Luettelo televisiosarjan Isänmaan puolesta jaksoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Isänmaan puolesta (engl. Homeland) on yhdysvaltalainen jännitysdraamasarja, jonka ovat luoneet Howard Gordon ja Alex Gansa.

YleiskatsausMuokkaa

Kausi Jaksot Ensiesitys Yhdysvalloissa Ensiesitys Suomessa
Avausjakso Päätösjakso Avausjakso Päätösjakso
1 12 2. lokakuuta 2011 18. joulukuuta 2011 6. tammikuuta 2013 30. maaliskuuta 2013
2 12 30. syyskuuta 2012 16. joulukuuta 2012 1. huhtikuuta 2013 17. kesäkuuta 2013
3 12 29. syyskuuta 2013 15. joulukuuta 2013 14. lokakuuta 2013 30. joulukuuta 2013
4 12 5. lokakuuta 2014 21. joulukuuta 2014 4. tammikuuta 2015 22. maaliskuuta 2015
5 12 4. lokakuuta 2015 20. joulukuuta 2015 20. maaliskuuta 2016 12. kesäkuuta 2016
6 12 17. tammikuuta 2017 9. huhtikuuta 2017
7 12 11. helmikuuta 2018 29. huhtikuuta 2018
8 12 9. helmikuuta 2020 26. huhtikuuta 2020

JaksolistaMuokkaa

Ensimmäinen tuotantokausi (2011)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
1 1 Kotiinpaluu (Pilot) Michael Cuesta Howard Gordon & Alex Gansa & Gideon Raff 2. lokakuuta 2011 6. tammikuuta 2013 1WAH79
2 2 Armo (Grace) Michael Cuesta Tarina: Alex Gansa
Käsikirjoitus: Alexander Cary
9. lokakuuta 2011 13. tammikuuta 2013 1WAH01
3 3 Puhdas iho (Clean Skin) Dan Attias Chip Johannessen 16. lokakuuta 2011 20. tammikuuta 2013 1WAH02
4 4 Julkisuuden valokeilassa (Semper I) Jeffrey Nachmanoff Howard Gordon & Alex Gansa 23. lokakuuta 2011 27. tammikuuta 2013 1WAH03
5 5 Sokea kohta (Blind Spot) Clark Johnson Alexander Cary 30. lokakuuta 2011 3. helmikuuta 2013 1WAH04
6 6 Hyvä sotilas (Good Soldier) Brad Turner Henry Bromell 6. marraskuuta 2011 10. helmikuuta 2013 1WAH05
7 7 Tapahtumarikas viikonloppu (The Weekend) Michael Cuesta Meredith Stiehm 13. marraskuuta 2011 17. helmikuuta 2013 1WAH06
8 8 Akilleen kantapää (Achilles Heel) Tucker Gates Chip Johannessen 20. marraskuuta 2011 24. helmikuuta 2013 1WAH07
9 9 Ristitulessa (Crossfire) Jeffrey Nachmanoff Alexander Cary 27. marraskuuta 2011 3. maaliskuuta 2013 1WAH08
10 10 Ensiaskel politiikkaan (Representative Brody) Guy Ferland Henry Bromell 4. joulukuuta 2011 10. maaliskuuta 2013 1WAH09
11 11 Maanista ajatuksen virtaa (The Vest) Clark Johnson Meredith Stiehm & Chip Johannessen 11. joulukuuta 2011 17. maaliskuuta 2013 1WAH10
12 12 Valmistautuminen h-hetkeen (Marine One)
Viimeinen oljenkorsi (Marine One)[a]
Michael Cuesta Tarina: Howard Gordon & Alex Gansa
Käsikirjoitus: Alex Gansa & Chip Johannessen
18. joulukuuta 2011 24. maaliskuuta 2013
30. maaliskuuta 2013
1WAH11

Huomioitavaa

  1. Jakso 12 esitettiin Yhdysvalloissa yhdessä, Suomessa kahdessa osassa.

Toinen tuotantokausi (2012)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
13 1 Sopeutumisvaikeuksia (The Smile) Michael Cuesta Alex Gansa & Howard Gordon 30. syyskuuta 2012 1. huhtikuuta 2013 2WAH01
14 2 Beirutin kaduilla (Beirut Is Back) Michael Cuesta Chip Johannessen 7. lokakuuta 2012 8. huhtikuuta 2013 2WAH02
15 3 Matka turvataloon (State of Independence) Lodge Kerrigan Alexander Cary 14. lokakuuta 2012 15. huhtikuuta 2013 2WAH03
16 4 Uuden auton tuoksu (New Car Smell) David Semel Meredith Stiehm 21. lokakuuta 2012 22. huhtikuuta 2013 2WAH04
17 5 Henkinen painekattila (Q&A) Lesli Linka Glatter Henry Bromell 28. lokakuuta 2012 29. huhtikuuta 2013 2WAH05
18 6 Räätälin osoite (A Gettysburg Address) Guy Ferland Chip Johannessen 4. marraskuuta 2012 6. toukokuuta 2013 2WAH06
19 7 Omantunnon soimaus (The Clearing) John Dahl Meredith Stiehm 11. marraskuuta 2012 13. toukokuuta 2013 2WAH07
20 8 Lennän pois (I'll Fly Away) Michael Cuesta Tarina: Howard Gordon & Chip Johannessen
Käsikirjoitus: Chip Johannessen
18. marraskuuta 2012 20. toukokuuta 2013 2WAH08
21 9 Kaksi hattua (Two Hats) Dan Attias Alexander Cary 25. marraskuuta 2012 27. toukokuuta 2013 2WAH09
22 10 Särkyvä sydän (Broken Hearts) Guy Ferland Henry Bromell 2. joulukuuta 2012 3. kesäkuuta 2013 2WAH10
23 11 Polttavan lähellä (In Memoriam) Jeremy Podeswa Chip Johannessen 9. joulukuuta 2012 10. kesäkuuta 2013 2WAH11
24 12 Valintojen aika (The Choice) Michael Cuesta Alex Gansa & Meredith Stiehm 16. joulukuuta 2012 17. kesäkuuta 2013 2WAH12

Kolmas tuotantokausi (2013)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
25 1 Syylliset pois pelistä (Tin Man Is Down) Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Barbara Hall 29. syyskuuta 2013 14. lokakuuta 2013 3WAH01
26 2 Hulluuden ja järjen välimaastossa (Uh... Oh... Ah...) Lesli Linka Glatter Chip Johannessen 6. lokakuuta 2013 21. lokakuuta 2013 3WAH02
27 3 Daavidin torni (Tower of David) Clark Johnson Henry Bromell & William Bromell 13. lokakuuta 2013 28. lokakuuta 2013 3WAH03
28 4 Peli on vasta aluillaan (Game On) David Nutter James Yoshimura & Alex Gansa 20. lokakuuta 2013 4. marraskuuta 2013 3WAH04
29 5 Jooga vahvistaa (The Yoga Play) Clark Johnson Patrick Harbinson 27. lokakuuta 2013 11. marraskuuta 2013 3WAH05
30 6 Kuolettavat kalavelat (Still Positive) Lesli Linka Glatter Alexander Cary & Barbara Hall 3. marraskuuta 2013 18. marraskuuta 2013 3WAH06
31 7 Gerontion Carl Franklin Chip Johannessen 10. marraskuuta 2013 25. marraskuuta 2013 3WAH07
32 8 Punaiset kottikärryt (A Red Wheelbarrow) Seith Mann Alex Gansa & James Yoshimura 17. marraskuuta 2013 2. joulukuuta 2013 3WAH08
33 9 Vielä viimeisen kerran (One Last Time) Jeffrey Reiner Barbara Hall 24. marraskuuta 2013 9. joulukuuta 2013 3WAH09
34 10 Hyvää yötä (Good Night) Keith Gordon Alexander Cary & Charlotte Stoudt 1. joulukuuta 2013 16. joulukuuta 2013 3WAH10
35 11 Tärkeä mies Teheranissa (Big Man in Tehran) Daniel Minahan Chip Johannessen & Patrick Harbinson 8. joulukuuta 2013 23. joulukuuta 2013 3WAH11
36 12 Tähti (The Star) Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Meredith Stiehm 15. joulukuuta 2013 30. joulukuuta 2013 3WAH12

