Avaa päävalikko

Luettelo televisiosarjan Niksun lelumaan seikkailut jaksoista

Tämä on luettelo televisiosarjan Lelumaan Niksu jaksoista.

Niksun lelumaan seikkailut
Noddy's Toyland Adventures
Tyyli tilannekomedia
Kestoaika 22 min
Luoja(t) Cosgrove Hall Films
Pääosissa Jarmo Heikkinen
Kaija Kiiski
Outi Alanen
Ossi Ahlapuro
Matti Laitinen
Tarja Hilli
Alkuperämaa Englannin lippu Englanti
Verkko Suomen lippu Yle TV2
Suomen lippu Yle Fem
Suomen lippu Pikku Kakkonen
Suomen lippu Fox Kids
Esitetty 7. marraskuuta 1992 – 14. tammikuuta 1999
Tuotantokausia 4
Jaksoja 53
Tuotanto
Ohjaaja(t) Paul K. Joyce
Jimmy Hibbert
Käsikirjoittaja(t) Jarmo Heikkinen
Kaija Kiiski
Outi Alanen
Ossi Ahlapuro
Matti Laitinen
Tarja Hilli
Seuraaja Noddy – Lelumaan Niksu
Palkinnot
Voitetut Daytime Emmy (2009)
Ehdokkuudet WGC Award (2006, 2009)
Gemini (2008)

Sisällysluettelo

Jaksoluettelot:Muokkaa

1. KausiMuokkaa

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Esityspäivä Suomessa
1. Niksu kadottaa tajuntansa Noddy Loses Sixpence
2. Niksu ja kelmit Noddy and the Goblins
3. Niksu ja pörröhäntä Noddy and the Naughty Tail
4. Niksu ja sadekuuro Noddy and the Pouring Rain
5. Niksu ja Asta Apina Noddy and Martha Monkey
6. Niksu ja leija Noddy and the Kite
7. Niksun uusi ystävä Noddy's New Friend
8. Niksu ja tiuku Noddy and his Bell
9. Niksu ja Maitomies Noddy and the Milkman
10. Niksu uusi työnpaikka Noddy Gets a New Job
11. Niksu ja Isokorvan polkupyörä Noddy and the Broken Bicycle
12. Niksu ja erikoisavain Noddy and the Special Key
13. Noddy Delivers Some Parcels

2. KausiMuokkaa

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Esityspäivä Suomessa
14. Niksu ja kadonnut hatun Noddy and the Missing Hats
15. Noddy and the Useful Rope
16. Niksu ja kadonnut tiuku Noddy Loses his Bell
17. Noddy Cheers up Big Ears
18. Niksu käy ostoksilla Noddy Goes Shopping
19. Niksu ja Isokorvan sateenvarjo Noddy Borrows an Umbrella
20. Niksu ja kanat Noddy Meets some Silly Hens
21. Noddy Lends a Hand
22. Niksu löytää pörröhännän Noddy Finds a Furry Tail
23. Noddy Sets a Trap
24. Noddy and the Magic Night
25. Noddy to the Rescue
26. Noddy Has a Bad Day

3. KausiMuokkaa

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Esityspäivä Suomessa
27. Noddy and the Fishing Rod
28. Noddy and the Warm Scarf
29. Noddy the Champion
30. Niksu ja kultainen puu Noddy and the Golden Tree
31. Noddy and his Unhappy Car
32. Noddy Has an Afternoon Day
33. Niksu taikurina Noddy the Magician
34. Niksu ja hänen rahansa Noddy and his Money
35. Noddy Borrows Some Trousers
36. Niksu ja herätyskello Noddy and his Alarm Clock
37. Noddy Buys a Parasol
38. Noddy Tastes Some Cakes
39. Noddy the Dancer
40. Niksu ja Joulupukki Noddy and Father Christmas

4. KausiMuokkaa

# Suomenkielinen nimi Englanninkielinen nimi Esityspäivä Suomessa
41. Noddy and the Magic Watch
42. Noddy and the Goblins
43. Noddy and the Treasure Map
44. Noddy and the Singing Bush
45. Noddy Gets Caught in a Storm
46. Noddy and the Noisy Drum
47. Noddy Tidies Toyland
48. Noddy and the Bouncing Ball
49. Noddy is Far too Busy
50. Noddy Tells a Story
51. Noddy and the Artists
52. Noddy and the Nurse
53. Noddy and the Driving Lesson

ÄänirooleissaMuokkaa

Suomenkieliset äänet Roolit
Jarmo Heikkinen Konstaapeli, Slari, Gobbo, Niksun Auto, Rouva Keila, Aku Apina, Mr Straw, Clockwork Clown
Kaija Kiiski Tessi-nalle, Nallekarhu, Maitomies, Herra Jumbo, Herra Kipinä, Herra Huojuva, Mrs Straw
Outi Alanen Niksu
Ossi Ahlapuro Isokorva, Polkupyörä
Matti Laitinen Noora, Karhumuori, Karhuvaari, Joulupukki, Sammy Sailor, Mr. Noah, Mrs. Noah
Tarja Hilli Kertoja, Kissa neiti, Asta Apina, Kapina, Tapsu, Titi Hiiri, Mr Train Driver, tunnuslaulut