Luettelo televisiosarjan Paavo Pesusieni jaksoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Paavo Pesusieni -televisiosarjan jaksoista.

Tuotantokaudet

muokkaa

1. tuotantokausi

muokkaa
# Suomenkielinen jakson nimi Alkuperäinen jakson nimi
1a Ravintola-apulainen Help Wanted
Paavo hakeutuu töihin Ravunkuoreen.
1b Puhtaanapito-Paavo Reef Blower
Paavo yrittää saada pihansa täysin siistiksi.
1c Teetä puun katveessa Tea at the Treedome
Paavo tapaa ilmakuvussa asuvan Sannan.
2a Kuplakioski Bubblestand
Paavo rakentaa pihalleen kuplakioskin.
2b Pöksyt pamahti Ripped Pants
Paavon housut vahingossa repeää, mikä on muiden mielestä hauskaa. Hän yrittää naurattaa muita tekemällä saman uusiksi monta kertaa, mutta hän ei tajua lopettaa ajoissa.
3a Meduusan verkko Jellyfishing
Paavo ja Patrik medustavat ja he yrittävät saada Jalmarinkin mukaan.
3b Plankton! Plankton!
Plankton tekee koneen, jolla saa Paavon halliintaansa ja yrittää näin varastaa rapupiirasen salaisen reseptin.
4a Nahistelevat naapurukset Naughty Nautical Neighbors
Jalmari sotkee Paavon ja Patrikin välit.
4b Laivuritutkinto Boating School
Paavo yrittää suorittaa ajokokeen.
5a Pizzalähetys Pizza Delivery
Johtaja Rapu lisää menuun pitsan ja niiden kotiin kuljetuksen ja laittaa Paavon ja Jalmarin kotiin kuljettamaan niifä.
5b Oma ananas kullan kallis Home Sweet Pineapple
Laakamadot tuhoavat Paavon kodin, ja Paavon pitää alkaa etsimään uutta kotia.
6a Merenneitomies ja Merirokkopoika Mermaid Man and Barnacle Boy
Paavo ja Patrik palauttavat eläkkeellä olevan Merenneitomiehen ja Merirokkopojan takaisin kuvioihin.
6b Suolakurkku Pickles
Paavo menettää itseluottamuksensa, kun hän unohtaa rapupiirasesta suolakurkun.
7a Järjestäjä Hall Monitor
Paavo toimii liikenteessä järjestäjänä.
7b Meduusajamboree Jellyfish Jam
Paavo tuo meduusan kotiinsa, mutta se aiheuttaa kapinan.
8a Kuuraketti Sandy's Rocket
Paavo ja Patrik murtautuvat Sannan rakettiin ja vahingossa käynnistävät ja laukaisevat sen.
8b Vinkuvat saappaat Squeaky Boots
Kun saappaat ei kelpaa Helmille synttärilahjaksi, Johtaja Rapu päättää myydä ne Paavolle.
9a Aatamin asussa Nature Pants
Paavo jättää modernin elämän ja alkaa elää meduusojen kanssa.
9b Päinvastoin-päivä Opposite Day
Jalmari kertoo paavolle päinvastoin-päivästä, jolloin kaikki asiat, joita tehdään normaalisti, tehdäänkin päinvastoin.
10a Kulttuurisokki Culture Shock
Jalmari juontaa tanssiesitystä ravunkuoressa.
10b Ystävykset F.U.N.
Paavo ystävystyy Planktonin kanssa, jolla ei ole yhtään ystävää.
11a Paavo kehonrakentajana MuscleBob BuffPants
Paavo haluaa olla lihaksikas.
11b Kalmari-Jalmari kummittelee Squidward the Unfriendly Ghost
Paavo ja Patrik tuhoavat Jalmarin vahaveistoksen ja luulevat sitä oikeaksi Jalmariksi ja että he ovat tappaneet oikean Jalmarin. Tämän jälkeen Jalmari tulee kylvystä kylpytakissaan, pyyhe päässään ja kylvyn höyryn kanssa, jolloin Paavo ja Patrik luulevat hänen palanneen haamuna ja Jalmari alkaa käyttämään tätä hyväkseen.
12a Tanssikavaljeeri The Chaperone
Paavo lähtee Helmin kanssa tanssiaisiin.
12b Kuukauden työntekijä Employee of the Month
Paavo ja Jalmari kilpailevat Kuukauden työntekijä palkinnosta.
13a Paavo Jänishousu Scaredy Pants
Paavo pelkää Halloweenia.
13b Etanaplasmaa I Was a Teenage Gary
Jalmari vahtii Karia.
14a SB-129 SB-129
Jalmari jäätyy pakastimeen 2000 vuodeksi ja joutuu tulevaisuuteen. Hän yrittää päästä takaisin menneisyyteen.
14b Karatekat Karate Choppers
Paavolle ja Sannalle tulee pakkomieli karatesta, mikä aiheuttaa ongelmia.
15a Kauniita unia Sleepy Time
Paavo käy hänen kavereidensa unissa.
15b Paavo vaahtoaa Suds
Paavo on kipeä, ja Patrik yrittää auttaa häntä tervehtymään. Kohta Sanna tulee paikalle ja huomatessaan Paavon olevan kipeä, hän yrittää viedä Paavon lääkäriin, mitä Patrik yrittää estää.
16a Ystävänpäivä Valentine's Day
Paavo on suunnitellut todella hyvän ystävänpäivälahjan Patrikille ja yrittää pitää tämän kiireisenä, kun Sanna tuo lahjan paikalle. Sannalle kuitenkin tulee mutkia matkaan lahjan tuonnissa ja Patrik suuttuu, kun Paavo joutuu antamaan hänelle ystävänpäivälahjaksi pelkän kättelyn.
16b Hauska paperi The Paper
Paavo löytää Jalmarin karkkiroskan, ja kun Jalmari sanoo, ettei halua missään nimessä pitää roskaa, Paavo pitää sen ja alkaa pitämään sillä kaikenlaista hauskaa, mistä Jalmari alkaa pikku hiljaa tulemaan kateelliseksi.
17a Aarre Arrgh!
Paavo, Patrik ja Johtaja Rapu etsivät aarretta.
17b Kivelä Rock Bottom
Paavo joutuu Kivelään, Pelottavaan paikkaan, jossa on outoja kaloja.
18a Texas Texas
Sannalla on koti-ikävä Texasia, joka on hänen syntymäpaikkansa ja hän aikoo palata sinne. Paavo ja Patrik aikovat yrittää saada Sannan jäämään ja keksivät suunnitelman, tietämättään edes mikä Texas on.
18b Suuret suunnitelmat Walking Small
Plankton käyttää Paavoa hyväkseen uuden ravintolansa avaamiseen.
19a Aprillia! Fools in April
Jalmari pelkää Aprillipäivää, joka on Paavon lempipäivä.
19b Neptunuksen paistinlasta Neptune's Spatula
Paavo vetää legendaarisen paistinlastan paistinrasvasta. Koska Neptunus ei millään usko Paavon olevan se, joka veti lastan paistinrasvasta, hän haastaa Paavon kokkauskilpailuun.
20a Koukussa Hooky
Paavo ja Patrik leikkivät koukuilla, joista Johtaja Rapu on huolissaan.
20b Merenneitomies seikkailee jälleen Mermaid Man and Barnacle Boy II
Paavo viettää päivän Merenneitomiehen ja Merirokkopojan kanssa.


2. tuotantokausi

muokkaa
# Suomenkielinen jakson nimi Alkuperäinen jakson nimi
21a Kengännauhat auki Your Shoe's Untied
Paavo unohtaa, miten kengännauhat sidotaan.
21b Jalmarin vapaapäivä Squid's Day Off
Jalmari viettää "vapaapäivän" ravunkuoresta.
22a Haisunäätä Something Smells
Paavon henki haisee.
22b Kesätyöntekijä Bossy Boots
Helmi viettää päivän ravunkuoren johtajana.
23a Palkinto Big Pink Loser
Paavo on saanut monia palkintoja, kun taas Patrik ei yhtään. Patrik haluaa saada myös palkinnon, jonka hankkimisessa Paavo auttaa.
23b Kuplakaveri Bubble Buddy
Kun kaikki Paavon kaverit ovat muualla, niin hän puhaltaa itselleen kuplakamun, ja lähtee kiertelemään sen kanssa Tangalaa, jonka väki ei pidä kuplakamusta.
24a Piirakkapommi Dying for Pie
On työtoveri päivä ja Jalmarin on pakko ostaa Paavolle jotakin. Hän ostaa Paavolle piiraan. Johtaja Rapu ottaa palan piiraasta, jota ei ehdi syömään, kun kompastuu ja pudottaa sen. Osuessaan lattiaan piiraan pala räjähtää. Ennen, kun Jalmari ja Johtaja Rapu ehtivä lopun piiraan luo Paavo on ehtinyt syömään sen. Johtaja Rapu kertoo Jalmarille, että Paavolla olisi elinaikaa enää iltaan asti. Hän tietää sen, koska niin on tapahtunut aiemmin 11 kertaa. Jalmari ei kerro Paavolle totuutta vaan päättää tehdä tämän viimeisestä päivästä ikimuistoisen.
24b Kaksoisolento Imitation Krabs
Plankton rakentaa robotti version Johtaja Ravusta saadakseen Rapupiirasen reseptin.
25a Toukka Wormy
Paavo ja Patrik ystävystyvät Sannan madon kanssa.
25b Piiranen on pop Patty Hype
Ravun Kuoressa ei ole käynyt asiakkaita enää aikoihin ja Paavo, Jalmari ja Johtaja Rapu miettivät, että miten he saisivat asiakkaita. Paavo ehdottaa väripiirasien tekoa. Jalmari ja Johtaja Rapu nauravat ehdotukselle. Paavo alkaa myymään niitä Patrikin kanssa ja ne saavuttavat suuren suosion.
26a Mummon pikku kulta Grandma's Kisses
Paavo ja Patrik viettävät päivän Paavon mummin luona.
26b Unelmakaupunki Squidville
Jalmari muuttaa pääjalkaisten omaan kaupunkiin, Lonkerolaaksoon.
27a Siunattu talviuni Prehibernation Week
Sanna viettää hurjan päivän Paavon kanssa, ennen kuin menee talviunille.
27b Rikoksen poluilla Life of Crime
Paavo ja Patrik luulevat varastaneensa ilmapallon.
28 Mikä ihmeen joulu? Christmas Who?
Paavo saa ensimmäisen kerran tietää Joulusta.
29a Kova talvi Survival of the Idiots
Paavo ja Patrik aloittavat selviytymiskamppailun, jäätyään jumiin Sannan kupuun.
29b Kuin nalli kalliolle Dumped
Kari alkaa olemaan Patrikin kanssa enemmän kuin Paavon.
30a Venekaappari No Free Rides
Rouva Pöhö antaa Paavolle ajokortin vain päästäkseen eroon hänestä.
30b Idoli I'm Your Biggest Fanatic
Paavo viettää päivän hänen idolinsa Keijon kanssa.
31a Merenneitomies ja Merirokkopoika (osa 3) Mermaid Man and Barnacle Boy III
Paavo ja Patrik vahtivat Meriluolaa Merenneitomiehen ja Merirokkopojan ollessa lomalla.
31b Kurrekomiikkaa Squirrel Jokes
Paavo pilkkaa Sannaa vitseillä.
32a Painetta Pressure
Paavo ja Sanna kilpailevat meri- ja maaeläimistä.
32b Valheen jäljet The Smoking Peanut
Paavo suututtaa jättisimpukan.
33a Lentävä hollantilainen Shanghaied
Paavo, Patrik ja Jalmari tapaavat Lentävän Hollantilaisen.
33b Karin kylpyaika Gary Takes a Bath
Kari pelkää hänen kylpyaikaansa.
34a Tervetuloa Syöttiämpäriin Welcome to the Chum Bucket
Johtaja Rapu häviää Paavon Planktonille pelissä ja Paavo joutuu työskentelemään Syöttiämpärissä.
34b Frankensteinin piirustus Frankendoodle
Paavo piirtää Piirros-Paavon.
35a Laatikon salaisuus The Secret Box
Paavo haluaa tietää, mitä Patrikin salaisessa laatikossa on.
35b Jalmarin pumppu Band Geeks
Jalmari haluaa näyttää Hjalmarille ja perustaa orkesterin, mikä ei olekaan ihan helppo homma.
36a Yövuoro Graveyard Shift
Jalmari ja Paavo ovat yövuorossa.
36b Rapurakkautta Krusty Love
Johtaja Rapu rakastuu Rouva Pöhöön.
37a Laiska läksyjentekijä Procrastination
Paavoa hermostuttaa esseen kirjoitus.
37b Ken on heistä kaikkein tyhmin I'm with Stupid
Kun Patrikin vanhemmat tulevat käymään, Paavo yrittää saada Patrikin näyttämään viisaalta näyttämällä itse tyhmältä.
38a Ruma sana Sailor Mouth
Paavo ja Patrik huomaavat roskiksessa lukevan jokin sana ja alkavat käyttämään tätä tietämättään, että sana on kirosana.
38b Tuntematon taiteilija Artist Unknown
Paavo tutustuu Jalmarin taidekouluun.
39a Meduusametsällä Jellyfish Hunter
Kun Ravunkuoren asiakkaat kiinnostuvat uudesta hyytelöpiirasesta, Johtaja Rapu tarvitsee Paavoa nappaamaan meduusoja hyytelöpiirasia varten.
39b Pelin henki The Fry Cook Games
Johtaja Rapu ja Plankton ovat kohdanneet monia kertoja Grillikokki-kisoissa. Tällä kertaa he eivät kuitenkaan kilpaile itse, vaan Johtaja Rapu laittaa Paavon edustamaan häntä ja Ravunkuorta ja Plankton Patrikin häntä ja Syöttiämpäriä. Kisa pilaa Paavon ja Patrikin välit.
40a Lakko laguunissa Squid on Strike
Paavo ja Jalmari menevät lakkoon.
40b Sanna, Paavo ja mato Sandy, SpongeBob, and the Worm
Sanna aikoo napata suuren madon tietämättään, että se on todella paljon isompi kuin hän luulee.

