Luettelo televisiosarjan 24 jaksoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

24 on yhdysvaltalainen toiminta/jännitys -draamasarja, jonka ovat luoneet Joel Surnow ja Robert Cochran.

24:n tunnus. Sarja alkoi Fox-kanavalla 6. marraskuuta 2001.
Varoitus:  Seuraava kirjoitus paljastaa yksityiskohtia juonesta.

Ensimmäinen tuotantokausi: 2001–2002Muokkaa

Pääartikkeli: 24 (1. tuotantokausi)
# Nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Ensiesitys Tuotantokoodi
1 "00:00–01:00" Robert Cochran, Joel Surnow Stephen Hopkins 6. marraskuuta 2001 1AFF79
Tiivistahtinen 24-osainen jännitysdraama, jossa jokaisen jakson tapahtumat seuraavat yhtä tuntia vuorokaudesta. Antiterroristitiimin tehtävänä on suojella presidenttiehdokasta uhkaavalta murhayritykseltä, mutta ryhmän sisällä vaanii petturi.
2 "01:00–02:00" Joel Surnow, Michael Loceff Stephen Hopkins 13. marraskuuta 2001 1AFF01
Teri saa puhelun Alan Yorkilta, joka kertoo olevansa Kimberlyn ystävän, Janetin, isä. Vanhemmat epäilevät tyttöjen olevan yhdessä joten he lyöttäytyvät yhteen löytääkseen kadonneet lapsensa. Jack siirretään salaa pois toimistosta ja tämä saa haltuunsa tietoja Palmerin murhayrityksestä. Jack saa selville, että CTU:n sisällä on pettäjä ja samalla paljastuu myös, että räjähtäneellä 747-lentokoneella on oma paikkansa mutkikkaassa palapelissä.
3 "02:00–03:00" Joel Surnow, Michael Loceff Stephen Hopkins 20. marraskuuta 2001 1AFF02
Kimberly ja Janet tajuavat olevansa vaarassa kun heidän seuralaisensa paljastuvat kidnappaajiksi. Vaikka hänen henkensä on uhattuna, senaattori Palmer livahtaa ulos hotellistaan tapaamaan reportteria, jolla on hänen kampanjaansa vahingoittavia tietoja. CTU:ssa Jack palkkaa alaisensa Jamey Farrellin purkamaan avainkorttia.
4 "03:00–04:00" Robert Cochran Winrich Kolbe 27. marraskuuta 2001 1AFF03
Kun Jackin alainen, Tony, tajuaa että Jack täytyy vapauttaa tehtävistään, hän soittaa George Masonille, joka lukituttaa CTU:n rakennuksen. Varajohtaja Nina Myersin avustuksella Jack livahtaa ulos rakennuksesta osoitteeseen, joka löytyi avainkortilta. Paikalla Jack kohtaa ampujan, joka paljastaa Kimberlyn katoamisen olevan vain osa suurempaa suunnitelmaa. Samaan aikaan kidnappaajiksi paljastuneet pojat luovuttavat Kimberlyn Ira Gaines-nimiselle miehelle.
5 "04:00–05:00" Chip Johannessen Winrich Kolbe 11. joulukuuta 2001 1AFF04
Jack seuraa pidätettyä ampujaa poliisiasemalle ja toivoo pääsevänsä kuulustelemaan häntä kunnes selviää, että Mason on ottanut homman hallintaansa. Mutta kun ampuja sanoo puhuvansa ainoastaan Jackille, hänelle paljastuu että ainoastaan auttamalla ampujan pakoon vankilasta voi pelastaa Kimberlyn. Hotellissa senaattori Palmer saa lisää tietoja kampanjaa haavoittavista uutisista.
6 "05:00–06:00" Howard Gordon Bryan Spicer 18. joulukuuta 2001 1AFF05
Jack tapaa Terin ja Alan Yorkin sairaalassa, jossa Janet on hoidettavana. Heidän tapaamisensa jää lyhyeksi kun Jack saa puhelun Gainesilta, jossa tämä käskee Jackia tottelemaan hänen käskyjään jos haluaa koskaan tavata tyttärensä enää elossa. CTU:ssa kuoleen miehen ruumis tunnistetaan Alan Yorkiksi. Kun Nina soittaa Terille ja käskee kertomaan Jackille, alkavat Terin hälytyskellot soida ja kovaa.
7 "06:00–07:00" Andrea Newman Bryan Spicer 8. tammikuuta 2002 1AFF06
Gainesin valvonnan alainen Jack palaa takaisin CTU:hun, missä Nina asettuu Gainesin suunnitelman tukkeeksi. Teri yrittää paeta Alan Yorkilta, mutta hänen puhelunsa CTU:hun osoittautuu kohtalokkaaksi. Samaan aikaan Palmer yrittää vakuuttaa perhettään siitä, että heidän täytyy kertoa lehdistölle traagisesta tapahtumasta, joka heille sattui monta vuotta sitten.
8 "07:00–08:00" Joel Surnow, Michael Loceff Stephen Hopkins 15. tammikuuta 2002 1AFF07
Pelastaakseen nyt kaapatun vaimonsa ja tyttärensä, Jackin tehtävänä on luovuttaa salainen salkku salamurhaajalle Palmerin lehdistötilaisuudessa. Jackin tajuttua, että mies on salamurhaaja, yrittää hän löytää keinon Palmerin sekä perheensä pelastamiseksi. CTU:ssa Nina ja Tony uskovat löytäneensä pettäjän keskuudestaan.
9 "08:00–09:00" Virgil Williams Stephen Hopkins 22. tammikuuta 2002 1AFF08
Estettyään salamurhayrityksen, Jack pidätetään eikä hänen tarinaansa vaimosta ja tyttärestä uskota. Tietäen että ilman Jackia, ei Gainesilla ole käyttöä Terille ja Kimberlylle joten Jack pakenee. Gainesin tukikohdassa Teri ja Kimberly kamppailevat pysyäkseen hengissä ja CTU:n pettäjä paljastaa, että Gaines tarkkailee heitä koko ajan kameroiden kautta.

Toinen tuotantokausi: 2002–2003Muokkaa

Pääartikkeli: 24 (2. tuotantokausi)

Kolmas tuotantokausi: 2003–2004Muokkaa

Pääartikkeli: 24 (3. tuotantokausi)
# Nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Ensiesitys Tuotantokoodi
49 "13:00–14:00" Michael Loceff, Joel Surnow Jon Cassar 28. lokakuuta 2003 3AFF01
Edellisistä tapahtumista on kulunut kolme vuotta, ja Jack Bauerilla on nuorempi työkumppani CTU:ssa - ja lisäksi henkilökohtainen ongelma.
50 "14:00–15:00" Joel Surnow, Michael Loceff Ian Toynton, Jon Cassar 4. marraskuuta 2003 3AFF02
Väestöä uhkaavaa tappavaa virusta jäljitetään täysin voimin.
51 "15:00–16:00" Howard Gordon Ian Toynton 11. marraskuuta 2003 3AFF03
Jack ja Hector yrittävät tavoittaa Kylen, samalla kun Tony johtaa omaa operaatiotaan kohtalokkain seurauksin.
52 "16:00–17:00" Stephen Kornish Ian Toynton 18. marraskuuta 2003 3AFF04
Tonyn haavoittua Michelle ottaa CTU:n ohjat käsiinsä. Jack ja Palmer käyvät salaisen keskustelun kriisin jatkotoimista.
53 "17:00–18:00" Evan Katz Jon Cassar 25. marraskuuta 2003 3AFF05
Yllättävä vankilakapina pistää Jackin kuviot uusiksi.
54 "18:00–19:00" Duppy Demetrius Jon Cassar 2. joulukuuta 2003 3AFF06
Jackin ja Ramonin pako jatkuu dramaattisissa merkeissä.
55 "19:00–20:00" Robert Cochran, Howard Gordon Ian Toynton 9. joulukuuta 2003 3AFF07
Monta mutkaa on Jackin ja Ramonin matkassa, ennen kuin palapelin kuviot asettuvat kohdalleen.
56 "20:00–21:00" Robert Cochran, Howard Gordon Ian Toynton 16. joulukuuta 2003 3AFF08
Jack pistää kapuloita Salazarin veljesten rattaisiin, samalla kun Chase rientää Meksikoon hänen avukseen.
57 "21:00–22:00" Evan Katz, Stephen Kronish Brad Turner 6. tammikuuta 2004 3AFF09
Salazarin veljeksille tulee kuumat paikat, kun Jackin vanha tuttu palaa yllättäen kuvioihin liikeasioissa.
58 "22:00–23:00" Joel Surnow, Michael Loceff Brad Turner 13. tammikuuta 2004 3AFF10
Kun tappavaa viruskauppaa käydään isolla rahalla, otteetkin kovenevat.
59 "23:00–00:00" Joel Surnow, Michael Loceff Jon Cassar 27. tammikuuta 2004 3AFF11
Jack, Nina ja Salazarin veljekset ovat kaupankäynnin ytimessä.
60 "00:00–01:00" Robert Cochran, Howard Gordon Jon Cassar 3. helmikuuta 2004 3AFF12
