Luettelo televisiosarjan Itse valtiaat jaksoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Itse valtiaat -televisiosarjan jaksoista.

Jaksoluettelo 2001–2008Muokkaa

(Suluissa ensiesityspäivänä Yle TV1:ssä)

Itse valtiaat pilottiMuokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
Demo Eskon lähtö 14.4. ?

Kevät 2001 (1. tuotantokausi)Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
1. Pääministerin mahtikäsky 14.4. 12:47
2. Erkki vastaan Paavo 21.4. 13:34
3. Saukko älä jännitä 28.4. 13:31
4. Lex Niinistö 5.5. 13:43
5. Niinistön paha uni 12.5. 13:58
6. Käyrä 19.5. 13:37
7. Arajärven lista 26.5. 13:18
8. Aate hukassa 2.6. 13:15
9. Aho vastaan Aho 9.6. 13:57
10. Lindenin tulikaste 16.6. 13:02
11. Laulava oppositio 23.6. 13:31
12. Poliitikot vastaan kansa 30.6. 13:02

Syksy 2001 (2. tuotantokausi)Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
13. Hirviövoimala 11.8. 13:23
14. Lipposen burnout 18.8. 13:19
15. Ben loikkaa 25.8. 14:14
16. Lemmikkiä elvytetään 1.9. 12:51
17. Räsänen ja pojat 8.9. 13:30
18. Tupakkalaki 15.9. 13:30
19. Puheripuli 22.9. 13:00
20. Lipposen ja Niinistön näytösriita 29.9. 13:08
21. Meteoriitti 6.10. 13:34
22. Riidankylväjä 13.10. 13:47
23. Lapsi eduskunnassa 20.10. 14:10
24. Kassakaappisopimus 27.10. 14:09
25. Lipponen ja isot pojat 3.11. 14:09
26. Lipponen Mr. Niceguy 10.11. 13:53
27. Autoilun vapaus 17.11. 13:57
28. Rajaton oikeus 24.11. 14:35
29. Esko Shakespeare 1.12. 13:49
30. Niinistön lähtö 8.12. 13:47
31. Aimo porvari 15.12. 14:24
32. Ydinkeskusta 22.12. 13:56
33. Suomea ei voi tuoda 29.12. 14:09

Kevät 2002 (3. tuotantokausi)Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
34. Sponsoroitua politiikkaa 5.1. 13:33
35. Demarien puheenjohtajakisa 12.1. 14:01
36. Tuomioja joutuu vastaamaan sanoistaan 19.1. 13:14
37. Ville Itälä - pehmoporvari 26.1. 14:42
38. Valtion kassa 2.2. 13:32
39. Äärilipponen 9.2. 14:46
40. Kriisialue Presidentinlinna 16.2. 14:39
41. Räsänen ja keskeinen ongelma 26.2. 14:22
42. Naisverkosto 2.3. 14:06
43. Ahon läksiäiset 9.3. 14:07
44. Riihen kaihoisa kutsu 16.3. 15:13
45. Kokoomuksen puheenjohtajan toimenkuva 23.3. 15:03
46. Ahon perintö 6.4. 14:57
47. Autiosaari 13.4. 14:52
48. Lottovoitto 20.4. 15:22
49. Halosen kansansuosio 27.4. 14:33
50. Hallitustunnusteluja 4.5. 15:25
51. Jäätteenmäki vs. Rehn 11.5. 14:16
52. Being Ben Zyskowicz 18.5. 14:25
53. Kääriäinen puheenjohtajaksi 25.5. 13:08

Syksy 2002 (4. tuotantokausi)Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
54. Voittajien paluu 7.9. 14:01
55. Keskusta käy vaalitaistoon 14.9. 14:30
56. Halonen vastaan Jäätteenmäki 21.9. 15:09
57. Keskustan kannatus 28.9. 15:10
58. Entiset johtajat 5.10. 14:56
59. Lipponen näkee unia 12.10. 13:26
60. Vähemmistöhallitus 19.10. 14:54
61. Taksvärkki 26.10. 13:26
62. Poliittinen keskustelu 2.11. 15:24
63. Kaksi poikaa ja tyttö 9.11. 14:28
64. Julkkisehdokkaat 16.11. 15:00
65. Puolueet kuriin 23.11. 14:08
66. YKsta päivää 30.11. 14:26
67. Erkkiä masennetaan 7.12. 14:23
68. Benin talli 14.12. 14:16
69. Marginaalit haltuun 21.12. 14:22
Itse valtiaat – Avaruusmusikaali 31.12. 44:40