3. tuotantokausi

muokkaa
# Suomenkielinen jakson nimi Alkuperäinen jakson nimi
41a Vaihtokaupat The Algae's Always Greener
Plankton teleporttaa itsensä paikkaan, jossa hän itse on Ravunkuoren johtaja.
41b Sieni uimavalvojana SpongeGuard on Duty
Paavo viettää päivän uimavalvojana.
42a Paavon oma klubi Club SpongeBob
Paavo, Patrik ja Jalmari lentävät levämetsään Paavon puumajalla.
42b Lemmikkiheppa My Pretty Seahorse
Paavo ystävystyy Merihevosen kanssa.
43a Kiusankappale The Bully
Paavo saa kiusaajan laivurikouluun.
43b Maista edes Just One Bite
Jalmari ei ole koskaan maistanut rapupiirasta ja Paavon kehotuksista ja pyynnöistä huolimatta hän kieltäytyy maistamasta, kunnes suostuu maistamaan murto-osan pienen palan. Hänen mielestään Rapupiiranen maistui hyvältä ja hän alkaa syömään niitä Paavolta salassa.
44a Paha piiranen Nasty Patty
Paavo ja Johtaja Rapu aikovat kostaa vale-terveystrakastajalle tekemällä pahan piirasen.
44b Mölytoosa Idiot Box
Jalmaria häiritsee Paavon ja Patrik touhut laatikossa.
45a Merenneitomies ja Merirokkopoika (osa 4) Mermaid Man and Barnacle Boy IV
Paavo kutistaa Tangalan asukkaat Merenneitomiehen vyöllä.
45b Rikollisen jäljillä Doing Time
Rouva Pöhön jouduttua vankilaan, Paavo ja Patrik aikovat saada hänet pois sieltä.
46a Lumipalloefekti Snowball Effect
Jalmari liitty lumisotaan Paavon ja Patrikin kanssa.
46b Pihakirppis One Krabs Trash
Johtaja Rapu perustaa kirpputorin.
47a TV:stä tuttu As Seen on TV
Paavo luulee olevansa TV-tähti ja että julkkiksena hänen ei tarvitse tehdä töitä.
47b Vaativa vieras Can You Spare a Dime?
Johtaja Rapu syyttää Jalmaria hänen ensimmäisen tienaamansa kolikon hävittämisestä, minkä takia Jalmari päättää erota töistä, minkä takia Paavo ottaa Jalmarin luokseen asumaan.
48a Nynnyiltä pääsy kielletty No Weenies Allowed
Paavo haluaa päästä Sylkykuppiin, joka on "Koville" eliöille tarkoitettu paikka.
48b Hjalmarin paluu Squilliam Returns
Jalmari aikoo tehdä vaikutuksen Hjalmariin, tekemällä Ravunkuoresta viiden tähden ravintolan.
49a Robotti-Rapu Krab Borg
Paavo ja Jalmari luulevat Johtaja Rapua robotiksi.
49b Simpukkavauva Rock-a-Bye Bivalve
Paavo ja Patrik hoitavat simpukkavauvaa.
50a Maalarit Wet Painters
Paavo ja Patrik maalaavat Johtaja Ravun talon.
50b Koulutusvideo Krusty Krab Training Video
Kertoja kertoo katsojille Ravunkuoresta.
51 Ilonpilaaja Party Pooper Pants
Paavo pitää kotibileet.
52a Pähkinäsuklaata Chocolate with Nuts
Paavo ja Patrik yrittävät myydä suklaata.
52b Merenneitomies ja Merirokkopoika (osa 5) Mermaid Man and Barnacle Boy V
Merirokkopojan liityttyä "Pimeälle puolelle", Merenneitomies, Paavo, Patrik, Jalmari ja Sanna aikovat yhdessä pysäyttää hänet.
53a Uusi oppilas New Student Starfish
Patrik menee laivurikouluun.
53b Simpukoita Clams
Johtaja Ravun saatua miljoonannen euronsa, Hän, Paavo ja Jalmari lähtevät lomailemaan.
54 Ugh Ugh
Silmälappu Roope kertoo katsojille Paavon elämästä esihistorian ajalla.
55a Suuri etanakilpa The Great Snail Race
Paavo pakottaa Karin osallistumaan Etanakisoihin.
55b Ikäkriisi Mid-Life Crustacean
Johtaja Rapu pelkää vanhuutta, joten hän viettää päivän nuorena.
56a Uudestisyntynyt Rapu Born Again Krabs
Johtaja Rapu lopettaa olemasta pihi.
56b Onnettomuus I Had an Accident
Onnettomuuden jälkeen Paavo ei aio enää koskaan mennä ulos. Patrik ja Sanna yrittävät houkutella Paavon ulos.
57a Rapupuisto Krabby Land
Johtaja Rapu rakentaa huvipuiston.
57b Telttaretki The Camping Episode
Jalmari, Paavo ja Patrik telttailevat.
58a Henkilöllisyys hukassa Missing Identity
Paavo hukkaa nimilappunsa.
58b Planktonin armeija Plankton's Army
Plankton kyhää armeijan rapupiirasen reseptin varastamiseksi.
59 Pesusieni joka osasi lentää The Sponge Who Could Fly
Paavo aikoo lentää meduusojen kanssa.
60a Hyvä henkivartija SpongeBob Meets the Strangler
Paavon kuultua kantelijan kuristajasta, hän palkkaa henkivartijan.
60b Paavo pilailee Pranks a Lot
Paavo ja Patrik löytävät kaupasta näkymättömyyssuihketta, jolla he vahingossa tekevät itsestään näkymättömiä. He alkavat pelottelemaan Tangalan asukkaita niin, että heitä luullaan kummituksiksi.