Neljäs tuotantokausi (2014)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
37 1 Tasapainoilua (The Drone Queen) Lesli Linka Glatter Alex Gansa 5. lokakuuta 2014 4. tammikuuta 2015 4WAH01
38 2 Virallinen tutkinta (Trylon and Perisphere) Keith Gordon Chip Johannessen 5. lokakuuta 2014 11. tammikuuta 2015 4WAH02
39 3 Pintaa syvempää (Shalwar Kameez) Lesli Linka Glatter Alexander Cary 12. lokakuuta 2014 18. tammikuuta 2015 4WAH03
40 4 Monta rautaa tulessa (Iron in the Fire) Michael Offer Patrick Harbinson 19. lokakuuta 2014 25. tammikuuta 2015 4WAH04
41 5 Tietolähde (About a Boy) Charlotte Sieling Meredith Stiehm 26. lokakuuta 2014 1. helmikuuta 2015 4WAH05
42 6 Askel eteenpäin, kaksi taakse (From A to B and Back Again) Lesli Linka Glatter Chip Johannessen 2. lokakuuta 2014 8. helmikuuta 2015 4WAH06
43 7 Uudestisyntyneet (Redux) Carl Franklin Alexander Cary 9. marraskuuta 2014 15. helmikuuta 2015 4WAH07
44 8 Pako tai kuolema (Halfway to a Donut) Alex Graves Chip Johannessen 16. marraskuuta 2014 22. helmikuuta 2015 4WAH08
45 9 Likaista peliä (There's Something Else Going On) Seith Mann Patrick Harbinson 23. marraskuuta 2014 1. maaliskuuta 2015 4WAH09
46 10 13 tuntia (13 Hours in Islamabad) Dan Attias Alex Gansa & Howard Gordon 7. joulukuuta 2014 8. maaliskuuta 2015 4WAH10
47 11 Sodassa ja rakkaudessa (Krieg Nicht Lieb) Clark Johnson Alexander Cary & Chip Johannessen 14. joulukuuta 2014 15. maaliskuuta 2015 4WAH11
48 12 Vakoojista ja ihmisistä (Long Time Coming) Lesli Linka Glatter Meredith Stiehm 21. joulukuuta 2014 22. maaliskuuta 2015 4WAH12

Viides tuotantokausi (2015)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
49 1 Separation of Anxiety Lesli Linka Glatter Chip Johannessen & Ted Mann 4. lokakuuta 2015 5WAH01
50 2 The Tradition of Hospitality Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson 11. lokakuuta 2015 5WAH02
51 3 Super Powers Keith Gordon Alex Gansa & Meredith Stiehm 18. lokakuuta 2015 5WAH03
52 4 Why Is This Night Different? John David Coles Ron Nyswaner 25. lokakuuta 2015 5WAH04
53 5 Better Call Saul Michael Offer Benjamin Cavell & Alex Gansa 1. marraskuuta 2015 5WAH05
54 6 Parabiosis Alex Graves Chip Johannessen & Ted Mann 8. marraskuuta 2015 5WAH06
55 7 Oriole Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Patrick Harbinson 15. marraskuuta 2015 5WAH07
56 8 All About Allison Dan Attias Ron Nyswaner 22. marraskuuta 2015 5WAH08
57 9 The Litvinov Ruse Tucker Gates Tarina: Howard Gordon & Patrick Harbinson
Käsikirjoitus: Alex Gansa
29. marraskuuta 2015 5WAH09
58 10 New Normal Dan Attias Meredith Stiehm & Charlotte Stoudt 6. joulukuuta 2015 5WAH10
59 11 Our Man in Damascus Seith Mann David Fury 13. joulukuuta 2015 5WAH11
60 12 A False Glimmer Lesli Linka Glatter Liz Flahive & Alex Gansa & Ron Nyswaner 20. joulukuuta 2015 5WAH12

Kuudes tuotantokausi (2017)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
61 1 Fair Game Keith Gordon Alex Gansa & Ted Mann 17. tammikuuta 2017 6WAH01
62 2 The Man in the Basement Keith Gordon Chip Johannessen 22. tammikuuta 2017 6WAH02
63 3 The Covenant Lesli Linka Glatter Ron Nyswaner 29. tammikuuta 2017 6WAH03
64 4 A Flash of Light Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson 12. helmikuuta 2017 6WAH04
65 5 Casus Belli Alex Graves Chip Johannessen 19. helmikuuta 2017 6WAH05
66 6 The Return Alex Graves Charlotte Stoudt 26. helmikuuta 2017 6WAH06
67 7 Imminent Risk Tucker Gates Ron Nyswaner 5. maaliskuuta 2017 6WAH07
68 8 alt.truth Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson 12. maaliskuuta 2017 6WAH08
69 9 Sock Puppets Dan Attias Chip Johannessen & Evan Wright 19. maaliskuuta 2017 6WAH09
70 10 The Flag House Michael Klick Alex Gansa 26. maaliskuuta 2017 6WAH10
71 11 R Is for Romeo Seith Mann Chip Johannessen & Patrick Harbinson 2. huhtikuuta 2017 6WAH11
72 12 America First Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Ron Nyswaner 9. huhtikuuta 2017 6WAH12