Tunnelma tiivistyy niin CTU:ssa kuin kentälläkin kohtalokkain seurauksin.
61 "01:00–02:00" Joel Surnow, Michael Loceff Bryan Spicer 10. helmikuuta 2004 3AFF13
Jack ja Chase kuulustelevat Ninaa, joka onnistuu sekoittamaan CTU:n tietokonejärjestelmän. Vain Chloella on kriisin ratkaisu hallussaan.
62 "02:00–03:00" Howard Gordon, Evan Katz Bryan Spicer 17. helmikuuta 2004 3AFF14
Tony hiillostaa CTU:ssa Ninaa kohtalokkain seurauksin.
63 "03:00–04:00" Robert Cochran, Howard Gordon Kevin Hooks 24. helmikuuta 2004 3AFF15
Ninan kuoleman jälkeen juttu mutkistuu, kun tuntematon tekijä tulee kuvioihin ja virus on karkaamassa käsistä.
64 "04:00–05:00" Stephen Kronish, Evan Katz Kevin Hooks 30. maaliskuuta 2004 3AFF16
Liikkeelle päässyt virus aikaansaa paniikin loistohotellissa. Michelle johtaa operaatiota, mutta kuka on kaiken takana?
65 "05:00–06:00" Robert Cochran, Stephen Kronish Ian Toynton 6. huhtikuuta 2004 3AFF17
Jackille tuttu mies menneisyydestä kiristää presidenttiä, samalla kun tunnelma hotellissa kärjistyy.
66 "06:00–07:00" Howard Gordon, Evan Katz Ian Toynton 18. huhtikuuta 2004 3AFF18
Jack on tosi pahan paikan edessä Chappellen joutuessa uhrilampaaksi.
67 "07:00–08:00" Michael Loceff Jon Cassar 20. huhtikuuta 2004 3AFF19
Jack ja Kim tekevät yhdessä vaarallista kenttätyötä Saundersin jäljittämiseksi.
68 "08:00–09:00" Virgil Williams Jon Cassar 27. huhtikuuta 2004 3AFF20
Saundersin tytär Jane on avainasemassa isää jäljitettäessä.
69 "09:00–10:00" Joel Surnow, Michael Loceff Fred Keller 4. toukokuuta 2004 3AFF21
Tonysta tulee kiristyksen uhri ja petturi.
70 "10:00–11:00" Evan Katz, Stephen Kronish Fred Keller 11. toukokuuta 2004 3AFF22
Tonyn ja Jackin yhteenotto on väistämätön. Toisaalla Palmeria vaaditaan eroamaan.
71 "11:00–12:00" Robert Cochran, Howard Gordon Jon Cassar 18. toukokuuta 2004 3AFF23
Jack pakottaa Saundersin paljastamaan viruksen kulkureitin.
72 "12:00–13:00" Joel Surnow, Michael Loceff Jon Cassar 25. toukokuuta 2004 3AFF24
Jack ja Chase purkavat tappavan viruksen uhan järkyttävällä tavalla. Presidentti Palmer tekee traagisten tapahtumien pohjalta oman ratkaisunsa.