4. tuotantokausi

muokkaa
# Suomenkielinen jakson nimi Alkuperäinen jakson nimi
61a Piirasen pelko Fear of a Krabby Patty
Paavo alkaa pelkäämään rapupiirasia.
61b Pelkkä miehen kuori Shell of a Man
Johtaja Ravun pitäisi mennä tapaamaan hänen vanhoja kavereitaan, mutta hänen kuorensa irtoaa ja hän käskee Paavon menemään hänen sijaanstaan.
62a Kadonnut patja The Lost Mattress
Paavo, Patrik ja Jalmari aikovat noutaa Johtaja Ravun vanhan patjan takaisin.
62b Rapu vastaan Plankton Krabs vs. Plankton
Plankton haastaa Ravun oikeuteen, liukastuttuaan Ravunkuoren lattialle.
63 Oletko nähnyt tätä etanaa? Have You Seen This Snail?
Paavon laiminlyötyä Karin ruoka-aikaa tämä lähtee karkumatkalle.
64a Kourakone Skill Crane
Jalmaria ahdistaa häviäminen pelatessaan Robokouraa.
64b Hyvät naapurit Good Neighbors
Paavo haluaa todistaa olevansa hyvä naapuri Jalmarille.
65a Loppuunmyynti Selling Out
Johtaja Rapu jää eläkkeelle ja palkkaa Karlin uudeksi johtajaksi.
65b Hassu Paavo Funny Pants
Jalmari huijaa Paavoa, että tämä on menettänyt "naurusulakkeensa", jota ilman ei voi nauraa.
66 Keskiaikaista Dunces and Dragons
Paavon ja Patrikin ollessa turnajaisissa, mikään ei suju niin kuin piti ja he päätyivät keskiajalle.
67a Appivihollinen Enemy In-Law
Johtaja Ravun äiti luulee Planktonia poikaystäväkseen, ja tämä käyttää tilaisuutta hyväkseen.
67b Merenneitomies ja Merirokkopoika (osa 6) Mermaid Man and Barnacle Boy VI: The Motion Picture
Paavo ja Patrik päättävät kostaa Merenneitomies ja Merirokkopoika -sarjan tekijöille sarjan uusien näyttelijöiden takia tekemällä itse Merenneitomies ja Merirokkopoika -elokuvan oikeilla Merenneitomiehellä ja Merirokkopojalla.
68a Näsäviisas Patrik Patrick SmartPants
Patrikista tulee viisas.
68b JalmaPaavo KalmariSieni SquidBob TentaclePants
Paavo ja Jalmari yhdistyvät toisiinsa.
69a Raputorni Krusty Towers
Johtaja Rapu muuttaa Ravunkuoren hotelliksi.
69b Rouva Pöhö, olet erotettu Mrs. Puff, You're Fired
Rouva Pöhö saa potkut laivurikoulusta, kun Paavo on repuuttanut useita kertoja ajokokeensa.
70a Haamuisäntä Ghost Host
Paavo tutustuu Lentävään Hollantilaiseen.
70b Simpansseja näkyvissä Chimps Ahoy
Sannan pomot tulevat käymään hänen luonaan.
71a Valas-synttärit Whale of a Birthday
Helmi juhlii hänen 16-vuotis syntämäpäiväänsä.
71b Karatesaari Karate Island
Paavolle lähetetään video, jossa hänen kerrotaan olevan karatemestari ja hänen pyydetään tulevan Karatesaarelle. Sanna huomaa heti tässä olevan jokin vialla, sillä hän on Paavoa paljon parempi karatessa, eikä häntä kutsuttu. Paavo lähtee silti Sannan vastustuksesta huolimatta.
72a Kaikki mikä kiiltää All That Glitters
Paavon lastaa hajoaa, joten hän joutuu ostamaan uuden.
72b Toivomuskaivo Wishing You Well
Johtaja Rapu rakentaa toivumuskaivon.
73a Uusi lehti New Leaf
Plankton muuttaa syöttiämpärin lahjapuodiksi.
73b Etanan purema Once Bitten
Tangalan asukkaat luulevat Karin olevan sairas, ja että tämän puremasta muuttuu zombiksi.
74a Hölmö loma Bummer Vacation
Paavo on pakko pitää lomapäivä, mutta hän ei voi hyväksyä sitä.
74b Peruukkipläjäys Wigstruck
Paavo alkaa pitää kaupungilla vanhaa resuista peruukkia, mikä naurattaa muita.
75a Jalmarikas matka Squidtastic Voyage
Jalmarin klarinetin ruoko jää jumiin hänen kurkkuunsa, joten Paavo ja Patrik matkaavat hänen sisälleen tuhoamaan sen.
75b Epänaisellista That's No Lady
Patrik pukeutuu naiseksi.
76a Olento The Thing
Jalmari muuttuu "Olennoksi" ja Paavo ja Patrik luulevat häntä villieläimeksi.
76b Hokkus pokkus Hocus Pocus
Paavo luulee, että hän muutti Jalmarin jäätelöksi.
77a Patrik ei lopeta ajoissa Driven to Tears
Patrik saa ajokortin ensimmäisellä yrityksellä, mikä saa Paavolle hermoromahduksen.
77b Tyhmä kunkku Rule of Dumb
Patrikista tulee kuningas, ja hän alkaa käyttämään valtaa väärin.
78a Prätkäjengi Born to Be Wild
Verikoirat tulevat Tangalaan.
78b Parhaat viharrukset Best Frenemies
Johtaja Rapu ja Plankton tekevät yhteistyötä suosittujen levälimujen saavuttua Tangalaan.
79a Vaaleanpunainen varas The Pink Purloiner
Paavo syyttää Patrikia varkaaksi.
79b Mini-Jalmari Squid Wood
Paavo tekee Mini-Jalmarin, joka jättää Jalmarin varjoon.
80a Paras päivä Best Day Ever
Paavo juhlii hänen "Parasta päiväänsä".
80b Lahjapurkka The Gift of Gum
Patrik antaa Paavolle ystävänpäivälahjaksi suuren purkan, josta Paavo ei pidä.

5. tuotantokausi

muokkaa
# Suomenkielinen jakson nimi Alkuperäinen jakson nimi
81 Ystävä vai vihollinen? Friend or Foe
Johtaja Rapu ja Plankton ovat olleet kilpailijoita jo pitkään. Kuitenkin yhtenä päivänä Rapu paljastaa Paavolle, että he itse asiassa olivat lapsuudessaan parhaita ystäviä.
82a Alkuperäinen kokki The Original Fry Cook
Johtaja Ravun alkuperäinen kokki vierailee Ravunkuoressa ja Paavo luulee, että hän palaa kokiksi, jolloin hän joutuu lähtemään..
82b Yövalo Night Light
Paavo lukee kauhukirjaa ja alkaa pelätä pimeää.
83a Ylös ja ulos Rise and Shine
Patrik tekee aamutoimiaan.
83b Odotus Waiting
Paavo löytää muropaketista mainoksen ilmaisesta lelusta ja vastaa siihen.
83c Sieni keskuudessamme Fungus Among Us
Paavo saa sienestä kutisevan ihottuman.
84a Vakoojat Spy Buddies
Johtaja Rapu lähettää Paavon ja Patrikin vakoilemaan Planktonia.
84b Vastuuton veneilijä Boat Smarts
Paavo ja Jalmari pääsevät opetusvideon tähdiksi.
84c Vanha kunnon Kukasenyton Good Ol' Whatshisname
Johtaja Rapu pistää Paavon ja Jalmarin tietokilpailuun.
85a Uusi kämppä New Digs
Myöhästyttyään töistä Paavo muuttaa Ravunkuoreen.
85b Ravunkuori uudistuu Krabs à la Mode
Plankton säätää termostaattia, jolloin Ravunkuori jäätyy.
86a Pelkurit Roller Cowards
Paavo ja Patrik pelkäävät tuskannyrkkiä.
86b Remonttihommia Bucket Sweet Bucket
Plankton puijaa Paavon, Patrikin ja Jalmarin maalaamaan syöttiämpärin.
87a Armas rapupiiranen To Love a Patty
Paavon on vaikea päästä eroon rapupiirasesta.
87b Uusi uljas Jalmari Breath of Fresh Squidward
Kun Jalmari saa sähköiskun, hän muuttuu samanlaiseksi kuin Paavo ja Patrik.
88a Raha puhuu Money Talks
Johtaja Rapu haluaa rahojen puhuvan.
88b Paavo vastaan piiraskone SpongeBob vs. The Patty Gadget
Paavo taistelee piiraskonetta vastaan.
88c Tanssivillitys Slimy Dancing
Jalmari aikoo voittaa tanssikilpailun.
89a Sienenkuori The Krusty Sponge
Paavopiiraset ovat hitti Ravunkuoressa.
89b Patrikin laulu Sing a Song of Patrick
Patrik tekee oman biisinsä.
90a Kirppusirkus A Flea in Her Dome
Sanna saa kirpun.
90b Donitsinhimo The Donut of Shame
Patrik ei halua Paavon uskovan hänen varastaneen Paavon donitsin.
90c Likainen lautanen The Krusty Plate
Paavo puhdistaa lautasen, jonka lika ei lähde millään.
91a Vauvakaasu Goo Goo Gas
Paavo käyttää vauvakaasua Rapupiirasen reseptin varastamiseksi.
91b Vaihtokokki Le Big Switch
Paavo menee vaihdoksi toiseen ravintolaan.
92 Atlantiksen arvoitus Atlantis SquarePantis
Kun Paavo saa tietää Atlannin kaupungista, hän lähtee Patrikin, Jalmarin, Sannan ja Johtaja Ravun kanssa Atlantikseen, jossa kuitenkin tapahtuu kummia.
93a Koulukuvaus Picture Day
Paavolla on koulukuvaus.
93b Patrik ei maksa Pat No Pay
Kun Patrik ei voi maksaa ruuastaan, Johtaja Rapu antaa hänen maksaa tekemällä töitä.
93c BlackJack BlackJack
Paavon paha serkku pääsee vankilasta.
94a Musta silmä Blackened Sponge
Paavo saa mustan silmän.
94b Merenneitomies vastaan Paavo Mermaid Man vs. SpongeBob
Plankton aivopesee Merenneitomiehen ja Merirokkopojan.
95a Kesävankileiri The Inmates of Summer
Paavo ja Patrik joutuvat tuskasaarelle, joka on vangeille tarkoitettu paikka.
95b Syö tai tule syödyksi To Save a Squirrel
Paavo ja Patrik aloittavat selviytymiskamppailun.
96 Lännen kauhu Pest of the West
Paavo saa tietää hänen villin lännen aikaan eläneestä sukulaisestaan, joka pelasti Tangalan.
97a Pohjaton nälkä 20,000 Patties Under the Sea
Paavo ja Patrik löytävät sukellusveneen, josta on hyötyä rapupiirasten myynnissä.
97b Tangalan taistelu The Battle of Bikini Bottom
Paavo ja Patrik kaksintaistelevat.
98 Mitä tapahtuikaan Paavolle? What Ever Happened to SpongeBob?
Kun Paavo onnistuu suututtamaan ystävänsä, hän lähtee Tangalasta. Yhtäkkiä matkan varrella hän menettää muistinsa.
99a Jalmarin kahdet kasvot The Two Faces of Squidward
Jalmarista tulee komea.
99b PaavoHenge SpongeHenge
Tuuli saa Paavon reiät tuottamaan musiikkia, johon meduusat pian ihastuvat.
100a Kielletty lailla Banned in Bikini Bottom
Rapupiiraset kielletään ja Ravunkuoren työntekijät päättävät uhmata kieltoa tekemällä salaisen ravintolan.
100b Pasi S. Pesusieni Stanley S. SquarePants
Paavon serkku, Pasi tulee käymään hänen luonaan.

6. tuotantokausi

muokkaa
# Suomenkielinen jakson nimi Alkuperäinen jakson nimi
101a Kodin onni House Fancy
Jalmari raivostuu, kun hän näkee Hjalmar von Kalmarilla olevan hienoin koti ja hän yrittää pistää paremmaksi.
101b Menestyksen resepti Krabby Road
Paavo luulee, että Plankton on perustamassa bändin ja tämä käyttää tilaisuutta hyväkseen.
102a Hulluna rahaan Penny Foolish
Johtaja Ravulla on jatkuvasti mielessä raha.
102b Mäntti merenkävijä Nautical Novice
Paavo vierailee luokkaretkellä venemuseossa.
103a Paavocus Spongicus
Plankton järjestää gladiaattoritapahtuman.
103b Imukuppisinfonia Suction Cup Symphony
Tangalassa järjestetään sinfoniaorkesteri, josta Jalmari haluaa saada paikan.
104a Epänormaali Not Normal
Jalmari huomauttaa Paavoa, ettei hän ole normaali.
104b Poissa Gone
Paavo huomaa Tangalan asukkaiden kadoneen.
105a Tikku The Splinter
Paavo saa töissä tikun ja Jalmari yrittää saada häntä jäämään kotiin.
105b Liukupilli-pöljät Slide Whistle Stooges
Paavo, Patrik ja Jalmari härnäävät Tangalan asukkaita liukupillillä.
106a Elinikä päivässä A Life in a Day
Laurin fanit haluavat elää niin kuin hän, varsinkin Paavo ja Patrik.
106b Auringon haalistama Sun Bleached
Paavo ja Patrik juhliin, johon päästäkseen pitää olla ruskettunut, joten he päättävät käyttää solariumia ruskettuakseen. Patrikin ruskettuminen onnistuu, mutta kun on Paavon vuoro Patrik unohtaa tämän solariumiin, jolloin Paavosta tulee haalistunut.
107a Jättiläis-Jalmari Giant Squidward
Paavo ja Patrik ruiskuttavat vahingossa Jalmaria aineella, joka kasvattaa nopeasti.
107b Kuin nenä naamaan No Nose Knows
Kun Patrikilla ei ole hajuaistia, hän haluaa hankkia nenän.
108a Piiraskupru Patty Caper
Rapupiirasen salaista ainesosaa varastetaan, joten Paavo ja Patrik päättävät etsiä syyllisen.
108b Planktonin vakkari Plankton's Regular
Plankton saa Syöttiämpäriin kanta-asiakkaan.
109a Veneilykaverit Boating Buddies
Jalmari määrätään Laivurikouluun, ja häntä nolottaa Paavon läsnäolo.
109b Rapuviesti The Krabby Kronicle
Ravunkuoressa aletaan myydä sanomalehtiä, ja Paavo määrätään keksimään valheita Tangalan asukkaista.
110a Pyjamabileet The Slumber Party
Helmi järjestää pyjamabileet, ja Johtaja Rapu yrittää soluttaa Paavon vakoilemaan.
110b Karin kaunistus Grooming Gary
Paavo ilmoittaa Karin lemmikkinäyttelyyn.
111 Paavo Pesusieni ja iso aalto SpongeBob SquarePants vs. The Big One
Suuri aalto iskee Tangalaan ja vie Paavon, Patrikin, Jalmarin, Sannan ja Johtaja Ravun mukanaan.
112a Reikätasku Porous Pockets
Kun Paavo rikastuu, hän ystävystyy Tangalan asukkaiden kanssa, unohtaen Patrikin.
112b Kuoropojat Choir Boys
Jalmari valmistuu kuoroesityksiin.
113a Ravunsakset Krusty Krushers
Paavo ja Patrik kisailevat painista.
113b Kortti The Card
Paavo yrittää saada harvinaisen Merenneitomies ja Merirokkopojan animoidun kortin. Hän ostaa kaikki kaupan kortit, mutta ei saa sellaista, kun taas Patrik saa ja Paavo pelkää kortin tuhoutuvan Patrikilla.
114a Hyvät viikingit Dear Vikings
Viikingit sieppaavat Paavon ja Jalmarin.
114b Lintsari Ditchin'
Paavo innostuu muista asioista, jolloin hän lintsaa koulusta.
115a Piraattipappa Grandpappy the Pirate
Johtaja Rapu naamioituu Ravunkuoren laivaksi.
115b Pääjalkaisten loosi Cephalopod Lodge
Kun Jalmari erotetaan pääjalkaisten loosista, Paavo ja Patrik yrittävät saada hänen jäsenyyden takaisin.
116a Jalmarin vierailu Squid's Visit
Jalmari vierailee Paavon talossa.
116b Paavoko vai eikö Paavo? To SquarePants or Not to SquarePants
Kun Tanglan asukkaat eivät tunne Paavoa uusissa housuissaan, hän muuttaa persoonallisuuttaan.
117a Liukukiekko Shuffleboarding
Paavo ja Patrik tuuraavat Merenneitomiestä ja Merirokkopoikaa, ja he innostuvat liikaa.
117b Professori Jalmari Professor Squidward
Jalmari esittää Hjalmar von Kalmaria ja opettaa musiikkia.
118a Lemmikkituholainen Pet or Pests
Kun Kari ajaa madon pois, hänen pentunsa jäävät hylätyksi.
118b Tietokoneongelmia Komputer Overload
Kaarina korvataan Planktonin rakentamilla uusilla roboteilla.
119a Hyväuskoinen Gullible Pants
Johtaja Rapu antaa Paavolle vastuun 20 minuutin ajaksi.
119b Kiirettä pitää Overbooked
Paavon on autettava Sannaa tiede-esityksessä, osallistuttava Patrikin synttäreihin ja autettava Johtaja Rapua rakentamaan teleskooppi, mutta hän ei voi tehdä asioita yhtä aikaan.
120a Patrikia hatuttaa No Hat for Pat
Patrik haluaa pitää hattua, joten hän hankkii työpaikan Ravunkuoresta ja se Paavoa huolestuttaa.
120b Tuomion lelukauppa Toy Store of Doom
Paavo ja Patrik jäävät lelukauppaan lukkojen taakse.
121a Hiekkalinnat hiekassa Sand Castles in the Sand
Paavon ja Patrikin hiekkalinnojen rakentamispäivä saa oudon käänteen.
121b Kotilokauhua Shell Shocked
Paavo rikkoo vahingossa Karin kotilon.
122a Mega-Syöttisanko Chum Bucket Supreme
Kun Plankton mainostaa Syöttisankoa, hän palkkaa Patrikin markkinointipäälliköksi.
122b Yksisoluinen hääpäivä Single Cell Anniversary
Plankton yrittää keksiä lahjaa Kaarinalle.
123-124 Totuus vai pestävä Truth or Square
Ravunkuoren väki juhlii vuosipäivää, mutta he jäävät lukkojen taakse pakastimeen ja he yrittävät päästä jollakin tavalla pois.
125a Ananashöperyys Pineapple Fever
Jalmari jää jumiin myrskyn ajaksi Paavon kotiin.
125b Syöttiluolat Chum Caverns
Plankton myy syöttiruokia Syöttiluolissa Syöttisangon alla.
126 Neptunuksen juhlat The Clash of Triton
Neptunus ei halua juhlia syntymäpäiväänsä ilman poikansa Tritonia, jonka hän kauan sitten rangaistukseksi vangitsi eräälle saarelle.

7. tuotantokausi

muokkaa
# Suomenkielinen jakson nimi Alkuperäinen jakson nimi
127a Kalmarivisio Tentacle-Vision
Jalmari alkaa esittämään omaa televisio-ohjelmaansa, minkä Paavo ja Patrik pilaavat.
127b Minä ♥ tanssimista I ♥ Dancing
Paavo kutsutaan koetansseihin, jolloin Jalmari yrittää viedä hänen paikkansa.
128a Kasvupyrähdys Growth Spout
Helmi tarvitsee ruokaa.
128b Jumissa mankelissa Stuck in the Wringer
Paavo jää jumiin mankeliin, kun Patrik liimaa hänet vahingossa.
129a Keittiössä Sannan kanssa Someone's in the Kitchen with Sandy
Plankton naamioituu Sannaksi varastaakseen rapupiirasen salaisen reseptin.
129b Sisäpiirin keikka The Inside Job
Plankton yrittää kopioida Johtaja Ravun ajatuksia, mutta hän päätyykin Paavon sisälle.
130a Rasvaiset pölvästit Greasy Buffoons
Johtaja Rapu ja Plankton kilpailevat maustaan.
130b Pesusienimalli Model Sponge
Kun Paavo luulee saavansa potkut ravunkuoresta, hän yrittää löytää töitä muualta.
131a Pidetään Tangala siistinä Keep Bikini Bottom Beautiful
Kun Jalmari astuu vahingossa purukumiin, häntä epäillään roskaajaksi ja määrätään yhdyskuntapalveluun.
131b Karin uusi kaveri A Pal for Gary
Paavoa huolestuttaa, kun Kari jää yksin kotiin työpäivän ajaksi.
132a Sulle, mulle ja mulle Yours, Mine and Mine
Paavo ja Patrik jakavat lelunsa toisilleen, mutta Patrik pitää sen itsellään.
132b Kitupiikkien gaala Kracked Krabs
Paavo osallistuu Johtaja Ravun kanssa kitupiikkien gaalaan.
133a Kummalliset kummitukset The Curse of Bikini Bottom
Paavo ja Patrik häiritsevät Lentävän Hollantilaisen rauhaa ja tämä muuttaa heidät kummituksiksi.
133b Jalmari klarinettimaassa Squidward in Clarinetland
Jalmari joutuu jakamaan kaappinsa Paavon kanssa.
134 Supermoottoritie SpongeBob's Last Stand
Paavo ja Patrik yrittävät estää supermoottoritien rakentamisen meduusaniittyjen päälle.
135a Aikamatkailua Back to the Past
Patrik käynnistää aikakoneen vahingossa.
135b Pahojen hemmojen pahisklubi The Bad Guy Club for Villains
Paavo ja Patrik katsovat Merenneitomiehen ja Merirokkopojan kadonneen jakson.
136a Päivä ilman kyyneliä A Day Without Tears
Jalmari lyö vetoa, että Paavo ei voi olla itkemättä yhteen päivään.
136b Kesätyö Summer Job
Kun Rouva Pöhö aiheuttaa vahingossa Ravunkuorelle vahinkoa, hän joutuu työskentelemään Paavon kanssa.
137a Rouheampi ateria One Coarse Meal
Plankton pelkää valaita.
137b Rakastunut Kari Gary in Love
Kari rakastuu toiseen etanaan.
138a Näytelmä ikää kaikki The Play's the Thing
Jalmari esittää näytelmän Ravunkuoressa.
138b Rodeon huumaa Rodeo Daze
Kun Paavo pelkää Sannan olevansa vaarassa Texasissa, hän ja Tangalan asukkaat lähtevät etsimään häntä Rodeon mestaruutta.
139a Isoäidin salainen resepti Gramma's Secret Recipe
Plankton naamioituu Paavon isoäidiksi.
139b Rahan tuoksu The Cent of Money
Johtaja Rapu käyttää Karia kolikkomagneettina.
140a Hirviö, joka saapui Tangalaan The Monster Who Came to Bikini Bottom
Hirviö riehuu Tangalassa, kunnes se ystävystyy Paavon ja Patrikin kanssa.
140b Tervetuloa Tangalan Kolmioon Welcome to the Bikini Bottom Triangle
Tangalan asukkaat jäävät jumiin Tangalan Kolmioon.
141a Hexin kirous The Curse of the Hex
Matame asettaa kirouksen Ravunkuoren päälle.
141b Pääviemäri The Main Drain
Paavo ja Patrik etsivät pääviemäriä.
142a Syvänteen heinähatut Trenchbillies
Paavo ja Patrik tapaavat synvänteen heinähatut.
142b Paavo ja tulivuori Sponge-Cano!
Jalmarin ainainen valitus käynnistää tulivuoren purkauksen.
143 Suuri reseptiryöstö The Great Patty Caper
Kun rapupiirasen ainekset ovat loppu, Johtaja Rapu lähettää Paavon ja Patrikin etsimään reseptiä.
144a Myyräntyötä That Sinking Feeling
Kun Jalmari kieltää Paavon ja Patrikin leikkimästä pihallaan, he alkavat kaivamaan tunnelia.
144b Karatetähti Karate Star
Patrik oppii Paavolta karatea, jolloin hän tuhoaa vahingossa Tangalan.
145a Aikakapselointia Buried in Time
Paavo, Patrik ja Jalmari lukitaan aikakapseliin.
145b Jalmarin Tiki-maa Enchanted Tiki Dreams
Paavo ja Patrik rakentavat Jalmarille unelmamaailman.
146a Paavon karkeampi puoli The Abrasive Side
Kun Paavo ei osaa sanoa "ei", hän tilaa karkeamman puolen.
146b Korvamato Earworm
Paavolla pyörii päässä sama laulu.
147a Leikitään piilosta Hide and Then What Happens?
Paavo etsii Patrikia.
147b Kotilokepponen Shellback Shenanigans
Plankton naamioituu Kariksi.
148a Taideteos The Masterpiece
Jalmari tekee mestariteoksen Ravunkuoren nähtävyydeksi.
148b Kuningaskotiloiden hyökkäys Whelk Attack
Kuningaskotilot hyökkäävät Tangalaan.
149a Tunnetko Paavoa? You Don't Know Sponge
Paavo ja Patrik tekevät tuntemistestin.
149b Hanskatunneli Tunnel of Glove
Helmiä nolottaa, kun hän joutuu viihtymään Hanskatunnelissa Paavon kanssa.
150a Rapuhodarit Krusty Dogs
Johtaja Rapu alkaa myymään rapuhodareita rapupiirasten sijaan, mistä Paavo ei pidä.
150b Mauna Loan salaisuus The Wreck of the Mauna Loa
Paavo ja Patrik etsivät Mauna Loan piilopaikkaa.
151a Unelmanaapuri New Fish in Town
Patrik vuokraa etupihaansa, jolloin Jalmari ystävystyy uuden naapurin kanssa.
151b Rakkauden lonkerot Love That Squid
Jalmari harjoittelee treffejä Paavon järjestämänä.
152a Isosisko Saana Big Sister Sam
Patrikin sisko, Saana vierailee hänen luonaan.
152b Täydellistä kemiaa Perfect Chemistry
Sanna rakentaa teleportin, ja Plankton yrittää varastaa reseptin sen avulla.

