Avaa päävalikko

Luettelo televisiosarjan American Horror Story jaksoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

YhteenvetoMuokkaa

Kausi Nimi Jaksot Ensiesitys Yhdysvalloissa Ensiesitys Suomessa
Avausjakso Päätösjakso Avausjakso Päätösjakso
1 Murder House 12 5. lokakuuta 2011 21. joulukuuta 2011 11. kesäkuuta 2013 27. elokuuta 2013
2 Asylum 13 17. lokakuuta 2012 23. tammikuuta 2013 30. toukokuuta 2014 22. elokuuta 2014
3 Coven 13 9. lokakuuta 2013 29. tammikuuta 2014 23. kesäkuuta 2015 15. syyskuuta 2015
4 Freak Show 13 8. lokakuuta 2014 21. tammikuuta 2015 13. tammikuuta 2016 7. huhtikuuta 2016
5 Hotel 12 7. lokakuuta 2015 13. tammikuuta 2016 30. elokuuta 2016 15. marraskuuta 2016
6 Roanoke 10 14. syyskuuta 2016 16. marraskuuta 2016 18. helmikuuta 2017 19. maaliskuuta 2017
7 Cult 11 5. syyskuuta 2017 14. marraskuuta 2017 9. syyskuuta 2018 18. marraskuuta 2018
8 Apocalypse 10 12. syyskuuta 2018 14. marraskuuta 2018 1. syyskuuta 2019 3. marraskuuta 2019
9 1984 10 18. syyskuuta 2019 20. marraskuuta 2019

JaksotMuokkaa

Ensimmäinen tuotantokausi (2011)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
Suomen
esityspäivä
1 1 Uusi alku (Pilot) Ryan Murphy Ryan Murphy & Brad Falchuk 5. lokakuuta 2011 11. kesäkuuta 2013
2 2 Hyökkääjät (Home Invasion) Alfonso Gomez-Rejon Ryan Murphy & Brad Falchuk 12. lokakuuta 2011 18. kesäkuuta 2013
3 3 Murhatalo (Murder House) Bradley Buecker Jennifer Salt 19. lokakuuta 2011 25. kesäkuuta 2013
4 4 Kuolleet kulkevat keskuudessamme, 1. osa (Halloween, part 1) David Semel James Wong 26. lokakuuta 2011 2. heinäkuuta 2013
5 5 Kuolleet kulkevat keskuudessamme, 2. osa (Halloween, part 2) David Semel Tim Minear 2. marraskuuta 2011 9. heinäkuuta 2013
6 6 Pikkupossut (Piggy, Piggy) Michael Uppendahl Jessica Sharzer 9. marraskuuta 2011 16. heinäkuuta 2013
7 7 Avoimet ovet (Open House) Tim Hunter Brad Falchuk 16. marraskuuta 2011 23. heinäkuuta 2013
8 8 Lateksimies (Rubber Man) Miguel Arteta Ryan Murphy 23. marraskuuta 2011 30. heinäkuuta 2013
9 9 Pelokas pikku tyttö (Spooky Little Girl) John Scott Jennifer Salt 30. marraskuuta 2011 6. elokuuta 2013
10 10 Kytevää vihaa (Smoldering Children) Michael Lehmann James Wong 7. joulukuuta 2011 13. elokuuta 2013
11 11 Syntymiä (Birth) Alfonso Gomez-Rejon Tim Minear 14. joulukuuta 2011 20. elokuuta 2013
12 12 Lapsivuode (Afterbirth) Bradley Buecker Jessica Sharzer 21. joulukuuta 2011 27. elokuuta 2013

Toinen tuotantokausi (2012–2013)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
Suomen
esityspäivä
13 1 Tervetuloa Briarcliffiin (Welcome to Briarcliff) Bradley Buecker Tim Minear 17. lokakuuta 2012 30. toukokuuta 2014
14 2 Sähkösokkihoitoa (Tricks and Treats) Bradley Buecker James Wong 24. lokakuuta 2012 6. kesäkuuta 2014
15 3 Elokuvailta (Nor'easter) Michael Uppendahl Jennifer Salt 31. lokakuuta 2012 13. kesäkuuta 2014
16 4 Minä olen Anne Frank, osa 1 (I Am Anne Frank, part 1) Michael Uppendahl Jessica Sharzer 7. marraskuuta 2012 20. kesäkuuta 2014
17 5 Minä olen Anne Frank, osa 2 (I Am Anne Frank, part 2) Alfonso Gomez-Rejon Brad Falchuk 14. marraskuuta 2012 27. kesäkuuta 2014
18 6 Hirviön synty (The Origins of Monstrosity) David Semel Ryan Murphy 21. marraskuuta 2012 4. heinäkuuta 2014
19 7 Kuoleman enkeli (Dark Cousin) Michael Rymer Tim Minear 28. marraskuuta 2012 11. heinäkuuta 2014
20 8 Jouluyö, murhayö (Unholy Night) Michael Lehmann James Wong 5. joulukuuta 2012 18. heinäkuuta 2014
21 9 Henkari (The Coat Hanger) Jeremy Podeswa Jennifer Salt 12. joulukuuta 2012 25. heinäkuuta 2014
22 10 Nimileikki (The Name Game) Michael Lehmann Jessica Sharzer 2. tammikuuta 2013 1. elokuuta 2014
23 11 Läikkynyttä maitoa (Spilt Milk) Alfonso Gomez-Rejon Brad Falchuk 9. tammikuuta 2013 7. elokuuta 2014
24 12 Jatkumo (Continuum) Craig Zisk Ryan Murphy 16. tammikuuta 2013 15. elokuuta 2014
25 13 Hulluuden loppu (Madness Ends) Alfonso Gomez-Rejon Tim Minear 23. tammikuuta 2013 22. elokuuta 2014