Neljäs tuotantokausi: 2005Muokkaa

Pääartikkeli: 24 (4. tuotantokausi)
# Nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Ensiesitys Tuotantokoodi
73 "07:00–08:00" Joel Surnow, Michael Loceff Jon Cassar 9. tammikuuta 2005 4AFF01
Edellisistä tapahtumista on kulunut puolitoista vuotta, ja CTU:ssa puhaltavat uudet tuulet. Uusi kivikova johtaja antoi ensi töinään potkut Jack Bauerille, joka on siirtynyt puolustusministeriön riveihin, mutta ei kestä kauankaan, kun hän saa soiton CTU:sta ja huomaa olevansa matkalla takaisin entiseen työpaikkaansa.
74 "08:00–09:00" Howard Gordon Jon Cassar 9. tammikuuta 2005 4AFF02
Hellerin sieppaus panee CTU:n rivit liikkeelle, ja Jack pääsee mukaan kenttätiimiin.
75 "09:00–10:00" Evan Katz Brad Turner 10. tammikuuta 2005 4AFF03
Chloen apu on korvaamaton Jackille, jota Driscoll tahollaan yrittää jäljittää. Välit kärjistyvät Arazin perheessä.
76 "10:00–11:00" Stephen Kronish Brad Turner 10. tammikuuta 2005 4AFF04
Jack joutuu turvautumaan koviin otteisiin voittaakseen aikaa satelliittiseurantaan Chloen avulla, kun Driscollin epäluulot heräävät.
77 "11:00–12:00" Peter M. Lenkov Jon Cassar 17. tammikuuta 2005 4AFF05
Jack ja Driscoll pääsevät yhteisymmärrykseen kriisitilanteessa. Heller ja Audrey ottavat riskin henkensä pitimiksi.
78 "12:00–13:00" Matt Michnovetz Jon Cassar 24. tammikuuta 2005 4AFF06
Jackin on pakko ryhtyä yksinäisenä sutena tositoimiin monimutkaisessa pelastusoperaatiossa.
79 "13:00–14:00" Joel Surnow, Michael Loceff Ken Girotti 31. tammikuuta 2005 4AFF07
Arazin perheessä sattuu ja tapahtuu. Jack ja Audrey ovat tosi paikan edessä, kun Jackin ainoa luottohenkilö Tony palaa kuvioihin.
80 "14:00–15:00" Stephen Kronish, Peter M. Lenkov Ken Girotti 7. helmikuuta 2005 4AFF08
CTU:n myyrällä alkaa olla ahtaat olot. Jack ja Tony ryhtyvät tehokkaaseen yhteistyöhön.
81 "15:00–16:00" Howard Gordon, Evan Katz Brad Turner 14. helmikuuta 2005 4AFF09
Jack ja Tony jäljittävät Arazin perheen äidin, samalla kun isä tavoittaa poikansa kohtalokkain seurauksin.
82 "16:00–17:00" Stephen Kornish, Peter M. Lenkov Brad Turner 21. helmikuuta 2005 4AFF10
Audrey joutuu ristiriitatilanteeseen, kun hän ja Jack kuulevat Audreyn miehen mahdollisesta kytkennästä terroristeihin.
83 "17:00–18:00" Joel Surnow, Michael Loceff Jon Cassar 28. helmikuuta 2005 4AFF11
Jack ja Curtis yrittävät tavoittaa terrori-iskun suunnittelijan ennen kriittistä hetkeä. Toisaalla Tony painostaa Dinaa kertomaan lisää Marwanista.
84 "18:00–19:00" Howard Gordon, Evan Katz Jon Cassar 7. maaliskuuta 2005 4AFF12
Jack ja Paul pääsevät perille Marwanin palkanneesta yhtiöstä, jonka johtoporras pistää oman etunsa nimissä kapuloita CTU:n rattaisiin. Tonysta tulee CTU:n pomo Driscollin henkilökohtaisen tragedian jälkeen.
85 "19:00–20:00" Anne Cofell Saunders Rodney Charters 14. maaliskuuta 2005 4AFF13
Jack ja Paul joutuvat turvautumaan ulkopuoliseen apuun yllättävän verisessä tulitaistelussa. Marwan käynnistää operaationsa seuraavan vaiheen.
86 "20:00–21:00" Howard Gordon, Evan Katz Tim Iacofano 21. maaliskuuta 2005 4AFF14
Jack painostaa Dinan johdattamaan hänet Marwanin avustajan jäljille kohtalokkain seurauksin.
87 "21:00–22:00" Joel Surnow, Michael Loceff Bryan Spicer 28. maaliskuuta 2005 4AFF15
Marwan päättää käydä vaihtokauppaa Jackin ja Behroozin hengellä saadakseen CTU:n huomion pois todellisesta kohteestaan.
88 "22:00–23:00" Howard Gordon, Evan Katz Bryan Spicer 4. huhtikuuta 2005 4AFF16
Marwan livahtaa jälleen CTU:n verkosta, mutta Jack jäljittää miehen, jolla voisi olla tietoa seuraavan iskun kohteesta - presidentin yksityiskoneesta.
89 "23:00–00:00" Duppy Demetrius Jon Cassar 11. huhtikuuta 2005 4AFF17
Sivullinen pariskunta joutuu väkisin mukaan Jackin ja Marwanin taisteluun presidentin koneen hylystä löytyneestä avainasemassa olevasta salkusta.
90 "00:00–01:00" Joel Surnow, Michael Loceff Jon Cassar 18. huhtikuuta 2005 4AFF18
Curtisin avaintodistajan kuulustelu saa odottamattomia jatkotoimenpiteitä.
91 "01:00–02:00" Howard Gordon, Evan Katz Bryan Spicer 25. huhtikuuta 2005 4AFF19
Presidentti Logan osoittautuu täysin kyvyttömäksi kriisin hallintaan, ja Jackin ja Curtisin yritys saada Marwan ansaan menee pahasti pieleen.
92 "02:00–03:00" Peter M. Lenkov Bryan Spicer 2. toukokuuta 2005 4AFF20
Ex-presidentti Palmer kutsutaan paikalle kriisin selvittämiseksi. Jack ja Curtis joutuvat tunkeutumaan Kiinan konsulaattiin tärkeän todistajan kiinnisaamiseksi kohtalokkain seurauksin.
93 "03:00–04:00" Joel Surnow, Michael Loceff Kevin Hooks 9. toukokuuta 2005 4AFF21
Kiinan konsulaattiin tehdyllä hyökkäyksellä on vakavat seurauksensa. Jack ja Curtis saavat Marwanin kiinni, mutta lähtölaskenta on jo alkanut.
94 "04:00–05:00" Matt Michnovetz, Duppy Demetrius Kevin Hooks 16. toukokuuta 2005 4AFF22
Marwan livistää CTU:n verkosta. Heller ottaa ohjat käsiinsä poikansa kuulustelussa. Presidentti Logan on kahden tulen välissä, ja Jackilla on jälleen kuumat paikat.
95 "05:00–06:00" Sam Montgomery Jon Cassar 23. toukokuuta 2005 4AFF23
Mandy käy vaihtokauppaa Tonyn hengellä. Kiinalaiset sieppaavat yhden konsulaattioperaatioon osallistuneen agentin ja saavat selville Jackin henkilöllisyyden.
96 "06:00–07:00" Robert Cochran, Michael Loceff Jon Cassar 23. toukokuuta 2005 4AFF24
Marwanin peli on pelattu, ja ohjuksen lentokin katkeaa. Jackin henki on veitsen terällä, mutta Tonyn, Michellen ja Chloen avulla hän poistuu nimellisesti elävien kirjoista.