8. tuotantokausi

muokkaa
# Suomenkielinen jakson nimi Alkuperäinen jakson nimi
153a Työtapaturma Accidents Will Happen
Jalmari loukkaantuu töissä, kun hänen nokosilla ollessaan hylly tipahtaa. Hän uhkaa tehdä valituksen viranomaisille, ellei Johtaja Rapu suostu hyysäämään häntä
153b Lötköpiiranen The Other Patty
Johtaja Rapu ja Plankton unohtavat hetkeksi erimielisyytensä uuden, yhteisen vihollisen takia.
154a Autokaista Drive Thru
Johtaja Rapu yrittää saada suuremmat voitot tekemällä Ravunkuoren seinään autokaista-palvelupisteen.
154b Mestarikuski The Hot Shot
Toni Turbo jr., kuuluisan kilpa-ajajan poika, yrittää opettaa Paavoa ajamaan.
155a Minigolfia A Friendly Game
Paavo ja Patrik tekevät Paavon talosta sisäminigolfradan.
155b Paavo tunteilee Sentimental Sponge
Kun Paavo tajuaa, miten paljon muistoja hänen tavaroihinsa liittyy, hän ei suostu heittämään mitään pois.
156 Rekiseikkailu Frozen Face-Off
Tangalan asukkaat luulevat, että siellä on rekikilpailu ja Plankton käyttää tilaisuutta hyväkseen.
157a Jalmarin aikuiskoulu Squidward's School for Grown-Ups
Kun Patrikille kasvaa yhtäkkiä parta, hän päättää opetella käyttäytymään kuin aikuinen.
157b Suullinen koe Oral Report
Kun Paavon pitää suorittaa ajokoulun suullinen koe, hän tajuaa kärsivänsä kamalasta esiintymispelosta.
158a Hapanimelä mustekala Sweet and Sour Squid
Plankton yrittää ystävystyä Jalmarin kanssa voidakseen varastaa Rapupiirasen reseptin.
158b Silmäätekevä taiteilija The Googly Artiste
Kun taidekriitikko nimeää Patrikin huipputaiteilijaksi, kaikki Tangalassa haluavat ostaa hänen Silmäkivi-teoksiaan.
159 Pesusienen perheloma A SquarePants Family Vacation
Kun Paavo ja Patrik eksyvät perheen lomamatkalla Suurelle Valliriutalle, he joutuvatkin elämänsä seikkailuun.
160a Patrikin kotiloma Patrick's Staycation
Patrik haluaa pitää loman, mutta hänellä ei ole varaa sellaiseen--ennen kuin Paavo keksii siihen ratkaisun: "Kotiloma".
160b Planktonin häämatka Walking the Plankton
Johtaja Rapu ja Paavo voittavat ilmaisen risteilyn, jota Kaarina luulee hänen ja Planktonin häämatkaksi ja Plankton käyttää tilaisuutta hyväkseen.
161a Kuuloma Mooncation
Sanna haluaa lomailla yksin, mutta hän ottaakin Paavon mukaan.
161b Johtaja Rapu lomailee Mr. Krabs Takes a Vacation
Johtaja Rapu ja Paavo vierailevat rahapajassa.
162 Karmeaa kultaa Ghoul Fools
Paavo ja Patrik joutuvat keskelle haamupiraattien ja Lentävän Hollantilaisen välienselvittelyä.
163a Merenneitomiehen synty Mermaid Man Begins
Merenneitomies ja Merirokkopoika paljastavat Paavolle ja Patrikille salaisen menneisyytensä.
163b Planktonin parempi silmä Plankton's Good Eye
Plankton kasvattaa itselleen toisen silmän Paavon DNA:n avulla.
164a Merirokkonaama Barnacle Face
Koulun suuria tanssiaisia edeltävänä iltana Johtaja Rapu pyytää Paavoa auttamaan Helmiä pääsemään eroon merirokosta hänen naamassaan.
164b Lemmikkivahti Patrik Pet Sitter Pat
Kun Paavo saa kutsun Isoäitinsä syntymäpäiväjuhliin, hän pyytää Patrikia vahtimaan Karia sillä aikaa kun hän on poissa.
165a Talovahtina Sannalle House Sittin' for Sandy
Paavo on Sannalla talonvahtina. Kaikki sujuu hyvin kunnes Patrik saapuu paikalle.
165b Tangalan Tosi Jazz Smoothe Jazz at Bikini Bottom
Menetettyään pääsylippunsa, Paavo ja Jalmari yrittävät hiipiä loppuunmyydyn Levä G:n takahuoneeseen.
166a Kuplapulmia Bubble Troubles
Paavo ja Patrik tuhoavat vahingossa Sannan kuplan, ja he auttavat Sannaa saamaan lisähappea.
166b Sienen tie The Way of the Sponge
Paavo haluaa ansaita karatevyön mestari Lassi Karvaselta Sannan avulla.
167a Piiraspihvi, joka nielaisi Tangalan The Krabby Patty That Ate Bikini Bottom
Johtaja Rapu käyttää Sannan kokeellista kasvuseerumia Rapupiiras-pihviin tuhoisin seurauksin.
167b Kupla-kamun paluu Bubble Buddy Returns
Paavo yrittää pitää Kuplakamun pojan, Loiston, kaukana ongelmista ja terävistä esineistä.
168a Lähestymiskielto Restraining SpongeBob
Jalmari saa tarpeeksi Paavon hölmöilystä, ja hankkii tälle lähestymiskiellon.
168b Fiasko Fiasco!
Plankton varastaa Ravunkuoresta Fiaskon.
169a Ootko nyt tyytyväinen? Are You Happy Now?
Paavo yrittää tehdä Jalmarille onnellisinta muistoa.
169b Meduusojen planeetta Planet of the Jellyfish
Ilkeä meduusaolio tekee Tangalan asukkaista ilkeitä klooneja.
170a Ilmaisnäytteitä Free Samples
Plankton jekuttaa Tangalan asukkaita rapupiirasilla.
170b Oma koti kuplan kallis Home Sweet Rubble
Paavon ananas mätänee.
171a Kaarinan versio 2.0 Karen 2.0
Plankton päivittää tietokonevaimonsa Kaarinan versio 2.0:een, joka saa perinteisen Kaarinan mustasukkaiseksi.
171b Uneton Tangalassa InSPONGEiac
Johtaja Rapu epäilee Paavon kärsivän unettomuutta sinapin perusteella.
172a Jäänaamat Face Freeze!
Paavo ja Patrik lyövät vetoa Johtaja Ravun kanssa, ettei naama jäädy.
172b Hyvästi Hanskamaailma Glove World R.I.P.
Kun Hanskamaailma suljetaan, Paavo ja Patrik viettävät viimeisen hetken siellä.
173a Kalmarintauti Squiditis
Jalmari sairastuu kalmarintautiin, ja Paavo saa myös tartunnan.
173b Romurallia Demolition Doofus
Rouva Pöhö ilmoittaa Paavon romuralliin.
174a Etana-herkut! Treats!
Kun etana-herkut loppuvat, Paavo yrittää etsiä niitä kaikkialta.
174b Täällä vai mukaan! For Here or to Go
Plankton saa tarpeekseen syrjinnästä ja ilmoittaa yrityksen valvontavirastoon, joka pakottaa Johtaja Ravun sallia kilpailuun osallistumisen.
175 Paavon joulu! It's a SpongeBob Christmas!
Paavo auttaa vahingossa Planktonia toteuttamaan juonen jakamalla hedelmäkakkuja Tangalan asukkaille, jotka joutuvat Joulupukin tuhmien listalle.
176a Superpahisten liittoutuma Super Evil Aquatic Villain Team Up is Go!
Plankton ystävystyy Paharauskun kanssa.
176b Syöttiviillokki Chum Fricassee
Kun Jalmari valmistaa syöttiviillokkia, se saa Syöttisangon menestymään.
177a Sadasosia The Good Krabby Name
Johtaja Rapu laittaa Paavon ja Patrikin mainostamaan Ravunkuorta.
177b Ota tai jätä Move It or Lose It
Tangalan lakisäädös muuttuu: Ravunkuori ja Syöttisanko eivät saa olla alle 100 metrin päästä toisistaan. Johtaja Rapu ja Plankton luulevat, että jommankumman ravintola tuhotaan.
178 Hei, me keikkaillaan! Hello Bikini Bottom!
Johtaja Rapu valmentaa Paavon ja Jalmarin kiertueelle.

