Luettelo naispornonäyttelijöistä

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo naispornonäyttelijöistä, joilla on oma sivu suomenkielisessä Wikipediassa.

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 

AMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Adele Stevens 1969 - Englanti Adele Stephens, Adel
Adriana Sage[1] 1980 - Meksiko (Yhdysvallat) Rosa, Alana, Adrianna, Lana, Alana Moreno, Adrian Sage, Adrianna Sage
Africa Sexx 1973 - Yhdysvallat
Aiden Ashley 1990 - Yhdysvallat -
Ai Iijima (石井光子) 1972 2008[2] Japani Mitsuko Ishii (石井光子)
Alana Evans[3] 1976 - Yhdysvallat Alana, Allana Evans, Jenna Talia
Alanah Rae[4] 1988 - Yhdysvallat
Alaura Eden[5] 1977 - Yhdysvallat Allura Eden, Aldora Eden, Alura Eden
Aletta Ocean[6] 1987 Unkari -
Alex Dane[7] 1968 - Yhdysvallat Alexandria Dane, Alexis Dane, Olivia, Magenta, Alexis-Maganda, Loni, Luna, Dela Cucchi, Abalonia
Alex Jordan 1963 1995 Yhdysvallat -
Alex Taylor[8] 1970 - Argentiina Adriana Molinari, Miss New Hampshire 1991
Alexandra Nice[9] 1972/1976 - Puola Aleksandra Nice, Alexandra Knight
Alexandra Silk[10] 1963 - Yhdysvallat Alexandre Silk
Alexis Amore[11] 1978 - Peru Alexis Lamore, Alexis Amour
Alicia Alighatti[12] 1984 - Yhdysvallat Alicia, Alicia Alighotti, Alicia Allighetti
Alicia Rhodes[13] 1978 - Englanti (Yhdysvallat) -
Alicia Rio[14] 1971 - Meksiko Alyssa Rio, Kora, Malia, Elicia Rio
Alisha Klass[15] 1972 - Yhdysvallat -
Allie Sin[16] 1985 - Yhdysvallat Naughty Nati, Natalie, Allie
Allysin Chaynes[17] 1979 - Romania Allysin Chains, Allyson Chaynes
Amber Lynn[18] 1963 - Yhdysvallat Amber Lynn Lane, Amber Lynn Adams
Amber Michaels[19] 1968 - Yhdysvallat (Saksa) Wanda Starr
Amy Reid[20] 1985 - Saksa Devin Valencia
Andrea Butjko 1982 - Unkari Susie Sorrento, Jenny Jordan, Lessa, Leena, Andrea Biggs
Andrea True 1943 2011[21] Yhdysvallat Inger Kissin, Singh Low, Singe Low
Aneta Šmrhová 1983 - Tšekki Aneta Keys[22]
Angel Dark[23] 1982 - Slovakia Viktoria Knezova
Angel Kelly 1962 - Yhdysvallat -
Angel Long 1980[24] - Iso-Britannia Sarah Read, Sarah Reed, Sarah Slick
Angela Devi 1975 2006 Yhdysvallat Angela Tracy
Angelica Costello 1978 - Yhdysvallat Crystal Craft, Venus[25]
Angelica Sin 1974[26] - Yhdysvallat -
Anita Blond 1976[27] - Unkari Anita Blonde, Anita Kelly
Anita Dark 1975[28] - Unkari Anita Pansy, Sonia Berger, Sonia Bergher
Anna Malle 1967 2006[29] Yhdysvallat Anna Hotop
Ana Nova 1975 - Saksa Anna Nova, Tara Young, Tara Washington
Annabel Chong 1972 - Singapore -
Annette Haven[30] 1954 - Yhdysvallat Annette Robinson
Annie Berry 1982 - Yhdysvallat -
Annie Cruz[31] 1984 - Yhdysvallat -
Annie Sprinkle 1954 - Yhdysvallat Ellen F. Steinberg
April Summers 1978 - Yhdysvallat April Flowers
Aria Giovanni 1977 - Yhdysvallat Laura David
Asa Akira 1986 - Yhdysvallat -
Ashley Blue[32] 1981 - Yhdysvallat -
Ashley Long[33] 1979 - Iso-Britannia Amy Ball, Ashley Morgan
Ashlyn Gere[34] 1959 - Yhdysvallat Kimberly Patton
Ashton Moore[35] 1976 - Yhdysvallat -
Asia Carrera[36] 1973 - Yhdysvallat Jessica Bennett
Audrey Bitoni[37] 1986 - Yhdysvallat -
Audrey Hollander[38] 1979 - Yhdysvallat -
Aurora Snow[39] 1981 - Yhdysvallat -
Ava Devine[40] 1974 - Yhdysvallat Ava Divine, Karen Little
Ava Vincent[41] 1975 - Yhdysvallat Jewel Valmont, Eva Vincent
Avena Lee[42] 1982 - Yhdysvallat Avena Ley
Avy Scott[43] 1981 - Yhdysvallat -
Ayana Angel[44] 1976 - Yhdysvallat Ayana, Ayana of Atlanta, Aniya
Azlea Antistia[45] 1974 - Yhdysvallat Arlea, Azlea
Azumi Kawashima (川島和津実) 1979 - Japani -


BMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Bambi Woods 1959 - Yhdysvallat -
Barbara Dare[46] 1963 - Yhdysvallat Kimberly Dare, Kim Wilde, Stacey Nixx
Belladonna 1981 - Yhdysvallat Bella Donna
Bianca Trump[47] 1972 - Yhdysvallat Christine Smith
Bobbi Billard[48] 1975 - Yhdysvallat -
Bobbi Eden[49] 1980 - Alankomaat -
Bodil Joensen 1944 1985 Tanska Bodil Jørgensen
Bonita Saint[50] 1974 - Yhdysvallat -
Brandy Alexandre[51] 1964 - Yhdysvallat -
Bree Olson 1986 - Yhdysvallat Rachel Marie Oberlin
Briana Banks 1978 - Saksa Brianna Banks
Bridget Powers 1980 - Yhdysvallat Bridget Powerz, Bridget the Midget, Bridgett Powerz, Bridgette Powers, Bridgette Powerz, Briget Powerz, Brigette Powerz
Brigitte Lahaie 1955 - Ranska -
Brittney Skye 1977 - Yhdysvallat Brittney Sky
Bunny Bleu 1964 - Yhdysvallat Bunnie Bleu, Bunny Blue, Bunnie Blue, Kim Morgan, Kim Warner, Kirsti Warrner, Ruby Smart
Bunny Luv[52] 1979 - Yhdysvallat Elsa Versus


CMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Cailey Taylor[53] 1981 - Yhdysvallat Kelly Taylor
Calli Cox[54] 1977 - Yhdysvallat -
Candida Royalle 1950 2015[55] Yhdysvallat Candice Ball, Candace Chambers, Candice Chambers, Candida Royal
Candie Evans 1967 - Yhdysvallat -
Candy Barr 1935 2005[56] Yhdysvallat -
Candy Manson 1983 - Yhdysvallat
Candy Samples 1940 2019[57] Yhdysvallat Mary Gavin, Vivian Andresen
Capri Cavanni 1982 - Kanada Capri Cavalli
Cara Lott 1961 2018[58] Yhdysvallat Pamela Weston, Pam Weston, Dawn Robbins
Careena Collins[59] 1967 - Yhdysvallat Sandee Johnson
Carmen Hayes[60] 1980 - Yhdysvallat Carmen Jones
Carmen Luvana 1981 - Yhdysvallat -
Carol Connors 1952 - Yhdysvallat Carol Conneers, Carol Kaiser
Carol Cummings 1965 - Yhdysvallat Kimberly Dee Spiess
Caroline Pierce[61] 1974 - Yhdysvallat -
Casey James 1968 - Yhdysvallat Belle Starr
Cassandra Wild 1975 - Unkari Cassandra Wild
Carter Cruise 1991 - Yhdysvallat
Cathy Barry 1973 - Iso-Britannia Cindy Q
Céline Bara 1978 - Ranska -
Celeste (s.1980)[62] 1980 - - -
Charlene Aspen[63] 1973 - Yhdysvallat Sherlene Sosa, Charlene Deville
Charlie Angel[64] 1973 - Yhdysvallat -
Charmaine Sinclair 1971 - Iso-Britannia -
Charmane Star[65] 1979 - Yhdysvallat Charmaine Star
Chasey Lain[66] 1971 - Yhdysvallat Tiffany Anne Jones
Chaz 1981 - Iso-Britannia Charlene Hutchinson
Chelsea Charms 1976 - Yhdysvallat -
Cherie 1970 - Yhdysvallat -
Cherie Roberts[67] 1978 - Yhdysvallat Kitana Jade
Cherokee 1982 - Yhdysvallat -
Cherry Poppens 1982 - Yhdysvallat Cherry Poppins
Cherry Rain[68] 1979 - Yhdysvallat Sunny Rain
Chessie Moore 1959 - Yhdysvallat Chessy Moore
Cheyenne Silver 1978 - Yhdysvallat Cara Ballou
Chloe 1971 - Yhdysvallat Chloe Hoffman
Chloe Dior 1978 - Yhdysvallat Chloe Djor, Drew Lynn
Chloe Jones 1975 2005[69] Yhdysvallat Melinda Dee Taylor
Chloe Vevrier 1968 - Saksa Andrea Irena Fischer
Christy Canyon 1966 - Yhdysvallat Melissa Bardizbanian, Tara White, Sara Wine
Cicciolina 1951 - Unkari Ilona Staller
Ciera Sage 1980 - Yhdysvallat -
Clara Morgane 1981 - Ranska -
Claudia Ferrari 1977 - Unkari Tina Crystal
Claudine Beccarie 1945 - Ranska -
Constance Money 1956 - Yhdysvallat Susan Jensen
Corina Taylor 1980 - Yhdysvallat -
Courtney Cummz 1981 - Yhdysvallat -
Crissy Moran 1975 - Yhdysvallat -
Cristina Bella 1981 - Unkari Krisztina Bella
Crystal Ray 1982 - Yhdysvallat Crystal Raye, Krystal Ray, Crystal Rae
Crystal Steal 1982 - Yhdysvallat Krystal Steale, Krystal Steele
Cytherea 1981 - Yhdysvallat Cynthia, Cytheria, Cyntherea -


DMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Daisy Marie 1984 - Yhdysvallat Daisy Marie
Dana Vespoli 1972 - Yhdysvallat -
Dani Woodward 1984 - Yhdysvallat Danielle Woodward, Danni Woodrow
Daniella Rush 1976 - Tšekki Daniela Ognibene, Danielle Minx
Danni Ashe 1968 - Yhdysvallat Danniele Ashe
Daphne Rosen 1982 - Yhdysvallat -
Dasha 1976 - Tšekki Dagmar Kozelková
Deborah Wells 1970 - Unkari Noelle Budvar, Noelle O'Hores
Denise Masino 1968 - Yhdysvallat -
Devin DeRay 1973 - Yhdysvallat Devon De Ray
Devinn Lane 1972 - Yhdysvallat Devin Lane, Devon Lane
Diana Devoe 1979 - Yhdysvallat Diana de Voux
Dina Jewel 1978 - Norja Chris De May, Dina Juwel, Nanna Gibson
Dominique Simone 1971 - Yhdysvallat Dominique Simone, Dominique Seymour
Dora Venter 1976 - Unkari Claudia Wenström
Dru Berrymore 1969 - Saksa Drew Barrymore, Drew Berrymore
Dyanna Lauren 1965 - Yhdysvallat Diana Lauren, Dyanna Lawson



EMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Ebony Ayes 1962 - Yhdysvallat Ebony Eyes
Erica Boyer 1956 - Yhdysvallat Carol Christy, Erica Bee, Joanne McRay
Erica Campbell 1981 - Yhdysvallat -
Erika Nagai 1980 - Japani Saori Fujimoto, Moriguchi Saori
Estelle Desanges 1977 - Ranska -
Eva Angelina 1985 - Yhdysvallat Angelina Del Mar
Eva Henger 1972 - Unkari -
Eve Angel 1983 - Unkari Eva Dobos, Eva Shine
Eve Laurence 1985 - Yhdysvallat Melissa Ann Wilson


FMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Fallon 1967 - Yhdysvallat Robin Lee
Felecia 1972 - Yhdysvallat Felecia Danay
Felix Vicious 1983 - Yhdysvallat -
Flame 1972 - Yhdysvallat Alicia Vickers
Flick Shagwell 1980 - Iso-Britannia -
Flower Tucci 1977 - Yhdysvallat -
Fujiko Kano 1972 - Japani -


GMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Gauge 1981 - Yhdysvallat Guage, Gage, Paige
Georgette Neale 1972 - Iso-Britannia -
Georgina Spelvin 1936 - Yhdysvallat Michelle Graham, Shelley Abels, Claudia Clitoris
Gia Paloma 1984 - Yhdysvallat -
Gianna Michaels 1983 - Yhdysvallat -
Gina Carrera 1963 - Yhdysvallat Julie Winchester, Julie Colt, Misty Raines, Victoria Wilde, Bang Bang
Gina Lynn 1974 - Yhdysvallat Tanya Mercado
Gina Ryder 1977 - Yhdysvallat Gina Lascano, Gina Rider
Ginger Lynn 1966 - Yhdysvallat Ginger Allen
Gloria Guida 1955 - Italia -
Gloria Leonard 1940 - Yhdysvallat Gail Leonard, Gayle Leonard
Greta Milos 1977 - Unkari Trisha Adams, Mariba Olkins, Eva Raso, Eva Galios
Gwen Summers 1977 - Yhdysvallat Gwin Summers, Gwenn Summers


HMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Haley Paige 1981 2007[70] Yhdysvallat Hailey Page, Haley Banks
Hannah Harper 1982 - Iso-Britannia Hannah Hunter, Hanna Oxx
Haven 1980 - Yhdysvallat Alyssa Haven
Heather Hunter 1969 - Yhdysvallat Double H
Hillary Scott 1983 - Yhdysvallat -
Holly Body 1970 - Yhdysvallat Holly Morgan
Holly Wellin 1986 - Iso-Britannia Holly Wallen, Holly Wellen, Holly Weiden
Houston 1969 - Yhdysvallat Kim Halsey
Hyapatia Lee 1960 - Yhdysvallat -


IMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Ice La Fox 1983 - Yhdysvallat Ice D'Angelo, Ice DeAngelo
Inari Vachs 1974 - Yhdysvallat -
India 1977 - Yhdysvallat -
Isabel Ice 1982 - Iso-Britannia -
Isabella Camille 1975 - Tšekki -
Isabella Soprano 1981 - Yhdysvallat -
Isis Nile 1969 - Yhdysvallat -


JMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Jada Fire 1976 - Yhdysvallat -
Jade Blue 1976 - Yhdysvallat Jade B
Jade Hsu 1981 - Yhdysvallat Jada Fox, Jade Martin, Lin Su
Jade Marcela 1980 - Yhdysvallat Marcela Jade, Jade Marcella
Jamie Brooks 1982 - Iso-Britannia Jamie Brookes
Jamie Lynn 1981 - Yhdysvallat Jamie Lynne
Jamie Summers 1968 - Yhdysvallat Jamie Sommers, Denise Stafford, Jamie Stafford
Jana Cova 1980 - Tšekki Jana Kova, Yana Cova
Jana Miartusova 1983 - Tšekki -
Janet Jacme 1967 - Yhdysvallat Jacki Geewhiz, Janet Jackmee, Tiffany Rose
Janette Littledove 1966 - Yhdysvallat Jan Littledove
Janine Lindemulder 1968 - Yhdysvallat Janine Lindemuller
Jasmin St. Claire 1970 - Yhdysvallat -
Jasmine Byrne 1985 - Yhdysvallat Jazmine Byrne, Jasmyn Byrne
Jasmine Lynn 1979 - Yhdysvallat -
Jassie James 1982 - Yhdysvallat -
Jaye Starr 1983 - Kanada Jay Star
Jazmin 1985 - Yhdysvallat (Bangladesh) -
Jeanna Fine 1964 - Yhdysvallat Devon Delight, Geanna Fine, Gina Fine, Angelique Gauthier
Jenaveve Jolie 1984 - Yhdysvallat Jenaveve Joli
Jenna Haze 1982 - Yhdysvallat -
Jenna Jameson 1974 - Yhdysvallat Daisy Holliday
Jennifer Luv 1983 - Yhdysvallat (Peru) Jennifer Love
Jenteal 1976 - Yhdysvallat Jen Teal
Jesse Capelli 1979 - Kanada Jessie Capelli, Jennifer Leone
Jesse Jane 1980 - Yhdysvallat Jessi Jane
Jessica Darlin 1976 - Yhdysvallat -
Jessica Dee 1978 - Tšekki -
Jessica Drake 1974 - Yhdysvallat -
Jessica Jaymes 1979 2019[71] Yhdysvallat -
Jessica Sweet 1985 - Yhdysvallat Britney Rears
Jewel De'Nyle 1977 - Yhdysvallat Jewel de Nyle, Jewel Denyle
Jezebelle Bond 1979 - Yhdysvallat Jezebel Bond
Jill Kelly 1971 - Yhdysvallat -
Joanne "Jo" Guest 1972 - Iso-Britannia Joanne Guest
Judy Star 1982 - Kanada -
Juli Ashton 1968 - Yhdysvallat Julie Ashton, Julie Austin
Julia Ann 1969 - Yhdysvallat -
Julia Bond 1987 - Yhdysvallat Julia Bombay
Julia Parton 1964 - Yhdysvallat June Bauer, Nina Alexander
Julie Meadows 1974 - Yhdysvallat Julia Meadows
Julie Strain 1962 - Yhdysvallat -
Juliet Anderson 1938 2010[72] Yhdysvallat Aunt Peg
Justine Joli 1980 - Yhdysvallat Swan Hope, Swan


KMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Kagney Linn Karter 1987 - Yhdysvallat
Karen Dior 1967 2004[73] Yhdysvallat -
Karen Lancaume 1973 2005[74] Ranska Karen Bach, Carene Lancome, Angel Paris
Katja Kassin 1979 - Saksa -
Katja Kean 1968 - Tanska Katja K, Katja Jean
Katsumi 1979 - Ranska -
Kay Parker 1944 - Iso-Britannia Jill Jackson
Kaylani Lei 1980 - Yhdysvallat (Singapore) Keilani Lei
Kaylynn 1977 - Yhdysvallat Kaylynn Calloway
Keiko Nakazawa 1965 - Japani -
Keisha 1966 - Yhdysvallat Keisha Dominguez, Raquel Reos
Kelly Erikson 1981 - Yhdysvallat Kelly Erickson
Kelly Kline 1981 - Yhdysvallat -
Kelly Nichols 1959 - Yhdysvallat -
Kelly O'Dell 1973 - Yhdysvallat Kelly Mauz, Kelly Royal, Kelly Wells, Trish Adams
Kelly Wells 1984 - Yhdysvallat Kelly Fuckin' Wells
Kennedy Leigh 1994 - Yhdysvallat
Keri Sable 1986 - Yhdysvallat Carie Sable
Kerry Marie 1978 - Iso-Britannia Kerrie Marie, Kerri Marie, Kerry Marie Rigg
Kianna Dior 1969 - Kanada Kiana Wong
Kiko Wu 1976 - Yhdysvallat (Kiina) -
Kimberly Carson 1963 - Yhdysvallat -
Kinzie Kenner 1984 - Yhdysvallat Kenzi Kenner
Kira Kener 1974 - Yhdysvallat -
Kitten Natividad 1948 - Meksiko -
Kobe Tai 1972 - Yhdysvallat (Taiwan) -
Kristi Myst 1973 - Yhdysvallat Buffy The Vampire Layer, Pamela Sanderson, White Trash
Krystal de Boor 1978 - Tšekki Krystal Deboor, Krystal Deboir
Krystal Steal 1980 - Yhdysvallat Krystal Steale, Krystal Steele
Krysti Lynn 1971 1995 Yhdysvallat Keiari Lynn
Kyla Cole 1978 - Slovakia -
Kylie Ireland 1971 - Yhdysvallat -


LMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Lacey Duvalle 1982 - Yhdysvallat Lacey Duval, Lacy Duvall
Lacie Heart 1986 - Yhdysvallat Lacey Heart
Lanny Barbie 1981 - Kanada Lanni Barby, Lanny Barby, Lannie Barby
Laura Gemser 1950 - Alankomaat (Indonesia) Moira Chen, Laura M. Gemser, Laurette Marcia Gemser
Lea De Mae 1976 2004[75] Tšekki Andrea Absolonová
Leanna Foxxx 1969 - Yhdysvallat Dixie Dynamite, Leona Fox
Leanna Heart 1971 - Yhdysvallat -
Leanni Lei 1978 - Yhdysvallat (Filippiinit) Lallani Lei
Leslie Bovee 1952 - Yhdysvallat Leslie Bovée
Letha Weapons 1972 - Yhdysvallat -
Lexie Marie 1985 - Yhdysvallat Lexi Marie
Linda Lovelace 1949 2002[76] Yhdysvallat Linda Susan Boreman
Linda Thorén 1977 - Ruotsi -
Linda Wong 1951 1987[77] Yhdysvallat Sandy Stram, Linda Chang
Linsey Dawn McKenzie 1978 - Iso-Britannia -
Lisa Ann 1972 Yhdysvallat
Lisa De Leeuw 1958 1993 Yhdysvallat Lisa Trego
Lisa Sparxxx 1976 - Yhdysvallat Lisa Sparks
Little Oral Annie 1960 - Yhdysvallat Andrea Parducci, Annie Owens
Liz Vicious 1987 - Yhdysvallat -
Lolo Ferrari 1963 2000[78] Ranska Eve Valois
Loni Sanders 1958 - Yhdysvallat Jeannie Ralph, Teri Galko


MMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Madison Ivy 1989 - Saksa -
Madison Monroe 1984 - Yhdysvallat -
Madison Stone 1965 - Yhdysvallat Madison
Mai Lin 1953 - Yhdysvallat -
Mandy Bright 1978 - Unkari -
Mariah Kekkonen 1976 - Suomi Mariah, Mariah Pauliina Kekkonen, Mariah Sensuel
Maria Tortuga 1960 - Yhdysvallat Irene Best, Maria Maines, Maria Torres, Mary Christian
Marie Luv 1981 - Yhdysvallat -
Marilyn Chambers 1952 2009[79] Yhdysvallat -
Mary Carey 1980 - Yhdysvallat Mary Ellen Cook
Mary Millington 1945 1979[80] Iso-Britannia -
Marylin Star 1969 - Kanada Marilyn Star
Maya Gold 1981 - Unkari Maja Gold
Melissa Hill 1970 - Yhdysvallat Sunnie Paradise
Melody Love 1979 - Yhdysvallat Melodey Love
Melody Max 1984 - Yhdysvallat Melody Sweet
Mia Smiles 1977 - Yhdysvallat -
Michaela Schaffrath 1970 - Saksa Gina Wild
Michelle Barrett 1981 - Iso-Britannia Michelle Louise
Michelle Monaghan 1980 - Iso-Britannia -
Michelle Thorne 1975 - Iso-Britannia Michelle Thorpe
Michelle Wild 1980 - Unkari Michelle Wilde
Mika Tan 1977 - Yhdysvallat Mika Okinawa
Miko Lee 1977 - Yhdysvallat Mico Lee
Minka 1970 - Yhdysvallat (Etelä-Korea) -
Miriam Gonzalez 1977 - Yhdysvallat -
Miss Arroyo 1977 - Yhdysvallat -
Missy 1967 - Yhdysvallat -
Misty Rain 1969 - Yhdysvallat Misty Raines, Misty Raye, Misty Rayne
Moana Pozzi 1961 1994[81] Italia -
Monica Mayhem 1978 - Australia -
Monica Sweetheart 1981 - Tšekki Monika Listopadová
Monique Alexander 1982 - Yhdysvallat Monique
Mysti May 1984 - Yhdysvallat Misty May


NMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Nadia Nyce 1973 - Iso-Britannia Nadia Nice, Princess of Cream
Nautica Thorn 1984 - Yhdysvallat Nautica Thorne
Nena Cherry 1969 - Yhdysvallat Nine De Rosa, Nina Anderson
Nicole Aniston 1987 - Yhdysvallat -
Nichola Holt 1971 - Iso-Britannia -
Nici Sterling 1968 - Iso-Britannia Nici Norman
Nicki Hunter 1979 - Yhdysvallat Nikki Hunter, Nicky Hunter, Nickie Hunter
Nicole Sheridan 1975 - Yhdysvallat Nici Sheridan, Nicole Sheriton
Nikita Denise 1976 - Tšekki Denisa Balážová, Nakita Denise, Nikia Denise
Nikki Anderson 1977 - Unkari Nicoletta Andersson, Nikky Andersson
Nikki Benz 1981 - Kanada -
Nikki Dial 1973 - Yhdysvallat Nicole Grenier
Nikki Nova 1972 - Yhdysvallat Nichole Italiano, Nicole Italiano-Zaza
Nikky Blond 1981 - Unkari -
Nina Hartley 1959 - Yhdysvallat Nina Hartwell
Nina Mercedez 1979 - Yhdysvallat Mercedez
Nyomi Marcela 1981 - Yhdysvallat Nyomi Arman, Naomi Marcella, Nyomi Marcella










PMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
P.J. Sparxx 1969 - Yhdysvallat K.C. Kerrington, P.J. Kerrington, Porsche Red
Paizley Adams 1980 - Yhdysvallat Cassidey, Bobbie Adore
Pandora Peaks 1964 - Yhdysvallat -
Penny Flame 1983 - Yhdysvallat Dolly Wagner, Penny Ings
Pixie 1979 - Iso-Britannia Pixie Belle, Nadia Nicholas, Nadia Star, Andrea Spinks
Poppy Morgan 1983 - Iso-Britannia -
Porsche Lynn 1962 - Yhdysvallat Portia Lynn
Puma Swede 1976 - Ruotsi/Suomi


RMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Rachel Aziani 1968 - Yhdysvallat Busty Rachel
Rachel Rotten 1983 - Yhdysvallat -
Rachel Ryan 1961 - Yhdysvallat Penny Morgan, Penny Moore
Racquel Darrian 1968 - Yhdysvallat -
Rakel Liekki 1979 - Suomi Tiina-Rakel Liekki, Rachel Flame
Raven Riley 1986 - Yhdysvallat -
Raylene 1977 - Yhdysvallat Alexis Fontaine
Rebecca Bardoux 1963 - Yhdysvallat Rebecca Bardot
Rebecca Cummings 1970 - Yhdysvallat -
Rebecca Lord 1973 - Ranska Rebecca Carre, R. Lord
Rebeca Linares 1983 - Espanja
Rebecca Wild 1972 - Yhdysvallat Rebecca Wilde
Renee Pornero 1979 - Itävalta -
Rikki Anderson 1972 - Yhdysvallat Rikki Andersin
Rita Faltoyano 1978 - Unkari Rita Gacs, Rita Faltiano, Rita Fox, Rita Twain
Rocki Roads 1974 - Yhdysvallat -
Roxanne Hall 1976 - Iso-Britannia Cindy Stevens, Roxane Grand, Kirsty Gee
Roxy Jezel 1982 - Iso-Britannia Roxy Gissel
Ryan Conner 1971 - Yhdysvallat -


SMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Sabrina Johnson 1976 - Iso-Britannia -
Sabrine Maui 1980 - Yhdysvallat (Filippiinit) Sabrina Maui
Sakura Sena 1975 - Japani Shiho Fujiwara, Misaki Karan, Miho Kanda
Samantha Fox 1951 - Yhdysvallat Stasia Burgoff, Stacia Micula, Moran Moore
Samantha Sterlyng 1978 - Yhdysvallat Samantha Sterling
Samantha Strong 1967 - Yhdysvallat -
Sandee Westgate 1979 - Yhdysvallat -
Sandra Romain 1978 - Romania Sandra Roman, Sandra Romaine
Sandra Shine 1981 - Unkari Judith Devine
Sandy 1976/1979 - Unkari Zsanett Égerházi, Vega Vixen
Sara Jay 1977 - Yhdysvallat -
Sara Stone 1983 - Yhdysvallat Sarah Stone
Sarah Louise Young 1971 - Iso-Britannia -
Sasha Grey 1988 - Yhdysvallat -
Savanna Samson 1967 - Yhdysvallat Savanah Samson
Savannah 1970 1994[82] Yhdysvallat Silver Cane, Silver Kane
Seka 1954 - Yhdysvallat Dorothiea Hundley
Selen 1966 - Italia Luce Caponegro
Selena Silver 1979 - Australia Selena Silva
Selena Steele 1961 - Yhdysvallat Selena Steel
Serena 1951/1957 - Yhdysvallat Serena Blaquelord, Jenn Gillian, Linda Broome
Serenity 1969 - Yhdysvallat Serenity Wilde
Shanna McCullough 1960 - Yhdysvallat Nichole Thomas, Marcia Gray
Sharon Kane 1956 - Yhdysvallat Shirley Woods
Sharon Mitchell 1956 - Yhdysvallat -
Shauna Grant 1963 1984 Yhdysvallat Callie Aimes, Callie Aims, Colleen Applegate
Shawna Leneé 1987 - Yhdysvallat -
Shay Sweet 1979 - Yhdysvallat -
Shayla LaVeaux 1969 - Yhdysvallat Shayla Lawrence
Shelley Lubben 1968 2019[83] Yhdysvallat -
Shy Love 1978 - Yhdysvallat -
Shyla Foxxx 1972 - Yhdysvallat Shayla Foxxx, Shayla Foxx
Shyla Stylez 1982 2017[84] Kanada Amanda Friedman, Amanda Auclair, Shyla Styles
Sierra 1972 - Yhdysvallat -
Silvia Saint 1976 - Tšekki Sylvia Saint, Sylvia, Silvia
Simone 1983 - Yhdysvallat -
Simony Diamond 1983 - Unkari -
Sindee Coxx 1970 - Yhdysvallat Cindee Coxx, Cyndee Coxx
Sky Lopez 1975 - Yhdysvallat Skylar Chase
Sophia Ferrari 1966 - Italia -
Sophie Evans 1976 - Unkari -
Sophie Moone 1981 - Unkari Sophie Sweet
Stacey Donovan 1964 - Yhdysvallat Kelly Howell, Ashley Britton
Stacy Burke 1964 - Yhdysvallat Stacy Berk
Stacy Valentine 1970 - Yhdysvallat Stacey Valentine
Stephanie Bellars 1976 - Yhdysvallat -
Stephanie Swift 1972 - Yhdysvallat China Cat
Stormy Daniels 1979 - Yhdysvallat Stormy
Sunny Leone 1981 - Kanada -
Sunrise Adams 1982 - Yhdysvallat Sunrise Thomas
Sunset Thomas 1972 - Yhdysvallat Diane Fowler
Susan Hart 1964 - Yhdysvallat -
Sydney Moon 1975 - Yhdysvallat -


TMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Tabatha Cash 1973 - Ranska Céline Barbe
Tabitha Stevens 1970 - Yhdysvallat Kelly Garrett, Tabatha Stevens
Taija Rae 1962 - Yhdysvallat Tanja Rae, Taja Rea, Taija Ray
Tania Russof 1976 - Latvia -
Tanya Hansen 1973 - Norja Tanja Hansen
Tawny Roberts 1979 - Yhdysvallat Adrienne Almond, Tawni Roberts
Taylor Hayes 1975 - Yhdysvallat Tara Ellyn Smith
Taylor Rain 1981 - Yhdysvallat Nikki Star, TMFR
Taylor St. Clair 1972 - Yhdysvallat Taylor St. Claire, Mistress Taylor
Taylor Wane 1968 - Iso-Britannia Taylor Wayne, Joanna Gee, Farran Heights
Teagan Presley 1985 - Yhdysvallat Ashley Erickson
Teanna Kai 1978 - Yhdysvallat -
Temptress 1977 - Yhdysvallat Temptriss
Tera Heart 1968 - Yhdysvallat -
Tera Patrick 1976 - Yhdysvallat Brooke Thomas, Sadie Jordan, Tera Hopkins, Tara Patrick
Teresa May 1966 - Iso-Britannia -
Teresa Scott 1978 - Iso-Britannia -
Teri Diver 1971 2001 Yhdysvallat Terry Diver, Teri Rose, Teri Driver, Terri Diver
Teri Weigel 1962 - Yhdysvallat -
Terri Summers 1976 - Alankomaat Teri Summers
Tia Bella 1973 - Yhdysvallat Christina Smith
Tia Tanaka 1987 - Yhdysvallat Mulan Wang, Sasha Lei
Tiana Lynn 1983 - Yhdysvallat -
Tiffany Million 1966 - Yhdysvallat Tyffany Million
Tiffany Mynx 1971 - Yhdysvallat Shannon Cummings
Tiffany Rayne 1985 - Yhdysvallat -
Tiffany Walker 1976 - Irlanti Tiffany Vionette
Tina Tyler 1965 - Kanada Tina Tedeschi, Delilah Savage
Tori Welles 1967 - Yhdysvallat Brittania Paris, Torrie Welles, Tory Welles
Tory Lane 1982 - Yhdysvallat Tori Lane
Tracey Adams 1959 - Yhdysvallat Deborah Blaisdell, Tracy Roams, Debbie Blaisdell
Traci Lords 1968 - Yhdysvallat Nora Kuzma, Traci Elizabeth Lords, Tracie Lords, Tracy Lords
Tricia Devereaux 1975 - Yhdysvallat -
Trinity Loren 1964 1998 Yhdysvallat Joyce Evelyn McPherson
Tyler Faith 1975 - Yhdysvallat -


UMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Uschi Digard 1948 - Yhdysvallat Astrid, Ann Biggs, Debbie Bowman, Britt, Marie Brown, Clarissa, Debbie, Ushi Devon, Julia Digaid, Uschi Digaid, Ushi Digant, Ursula Digard, Ushie Digard, Ushi, Ushi Digard, Uschi "Soul" Digard, Ushie Plushie, Alicia Digart, Uma Digart, Uschi Dansk, Uschi Digart, Ushi Digart, Ushi Digert, Uschi Digger, Beatrice Dunn, Gina, Sheila Gramer, Ilsa, Cynthia Jones, Karin, Astrid Lillimor, Astrid Lillimore, Linda Lolli, Lola, Marie Marceau, Marni, Mindy, Mookie, Olga, Inge Pinson, Ronnie Roundheels, Sherrie, Heidi Bush, H. Sohl, Heide Sohl, Heidi Sohler, U. Heidi Sohler, Susie, Edie Swenson, Joanie Ulrich, Ursula, Uschi, Ushi, Elke Vann, Elke Von, Jobi Winston, Ingrid Young


VMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Valentina Vaughn 1983 - Yhdysvallat -
Vanessa Blue 1974 - Yhdysvallat Tanya Faulkner
Vanessa Chase 1975 - Yhdysvallat Lara Marie Oveross
Vanessa Del Rio 1952 - Yhdysvallat Ana Maria Sanchez
Vanessa Lane 1983 - Yhdysvallat -
Velvet Rose 1980 - Yhdysvallat -
Venus 1978 - Yhdysvallat Crystal Craft, Venus Rising
Veronica Hart 1956 - Yhdysvallat Jane Esther Hamilton
Veronika Simon 1984 - Tšekki Vanessa Goldi, Veronika Symon, Vicky S
Vicky Vette 1965 - Norja V. Vail, Sticky Vicky, Vicky the Viking Vixen
Victoria Paris 1960/1965 - Yhdysvallat -
Victoria Zdrok 1973 - Ukraina -
Vida Garman 1966 - Iso-Britannia -
Violetta Blue 1977 - Yhdysvallat Violet Blue, Noname Jane, Violet Lust








ZMuokkaa

Nimi (yl.) Syntynyt Kuollut Kotoisin Muut nimet
Zara Whites 1968 - Alankomaat -
Zdenka Podkapová 1977 - Tšekki Zdenka, Zdenka Popová


LähteetMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. Adriana Sage Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 26.12.2019. (englanniksi)
  2. Ai Iijima died of pneumonia; no foul play, say police Entertainment. 5.2.2009. Japan Today. Viitattu 26.12.2019. (englanniksi)
  3. Alana Evans To Be Inducted Into 2015 Hall Of Fame Business. 15.1.2015. Adult Video News (AVN). Viitattu 26.12.2019. (englanniksi)
  4. Alanah Rae Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  5. Alaura Eden Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  6. Aletta Ocean Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  7. Alex Dane Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  8. Alex Taylor Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  9. Alexandra Nice Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  10. Alexandra Silk Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  11. Alexis Amore Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  12. Alicia Alighatti Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  13. Alicia Rhodes Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  14. Smithberg, Allen: Alicia Rio Set to Costar in the Mainstream Film '3 Flowers' Business. 1.4.2021. AVN. Viitattu 1.4.2021. (englanniksi)
  15. Alisha Klass Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  16. Allie Sin Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  17. Allysin Chaynes Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  18. Amber Lynn Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  19. Amber Michaels Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  20. Amy Reid Biography. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  21. Hymes, Tom: Andrea True, 70s-era Porn Star, Passes Business. 22.11.2011. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  22. Sullivan, Davidjulkaisu=Business: Porn Week Heading to Czech Republic 13.6.2007. AVN. Viitattu 1.4.2021. (englanniksi)
  23. Angel Dark Porn Stars. AVN. Viitattu 1.4.2021. (englanniksi)
  24. Angel Long Porn Stars. AVN. Viitattu 1.4.2021. (englanniksi)
  25. O’Hara, Nancy: ADULTVIDEONEWS JANUARY 2005 - INNERVIEWS - Venus Business. 1.1.2005. AVN. Viitattu 1.4.2021. (englanniksi)
  26. Angelica Sin Porn Stars. AVN. Viitattu 1.4.2021. (englanniksi)
  27. Anita Blond Porn Stars. AVN. Viitattu 1.4.2021. (englanniksi)
  28. Anita Dark Biography. AVN. Viitattu 1.4.2021. (englanniksi)
  29. Stanton, Thomas J.: Malle Dies in Car Accident Business. 26.1.2006. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  30. Annette Haven Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  31. Annie Cruz Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  32. Ashley Blue Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  33. Ashley Long Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  34. Ashlyn Gere Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  35. Ashton Moore Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  36. Asia Carrera Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  37. Audrey Bitoni Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  38. Audrey Hollander Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  39. Aurora Snow Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  40. Ava Devine Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  41. Ava Vincent Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  42. Avena Lee Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  43. Avy Scott Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  44. Ayana Angel Biography. AVN. Viitattu 4.7.2021. (englanniksi)
  45. Azlea Antistia Biography. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  46. Barbara Dare Porn Stars. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  47. Bianca Trump Biography. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  48. Bobbi Billard Porn Stars. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  49. Bobbi Eden Biography. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  50. Bonita Saint Porn Stars. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  51. Brandy Alexandre Biography. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  52. Bunny Luv Biography. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  53. Cailey Taylor Porn Stars. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  54. Calli Cox Biography. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  55. Kernes, Mark: Famed Actress/Director Candida Royalle Passes Business. 8.9.2015. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  56. Woodman, David: Candy Barr Dies Business. 3.1.2006. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  57. Martinez, Carlos: Candy Samples, Icon of Porn's Golden Age, Dies at 91 Business. 1.10.2019. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  58. Martinez, Carlos: Golden Age Adult Star Cara Lott Passes Business. 20.3.2018. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  59. Careena Collins Porn Stars. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  60. Carmen Hayes Porn Stars. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  61. Caroline Pierce Porn Stars. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  62. Celeste (II) Biography. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  63. Charlene Aspen Porn Stars. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  64. Charlie Angel Porn Stars. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  65. Charmane Star Biography. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  66. Chasey Lain Biography. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  67. Cherie Roberts Biography. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  68. Cherry Rain Porn Stars. AVN. Viitattu 18.4.2022. (englanniksi)
  69. Chloe Jones Passes Away Business. 7.6.2005. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  70. Warren, Peter: Haley Paige, 1981-2007 Business. 1.10.2007. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  71. Warren, Peter: AVN Hall of Famer Jessica Jaymes Dies Business. 18.9.2019. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  72. Kernes, Mark: Juliet 'Aunt Peg' Anderson Dead at Age 71 (Updated) Business. 11.1.2010. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  73. Groundbreaking Reverend Geoffrey Karen Dior Dies Business. 4.9.2004. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  74. de Baecque, Antoine: LE GESTE ULTIME DE KAREN BACH Culture. 1.2.2005. Liberation. Viitattu 27.12.2019. (ranskaksi)
  75. Lea De Mae Passes Away Business. 9.12.2004. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  76. Briggs, Joe Bob: Linda Lovelace dies in car crash Odd News. 23.4.2002. UPI. Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  77. 25. Linda Wong The Top 50 Hottest Asian Porn Stars of All Time. Complex. Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  78. Henley, Jon: Doing Lolo justice World dispatch - France. 14.11.2002. The Guardian. Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  79. Kernes, Mark: Marilyn Chambers, Legendary Adult Actress, Dead at 56 Business. 13.4.2009. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  80. Pocklington, Rebecca: Who is Mary Millington? Everything you need to know about tragic porn star honoured with blue plaque Celebrity News. 6.4.2016. The Mirror. Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  81. Popham, Peter: Death of a Porn Star to Be Investigated by Italian Prosecutor World News. 14.9.2005. The Independent. Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  82. Johnson, John: Suicide of Young Superstar Weighs on Porn Industry : Tragedy: Pampered, wild Shannon Wilsey, known as Savannah, was the third actress to take her life Archives. 16.7.1994. The Los Angeles Times. Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  83. Warren, Peter: Shelley Lubben of Anti-Porn Pink Cross Foundation Dead at 50 Business. 11.2.2019. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)
  84. Miller, Dan: Shyla Stylez Passes Away Business. 10.11.2017. Adult Video News (AVN). Viitattu 27.12.2019. (englanniksi)