Viides tuotantokausi: 2006Muokkaa

Pääartikkeli: 24 (5. tuotantokausi)
# Nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Ensiesitys Tuotantokoodi
97 "07:00–08:00" Howard Gordon Jon Cassar 15. tammikuuta 2006 5AFF01
Puolitoista vuotta on kulunut Jack Bauerin lavastetusta kuolemasta. Vain neljä ihmistä, entinen presidentti David Palmer, ja CTU:n aikaiset kollegat Tony Almeida, Michelle Dessler ja Chloe O'Brien tietävät, että hän on elossa. Hieman yli seitsemän aamulla Los Angelesissa yksi heistä murhataan...
98 "08:00–09:00" Evan Katz Jon Cassar 15. tammikuuta 2006 5AFF02
CTU pystyy valvontakameran tallenteesta näkemään Jack Bauerin rakennuksessa, josta kuolettava laukaus hieman myöhemmin ammuttiin, ja laaja operaatio käynnistyy hänen pidättämisekseen. Vastoin neuvonantajiensa mielipidettä presidentti Logan valmistautuu tapaamaan Venäjän presidentin.
99 "09:00–10:00" Manny Coto Brad Turner 16. tammikuuta 2006 5AFF03
Eteläkalifornialaisen lentokentän terminaaliin saapuneet venäläiset terroristit uhkaavat panttivankejaan kuolemalla, jos heidän vaatimuksiinsa ei suostuta. Katon rajassa piileskelevä Jack toteaa kauhukseen, että yksi panttivangeista on hänen ystävänsä Diane Huxleyn 15-vuotias poika Derek. Martha Logan haluaa varmuuden David Palmerin eilisiltaisen puhelun sisällöstä.
100 "10:00–11:00" Michael Loceff, Joel Surnow Brad Turner 16. tammikuuta 2006 5AFF04
Samalla kun Yhdysvaltain ja Venäjän presidentit saapuvat terrorisminvastaisen sopimuksen allekirjoitustilaisuuteen, valmistautuvat CTU:n iskujoukot hyökkäämään Ontarion lentokentän terminaaliin, terroristien vankina olevan Jack Bauerin ”ohjeiden” mukaan...
101 "11:00–12:00" Joel Surnow, Michael Loceff Jon Cassar 23. tammikuuta 2006 5AFF05
Tajuttomuudesta herännyttä Martha Logania ei edelleenkään oteta todesta. Presidentti Loganin neuvonantajalla Walt Cummingsilla on oma mies töissä CTU:ssa. Lentokentälle piilotettujen säiliöiden sisältö paljastuu. Audrey ja Jack tapaavat ensi kerran Jackin ”kuoleman” jälkeen.
102 "12:00–13:00" David Fury Jon Cassar 30. tammikuuta 2006 5AFF06
CTU:n etsiessä terroristien hallussaan pitämiä, hermokaasua sisältäviä kanistereita Jack Bauer ottaa yhteyttä Mike Novickiin välittääkseen presidentille tiedon Walt Cummingsin petturuudesta, mutta joku ehtii presidentti Loganin puheille ensin...
103 "13:00–14:00" Manny Coto Brad Turner 6. helmikuuta 2006 5AFF07
Presidentti vetoaa Jack Baueriin, jotta tämä jäisi CTU:n riveihin siihen asti, kunnes hermokaasukanisterit on löydetty. CTU sieppaa terroristien satelliittipuhelusta uuden johtolangan, joka vie Jackin amerikkalaisen tietokoneasiantuntijan piilopaikkaan.
104 "14:00–15:00" Evan Katz, Robert Cochran Brad Turner 13. helmikuuta 2006 5AFF08
Jacob Rosslerina esiintyvä Jack lähtee viemään terroristeille hermokaasukanistereiden laukaisua varten tarvittavaa mikrosirua. Presidentti Logan joutuu erittäin vaikean, tappavaan kaasuun liittyvän päätöksen eteen, ja Martha Logan huomaa, ettei hänen miehensä edelleenkään ole pitänyt sanaansa.
105 "15:00–16:00" Howard Gordon, David Fury Tim Iacofano 20. helmikuuta 2006 5AFF09
Paineet Lynn McGillia kohtaan presidentti Loganin taholta saavat miehen toimimaan CTU:ssa tavalla, jonka kaikki hänen alaisensa huomaavat, myös Jack Bauer. Venäläiset terroristit koettelevat jälleen presidentin johtamiskykyjä.
106 "16:00–17:00" Joel Surnow, Michael Loceff Tim Iacofano 27. helmikuuta 2006 5AFF10
Venäjän presidenttipariskuntaa ja Martha Logania kuljettava autosaattue kulkee terroristien tiedossa olevaa reittiä kohti Los Angelesin lentokenttää. Uutta johtolankaa seuraava Jack tapaa entisen kollegansa. Tilanne CTU:n komentokeskuksessa huononee entisestään.
107 "17:00–18:00" Nicole Ranadive Jon Cassar 6. maaliskuuta 2006 5AFF11
Terroristien hyökkäyksestä pelastunut Martha Logan osoittaa selvästi miehelleen, mitä tästä ajattelee. Jack yrittää päästä Hendersonin jäljille tämän vaimon kautta. Seuraavan hermokaasuiskun kohde selviää.
108 "18:00–19:00" Duppy Demetrius, Matt Michnovetz Jon Cassar 6. maaliskuuta 2006 5AFF12
Hermokaasukanisteria mukanaan kuljettava terroristi pääsee varastetun kulkukortin avulla sisälle CTU:n tiloihin, jonne myös Jackin tytär Kim on saapunut.
109 "19:00–20:00" Michael Loceff, Joel Surnow Brad Turner 13. maaliskuuta 2006 5AFF13
Tilanne CTU:ssa kehittyy niin äärimmäisen vakavaksi, että Jack joutuu pyytämään kahdelta kollegaltaan suurta uhrausta. Martha Loganin panosta tarvitaan jälleen, kun varapresidentti Gardner käyttää presidentti Loganin heikkoutta hyväkseen.
110 "20:00–21:00" Evan Katz, Howard Gordon Brad Turner 20. maaliskuuta 2006 5AFF14
Presidentti Logan tekee monia vastalauseita synnyttäneen päätöksen. Kotimaan turvallisuusviraston edustajat uhkaavat ottaa CTU:n komentoonsa. Hendersonin tietokoneelta löytynyt nimi johdattaa Jackin pääterroristi Bierkon jäljille. Salaisen palvelun agentti Aaron Pierce saa yllättävän puhelun vanhalta tuttavaltaan.
111 "21:00–22:00" David Ehrman Jon Cassar 27. maaliskuuta 2006 5AFF15
Collette Stengerin paljastus Audrey Rainesin osallisuudesta terroristien avustamisessa sekä CTU:n hankkimat lisäselvitykset asettavat Jackin piinalliseen tilanteeseen. Terroristit ovat siirtämässä hermokaasukanistereita pääkohteeseensa.
112 "22:00–23:00" Manny Coto, Sam Montgomery Jon Cassar 3. huhtikuuta 2006 5AFF16
Jackille ja salamurhatun presidentin veljelle Wayne Palmerille selviää nykyisen presidenttiparin alaisuudessa toimivan henkilön nimi, jolla on avain koko tapahtumaketjun selvittämiseen.
113 "23:00–00:00" David Fury Brad Turner 10. huhtikuuta 2006 5AFF17
Täydellisessä myllerryksessä olevan CTU:n ja Christopher Hendersonin samanaikaisesti jäljittämät Jack Bauer ja Wayne Palmer kiirehtivät hakemaan pankin talletuslokerosta nauhoitusta, joka paljastaa presidentti Palmerin salamurhan päätekijän.
114 "00:00–01:00" Howard Gordon Brad Turner 17. huhtikuuta 2006 5AFF18
Jack saapuu todistusaineisto mukanaan Van Nyesin lentokentälle, jossa hänen on määrä tavata Audreyn isä, puolustusministeri James Heller. Presidentti Logan määrää CTU:n lopettamaan Jackin jäljittämisen.
115 "01:00–02:00" Craig Van Sickle, Steven Long Mitchell Dwight Little 24. huhtikuuta 2006 5AFF19
Nyt on Jackin vuoro, Chloen avustamana, ajaa takaa Hendersonia, jolla on jutun tärkein todistusaineisto hallussaan. Presidentti Loganin on pakko kertoa vaimolleen tulenarkoja asioita, jotta tämä tajuaisi, että vaitiolo on tässä tilanteessa äärimmäiseen tärkeää.
116 "02:00–03:00" Michael Loceff, Joel Surnow Dwight Little 1. toukokuuta 2006 5AFF20
Jackin saamat tiedot ovat vieneet hänet salamatkustajana diplomaatteja kuljettavalle lennolle. Tärkeä todistusaineisto on koneessa tuntemattoman matkustajan hallussa.
117 "03:00–04:00" Manny Coto Brad Turner 8. toukokuuta 2006 5AFF21
Väärennetty hätäsanoma diplomaatteja kuljettavasta lentokoneesta, jonka Jackin sanotaan kaapanneen, antaa ilmavoimille oikeuden sen tuhoamiseen kaikkine matkustajineen.
118 "04:00–05:00" Sam Montgomery, David Fury Brad Turner 15. toukokuuta 2006 5AFF22
Jack joutuu turvautumaan vihamiehensä apuun. Martha Loganin luottohenkilön, agentti Aaron Piercen kohtalo selviää.
119 "05:00–06:00" Howard Gordon, Evan Katz Jon Cassar 22. toukokuuta 2006 5AFF23
Jackin ja Hendersonin on jollain tavoin päästävä sisään venäläiseen sukellusveneeseen, ennen kuin terroristit laukaisevat sen ohjukset. Martha Logan ja Aaron Pierce pyytävät Mike Novickin apua.
120 "06:00–07:00" Robert Cochran Jon Cassar 22. toukokuuta 2006 5AFF24
Onnistutaanko presidentti Loganin lähtöä viivyttämään niin kauan, että Jack ehtii asettua lähtövalmiina olevaan helikopteriin?

Kuudes tuotantokausi: 2007Muokkaa

Pääartikkeli: 24 (6. tuotantokausi)
# Nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Ensiesitys Tuotantokoodi
121 "06:00–07:00" Howard Gordon Jon Cassar 14. tammikuuta 2007 6AFF01
Lähes kaksi vuotta on kulunut siitä, kun Jack Bauer jäi kiinalaisten vangiksi. Viimeisten viikkojen aikana Yhdysvallat on ollut lukuisten terroristihyökkäysten kohteena, joissa sadat ihmiset ovat menettäneet henkensä. Hyökkäysten pääarkkitehdin eliminoimiseksi Yhdysvaltojen uusi presidentti on tehnyt erityisesti Jack Baueria koskevan sopimuksen toisen, kostoa janoavan terroristin kanssa.
122 "07:00–08:00" Manny Coto Jon Cassar 14. tammikuuta 2007 6AFF02
Taisteluhelikopterit ovat matkalla kohti Abu Fayedin antamaa osoitetta, jossa pääterroristi Hamri Al-Assad joukkoineen majailee. Jonkin aikaa ennen iskua presidentti saa tiedon, joka kyseenalaistaa koko operaation.
123 "08:00–09:00" David Fury, Evan Katz Brad Turner 15. tammikuuta 2007 6AFF03
Jack ja Assad seuraavat terroristia, joka saattaa johdattaa heidät Fayedin luo. Esikaupunkialueella naapurin poika paljastaa Wallacen perheelle todelliset korttinsa. Työnantajansa kanssa pidätetty Sandra Palmer ottaa yhteyttä veljeensä. Pääterroristi Fayed esittää uuden vaatimuksen Yhdysvaltojen presidentille.
124 "09:00–10:00" Robert Cochran Brad Turner 15. tammikuuta 2007 6AFF04
Fayedin todelliset päämäärät alkavat selvitä. Jack saa tiedon nuoren terroristin panttivankina olevasta Wallacen perheestä. Kaikki eivät katso hyvällä, kun Assadille tarjotaan operaatiossa erikoisasemaa.
125 "10:00–11:00" 22. tammikuuta 2007 6AFF05
Fayedin hallussa olevien pommien jäljet johtavat Jackin kannalta hyvin yllättävään suuntaan...
126 "11:00–12:00" 29. tammikuuta 2007 6AFF06
Jackille alkaa selvitä hänen isänsä ja veljensä osallisuus äskeisessä murhenäytelmässä. Sandra Palmerin esimies joutuu koville toimiessaan vankileirillä FBI:n urkkijana. Tom Lennox yllättää Karen Hayesin Valkoisessa talossa. Darren McCarthy etsii uutta ydinpommien laukaisumekanismin ohjelmoijaa.
127 "12:00–13:00" 5. helmikuuta 2007 6AFF07
Millä tavoin Graem Bauer aikoo menetellä isänsä ja Jackin suhteen? Menevätkö Tom Lennoxin suunnitelmat nyt läpi, kun Karen Hayes on lähtenyt? Darren McCarthy löytää Fayedin tarvitseman ohjelmoijan.

Seitsemäs tuotantokausi: 2009Muokkaa

Pääartikkeli: 24 (7. tuotantokausi)
# Nimi Käsikirjoittaja Ohjaaja Ensiesitys Tuotantokoodi
145 "-" - - 2008 7AFF01
Juonipaljastukset päättyvät tähän.