9. tuotantokausi

muokkaa
# Suomenkielinen jakson nimi Alkuperäinen jakson nimi
179a Extreme laikut Extreme Spots
Paavo ja Patrik oppivat stunttinsa.
179b Oravan ennätys Squirrel Record
Sanna rikkoo oravaennätyksen, minkä seurauksena Paavo on huolissaan.
180a Patrikmies! Patrick-Man!
Patrik naamioituu Supersankariksi.
180b Karin uusi lelu Gary's New Toy
Kari innostuu uudesta pallosta, joka ajaa Paavon radikaaleihin tekoihin.
181a Pirtelölupa License to Milkshake
Paavon pirtelölupa vanhenee ja hän joutuu akatemiaan.
181b Kalmarivauva Squid Baby
Jalmari lyö päänsä ja muuttuu vauvamieliseksi.
182a Paavon päiväkirja Little Yellow Book
Jalmari lukee ääneen päiväkirjaa ja saa Paavon pahalle mielelle.
182b Paavon ajokoe Bumper to Bumper
Rouva Pöhö etsii Paavon ajokokeelle paikan, jossa ei tarvitse pelätä mitään.
183a Ääk, merisiili! Eek, an Urchin!
Ravunkuoreen ilmestyy merisiili ja Plankton kutsutaan apuun.
183b Karate-Jalmari Squid Defense
Kun Jalmarin ostokset varastetaan, Sanna opettaa hänelle karatea.
184a Vankilapako! Jailbreak!
Plankton liittoutuu muiden vankien kanssa.
184b Kierolasta Evil Spatula
Kun Plankton jekuttaa Paavoa lastalla, hän käyttää juttua hyväkseen.
185 Se tuli Mönjälaguunista It Came from Goo Lagoon
Plankton käyttää vedestä syntyneitä limapalloja lahjana tuhotakseen Tangalan.
186a Johtaja Ravun tallelokero Safe Deposit Krabs
Tangalan uusi pankki avataan ja Johtaja Rapu jää jumiin tallelokeroon.
186b Planktonin lemmikki Plankton's Pet
Plankton hankkii amooban, Täplän, että hän pääsee yli salaisesta reseptistä.
187a Älä katso nyt Don't Look Now
Paavo ja Patrik katsovat kauhuelokuvaa.
187b Spiritismisessio Séance Shméance
Paavo opettelee ruosteisen ruissarin reseptin.
188a Kenni-Kissa Kenny the Cat
Paavo tapaa idolinsa Kenni-Kissan.
188b Rapu Jeti Yeti Krabs
Johtaja Rapu jekuttaa Paavoa ja Jalmaria heidän laiskuudestaan.
189 Paavo, sä saat potkut SpongeBob You're Fired
Säästäkseen rahaa Johtaja Rapu antaa Paavolle potkut.
190a Eksyneet Tangalassa Lost in Bikini Bottom
Paavo etsii oikoreittiä Tangalassa, mutta eksyy slummeihin.
190b Veneilyä Tutor Sauce
Johtaja Rapu opettaa Paavoa ajamaan.
191a Jalmari Plus Yksi Squid Plus One
Jalmari yrittää etsiä gallerian avajaisiin seuralaisen.
191b Toimitusjohtajan hoito The Executive Treatment
Kun Patrik tilaa exclusive-rapupiirasen, hänet raahataan Toimitusjohtajan taloon.
192a Firman piknit Company Picnic
Johtaja Rapu järjestää firman piknikin.
192b Avaa tynnyri Pull Up a Barrel
Johtaja Rapu kertoo tarinan hänen laivaurastaan.
193a Turvapaikka Sanctuary!
Kun Paavo huolehtii etanoista, hän jää koukkuun niihin.
193b Miten maistuu, Patrik? What's Eating Patrick?
Patrik osallistuu rapupiirasten syöntikilpailuun.
194a Pelintekijä Patrik Patrick! The Game
Patrik kehittää lautapelin ja hän kutsuu Paavon, Jalmarin ja Sannan peli-iltaan.
194b Tangalan viemärit The Sewers of Bikini Bottom
Paavo ja Jalmari vetävät reseptin vessanpöntöstä alas vahingossa.
195a Paavo Pitkähousu SpongeBob LongPants
Kun Paavo saa pitkät housut, hänen elämänsä muuttuu.
195b Laurin sali Larry's Gym
Lauri avaa oman kuntosalinsa.
196a Kalamalja The Fish Bowl
Sanna testaa Paavon ja Patrikin käytöksen.
196b Naimisissa rahan kanssa Married to Money
Johtaja Rapu luulee rahaa tyttöystäväkseen, joksi Plankton naamioitui.
197a Ostarin Helmi Mall Girl Pearl
Helmi työskentelee mummon liikkeellä, joka saa hänen kaverinsa nauramaan.
197b Peukutusta Two Thumbs Down
Paavo peukuttaa Tangalaisia, kunnes peukalonsa murtuu.
198a Hait vastaan Kupit Sharks vs. Pods
Hait ja kupit osallistuvat tanssi-iltoihin.
198b PaavoKopio Kopsuhousu CopyBob DittoPants
Plankton luo kopion Paavosta ja yrittää sillä tavalla varastaa reseptin.
199a Myyty! Sold!
Kun Paavo ja Patrik luulevat, että heidän talonsa on myyty, he muuttavat Ravunkuoren taakse, mikä saa Jalmarin ilahtumaan.
199b Rikkauden ennustus Lame and Fortune
Ravunkuoressa myydään onnenkeksejä, kunnes Plankton johdattaa asiakkaat Syöttisankoon "feikkikeksien" avulla.
200 Jäähyväiset Rapupiiraselle? Goodbye Krusty Krab
Ravunkuoren piirasten sijaan aletaan myydä pakastepiirasia.
201a Ihan pähkinöinä Sandy's Nutmare
Sanna valmistaa pähkinävoita, joka saa Tangalan asukkaat kiinnostumaan.
201b Ilmoitustaulu Bulletin Board
Paavo tuo ilmoitustaulun Ravunkuoreen.
202a Retki ruokamessuille Food Con Castaways
Paavo, Johtaja Rapu, Jalmari ja Patrik osallistuvat ruokamessuille, mutta eksyvät metsään, ja heistä tulee nälkäisiä.
202b Kirjekamut Snail Mail
Kun Paavo luulee, että Kirjekamu on kuolemassa, hän opettelee lentämään.
203a Ananaan aarre Pineapple Invasion
Paavo piilottelee kodissaan salaista reseptiä, jota Karin on suojeltava.
203b Idioottikastike Salsa Imbecilicus
Plankton yrittää tehdä Johtaja Ravusta yhtä tyhmän kuin Patrikin idioottikastikkeen avulla, mutta sen käry leviää koko Tangalaan.
204a Kapina Ravunkuoressa Mutiny on the Krusty
Myrsky pyyhkäisee Ravunkuoren, mikä tekee Jalmarista uuden kapteenin.
204b Hammashommia The Whole Tooth
Jalmari lyö vetoa Patrikin kanssa, että hammaskeijua ei ole olemassa.

10. tuotantokausi

muokkaa
# Suomenkielinen jakson nimi Alkuperäinen jakson nimi
205a Aivokopteri Whirly Brains
Paavo ja Patrik tekevät aivoista dronen.
205b MerenneitoSieni! Mermaid Pants
Kun Paavo ja Patrik leikkivät Merenneitomiestä ja Merirokkopoikaa, heillä on hauskaa.
206a Asuntoa vaihtamassa Unreal Estate
Paavo luulee olevansa allerginen ananakselle ja Jalmari auttaa häntä etsimään uuden kodin.
206b Nenähuolia Code Yellow
Jalmari menee sairaalaan nenäplastiikalle.
207a Matkintamania Mimic Madness
Paavo matkii Tangalan asukkaita, kunnes hän ei enää muista itseään.
207b Matokuuri House Worming
Kun madot siirtyvät Paavon reikiin, hänen tehtävänään on piilottaa inhottavat uudet ystävänsä kaikilta muilta.
208a Uniongelmia Snooze You Lose
Jalmari on niin väsynyt, etteivät Paavo ja Patrik pysty herättämään häntä mutta he eivät anna Jalmarin unohtaa koe-esiintymistään.
208b Johtaja Ravun pitopalvelu Krusty Katering
Johtaja Rapu ja hänen työntekijänsä järjestävät pitopalvelun.
209a Paavon kuppila SpongeBob's Place
Paavo kokkaa kotona kehottaen asiakkaita poistumaan Ravunkuoresta Paavon kuppilaan.
209b Ryppyjä rakkaudessa Plankton Gets the Boot
Kun Kaarina ei halua Planktonin pysyvän Syöttisangossa, Paavo auttaa Planktonia saamaan hänet leppymään.
210a Henkivakuutus Life Insurance
Paavo ja Patrik luulevat henkivakuutuksen suojaavan heitä kaikilta vaaroilta.
210b Kuplavene Burst Your Bubble
Kun Paavo puhaltaa itselleen kuplaveneen, kaikki muut kaupungissa haluavat samanlaisen.
211a Plankton jää eläkkeelle Plankton Retires
Plankton sulkee Syöttisangon ja muuttaa Tylsälään, mutta Johtaja Rapu epäilee hänen tekevän uutta suunnitelmaa.
211b Atrainongelma Trident Trouble
Paavo ottaa vahingossa atraimen Neptunukselta, ja aiheuttaa kaaosta Tangalassa.
212a Uskomaton kutistuva Pesusieni The Incredible Shrinking Sponge
Paavon on selvitettävä, kuinka hän vahingossa kutisti itsensä.
212b Urpoilua? Sportz?
Jalmari keksii uuden urheilulajin päästäkseen takaisin Paavon ja Patrikin kimppuun.
213a Pako The Getaway
Paavo luulee vankikarkuria ajo-opettajaksi.
213b Löytötavaraa Lost and Found
Johtaja Rapu lähettää Paavoa etsimään kadonnutta lelua löytötavaroista.
214a Patrikin Kuponkipäivä Patrick's Coupon
Patrikilla on ilmaisen jäätelön kuponki, mutta jos hän haluaa käyttää sitä, hänen on päästävä liikkeeseen.
214b Poissa kuvioista Out of the Picture
Johtaja Rapu ostaa Jalmarin maalaukset, mutta hänen täytyy saada taiteilija pois kuvioista tuottaakseen voittoa.
215a Neptunuksen kuu Feral Friends
Neptunuksen kuu muuttaa Tangalan asukkaat villieläimiksi.
215b Älä herätä Patrikia Don't Wake Patrick
Patrik kävelee unissaan.