Kevät 2003 (5. tuotantokausi)Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
70. Yhtiöitystä 18.1. 14:47
71. Ryhdy itselliseksi 25.1. 14:57
72. Holhousyhteiskunta 1.2. 13:59
73. Noottikriisi 8.2. 14:50
74. Moses goes Jesus 15.2. 14:38
75. Supersankareita 22.2. 14:39
76. Hallitus-Popstars 1.3. 14:25
77. Henkilövaalit 8.3. 12:39
78. Herää pahvi! 15.3. 14:20
79. Viimeiset kiusaukset 22.3. 14:49
80. Takaisin luontoon 29.3. 13:57
81. Öljylähde 5.4. 14:53
82. Koukussa 12.4. 12:10
83. Mauri palaa loppuun 19.4. 14:32
84. Vaihtokauppa 26.4. 14:22
85. Ollaan kavereita 3.5. 13:08
86. Mestarit areenalla 10.5. 14:21
87. Operation ESC 17.5. 19:49

Syksy 2003 (6. tuotantokausi)Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
88. Ruusunnuppu 13.9. 12:43
89. Vahva pääministeri 20.9. 14:24
90. Kokoomuksen ahdinko 27.9. 13:25
91. Omakotitalo rules! 4.10. 13:00
92. Luihin ja ytimiin 11.10. 14:44
93. Ongelma: alkoholi 18.10. 13:18
94. Tarja vs. Matti 25.10. 13:38
95. Poliittisten ruumiiden yö 1.11. 13:50
96. Antti puolittaa 8.11. 14:00
97. Paavon Babylon 15.11. 14:09
98. Uusille urille 22.11. 14:41
99. Uraani halkeaa 29.11. 14:38
100. 200 apinaa 6.12. 14:40
101. Toveri Mauri 13.12. 14:27
102. Ihmeellinen on eduskunta 20.12. 14:38
Näin tehdään Itse Valtiaat 29.12. 28:12
Itse valtiaat – Kuningasmusikaali 31.12. 43:39

Kevät 2004 (7. tuotantokausi)Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
103. Tappajatomaatit 10.1. 14:18
104. Demareiden imu 17.1. 14:08
105. Eurovaalihuumaa 24.1. 14:33
106. Rati riti ralla! 31.1. 13:40
107. Minne menet, Nato? 7.2. 13:25
108. Poikien välisestä ystävyydestä 14.2. 13:57
109. Lähtölaskenta 21.2. 14:19
110. ÄKS-arkisto 28.2. 14:12
111. Loppusijoitus 6.3. 13:12
112. Parkkipaikka 13.3. 14:34
113. Erkki vs. Erkki 20.3. 12:28
114. Antin kalansaalis 27.3. 14:42
115. Pena ja Eki - Auringonlaskun ratsastajat 3.4. 14:22
116. Tanjan työpäivä 10.4. 14:12
117. Rankka päivä 17.4. 14:31
118. Kiina-ilmiö 24.4. 14:22
119. Seksiä ja väkivaltaa 1.5. 14:21
120. Yhteistyö on voimaa 8.5. 14:41

Syksy 2004 (8. tuotantokausi)Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
121. Pohjoinen ulottuvuus 4.9. 14:40
122. Matin painajainen 11.9. 14:50
123. Kuka lohduttaisi Tanjaa? 18.9. 14:46
124. Operaatio Helsinki 25.9. 13:29
125. Matti Vanhasen lentävä sirkus 2.10. 13:51
126. Kieltolaki 9.10. 13:45
127. Terrorismin vastainen sota 16.10. 14:27
128. Kultainen kaatopaikka 23.10. 13:49
129. Paavon Zen 30.10. 13:56
130. Paavon seuraaja 6.11. 13:43
131. Brysselin raakit 13.11. 14:16
132. Paavo ja Nato 20.11. 13:43
133. Lopullinen ratkaisu 27.11. 14:52
134. Antin verovähennys 4.12. 14:45
135. Rajaton valta 11.12. 13:49
136. Jyrki, joulun lapsi 18.12. 14:36
Itse valtiaat – Urheilumusikaali 26.12. 44:01

Kevät 2005 (9. tuotantokausi)Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
137. Jyrki Boy 15.1. 14:33
138. Tohtori Frankenmauri 22.1. 14:27
139. Korpilammen kutsu 29.1. 14:13
140. Keskiyön Mauri 5.2. 14:26
141. Star Trip 12.2. 14:19
142. Tarjan korvanappi 19.2. 13:20
143. Verotus kevenee 26.2. 14:34
144. Tarjan valinta 5.3. 14:12
145. Annin pöksylähetys 12.3. 13:39
146. Puhemiehen edustusauto 19.3. 12:57
147. Evan salaseura 26.3. 14:23
148. Suvi-Anne meklarina 2.4. 13:16
149. Putin tarjoaa 9.4. 14:35
150. Yhdistynyt oppositio 16.4. 14:35
151. Mahdoton tehtävä 23.4. 14:20
152. Perintö 30.4. 14:32
153. Viimeinen taisto 7.5. 14:34
154. Kepulin asteen yhteys 14.5. 14:24