Kolmas tuotantokausi (2013–2014)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
Suomen
esityspäivä
26 1 Noitakoulu (Bitchcraft) Alfonso Gomez-Rejon Ryan Murphy & Brad Falchuk 9. lokakuuta 2013 23. kesäkuuta 2015
27 2 Parhaat palat (Boy Parts) Michael Rymer Tim Minear 16. lokakuuta 2013 30. kesäkuuta 2015
28 3 Vaikea vallanvaihto (The Replacements) Alfonso Gomez-Rejon James Wong 23. lokakuuta 2013 7. heinäkuuta 2015
29 4 Pelottavia kepposia (Fearful Pranks Ensue) Michael Uppendahl Jennifer Salt 30. lokakuuta 2013 14. heinäkuuta 2015
30 5 Rovio (Burn, Witch. Burn!) Jeremy Podeswa Jessica Sharzer 6. marraskuuta 2013 21. heinäkuuta 2015
31 6 Kirvesmurhaaja tulee (The Axeman Cometh) Michael Uppendahl Douglas Petrie 13. marraskuuta 2013 28. heinäkuuta 2015
32 7 Kuolleet (The Dead) Bradley Buecker Brad Falchuk 20. marraskuuta 2013 4. elokuuta 2015
33 8 Pyhä rituaali (The Sacred Taking) Alfonso Gomez-Rejon Ryan Murphy 4. joulukuuta 2013 11. elokuuta 2015
34 9 Pää (Head) Howard Deutch Tim Minear 11. joulukuuta 2013 18. elokuuta 2015
35 10 Valkoinen noita (The Magical Delights of Stevie Nicks) Alfonso Gomez-Rejon James Wong 8. tammikuuta 2014 25. elokuuta 2015
36 11 Tapaaminen (Protect the Coven) Bradley Buecker Jennifer Salt 15. tammikuuta 2014 1. syyskuuta 2015
37 12 Tervetuloa helvettiin (Go to Hell) Alfonso Gomez-Rejon Jessica Sharzer 22. tammikuuta 2014 8. syyskuuta 2015
38 13 Seitsemän ihmettä (The Seven Wonders) Alfonso Gomez-Rejon Douglas Petrie 29. tammikuuta 2014 15. syyskuuta 2015

Neljäs tuotantokausi (2014–2015)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
Suomen
esityspäivä
39 1 Hirviöt keskuudessamme (Monsters Among Us) Ryan Murphy Ryan Murphy & Brad Falchuk 8. lokakuuta 2014 13. tammikuuta 2016
40 2 Verilöylyjä ja päivänäytöksiä (Massacres and Matinees) Alfonso Gomez-Rejon Tim Minear 15. lokakuuta 2014 20. tammikuuta 2016
41 3 Edward Mordrake, osa 1 (Edward Mordrake, Pt 1) Michael Uppendahl James Wong 22. lokakuuta 2014 27. tammikuuta 2016
42 4 Edward Mordrake, osa 2 (Edward Mordrake, Pt 2) Howard Deutch Jennifer Salt 29. lokakuuta 2014 3. helmikuuta 2016
43 5 Pinkit leivokset (Pink Cupcakes) Michael Uppendahl Jessica Sharzer 5. marraskuuta 2014 10. helmikuuta 2016
44 6 Syntymäpäivä (Bullseye) Howard Deutch John J. Gray 12. marraskuuta 2014 17. helmikuuta 2016
45 7 Voimainkoitos (Test of Strength) Anthony Hemingway Crystal Liu 19. marraskuuta 2014 24. helmikuuta 2016
46 8 Verikylpy (Blood Bath) Bradley Buecker Ryan Murphy 3. joulukuuta 2014 2. maaliskuuta 2016
47 9 Kuolema korjaa satoa (Tupperware Party Massacre) Loni Peristere Brad Falchuk 10. joulukuuta 2014 9. maaliskuuta 2016
48 10 Orvot (Orphans) Bradley Buecker James Wong 17. joulukuuta 2014 16. maaliskuuta 2016
49 11 Taikatemppuja ja totuuksia (Magical Thinking) Michael Goi Jennifer Salt 7. tammikuuta 2015 24. maaliskuuta 2016
50 12 Oman käden oikeudella (Show Stoppers) Loni Peristere Jessica Sharzer 14. tammikuuta 2015 31. maaliskuuta 2016
51 13 Esirippu laskeutuu (Curtain Call) Bradley Buecker John J. Gray 21. tammikuuta 2015 7. huhtikuuta 2016

Viides tuotantokausi (2015–2016)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
Suomen
esityspäivä
52 1 Hotellin huomaan (Checking In) Ryan Murphy Ryan Murphy & Brad Falchuk 7. lokakuuta 2015 30. elokuuta 2016
53 2 Muotia ja historiaa (Chutes And Ladders) Bradley Buecker Tim Minear 14. lokakuuta 2015 6. syyskuuta 2016
54 3 Äiti (Mommy) Bradley Buecker James Wong 21. lokakuuta 2015 13. syyskuuta 2016
55 4 Paholaisten yö (Devil's Night) Loni Peristere Jennifer Salt 28. lokakuuta 2015 20. syyskuuta 2016
56 5 Huonepalvelua (Room Service) Michael Goi Ned Martel 4. marraskuuta 2015 27. syyskuuta 2016
57 6 Huone 33 (Room 33) Loni Peristere John J. Gray 11. marraskuuta 2015 4. lokakuuta 2016
58 7 Nainen mustissa (Flicker) Michael Goi Crystal Liu 18. marraskuuta 2015 11. lokakuuta 2016
59 8 Kymmenen käskyn tappaja (The Ten Commandments Killer) Loni Peristere Ryan Murphy 2. joulukuuta 2015 18. lokakuuta 2016
60 9 Kostonhimoa (She Wants Revenge) Michael Uppendahl Brad Falchuk 9. joulukuuta 2015 25. lokakuuta 2016
61 10 Kohtaamisia (She Gets Revenge) Bradley Buecker James Wong 16. joulukuuta 2015 1. marraskuuta 2016
62 11 Suuri taisto (Battle Royale) Michael Uppendahl Ned Martel 6. tammikuuta 2016 9. marraskuuta 2016
63 12 Tervetuloa (Be Our Guest) Bradley Buecker John J. Gray 13. tammikuuta 2016 15. marraskuuta 2016

Kuudes tuotantokausi (2016)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
Suomen
esityspäivä
64 1 Ensimmäinen luku (Chapter 1) Bradley Buecker Ryan Murphy & Brad Falchuk 14. syyskuuta 2016 18. helmikuuta 2017
65 2 Toinen luku (Chapter 2) Michael Goi Tim Minear 21. syyskuuta 2016 19. helmikuuta 2017
66 3 Kolmas luku (Chapter 3) Jennifer Lynch James Wong 28. syyskuuta 2016 25. helmikuuta 2017
67 4 Neljäs luku (Chapter 4) Marita Grabiak John J. Gray 5. lokakuuta 2016 26. helmikuuta 2017
68 5 Viides luku (Chapter 5) Nelson Cragg Akela Cooper 12. lokakuuta 2016 4. maaliskuuta 2017
69 6 Kuudes luku (Chapter 6) Angela Bassett Ned Martel 19. lokakuuta 2016 5. maaliskuuta 2017
70 7 Seitsemäs luku (Chapter 7) Elodie Keene Crystal Liu 26. lokakuuta 2016 11. maaliskuuta 2017
71 8 Kahdeksas luku (Chapter 8) Gwyneth Horder-Payton Todd Kubrak 2. marraskuuta 2016 12. maaliskuuta 2017
72 9 Yhdeksäs luku (Chapter 9) Alexis O. Korycinski Tim Minear 9. marraskuuta 2016 18. maaliskuuta 2017
73 10 Kymmenes luku (Chapter 10) Bradley Buecker Ryan Murphy & Brad Falchuk 16. marraskuuta 2016 19. maaliskuuta 2017

