaviruksen takia – miesten kisojen kohtalo vielä auki: "Nyt jäitä hattuun" Yle Uutiset. 7.3.2020. Viitattu 7.3.2020.
  5. Taitoluistelun MM-kisat Kanadassa perutaan koronaviruksen takia – suomalaisten kisamatka jää väliin yle.fi. Viitattu 11.3.2020.
  6. Alppihiihdon naisten maailmancup-kausi päättyi Åren pika-aikataululla tehtyyn perumiseen yle.fi. Viitattu 11.3.2020.
  7. NBA keskeyttää kauden koronaviruksen takia www.iltalehti.fi. Viitattu 12.3.2020.
  8. Nyt se on varmaa: Myös jääkiekon NHL menee tauolle koronaviruksen vuoksi yle.fi. Viitattu 13.3.2020.
  9. Jalkapallon pääsarjojen aloitus siirtyy – Veikkausliiga käynnistyy kesäkuussa yle.fi. Viitattu 13.3.2020.
  10. Jääkiekon SM-liigakausi päättyy välittömästi – pudotuspelejä ei pelata yle.fi. Viitattu 13.3.2020.
  11. Vainikka, Jussi: Ampumahiihdon maailmancup loppuu Kontiolahdelle Yle urheilu. 12.3.2020. Viitattu 13.3.2020.
  12. Henelius, Inka; Karttunen, Anu; Lund, Sakari: Ampumahiihdon maailmancup päättyy lauantaina 13.3.2020. Yle urheilu. Viitattu 13.3.2020.
  13. Lund, Sakari: Hiihdon maailmancup on päättynyt 13.3.2020. Yle urheilu. Viitattu 13.3.2020.
  14. Tommi Mäkinen halusi työntekijänsä turvallisesti kotiin – WRC-tallit hyväksyivät yksimielisesti kovan koronapäätöksen www.iltalehti.fi. Viitattu 14.3.2020.
  15. MM-rallille seuraava niitti: Portugalin ralli perutaan kokonaan Ilta Sanomat. 30.4.2020. Viitattu 11.5.2020.
  16. Argentiinan MM-ralli siirretään koronaviruksen takia – sarjassa edessä ainakin kahden kuukauden tauko yle.fi. Viitattu 14.3.2020.
  17. Rallin MM-sarja jatkuu aikaisintaan heinäkuussa – Portugalin ja Sardinian MM-rallit on siirretty yle.fi. Viitattu 25.3.2020.
  18. Jyväskylän MM-ralli on peruttu www.iltalehti.fi. Viitattu 3.6.2020.
  19. Lopullinen niitti rallikaudelle? Perinteikäs Walesin MM-ralli peruttiin www.iltalehti.fi. Viitattu 9.6.2020.
  20. Salibandyn pudotuspelejä ei jatketa – kausi päättyy välittömästi yle.fi. Viitattu 14.3.2020.
  21. Jokerit lopetti kautensa, ei pelaa pudotuspelejä! ”Raskas mutta välttämätön päätös” www.iltalehti.fi. Viitattu 14.3.2020.
  22. Pesu, Vili: Nyt se on varmaa: Jääkiekon MM-kisat peruttu Ilta Sanomat. 21.3.2020. Viitattu 23.3.2020.
  23. Päätös on tehty: Tokion olympialaiset siirretään vuodelle 2021 – Japanin pääministeri ja KOK vahvistavat yle.fi. Viitattu 25.3.2020.
  24. Nyt se tapahtui: KHL pisti pillit pussiin! www.iltalehti.fi. Viitattu 25.3.2020.
  25. Suunnistus | Yöttömän yön Jukola siirtyy vuodella kesään 2021 koronaviruksen takia Helsingin Sanomat. 31.3.2020. Viitattu 31.3.2020.
  26. Vahvistus: legendaarinen Wimbledon peruttu ensimmäistä kertaa sitten toisen maailmansodan www.iltalehti.fi. Viitattu 1.4.2020.
  27. Vahvistus: Paavo Nurmi Games siirtyy elokuulle – syksylle rakentuu suurkisojen ruuhka www.iltalehti.fi. Viitattu 1.4.2020.
  28. Jalkapallon Stadi cup peruuntuu tänä kesänä – "Ainoa oikea päätös" yle.fi. Viitattu 7.4.2020.
  29. Golfin British Openin ajankohta muuttuu ensimmäistä kertaa sitten toisen maailmansodan yle.fi. Viitattu 7.4.2020.
  30. Yleisurheilun EM-kisat on peruttu yle.fi. Viitattu 25.4.2020.
  31. Eredivisie taipui koronaviruksen edessä ensimmäisenä Euroopassa – Hollannin jalkapallokausi paketissa, mestaria ei nimetä ja kukaan ei putoa yle.fi. Viitattu 25.4.2020.
  32. NHL:n farmiliigan suomalaiset osasivat odottaa kauden lopetusta – "AHL:ssä ei olisi mieltä jatkaa ilman yleisöä" mtvuutiset.fi. Viitattu 15.5.2020. (suomeksi)
  33. NHL:n farmiliigan AHL:n kautta ei pelata loppuun is.fi. Viitattu 15.5.2020. (suomeksi)
  34. Alppihiihdon MM-kisat siirtyvät vuodelle 2022 www.iltalehti.fi. Viitattu 25.5.2020.
  35. Bostonin maraton peruuntuu ensi kertaa 124-vuotisen historiansa aikana yle.fi. Viitattu 1.6.2020.
  36. STT: Lontoon maratonin järjestäjillä on kymmenen palloa ilmassa Etelä-Suomen Sanomat. 25.4.2020. Viitattu 25.6.2020.
  37. Tukholman maraton on vaarassa peruuntua yle.fi. Viitattu 25.6.2020.
  38. Berliinin maratonia pitää odottaa syksyyn 2021 – myös New Yorkin maraton peruttiin yle.fi. Viitattu 25.6.2020.