11. tuotantokausi

muokkaa
# Suomenkielinen jakson nimi Alkuperäinen jakson nimi
216a Luolasieni Cave Dwelling Sponge
Esihistoriallinen pesusieni lavastaa Paavon syylliseksi.
216b Simpukkakuiskaaja The Clam Whisperer
Paavo kutsuu simpukat Tangalaan, mikä aiheuttaa kaaosta.
217a Täplän paluu Spot Returns
Täplä synnyttää pentuja.
217b Terveystarkastus The Check-Up
Johtaja Rapu pelkää terveystarkastusta, jolloin Paavo ja Jalmari yrittävät tehdä tarkastuksen hoitajan puolesta.
218a Pullonpyöritystä Spin the Bottle
Plankton piiloituu pullon sisään varastaakseen salaisen reseptin.
218b Keitossani on sieni There's a Sponge in My Soup
Hipit asuvat Ravunkuoren keittopadassa.
219a Paha-Rausku tulee takaisin Man Ray Returns
Paha-Rausku vuokraa Jalmarin talon.
219b Johtaja Lauri Larry the Floor Manager
Laurista tulee Johtaja Ravun sijainen, mikä saa rapupiirasten maineen alas.
220 Tangalan halloween The Legend of Boo-Kini Bottom
Paavo ja Patrik pitävät hauskaa pelottavissa paikoissa, kunnes Lentävä Hollantilainen saapuu paikalle.
221a Ei kuvia, kiitos No Pictures Please
Patrik toimii Tangalan matkaoppaana, kun turistit jumittuvat WC-tiloihin.
221b Jumissa katolla Stuck on the Roof
Paavon on vaikea päästä alas katolta.
222a Rapupiiras oliot Krabby Patty Creature Feature
Salainen rapupiiranen muuttaa Tangalan asukkaat piiraszombeiksi, ja Paavon on pelastettava Tangala.
222b Opettajan lellikit Teacher's Pests
Johtaja Rapu ja Plankton määrätään Veneilykouluun.
223a Siivous sekoilua Sanitation Insanity
Johtaja Rapu tuomitaan Tangalan roskaamisesta, ja laittaa Paavon ja Jalmarin siivoamaan hänen puolestaan.
223b Kanijahti Bunny Hunt
Kani tuhoaa Jalmarin puutarhan, ja meneekin Paavon luokse.
224a Jazzia kansalle Squid Noir
Jalmari syyttää hänen kavereitaan klarinetin varastamisesta.
224b Löytöretkellä Scavenger Pants
Jalmari jekuttaa Paavon ja Patrikin eksymään.
225a Hali S. Sylinen Cuddle E. Hugs
Kun Paavo syö vanhentuneen rapupiirasen, ilmestyy paikalle Hali S. Sylinen, joka on Paavon yksi parhaista kavereista.
225b Patrik Hevonen Pat the Horse
Patrikille luetaan satu ja tämä ryhtyy hevoseksi.
226a Karilla on asiaa Chatterbox Gary
Paavo tilaa Karille selvennyspannan.
226b Älä ruoki pellejä Don't Feed the Clowns
Paavo etsii pikkupellelle työpaikkaa, mutta se epäonnistuu tehtävissään.
227a Ajamisen iloa Drive Happy
Paavo ajaa itseohjaavalla autolla.
227b Vanha Patrik Old Man Patrick
Patrik luulee olevansa vanhus.
228a Pikku-ukkoja Fun-Sized Friens
Kun Paavo ja Patrik eivät halua olla vähäänkään erossa toisistaan, he luovat pikku-ukot.
228b Mummo on paras Grandmum's the Word
Plankton naamioi Ravunkuoren Planktoninkuoreksi saadakseen mummonsa ilahtumaan.
229a Piirros-Paavo Doodle Dimension
Paavo ja Patrik joutuvat Piirros-Paavon ulottuvuuteen.
229b Kupla-Ahven muuttaa Moving Bubble Bass
Kun Kupla-Ahventa kyllästyttää hänen äitinsä, hän puijaa Paavon ja Patrikin auttamaan häntä muutossaan.
230a Sukeltamassa High Sea Diving
Paavo haluaa olla ensimmäinen pinnalle yltävä sieni.
230b Pullorosvot Bottle Burglars
Kun Plankton varastaa reseptin, Paavo ja Jalmari yrittävät varastaa reseptin takaisin.
231a Mun jalka! My Leg!
Paavo haluaa suojella Fredin jalkaa, mutta tajuaa, että Fred rakastaa sairaalaa.
231b Mustaa limua Ink Lemonade
Paavo ja Patrik myyvät mustaa limonaadia, joka on Jalmarin mustetta.
232a Sinapin kutsu Mustard O' Mine
Paavo, Patrik ja Jalmari lähetetään sinappikaivokseen.
232b Ostoslista Shopping List
Johtaja Rapu huijaa Paavon ja Sannan etsimään rapupiirasen salaista ainesosaa.
233a Lapsenvahti Whale Watching
Kun Johtaja Rapu haluaa pitää Helmin kotona, Jalmari palkataan lapsenvahdiksi.
233b Siivoojat Krusty Kleaners
Paavo ja Patrik siivoavat toimistoa ohittaen robotin.
234a Patnokkio Patnocchio
Kaarinan satukirja kertoo, että Patrik luulee Planktonia omatunnokseen.
234b Keittiömestari ChefBob
Paavolle iskee esiintymiskammo, ja hän luo pahvista Keittiömestarin, joka kertoo Jalmarin vitsejä.
235a Vainoharhaisuutta Plankton Paranoia
Johtaja Rapu yrittää houkutella Planktonin varastamaan rapupiirasen salaisen reseptin.
235b Kirjastossa Library Cards
Kun Patrik lukee kirjaa, Paavo auttaa häntä menettämään ison aivonsa, jolloin hän pääsee pois kirjastosta.
236a Soittakaa poliisit! Call the Cops
Kun salainen resepti viedään poliisin säilöön, Paavo ja Johtaja Rapu esittävät viranomaisia.
236b Laivanrakennusta Surf N' Turf
Johtaja Rapu ja Sanna kilpailevat pullolaivan rakentamisesta.
237 Partiolaiset Kuussa Goons on the Moon SpaceBob MerryPants
Sanna pitää kuureissun Paavon, Helmin ja Squidinan kanssa.
238a Näytelmä Appointment TV
Paavo missaa Merenneitomiehen ja Merirokkopojan pitkän kadonneen jakson.
238b Kaarinan virus Karen's Virus
Kun Kaarina saa viruksen, Paavo lähetetään auttamaan saamaan virus pois hänestä.
239a Kadonnut grilli The Grill is Gone
Paavo ja Johtaja Rapu kilpailevat grillistä.
239b Yöpiiranen The Night Patty
Patrik esittelee Ravunkuoressa Paavolle yökaverinsa.
240a Kuplakaupunki Bubbletown
Paavo innostuu Kuplakaupungista, mutta hän aiheuttaa vahingossa kaaosta.
240b Tyttöjen ilta Girls' Night Out
Sanna, Kaarina ja Rouva Pöhö viettävät laatuaikaa tyttöjen illassa.
241a Kilpailuvietti Squirrel Jelly
Sanna jää kateelliseksi, kun meressä elävät tekevät juttunsa paremmin.
241b Lanka The String
Paavo vetää Jalmarin paidasta pitkän langan.

12. tuotantokausi

muokkaa
# Suomenkielinen jakson nimi Alkuperäinen jakson nimi
242a Maajussi Paavo FarmerBob
Paavo ja Patrik työskentelevät Vanha Herra Jokisen maatilassa.
242b Kari ja Täplä Gary & Spot
Sanna kertoo Karin ja hänen salakaverinsa Täplän yöseikkailusta.
243a Pöljäilyä The Nitwitting
Patrik kutsuu Paavon kerhoon, joka on tarkoitettu hölmöille henkilöille.
243b Balladi hajukasasta The Ballad of Filthy Muck
Patrik vie surunsa uuteen ääripäähän pelaten niin paljon roskakorissa, että hänestä tulee tuntematon.
244a Ravunkuoren rangaistuslaitos The Krusty Slammer
Johtaja Rapu tekee Ravunkuoresta vankilan.
244b Matkailuananas Pineapple RV
Jalmarin matkailuauto häviää, joten Paavo tekee ananaksesta matkailuauton.
245a Karin uudet jalat Gary's Got Legs
Karille annetaan ihmisen raajat, jotta hän pysyisi Paavon kanssa, mutta saa tämän näyttämään pian hitaalta.
245b Kuningas Plankton King Plankton
Plankton valtaa apinoiden akvaarion ja julistaa itsensä kuninkaaksi.
246a Planktonin perkeet Plankton's Old Chum
Plankton huijaa Paavo levittämään perkeet ympäri Tangalaa, mikä johtaa kumminkin juhlapäivään.
246b Myrsky Stormy Weather
Paavo ystävystyy pienen pilven kanssa.
247a Suoseikkailu Swamp Mates
Patrik ja Kupla-ahven eksyvät salaiperäiselle suolle.
247b Paavon korttitemppu One Trick Sponge
Paavo oppii uusia korttitemppuja, mutta kukaan ei ole yleisönä.
248a Ravunsanko The Krusty Bucket
Plankton tekee hybridi-kloonin itsestään ja Johtaja Ravusta.
248b Mennään bussilla Squid's on a Bus
Jalmarista tulee bussikuski ja se sujuu hyvin, kunnes Paavo ja Patrik nousevat kyytiin.
249a Pikku riiviöt Sandy's Nutty Nieces
Sannan siskontyttäret vierailevat Tangalassa.
249b Varokaa vartijoita Insecurity Guards
Paavo ja Patrik työskentelevät museon vartijoina.
250a Paavon herätyskello Broken Alarm
Paavo rikkoo arvokkaan herätyskellonsa, eikä mikään muu ole tarpeeksi kovaääninen herättääkseen hänet ajoissa.
250b Plankton, Kaarina ja käärö Karen's Baby
Kaarina oppii nopeasti, että hänen lapsensa kasvavat nopeasti.
251a Kuoriasioita Shell Games
Patrik toteaa, että kivi, jonka sen alla asuu, on oikeasti merikilpikonna.
251b Eläkeläisalennus Senior Discount
Vanha Herra Jokinen häiritsee Ravunkuoren liiketoimintaa normaalisti, mutta Johtaja Rapu ei löydä tapaa heittää häntä ulos.
252a Välillä on väliä Mind the Gap
Jalmari sulkee Paavon hampaat, jossa on aukkoja, mikä aiheuttaa Paavolle dramaattista käytöstä.
252b Likakuplan paluu Dirty BubbleThe Returns
Äskettäin uudistettu "Puhdas kupla" ottaa astianpesutyön Ravunkuoressa.
253a Hotellinaapurit Jolly Lodgers
Jalmari pakkaa matkalaukkunsa talonsa vahingoittua, mutta erilainen tuholainen odottaa häntä hotellissa.
253b Rouvavahdit Biddy Sitting
Paavo ja Patrik ovat huijauksen uhreja ja päätyvät lastenhoitoon.
254-255 Paavon suuret synttärijuhlat SpongeBob's Big Birthday Blowout
Paavo ja Patrik kiertävät pintamaailmaa, kun taas muut Tangalalaiset valmistelevat yllätysjuhlia Paavolle.
256a Paavo satunnaismaassa SpongeBob in Randomland
Paavo ja Jalmari vievät toimituksen pelättyyn kaupunkiin, jossa logiikan lakeja ei enää sovelleta.
256b Paavon pahat tavat SpongeBob's Bad Habit
Paavo ei voi lopettaa puremasta kynsiä.
257a Homma hanskassa Handemonium
Planktonin jättiläissyöttisanko-hansikas kulkee villinä kaupungissa, mutta Paavo auttaa.
257b Tauolla Breakin
Paavo pitää ensimmäisen tauon Ravunkuoressa.
258a Paavo pomona Boss for a day
Johtaja Rapu antaa Paavolle vastuun Ravunkuoressa päivän ajaksi.
258b Hassu keltanokka The Goofy Newbie
Patrik alkaa työskentelemään Hassutassussa, kun saa selville, että työntekijät saavat ilmaisen jäätelön
259a Planktonin haamu The Ghost of Plankton
Plankton tulee haamuksi yrittäessään varastaa salaisen reseptin, mutta haamuna oleminen vaatii muutaman oppitunnin Lentävältä Hollantilaiselta.
259b Kaksi rapua My Two Krabses
Johtaja Rapu valmistautuu treffeille, mutta Paavo ja Patrik luulevat hänen sulanneensa.
260a Kop kop kuka siellä? Knock Knock, Who's There
Paavo vahtii Johtaja Ravun taloa niin, ettei sinne murtauduta.
260b Patrik sydän Jalmari Pat Hearts Squid
Jalmari joutuu jakamaan talonsa Patrikin kanssa.
261a Majakka-Masa Lighthouse Louie
Paavo siivoaa Veneilykoulun majakan.
261b Tarttuva hikka Hiccup Plague
Kukaan Tangalan asukkaista ei ole turvassa tarttuvilta hikoilta.
262a Mökki levän siimeksessä A Cabin in the Kelp
Sanna, Kaarina ja Rouva Pöhö vievät Helmin metsämajaan viikonlopuksi typerille kepposille.
262b Koukussa syöttiin The Hankering
Johtaja Rapu pitää salaa perkeistä.
263a Kuplaeläintarha Who R Zoo
Paavo ja Patrik luovat oman eläintarhan, joka on kokonaan kuplia.
263b Karanteenissa The Kwarantined Krab
Ravunkuori laitetaan karanteeniin, mutta kukaan ei tiedä kuka kantaa salaperäistä sairautta.
264a Planktonin apulainen Plankton's Intern
Plankton tarvitsee apua salaisen reseptin varastamiseen, joten hän palkkaa harjoittelijan.
264b Patrik kiukkuilee Patrick's Tantrum
Joka kerta, kun Patrik kuulee kellon, hän saa raivokohtauksen.
265a Kupla-ahvenen piikki Bubble Bass's Tab
Kupla-ahven ei maksa rapupiirasen oston jälkeen Ravunkuoressa.
265b Kahjot kokit Kooky Cooks
Hienossa ravintolassa tapahtuneen katastrofin jälkeen Rouva Pöhön mielestä Johtaja Rapu on liian pihi ja tämä palkkaa Paavon ja Jalmarin tarjoilijoina vaikuttamaan häneen.
266 Pako Hanskamaailman alta Escape from Beneath Glove World
Paavo ja Patrik lähetetään vankilaan Hanskamaailman maanalaisiin tunneleihin, josta he yrittävät paeta.
267a Laskuvesi Krusty Koncessionaires
Johtaja Ravulla on salainen suunnitelma myydä rapupiirasia erityisellä konserttipaikalla.
267b Univierailut Dream Hoppers
Paavo tutkii nukkuvien naapureidensa musiikkimaailmaa.

13. tuotantokausi

muokkaa
# Suomenkielinen jakson nimi Alkuperäinen jakson nimi
268a Paikka lemmikeille A Place for Pets
Asiakkaat tuovat lemmikkejä Ravunkuoreen ja Johtaja Rapu oppii, että lemmikit tuovat parempaa voittoa kuin omistajat
268b Rakkauden tähden Lockdown for Love
Kun Plankton pilaa Kaarinan treffit, tämä lukitsee Syöttisangon kunnes hän osoittaa kiintymystä.
269a Kirppusirkus Under the Small Top
Jalmarin taloon saapuu kirppusirkus, joka on tarkoitettu Paavolle.
269b Jalmarin saikku Squidward's Sick Daze
Jalmari teeskentelee olevansa sairas päästäkseen töistä, mutta hänen tuskansa alkaa vasta, kun Paavo saapuu hoitamaan häntä.
270a Komppikopla Goofy Scoopers
Paavo ja Patrik yrittävät yhdistää aikaisemmat Hassutassun työtehtävistä erotetut robottibändiksi.
270b Patrik-hauva Pat the Dog
Patrik lähetetään eläinkotiin.
271a Pahvisarvet riesana Something Narwhal This Way Comes
Paavon menneisyydestä tulee vieraita.
271b L.I.M.A. C.H.U.M.S
Plankton löytää epätodennäköisen liittolaisen viemäristä.
272 Paavon matka jouluun SpongeBob's Road to Christmas
Paavo, Patrik ja Plankton matkustavat Pohjoisnavalle antamaan joulupukille lahjan.
273a Peruna-Pöhö Potato Puff
Rouva Pöhö saa ajo-opettajan sijaisen.
273b Rasvaa, rasvaa There Will Be Grease
Johtaja Rapu ja Plankton työskentelevät yhdessä myydäkseen ihmeaine-mehua.
274a Iso Paha Kupla-Ahven The Big Bad Bubble Bass
Kaarina kertoo nörttimäisen sadun, jossa Kupla-ahven haluaa leikkiä portselolla.
274b Vihaamme Paavoa -klubi Sea-Man Sponge Haters Club
Jalmari isännöi salaista "Vihaamme Paavoa -klubia".
275a Ruokakärry Food PBFFT! Truck
Paavo ja Jalmari pyörittävät ruoka-autoa.
275b Shoppailua Upturn Girls
Helmi ja Senja lähtevät suurkaupungille ostoskeskukseen pitämään hauskaa.
276a Sanokaa aa! Say Awww!
Plankton tekee robotin, joka rankaisee kaikkia, jotka kutsuvat häntä söpöksi.
276b Postimies Patrik Patrick the Mailman
Patrik toimittaa postia.
277a Kapteeni Nynnerö Captain Pipsqueak
Plankton liittyy P.A.H.I.S. -liigaan.
277b Lentäjän taivas Plane to Sea
Paavo ja Patrik vievät Jalmarin matkoille.
278a Vampyyrin vieraana Squidferatu
Jalmari tapaa vampyyri Nosferatun.
278b Saulin päivä Slappy Daze
Nosferatun kätyri Läpsy vierailee Tangalassa.
279a Tervetuloa Binääripohjaan Welcome to Binary Bottom
Robotit asettuvat asumaan Tangalaan.
279b Kolikkopuhelin You're going to Pay...Phone
Johtaja Rapu saa kirotun puhelinkopin.
279c Aika ja ihopoimu A Skin Wrinkle in Time
GrandPat matkustaa ajassa.
280a Jättäkää pöljät Abandon Twits
Ravunkuoren tiimi rakentaa Johtaja Ravulle veneen.
280b Seinävaltakunta Wallhalla
Paavo löytää henkilön, joka asuu hänen seiniensä sisällä.
281a Paavo Sylkykupissa The Salty Sponge
Paavo on töissä kaupungin hurjimmassa ravintolassa.
281b Kaarina lemmikkivahtina Karen for Spot
Kun Plankton on poissa, Kaarina vahtii Täplää.
282a Puun päivän pulmat Arbor Day Disarray
Sanna lahjoittaa ystävilleen suolavesipuita.
282b Hammaskeijo Ain't That The Tooth
Paavo ja Patrik tapaavat "hammaskeijun".
283a Äiti ja Isä vauhdissa Ma and Pa's Big Hurrah
Paavon vanhemmat saapuvat vierailulle.
283b Rouva Pöhön opetuselokuva Yellow Pavement
Venekoulussa esitetään ajo-opetusfilmi.
284a Kukkajuoni The Flower Plot
Kukkakauppa tulee Syöttiämpärin tilalle.
284b Tangalan Paraati SpongeBob on Parade
Johtaja Rapu osallistuu Tangalan paraatiin.
285a Toimitus Hirviösaarelle Delivery to Monster Island
Paavo ja Plankton joutuvat tekemään yhteistyötä selviytyäkseen.
285b Polje Patrik, Polje Ride Patrick Ride
Patrik oppii ajamaan pyörällä.
286a Sannan savupähkinät Hot Crossed Nuts
Sannan kotitekoisesta välipalasta tulee erittäin suosittu.
286b Herra Merisiili ja Moka-etana Sir Urchin and Snail Fail
Paavon suosikkikomediakaksikko tappelee.
287a Kaveriuuspäivä Friendiversary
Paavo juhlii ystävyyttään Jalmarin kanssa.
287b Pakollista musiikkia Mandatory Music
Jalmarin on osallistuttava musiikkitunnille.
288a Topi Dick Dopey Dick
Jalmari liittyy merimiesten seuraan jahdatakseen suurta valkoista meduusaa.
288b Plankton ja Pavunvarsi Plankton and the Beanstalk
Plankton löytää taikapavun.
289a Ystäväni Piiranen My Friend Patty
Paavo ystävystyy tuntevan Rapupiiraan kanssa.
289b Uskomattoman Kivaa FUN-Believeable
Roope tutkii Tangalan outouksia.
290a Taivaallinen lasta Spatula of the Heavens
Paavo matkustaa gurun luo korjatakseen lastansa.
290b Karin leikkimökki Gary's Playhouse
Paavo rakentaa Karille etanatalon.
291a Naapuriallas Swimming Fools
Paavo rakentaa uima-altaan.
291b Kumma Setä The Goobfather
Johtaja Rapua uhkaillaan sen jälkeen, kun hän on lisännyt ruokalistalle uuden ruokalajin.
292a Kirjesimpukat SquidBird
Paavon kantosimpukat aiheuttavat Jalmarille valtavan sotkun.
292b Allergiaa Allergy Attack
Paavolle puhkeaa allergia.
293a Sirkushuveja Big Top Flop
Johtaja Rapu sabotoi asiakkaista kilpailevaa sirkusta.
293b Tule apuun, Sanna! Sandy, Help Us!
Sanna auttaa kaikkia muita paitsi itseään.

14. tuotantokausi

muokkaa
# Suomenkielinen jakson nimi Alkuperäinen jakson nimi
294a Single-Celled Defense
Plankton oppii itsepuolustusta Sannalta.
294b Buff for Puff
Herra Rapu varastaa Laurin kuoren tehdäkseen vaikutuksen Rouva Pöhöön.
295a We ♥ Hoops
Paavo ja Patrick tapaavat kuuluisan vanhan miehen televisiosta, Hoopsin.
295b SpongeChovy
Tangalalaiset asukkaat saavat tartunnan ja niistä tulee tekosardellia.
296a BassWard
Jalmari ja Kupla-ahvenen joutuvat kumppaneiksi matkalla Venekaupunkiin.
296b Squidiot Box
Jalmari yrittää paeta mielikuvituslaatikosta.
297a Blood is Thicker Than Grease
Planktonin perhe avaa ravintolan, ja Plankton yrittää sabotoida sitä.
297b Don't Make Me Laugh
Katsottuaan elokuvan Paavo ei voi lopettaa nauramista.
298a Momageddon
Paavo, Jalmari ja Herra Rapun äidit ottavat haltuunsa Ravunkuoren.
298b Pet the Rock
Patrick omistaa lemmikkikiven, ja kivikeräilijä yrittää varastaa sen häneltä.
299a Tango Tangle
Plankton ja Kaarina käyvät tangotunnilla ja nousevat nopeasti luokan huipulle.
299b Necro-Nom-Nom-Nom-I-Con
Paavo kokkaa maagisen aamiaisen loitsukirjan kanssa.
300a PL-1413
Plankton juuttuu pakastimeen 2000 vuodeksi, suuntautuu tulevaisuuteen ja kohtaa tuntemattomia kasvoja.
300b In the Mood to Feud
Kun Paavo, Patrick ja Sanna kutsuivat Senjan, Napsun ja Planktonin, alkaa kiista valenarvalien ja planktonien välillä.
301a Mooned!
Paavo saa kiinni erittäin harvinaisen meduusan, jonka seurauksena hän liittyy hyytelöspotteriin ja tulee Keijo Merimakkaran uudeksi johtajaksi.
301b Hysterical History
Paavo ja Patrick opettavat Sannalle koko Tangalan historiaa museossa.
302-303 Kreepaway Kamp
Korallileirillä tapaamassa Paavoa ja miehistöä vainoaa varjoissa piilevä salaperäinen hahmo, kun leiriläiset alkavat kadota yksi kerrallaan.