Seitsemäs tuotantokausi (2017)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
Suomen
esityspäivä
74 1 Vaali-ilta (Election Night) Bradley Buecker Ryan Murphy & Brad Falchuk 5. syyskuuta 2017 9. syyskuuta 2018
75 2 Älä pelkää pimeää (Don't be Afraid of the Dark) Liza Johnson Tim Minear 12. syyskuuta 2017 16. syyskuuta 2018
76 3 Naapurit helvetistä (Neighbors From Hell) Gwyneth Horder-Payton James Wong 19. syyskuuta 2017 23. syyskuuta 2018
77 4 Ansaittu äänioikeus (11/9) Gwyneth Horder-Payton John J. Gray 26. syyskuuta 2017 1. lokakuuta 2018
78 5 Reikiä (Holes) Maggie Kiley Crystal Liu 3. lokakuuta 2017 8. lokakuuta
79 6 Salamurhaaja (Mid-Western Assassin) Bradley Buecker Todd Kubrak 10. lokakuuta 2017 14. lokakuuta 2018
80 7 Valerie kuoli syntiesi tähden (Valerie Solanas Died for Your Sins: Scumbag) Rachel Goldberg Crystal Liu 17. lokakuuta 2017 21. lokakuuta 2018
81 8 Isovelikö valvoo? (Winter of Our Discontent) Barbara Brown Joshua Green 24. lokakuuta 2017 28. lokakuuta 2018
82 9 Onko tämä siis kultti? (Drink the Kool-Aid) Angela Bassett Adam Penn 31. lokakuuta 2017 4. marraskuuta 2018
83 10 Kain elämän tarkoitus (Charles (Manson) in Charge) Bradley Buecker Ryan Murphy & Brad Falchuk 7. marraskuuta 2017 11. marraskuuta 2018
84 11 Suuruutta tarjolla (Great Again) Jennifer Lynch Tim Minear 14. marraskuuta 2017 18. marraskuuta 2018

Kahdeksas tuotantokausi (2018)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
Suomen
esityspäivä
85 1 Kaiken loppu (The End) Bradley Buecker Ryan Murphy & Brad Falchuk 12. syyskuuta 2018 1. syyskuuta 2019
86 2 Uusi aamu (The Morning After) Jennifer Lynch James Wong 19. syyskuuta 2018 8. syyskuuta 2019
87 3 Kielletty hedelmä (Forbidden Fruit) Loni Peristere Manny Coto 26. syyskuuta 2018 15. syyskuuta 2019
88 4 Olisiko hänestä saatanaksi? (Could It Be... Satan?) Sheree Folkson Tim Minear 3. lokakuuta 2018 22. syyskuuta 2019
89 5 Ihmepoika (Boy Wonder) Gwyneth Horder-Payton John J. Gray 10. lokakuuta 2018 29. syyskuuta 2019
90 6 Paluu murhataloon (Return to Murder House) Sarah Paulson Crystal Liu 17. lokakuuta 2018 6. lokakuuta 2019
91 7 Petturi (Traitor) Jennifer Lynch Adam Penn 24. lokakuuta 2018 13. lokakuuta 2019
92 8 Uusia ystäviä (Sojourn) Bradley Buecker Josh Green 31. lokakuuta 2018 20. lokakuuta 2019
93 9 Tilauksessa tulta ja tuhoa (Fire and Reign) Jennifer Arnold Asha Michelle Wilson 7. marraskuuta 2018 27. lokakuuta 2019
94 10 Ilmestyskirja. Sitten (Apocalypse Then) Bradley Buecker Ryan Murphy & Brad Falchuk 14. marraskuuta 2018 3. marraskuuta 2019

Yhdeksäs tuotantokausi (2019)Muokkaa

# Σ # Nimi Ohjaus Käsikirjoitus Alkup.
esityspäivä
Suomen
esityspäivä
95 1 (Camp Redwood) Bradley Buecker Ryan Murphy & Brad Falchuk 18. syyskuuta 2019
96 2 (Mr. Jingles) John J. Gray Tim Minear 25. syyskuuta 2019
97 3 (Slashdance) Mary Wigmore James Wong 2. lokakuuta 2019
98 4 (True Killers) Jennifer Lynch Jay Beattie 9. lokakuuta 2019
99 5 (Red Dawn) Gwyneth Horder-Payton Dan Dworkin 16. lokakuuta 2019
100 6 (Episode 100) Loni Peristere Ryan Murphy & Brad Falchuk 23. lokakuuta 2019
101 7 (The Lady in White) Liz Friedlander John Gray 30. lokakuuta 2019
102 8 (Rest in Pieces) Gwyneth Horder-Payton Adam Penn 6. marraskuuta 2019

LähteetMuokkaa

  1. Bricker, Tierney: American Horror Story: Ryan Murphy & Brad Falchuk Tease Flashbacks, Answers and Emotional Scares E! News. 29.9.2011. E! Entertainment Television. Viitattu 19.12.2017. (englanniksi)