Syksy 2005 (10. tuotantokausi)Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
155. Vaalitaiston virallinen aloitus 3.9. 13:34
156. Punakoneen liittymätarjous 10.9. 13:22
157. Päivä peruskoulussa 17.9. 13:19
158. Vihreiden puiseva peruna 24.9. 13:37
159. Titanic 1.10. 13:34
160. Loanheiton SM-kisat 8.10. 13:40
161. Mafiaveljet 15.10. 13:37
162. Lintukodossa kuohuu 22.10. 13:18
163. Presidenttiyden hinta 29.10. 13:57
164. Presidenttiehdokkaat karkuteillä 5.11. 13:25
165. Muunnellun totuuden hetki 12.11. 13:12
166. Viimeinen lupaus 19.11. 13:31
167. Kova vai pehmeä Sauli? 26.11. 13:46
168. Demarihengen joululahja 3.12. 13:31
169. Uusi tuleminen 10.12. 12:48
170. Hyvinvoinnin lähteillä 17.12. 12:38
Itse valtiaat – Agenttimusikaali 30.12. 43:01

Kevät 2006 (11. tuotantokausi)Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
171. Viimeinen sanasota 14.1. 13:44
172. Mihin menet, Suomi-neito? 21.1. 13:58
173. Kepun miesten luonto 28.1. 14:00
174. Naisverkosto lasikatolla 4.2. 14:00
175. Stokka-syndrooma 11.2. 13:59
176. Poliittinen eläin 18.2. 14:00
177. Hedelmällinen juttu 25.2. 14:00
178. Työväen budjetti 4.3. 13:58
179. Benin uusi elämä 11.3. 13:57
180. Matin syöksykierre 18.3. 12:50
181. Päiväni vasemmistojohtajana 25.3. 11:39
182. Kakkoskauden kriisi 1.4. 13:14
183. Suvi-Anne kulissien takana 8.4. 13:49
184. Rakas johtaja Eero 22.4. 13:01
185. Politiikan myytinmurtajat 29.4. 12:36
186. Puuta heinäsuopaa 6.5. 13:51

Syksy 2006 (12. tuotantokausi)Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
187. Yksi pieni kysymys 9.9. 13:51
188. Eeron imagokampanja 16.9. 12:36
189. Erkin poliittinen historia 23.9. 13:59
190. EU-spesiaali 30.9. 13:58
191. Päivin luusoppa 7.10. 14:00
192. Ruusun nimi 14.10. 13:46
193. Poliittisen kulttuurin kaanon 21.10. 13:38
194. Paavon viimeiset kiusaukset 28.10. 13:45
195. Tietomurto presidentinlinnassa 4.11. 12:53
196. Menokehys pettää 11.11. 12:18
197. Jyrkin radikaali veto 18.11. 13:34
198. Lausuntoautomaatin aika 25.11. 14:00
199. Sähköinen tapaaminen 2.12. 13:29
200. On totuuskomission aika 9.12. 13:32
201. Idän ihme puhuu 16.12. 13:28
Itse valtiaat -länkkäri: Haaveratsastajat 30.12. 41:41

Kevät 2007 (13. tuotantokausi)Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
202. Vaalien pelko 6.1. 13:26
203. Kassakaappisopimus 13.1. 13:57
204. Vallankaappaus 20.1. 13:34
205. Ylähuone 27.1. 14:00
206. Parantumaton tauti 3.2. 11:54
207. Työn orjat 10.2. 13:41
208. Uusi kieltolaki 17.2. 13:45
209. Eero Tavaa jo 24.2. 13:51
210. Skuru Sörkkään 3.3. 13:52
211. Demokratian itsepuolustus 10.3. 13:16
212. Eläinten valtakunta 17.3. 14:11
213. Kuninkaat ja moukat 24.3. 13:42
214. Lautasellinen vaalilupauksia 31.3. 13:59
215. Mafian oppitunti 14.4. 13:56
216. Vessallakin on korvat 21.4. 13:10
217. Paras iskupaikka 28.4. 12:03
218. Demarien syntilista 5.5. 12:30
219. Totuuskomissio 19.5. 13:13
220. Kymmenes käsky 26.5. 12:34
221. Biomassaa massoille 2.6. 12:49

Syksy 2007 (14. tuotantokausi)Muokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
222. Puppusanageneraattori 20.10. 13:37
223. Via dolorosa Lipponensis 27.10. 12:47
224. Pyydä anteeks! 3.11. 13:01
225. On totuuden aika 10.11. 13:21
226. Tapaus 141 17.11. 12:26
227. Hybris Politus Renesansius 24.11. 12:56
228. Kadonneen aatteen metsästäjät 1.12. 13:27
229. Sosialidemokratian lapset 8.12. 13:42
230. Sananvapauden tuulimyllyt 15.12. 13:31
231. Listojen yö 22.12. 13:17
232. Eduskunnan karnevaalipäivä 29.12. 12:25
233. Vieroitusklinikka 5.1. 13:28

Extra-jaksoMuokkaa

Jakso Nimi Ensiesitys Kesto
Extra Itse valtiaat – Matkustusturvallisuus 2008 04:01