Seitsemäs tuotantokausi (2018)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
73 1 Enemy of the State Lesli Linka Glatter Debora Cahn & Alex Gansa 11. helmikuuta 2018 7WAH01
74 2 Rebel Rebel Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson & Chip Johannessen 18. helmikuuta 2018 7WAH02
75 3 Standoff Michael Klick Anya Leta & Ron Nyswaner 25. helmikuuta 2018 7WAH03
76 4 Like Bad at Things Alex Graves Chip Johannessen & Patrick Harbinson 4. maaliskuuta 2018 7WAH04
77 5 Active Measures Charlotte Sieling Debora Cahn 11. maaliskuuta 2018 7WAH05
78 6 Species Jump Michael Offer Anya Leta & Ron Nyswaner 18. maaliskuuta 2018 7WAH06
79 7 Andante Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson & Chip Johannessen 25. maaliskuuta 2018 7WAH07
80 8 Lies, Amplifiers, Fucking Twitter Tucker Gates Patrick Harbinson & Chip Johannessen 1. huhtikuuta 2018 7WAH08
81 9 Useful Idiot Nelson McCormick Debora Cahn 8. huhtikuuta 2018 7WAH09
82 10 Clarity Dan Attias Howard Gordon & Ron Nyswaner 15. huhtikuuta 2018 7WAH10
83 11 All In Alex Graves Patrick Harbinson & Chip Johannessen 22. huhtikuuta 2018 7WAH11
84 12 Paean to the People Lesli Linka Glatter Alex Gansa 29. huhtikuuta 2018 7WAH12

Kahdeksas tuotantokausi (2020)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
85 1 Deception Indicated Lesli Linka Glatter Debora Cahn & Alex Gansa 9. helmikuuta 2020 8WAH01
86 2 Catch and Release Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson & Chip Johannessen 16. helmikuuta 2020 8WAH02
87 3 False Friends Keith Gordon Alex Gansa & Howard Gordon 23. helmikuuta 2020 8WAH03
88 4 Chalk One Up Seith Mann Patrick Harbinson & Chip Johannessen 1. maaliskuuta 2020 8WAH04
89 5 Chalk Two Down Alex Graves Patrick Harbinson & Chip Johannessen 8. maaliskuuta 2020 8WAH05
90 6 Two Minutes Tucker Gates Debora Cahn 15. maaliskuuta 2020 8WAH06
91 7 Fucker Shot Me Lesli Linka Glatter Patrick Harbinson & Chip Johannessen 22. maaliskuuta 2020 8WAH07
92 8 Threnody(s) Michael Klick Patrick Harbinson & Chip Johannessen 29. maaliskuuta 2020 8WAH08
93 9 In Full Flight Dan Attias Alex Gansa & Howard Gordon 5. huhtikuuta 2020 8WAH09
94 10 Designated Driver Michael Offer Patrick Harbinson & Chip Johannessen 12. huhtikuuta 2020 8WAH10
95 11 The English Teacher Michael Cuesta Patrick Harbinson & Chip Johannessen 19. huhtikuuta 2020 8WAH11
96 12 Prisoners of War Lesli Linka Glatter Alex Gansa & Howard Gordon 26. huhtikuuta 2020 8WAH12

DVD-julkaisutMuokkaa

Kausi Julkaistu Lähde
Alue 1 Alue 2
1 28. elokuuta 2012 10. syyskuuta 2012 [1]
2 10. syyskuuta 2013 23. syyskuuta 2013 [2]
3 9. syyskuuta 2014 8. syyskuuta 2014 [3]
4 8. syyskuuta 2015 15. kesäkuuta 2015 [4]
5

LähteetMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. Homeland - Season 1 [Blu-ray] Amazon.co.uk. Viitattu 5.11.2015. (englanniksi)
  2. Homeland - Season 2 [Blu-ray] Amazon.co.uk. Viitattu 5.11.2015. (englanniksi)
  3. Homeland - Season 3 [Blu-ray] Amazon.co.uk. Viitattu 5.11.2015. (englanniksi)
  4. Homeland - Season 4 [Blu-ray] Amazon.co.uk. Viitattu 5.11.2015. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa