Luettelo televisiosarjan Fargo jaksoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Fargo on yhdysvaltalainen musta draamakomedia, jonka on luonut Noah Hawley. Se perustuu Joel ja Ethan Coenin samannimiseen elokuvaan vuodelta 1996. Coenin veljekset ovat sarjan vastaavia tuottajia. Fargon ensimmäinen jakso esitettiin FX-kanavalla 15. huhtikuuta 2014.

JaksolistaMuokkaa

Ensimmäinen tuotantokausi (2014)Muokkaa

Pääartikkeli: Fargo (1. tuotantokausi)
# Σ # Alkup. nimi Nimi suomeksi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Suomen esityspäivä Tuotanto-
koodi
1 1 The Crocodile’s Dilemma Krokotiilin dilemma Adam Bernstein Noah Hawley 15. huhtikuuta 2014 10. marraskuuta 2014 XFO01001
2 2 The Rooster Prince Kolmasti kielletty Adam Bernstein Noah Hawley 22. huhtikuuta 2014 10. marraskuuta 2014 XFO01002
3 3 A Muddy Road Kivinen tie Randall Einhorn Noah Hawley 29. huhtikuuta 2014 13. marraskuuta 2014 XFO01003
4 4 Eating the Blame Vihreän sävyjä Randall Einhorn Noah Hawley 6. toukokuuta 2014 13. marraskuuta 2014 XFO01004
5 5 The Six Ungraspables Hapuilua Colin Bucksey Noah Hawley 13. toukokuuta 2014 17. marraskuuta 2014 XFO01005
6 6 Buridan’s Ass Buridanin aasi Colin Bucksey Noah Hawley 20. toukokuuta 2014 17. marraskuuta 2014 XFO01006
7 7 Who Shaves the Barber? Kuka ajaa parturin parran? Scott Winant Noah Hawley 27. toukokuuta 2014 20. marraskuuta 2014 XFO01007
8 8 The Heap Hiekanjyviä Scott Winant Noah Hawley 3. kesäkuuta 2014 20. marraskuuta 2014 XFO01008
9 9 A Fox, a Rabbit, and a Cabbage Kettu, jänis ja kaalinpää Matt Shakman Noah Hawley 10. kesäkuuta 2014 24. marraskuuta 2014 XFO01009
10 10 Morton’s Fork Kahden tulen välissä Matt Shakman Noah Hawley 17. kesäkuuta 2014 24. marraskuuta 2014 XFO01010

Toinen tuotantokausi (2015)Muokkaa

Pääartikkeli: Fargo (2. tuotantokausi)
# Σ # Alkup. nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup. esityspäivä Tuotanto-
koodi
11 1 Waiting for Dutch Michael Uppendahl
Randall Einhorn
Noah Hawley 12. lokakuuta 2015 XFO02001
12 2 Before the Law Noah Hawley Noah Hawley 19. lokakuuta 2015 XFO02002
13 3 The Myth of Sisyphus Michael Uppendahl Bob DeLaurentis 26. lokakuuta 2015 XFO02003
14 4 Fear and Trembling Michael Uppendahl Steve Blackman 2. marraskuuta 2015 XFO02004
15 5 The Gift of the Magi Jeffrey Reiner Matt Wolpert & Ben Nedivi 9. marraskuuta 2015 XFO02005
16 6 Rhinoceros Jeffrey Reiner Noah Hawley 16. marraskuuta 2015 XFO02006
17 7 Did You Do This? No, You Did It! Keith Gordon Noah Hawley & Matt Wolpert & Ben Nedivi 23. marraskuuta 2015 XFO02007
18 8 Loplop Keith Gordon Bob DeLaurentis 30. marraskuuta 2015 XFO02008
19 9 The Castle Adam Arkin Noah Hawley & Steve Blackman 7. joulukuuta 2015 XFO02009
20 10 Palindrome Adam Arkin Noah Hawley 14. joulukuuta 2015 XFO02010

LähteetMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa