Luettelo eurooppateistä

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo eurooppateistä

A-luokan tiet

muokkaa

Itä-länsisuuntaiset perustiet

muokkaa
Kyltti Eurooppatienumero Reitti Pituus (km) Valtiot reitin varrella
E 10 E10 ÅSvolvær ... ... MelbuSortlandLødingenEvenesNarvikRiksgränsenKiirunaJällivaaraYlikainuuTöreLuulaja 880   Norja ·   Ruotsi
E 20 E20 Shannonin lentoasemaLimerickDublin ... ... LiverpoolManchesterBradfordLeedsKingston upon Hull ... ... EsbjergOdenseKööpenhaminaPeberholmMalmöHalmstadGöteborgSkaraÖrebroEskilstunaTukholma ... ... TallinnaKohtla-JärveNarvaPietari 1 880   Irlanti ·   Britannia  ·   Tanska ·   Ruotsi  ·   Viro  ·   Venäjä
E 30 E30 CorkWaterfordWexfordRosslare ... ... FishguardSwanseaNewportBristolLontooColchesterIpswichFelixstowe ... ... Hoek van HollandHaagGoudaUtrechtAmersfoortOldenzaalOsnabrückBad OeynhausenHannoverBraunschweigMagdeburgBerliiniPoznańVarsovaBrestKobrynBaranavitšyMinskBarysauOršaSmolenskMoskovaRjazanPenzaSamaraUfaTšeljabinskKurganPetropavlOmsk 6 050   Irlanti ·   Britannia ·   Alankomaat ·   Saksa ·   Puola ·   Valko-Venäjä ·   Venäjä
E 40 E40 CalaisOostendeGentBrysselLiègeAachenKölnOlpeGießenBad HersfeldHerleshausenEisenachErfurtGeraChemnitzDresdenGörlitzLegnicaWrocławOpoleGliwiceKrakovaLvivRivneŽytomyrKiovaHarkovaLuhanskVolgogradAstrahanAterauBeineuKungradNukusDaşoguzBuharaNavoiSamarkandDihzakTaškentŠymkentTarazBiškekAlmatySaryOzekTaldy-KurganUcharalTaskeskenAyagözGeorgijevkaÖskemenRïdder 8 500   Ranska ·   Belgia ·   Saksa ·   Puola ·   Ukraina   Venäjä ·   Uzbekistan ·   Kirgisia ·   Kazakstan
E 50 E50 BrestRennesLe MansPariisiReimsMetzSaarbrückenMannheimHeilbronnNürnbergRozvadovPlzeňPrahaJihlavaBrnoTrenčínPrešovKošiceUžhorodStryiTernopilHmelnytskyiVinnytsjaUmanKirovohradDnepropetrovskDonetskRostov-na-DonuArmavirMineralnyje VodyMahatškala 5 100   Ranska ·   Saksa ·   Tšekki ·   Slovakia ·   Ukraina ·   Venäjä
E 60 E60 BrestNantesToursOrléansCourtenayBeauneBesançonBelfortMulhouseBaselZürichWinterthurSt. GallenSt. MargrethenLauterachFeldkirchImstInnsbruckWörglRosenheimSalzburgLinzWienNickelsdorfMosonmaöraróvárGyőrBudapestPüspökladányOradeaCluj-NapocaTurdaTîrgu-MureBrașovBukarestUrziceniSloboziaHîrsovaConstanțaPotiSamtrediaKhašuriTbilisiGəncəBvlakBakuTürkmenbaşyGyzylarbatAšgabatTedjenMaryTürkmenabat (Chardžou) – AlatBuharaQaršiGuzaiŠerobodTermisDušanbeJirgatalSary-TašIrkeštam 6 200   Ranska ·   Sveitsi ·   Itävalta ·   Saksa ·   Unkari ·   Romania ·   Georgia ·   Azerbaidžan ·   Turkmenistan ·   Uzbekistan ·   Tadžikistan ·   Kirgisia
E 70 E70 A CoruñaOviedoBilbaoSan SebastiánBordeauxClermont-FerrandLyonChambérySusaTorinoAlessandriaTortonaMestre (Venedig) – PalmanovaTriesteLjubljanaZagrebDjakovoBelgradVrsacTimișoaraCaransebesBukarestGiurgiuRuseRazgradŠumenVarnaSamsunOrduGiresunTrabzonBatumiPoti 4 550   Espanja ·   Ranska ·   Italia ·   Slovenia ·   Kroatia ·   Serbia ·   Romania ·   Bulgaria ·   Turkki ·   Georgia
E 80 E80 LissabonSantarémLieriaCoimbraAveiro (Albergaria) – ViseuGuardaVilarFormosoSalamancaBurgosSan SebastiánPauToulouseNarbonneNîmesAix-en-ProvenceNizzaVentimigliaSavonaGenovaLa SpeziaMigliarinoLivornoGrossetoCivitavecchiaRoomaPescaraDubrovnikPetrovacPodgoricaPristinaNišDimitrovgradSofiaPlovdivSvilengradEdirneBabaeskiSilivriIstanbulİzmitAdapazarıBoluGeredeIlgazAmasyaNikisarRefahiyeErzincanAskaleErzurumGürbulak – Turkin ja Iranin rajalle 5 600   Portugali ·   Espanja ·   Ranska ·   Italia ·   Kroatia ·   Pohjois-Makedonia ·   Montenegro ·   Kosovo  ·   Bulgaria ·   Turkki
E 90 E90 LissabonMontijoSetúbalÉvoraCaiaBadajozMadridZaragozaLleidaBarcelonaMazara del ValloAlcamoPalermoBuonfornelloMessinaReggio di CalabriaCatanzaroCrotoneSibariMetapontoTarantoBrindisiIgoumenítsaIoánninaKozániThessalonikiAlexandroúpoliIpsalaKesanGeliboluLaspekiBursaSivrihisarAnkaraAksarayAdanaToprakkaleGaziantepS. UrfaNusaybinCizreHabur – Turkin ja Irakin rajalle 4 770   Portugali ·   Espanja ·   Italia ·   Britannia  ·   Turkki

Pohjois-eteläsuuntaiset perustiet

muokkaa
Kyltti Eurooppatienumero Reitti Pituus (km) Valtiot reitin varrella
E 5 E5 GreenockGlasgowGretnaCarlislePenrithPrestonWarringtonBirminghamNewburySouthamptonLe HavrePariisiOrléansToursPoitiersBordeauxSan SebastiánBurgosMadridCórdobaSevillaCádizAlgeciras 2 960   Britannia  ·   Ranska ·   Espanja
E 15 E15 InvernessPerthEdinburghNewcastleScotch-CornerDoncasterLontooFolkestoneDoverCalaisPariisiLyonOrangeNarbonneGironaBarcelonaTarragonaCastellón de la PlanaValenciaAlicanteMurciaAlgeciras 3 590   Britannia ·   Ranska ·   Espanja
E 25 E25 Hoek van HollandRotterdamGoudaUtrecht’s-HertogenboschEindhovenMaastrichtLiègeBastogneArlonLuxemburgMetzSt. AvoldStrasbourgMulhouseBaselOltenBernLausanneGeneveMont BlancAostaIvreaVercelliAlessandriaGenovaBastiaPorto-VecchioBonifacioPorto TorresSassariCagliariPalermo 1 830   Alankomaat ·   Belgia ·   Ranska ·   Sveitsi ·   Italia
E 35 E35 AmsterdamUtrechtArnhemEmmerichOberhausenKölnFrankfurt am MainHeidelbergKarlsruheOffenburgBaselOltenLuzernAltdorfGotthardBellinzonaLuganoChiassoComoMilanoPiacenzaParmaModenaFirenzeArezzoRooma 1 660   Alankomaat ·   Saksa  ·   Sveitsi ·   Italia
  E45 AlattioHettaKaaresuvantoJällivaaraStorumanÖstersundMoraSäffleTrollhättanGöteborgFrederikshavnFlensburgHampuriHannoverNürnbergMünchenInnsbruckBrennerin solaBolzanoVeronaBolognaNapoliMessinaGela 5 190   Ruotsi ·   Tanska  ·   Saksa ·   Italia
E 55 E55 HelsingborgHelsingørKööpenhaminaGedserRostockBerliiniDresdenPrahaLinzSalzburgVillachUdineRiminiBariBrindisiIgoumenítsaKalamáta 2 920   Ruotsi ·   Tanska  ·   Saksa ·   Itävalta ·   Italia ·   Kreikka
E 65 E65 MalmöYstadŚwinoujściePrahaBrnoBratislavaZagrebSplitDubrovnikPristinaSkopjeKórinthosTrípoliGýtheioKíssamos (Kastéli) – Chaniá 3 800   Ruotsi ·   Tšekki ·   Slovakia ·   Kroatia ·   Kosovo ·   Pohjois-Makedonia  ·   Kreikka
  E75 VuoreijaVesisaariUuniemiVarangerbotnTenoUtsjokiInariIvaloSodankyläRovaniemiKemiOuluJyväskyläHeinolaLahtiHelsinki ... ... GdańskGliwiceKrolniewiceŁódźPjotrkow TrybunalskiKatowiceŽilinaBratislavaGyőrBudapestSzegedNovi SadBelgradNišKumanovoSkopjeGevgelijaÉvzonoiThessalonikiLárisaAlmyrósLamíaAteena ... ... ChaniáIraklionÁgios NikólaosSiteía 4 340   Norja ·   Ruotsi ·   Puola ·   Slovakia ·   Unkari ·   Serbia ·   Pohjois-Makedonia ·   Kreikka
E 85 E85 KlaipėdaKaunasVilnaLidaSlonimIvatsevitšyBjarozaKobrynLutskSiretSuceavaRomanUrziceniBukarestGiurgiuRuseBjalaVeliko TărnovoStara ZagoraHaskovoSvilengradOrménioKastaniésDidymóteichoAlexandroúpoli 2 3000   Liettua ·   Valko-Venäjä ·   Ukraina ·   Romania ·   Bulgaria ·   Kreikka
E 95 E95 PietariPihkovaVitsebskOršaMahiljouHomelKiovaOdessaSamsunMerzifon 1 790   Venäjä ·   Ukraina ·   Turkki
E 101 E101 MoskovaKalugaBrjanskHluh’ivKiova 850   Venäjä ·   Ukraina
E 105 E105 KirkkoniemiMurmanskPetroskoiPietariMoskovaOrjolHarkovaZaporižžjaMelitopolSimferopolAluštaJalta 3 770   Norja ·   Venäjä ·   Ukraina
E 115 E115 JaroslavlMoskovaVoronežDonin RostovKrasnodarNovorossijsk 1 730   Venäjä
E 117 E117 Mineralnyje VodyNaltšikVladikavkazTbilisiJerevanGorisMegri 1 050   Venäjä ·   Georgia ·   Armenia
E 119 E119 MoskovaTanbovPovorinoVolgogradAstrahanMahatškalaQubaBakuAlyatAstara 2 630   Venäjä ·   Kazakstan ·   Armenia
E 121 E121 SamaraUralskAtırawBeineuShetpeZhetybaiFetisovoBekdashTürkmenbaşyGyzylarbatTurkmenistaninIranin rajalle 2 700   Venäjä ·   Kazakstan ·   Turkmenistan
E 123 E123 TšeljabinskKostanaiEsilDerzhaviskArkalykZhezkazgamQızılordaŞımkentTaškentAyniDušanbeNizhiniy Panj 2 840   Venäjä ·   Kazakstan ·   Uzbekistan ·   Tadžikistan
E 125 E125 PetropavlKökşetawAtbasarAstanaKaragandaBalkašBurubaytalAlmatyBiškekNarynTorugart 2 600   Venäjä ·   Kazakstan ·   Kirgisia
E 127 E127 OmskPavlodarSemeyGeorgiyevkaMaikapshagai 1 330   Venäjä ·   Kazakstan

Itä-länsisuuntaiset välitiet

muokkaa
Kyltti Eurooppatienumero Reitti Pituus (km) Valtiot reitin varrella
  TornioHaaparantaLuulajaPiitimeSkellefteåUumajaÖrnsköldsvikSundsvallUppsalaTukholmaNyköpingNorrköpingJönköpingHelsingborg 1 590   Suomi ·   Ruotsi
E 6 KirkkoniemiKaarasjokiAlattioNarvikFauskeMo i RanaTrondheimDombåsLillehammerHamarOsloStrömstadUddevallaGöteborgVarbergFalkenbergHalmstadHelsingborgLandskronaMalmöTrelleborg 3 056   Norja ·   Ruotsi
  TromssaKilpisjärviTornioOuluVaasaTurku 1 410   Norja ·   Suomi
  Mo i RanaStorumanLyckseleUumaja ... ... VaasaTampereHelsinki 910   Norja ·   Ruotsi  ·   Suomi
E 14 TrondheimDuvedÅreJärpenMörsilÖstersundBräckeFränstaSundsvall 449   Norja ·   Ruotsi
E 16 LondonderryBelfastGlasgowEdinburghBergenFagernesOsloKongsvingerMalungGävle 1 180   Britannia ·   Norja  ·   Ruotsi
  CraigavonBelfastLame ... ... StranraerCarlisleNewcastle ... ... KristiansandDrammenOsloÅrjängKarlstadÖrebroVästeråsTukholmaNorrtäljeKapellskär ... ... Maarianhamina ... ... Turku/NaantaliHelsinkiKotkaVaalimaaViipuriPietari 1 890   Britannia ·   Norja  ·   Ruotsi ·   Suomi  ·   Venäjä
E 22 HolyheadManchesterBradfordLeedsGrimsbyAmsterdamGroningenBremenHampuriLyypekkiRostockStralsundSassnitzTrelleborgMalmöLundKristianstadRonnebyKalmarOskarshamnVästervikValdemarsvikSöderköpingNorrköpingVentspilsRiikaMoskovaNižni NovgorodJekaterinburgIsim 5 320   Britannia ·   Alankomaat  ·   Saksa ·   Ruotsi  ·   Latvia  ·   Venäjä
E 24 BirminghamCambridgeIpswich 254   Britannia
E 26 HampuriBerliini 283   Saksa
E 28 BerliiniSzczecinGoleniówKoszalinGdańskKaliningradTalpakiNesterovMarijampolėVilnaMinsk 1 230   Saksa ·   Puola  ·   Venäjä ·   Liettua  ·   Valko-Venäjä
E 32 ColchesterHarwich 30   Britannia
E 34 ZeebruggeAntwerpenEindhovenVenloOberhausenDortmundBad Oeynhausen 489   Belgia ·   Alankomaat  ·   Saksa
E 36 BerliiniLübbenauCottbusLegnica 240   Saksa
E 38 GluchovKurskVoronežSaratovUralskAqtöbeKarabutakAralNovokazalinskQızılordaŠymkent 3 400   Venäjä ·   Kazakstan
E 42 DunkerqueLilleMonsCharleroiNamurLiègeSt. VithWittlichBingenWiesbadenFrankfurt am MainAschaffenburg 680   Ranska ·   Belgia  ·   Saksa
E 44 Le HavreAmiensCharleville-MézièresLuxemburgTrierKoblenzGießen 807   Ranska ·   Luxemburg  ·   Saksa
E 46 CherbourgCaenRouenReimsCharlevilleMézièresLiège 753   Ranska ·   Belgia
E 48 SchweinfurtBayreuthMarktredwtitzChebKarlovy VaryPraha 366   Saksa ·   Tšekki
E 52 StrasbourgAppenweierKarlsruheStuttgartUlmMünchenSalzburg 554   Ranska ·   Saksa
E 54 PariisiChaumontMulhouseBaselWaldshutLindauMünchen 906   Ranska ·   Sveitsi
E 56 NürnbergRegensburgPassauWelsSattledt 330   Saksa
E 58 WienBratislavaZwoleńKošiceUžhorodMukatševoHalmeuSuceavaIașiLeucheniChișinăuOdessaMykolajivH’ersonMelitopolTaganrogDonin Rostov 2 200   Itävalta ·   Slovakia ·   Ukraina  ·   Moldova  ·   Romania  ·   Ukraina
E 62 NantesPoitiersMâconGeneveLausanneMartignySionBrigSimplonGravelonna ToceMilanoTortonaGenova 1 307   Ranska ·   Sveitsi ·   Italia
E 64 TorinoMilanoBrescia 246   Italia
E 66 Franzensfeste (Fortezza) – St. CandidoSpittalVillachKlagenfurtGrazVeszprémSzékesfehérvárDunaújvarosKecskemétSzolnok 651   Italia ·   Itävalta ·   Unkari
E 68 SzegedAradDevaSibiuBrașov 499   Unkari ·   Romania
E 72 BordeauxToulouse 242   Ranska
E 74 NizzaCuneoAstiAlessandria 246   Ranska ·   Italia
E 76 MigliarinoFirenze 88   Italia
E 78 GrossetoArezzoSansepolcroFano 286   Italia
E 82 PortoVila RealBragançaZamoraTordesillas 379   Portugali ·   Espanja
E 84 KesanTekirdağSilivri 163   Turkki
E 86 KrystallopigíFlórinaÉdessaGiannitsáGéfyra 177   Kreikka
E 88 AnkaraKirikkaleYerköyYozgatYildizeliSivasRefahiye 621   Turkki
E 92 IgoumenítsaIoánninaTríkalaVólos 350   Kreikka
E 94 KórinthosAteena 83   Kreikka
E 96 İzmirTurgutluSalihliUsakAfyonEmirdagSivrihisar 436   Turkki
E 98 TopbogaziKirikhanReyhanliCilvegözü – Turkin ja Syyrian rajalle 58   Turkki

Pohjois-eteläsuuntaiset välitiet

muokkaa
Kyltti Eurooppatienumero Reitti Pituus (km) Valtiot reitin varrella
E 1 LarneBelfastDublinWexfordRosslareA CoruñaPontevedraVelncaPortoAveiro (Albergaria) – CiombraLissabonSetúbalFaroVila Real de Santo AntonioHuelvaSevilla 2 509   Britannia ·   Irlanti ·   Espanja  ·   Portugali  ·   Espanja
E 3 CherbourgRennesNantesLa Rochelle 459   Ranska
E 7 LangonPauJacaHuescaZaragoza 413   Espanja
E 9 OrléansLimogesToulouseBarcelona 967   Ranska ·  ·   Espanja
E 11 VierzonMontluconClermont-FerrandMontpellier 625   Ranska
E 13 DoncasterSheffieldNottinghamLeicesterNorthamptonLontoo 230   Britannia
E 17 AntwerpenGentKortrijkCanbraiReimsBeaune 696   Belgia ·   Ranska
E 19 AmsterdamHaagRotterdamBredaAntwerpenBrysselMonsValenciennesPariisi 551   Alankomaat ·   Belgia ·   Ranska
E 21 MetzNancyDijonGenève 458   Ranska ·   Sveitsi
E 23 MetzNancyBesançonVallorbeLausanne 391
E 27 BelfortBernMartignySankt BernhardAosta 551   Ranska ·   Italia
E 29 KölnLuxemburgSaarbrückenSarreguemines 323   Saksa ·   Luxemburg
E 31 RotterdamGorinchenNijmegenGochKrefeldKölnKoblenzBingenLudwigshafen 538   Alankomaat ·   Saksa
E 33 ParmaLa Spezia 124   Italia
E 37 BremenOsnabrückDortmundKöln 336   Saksa
E 39 TrondheimÅlesundBergenStavangerKristiansandHirtshalsHjørringNørresundbyÅlborg 1 330   Norja
E 41 DortmundGießenAschaffenburgWürzburgStuttgartSchaffhausenWinterthurZürichAltdorf 788   Saksa ·   Sveitsi
E 43 WürzburgUlmLindauBregenzSt. MargrethenBuchsChurSt. BernardinoBellinzona 530   Saksa ·   Sveitsi
E 47 HelsingborgHelsingørKööpenhaminaKøgeVordingborgFarøRødbyLyypekki 342   Ruotsi ·   Tanska
E 49 MagdeburgHalle an der SaalePlauenSchönbergVojtanovKarlovy VaryPlzeňČeské BudějoviceHalámkyWien 759   Saksa ·   Tšekki
E 51 BerliiniLeipzigGeraHirschbergHofBayreuthNürnberg 410   Saksa
E 53 PlzeňBayerBayerisch EisensteinDeggendorfMünchen 285   Saksa ·   Tšekki
E 57 SattledtLiezenSt. MichaelGrazMariborLjubljana 411   Itävalta ·   Slovenia
E 59 PrahaJihlavaWienGrazSpielfeldMariborZagreb 680   Tšekki ·   Itävalta ·   Slovenia  ·   Kroatia
E 61 VillachKaravanken Tunnel/Predor KaravankeNakloLjubljanaTriesteRijeka 270   Itävalta ·   Slovenia ·   Italia ·   Kroatia
  SodankyläKemijärviKuusamoKajaaniIisalmiKuopioJyväskyläTampereTurku 1 126   Suomi
  Helsinki ... ... TallinnaRiikaKaunasVarsovaPiotrków TrybulanskiWrocławKlodzkoNáchodHradec KrálovéPraha 1 722   Suomi ·   Viro ·   Latvia ·   Liettua  ·   Puola ·   Tšekki
E 69 NordkappOlderfjord 111   Norja
E 71 KošiceMiskolcBudapestBalatonaligaNagykanizsaZagrebKarlovacBihaćKninSplit 1 016   Slovakia ·   Unkari ·   Kroatia
E 73 BudapestSzekeszárdMohácsOsijekDjakovoSamakZenicaMostarMetkovic 679   Unkari ·   Kroatia ·   Bosnia ja Hertsegovina
E 77 PihkovaRiikaŠiauliaiTolpakiKaliningradGdańskElblągVarsovaRadomKrakovaTrstenáZwolenBudapest 1 690   Venäjä ·   Latvia ·   Puola
E 79 MiskolcDebrecenPüspöklandányOradeaBeiusDevaPetrosaniTirgu JiuCraiovaCalafatVidinVracaBotevgradSofiaBlagoevgradSérresThessaloniki 1 300   Unkari ·   Romania ·   Bulgaria
E 81 MukacevoHalmeuSatu MareZalauCluj-NapocaTurdaSibiuBukarest 956   Ukraina ·   Romania
E 83 BjalaPlevenJablanicaBotevgradSofia 266   Bulgaria
E 87 OdessaIzmajilReniGalațiTulceaConstanțaVarnaBurgasTcarevoMalko TarnovoDereköyKırklareliBabaeskiHavzaGeliboluEcebatÇanakkaleAyvalikİzmirSelcukAydınDenizliAcipayamKortuteliAntalya 2030   Ukraina ·   Romania  ·   Bulgaria ·   Turkki
E 89 GeredeKizilcahamAnkara 130   Turkki
E 91 ToprakkaleIskenderumAntakyaYayladagi – Turkin ja Syyrian rajalle 170
E 97 H’ersonDžankoiNovorossijskSotšiSuhumiPoti 1 360   Ukraina  ·   Venäjä

B-luokan tiet (haarautumat ja yhdystiet)

muokkaa
Kyltti Eurooppatienumero Reitti Pituus (km) Valtiot reitin varrella
E 134 E134 HaugesundHaukeliDrammen   Norja
E 136 E136 ÅlesundÅndalsnesDombås
E 201 E201 CorkPortlaoise   Irlanti  ·   Britannia
E 231 E231 AmsterdamHilversumAmersfoort   Alankomaat
E 232 E232 AmersfoortZwolleHoogeveenAssenGroningen
E 233 E233 HoogeveenEmmenMeppenHaselünneCloppenburg   Alankomaat ·   Saksa
E 234 E234 CuxhavenBremerhavenBremenWalsrode   Saksa
E 251 E251 SassnitzStralsundGreifswaldNeubrandenburgBerliini
E 261 E261 ŚwiecieBydgoszczGnieznoPoznańRawiczWrocław   Puola
E 262 E262 KaunasUkmergėUtenaDaugavpils (Väinänlinna) – RēzekneOstrov   Liettua ·   Venäjä
E 263 E263 TallinnaTarttoLuhamaa   Viro
E 264 E264 JõhviTarttoValgaValkaValmieraInčukalns   Viro ·   Latvia
E 265 E265 KapellskärPaldiskiTallinna   Ruotsi ·   Viro
E 271 E271 MinskBabruiskHomel   Valko-Venäjä
E 272 E272 KlaipėdaPalangaŠiauliaiPanevėžysUkmergėVilna   Liettua
E 311 E311 UtrechtGorinchemBreda   Alankomaat
E 312 E312 VlissingenGoesBergen op ZoomRoosendaalBredaTilburgEindhoven
E 313 E313 AntwerpenHasseltLiège   Belgia
E 314 E314 LeuvenHasseltHeerlenAachen
E 331 E331 DortmundWerlKassel   Saksa
E 371 E371 RadomOstrowiec ŚwiętokrzyskiRzeszówKrosnoBarwinekPrešov   Puola
E 372 E372 VarsovaLublinLviv
E 373 E373 LublinKovelKorostenKiova   Puola ·   Ukraina
E 391 E391 Hluh’ivTrosnaOrjol   Ukraina
E 401 E401 Saint-BrieucDinanAvranchesCaen   Ranska
E 402 E402 CalaisBoulogne-sur-MerAbbevilleNeufchâtel-en-BrayRouenAlençonLe Mans
E 403 E403 ZeebruggeBruggeRoeselareKortrijkTournai   Belgia
E 404 E404 JabbekeZeebrugge
E 411 E411 BrysselNamurNeufchâteauArlonLongwyUckangeMetz   Belgia ·   Ranska
E 420 E420 NivellesCharleroiRethelReims   Ranska
E 421 E421 AachenEynattenEupenMalmedySankt VithLuxemburg   Saksa ·   Belgia ·   Luxemburg
E 422 E422 TrierSaarbrücken   Saksa
E 429 E429 TournaiHalle   Saksa ·   Belgia
E 441 E441 HofPlauenZwickauChemnitz   Saksa
E 442 E442 Karlovy VaryChomutovMostTepliceDěčínLiberecTurnovHradec KrálovéSvitavyOlomoucHraniceValašské MeziříčíŽilina   Tšekki ·   Slovakia
E 451 E451 GießenFrankfurt am MainDarmstadtMannheim   Saksa
E 461 E461 SvitavyBrnoPohořeliceWien   Tšekki ·   Slovakia ·   Itävalta
E 462 E462 BrnoVyškovOlomoucHraniceNový JičínČeský TěšínBielsko-BiałaKrakova   Tšekki ·   Puola
E 471 E471 LvivMukatševo   Ukraina
E 501 E501 Le MansAngers   Ranska
E 502 E502 Le MansTours
E 511 E511 CourtenaySensTroyes
E 512 E512 RemiremontMulhouse
E 531 E531 OffenburgVillingen-SchwenningenBad DürrheimDonaueschingen   Saksa
E 532 E532 MemmingenKemptenFüssenTelfs
E 533 E533 MünchenGarmisch-PartenkirchenMittenwaldSeefeldInnsbruck
E 551 E551 HumpolecPelhřimovČeské Budějovice   Tšekki
E 552 E552 MünchenBraunauRied im InnkreisWelsLinz   Saksa ·   Itävalta
E 572 E572 TrenčínPrievidzaŽiar nad Hronom   Slovakia
E 573 E573 UžhorodTšopNyíregyházaDebrecenPüspökladány   Unkari ·   Ukraina
E 574 E574 BacăuOneștiBrașovPiteștiCraiova   Romania
E 575 E575 BratislavaDunajská StredaVeľký MederMedveďovVámosszabadiGyőr   Slovakia ·   Unkari
E 576 E576 Cluj-NapocaDej   Romania
E 577 E577 PloieștiBuzău
E 578 E578 SărățelReghinToplițaGheorgheniMiercurea-CiucSfântu GheorgeChichiș
E 579 E579 GörbeházaNyíregyházaVásárosnaményBeregdaróc   Unkari
E 581 E581 MărășeștiTecuciBârladAlbițaDrânceniLeușeniChișinăuTiraspolOdessa   Romania ·   Moldova ·   Ukraina
E 583 E583 RomanSăbăoaniIașiBălțiEdinețMohyliv-PodilskyiVinnytsjaŽytomyr
E 584 E584 PultavaKirovohradChișinăuGiurgiuleștiGalațiSlobozia   Ukraina ·   Moldova ·   Romania
E 591 E591 NovorossijskDonin Rostov   Ukraina
E 592 E592 KrasnodarDžubga   Venäjä
E 601 E601 La RochelleNiort   Ranska
E 602 E602 La RochelleSaintes
E 603 E603 SaintesAngoulêmeLimoges
E 604 E604 ToursVierzon
E 606 E606 AngoulêmeBordeaux
E 607 E607 Chalon-sur-SaôneParay-le-MonialDigoin
E 611 E611 LyonPont d'Ain
E 612 E612 IvreaTorino   Italia
E 641 E641 WörglSankt JohannLoferBad ReichenhallSalzburg   Itävalta
E 651 E651 AltenmarktLiezen
E 652 E652 KlagenfurtLoiblNaklo
E 653 E653 MariborLenartMurska SobotaPinceTornyiszentmiklósLetenye   Slovenia ·   Unkari
E 661 E661 BalatonkeresztúrBöhönyeNagyatádBarcsViroviticaBanja LukaJajceDonji VakufZenica   Unkari ·   Kroatia  ·   Bosnia ja Hertsegovina
E 662 E662 OsijekSomborSubotica   Serbia
E 671 E671 Satu MareOradeaAradTimișoara   Romania
E 673 E673 LugojIlia
E 675 E675 ConstanțaAgigeaNegru VodăKardam
E 691 E691 AshtarakGumriAshotskValeTürkgözüPosofKarsHorasan   Turkki
E 692 E692 BatumiSamtredia   Georgia
E 711 E711 LyonBourgoin-JallieuVoreppeGrenoble   Ranska
E 712 E712 GeneveAnnecyChambéryGrenobleSisteronAix-en-ProvenceMarseille   Sveitsi  ·   Ranska
E 713 E713 ValenceRomans-sur-IsèreVoreppeGrenoble   Ranska
E 714 E714 OrangeAvignonSalon-de-ProvenceMarseille
E 717 E717 TorinoSavona   Italia
E 751 E751 KoperPulaRijeka   Kroatia
E 761 E761 BihaćJajceDonji VakufZenicaSarajevoUžiceČačakKraljevoPojateParaćinZaječar   Italia
E 762 E762 SarajevoNikšićPodgoricaShkodërTirana   Bosnia ja Hertsegovina  ·   Montenegro  ·   Albania
E 763 E763 BelgradČačakUžiceNova VarošBijelo Polje   Serbia  ·   Montenegro
E 771 E771 Drobeta-Turnu SeverinNegotinZaječarNiš   Romania
E 772 E772 JablanitsaVeliko TărnovoŠumen   Bulgaria
E 773 E773 TširpanStara ZagoraNova ZagoraSlivenBurgas   Bulgaria
E 801 E801 CoimbraViseuVila RealChavesVerín   Portugali ·   Espanja
E 802 E802 BragançaGuardaCastelo BrancoPortalegreEstremozÉvoraBejaOurique   Portugali
E 803 E803 SalamancaPlasenciaCáceresMéridaSevilla   Espanja
E 804 E804 BilbaoLogroñoTudelaZaragoza
E 805 E805 BragaVila Nova de FamalicãoChaves   Portugali
E 806 E806 Torres NovasAbrantesCastelo BrancoGuarda
E 821 E821 RoomaSan Cesareo   Italia
E 840 E840 SassariOlbiaCivitavecchia
E 841 E841 CasertaNolaSalerno
E 842 E842 NapoliNolaAvellinoBeneventoCanosa
E 843 E843 BariTaranto
E 844 E844 Spezzano AlbaneseSibari
E 846 E846 CosenzaCrotone
E 847 E847 SicignanoPotenzaMetaponto
E 848 E848 Santa EufemiaCatanzaro
E 851 E851 PetrovacUlcinjShkodërPrizrenPriština   Montenegro ·   Albania ·   Kosovo
E 852 E852 TiranaElbasanStrugaOhrid   Albania ·   Pohjois-Makedonia
E 853 E853 SarandëIoannina   Albania ·   Kreikka
E 871 E871 KumanovoKjustendilPernikSofia   Pohjois-Makedonia ·   Bulgaria
E 881 E881 İzmitBursaBalıkesirManisaİzmirÇeşme   Turkki
E 901 E901 MadridTarancónLa AlmarchaRequenaValència   Espanja
E 902 E902 BailénJaénGranadaMotril   Espanja
E 903 E903 MéridaCiudad RealAtalaya del CañavateAlbaceteAlacant   Espanja
E 931 E931 Mazara del ValloCastelvetranoAgrigentoGela   Italia
E 932 E932 BuonfornelloCaltanissettaEnnaCatania   Italia
E 933 E933 TrapaniAlcamo
E 951 E951 IoanninaArtaAmfilohiaAgrinioMessolongi   Italia
E 952 E952 AktioVonitsaAmfilohiaAgrinioKarpenissiLamia   Kreikka
E 961 E961 TripoliSpartaGytheio
E 962 E962 ThivaElefsina
E 981 E981 AfyonKonyaPozanti   Turkki
E 982 E982 MersinTarsus
E 001 E001 TbilisiBagratašeVanadzor   Georgia
E 002 E002 ƏlətSaatliMegriOrdubadNahitševanSədərək   Azerbaidžan
E 003 E003 UchquduqDaşoguzAšgabatGaudan   Uzbekistan ·   Turkmenistan
E 004 E004 QızılordaUchquduqBuhara   Uzbekistan
E 005 E005 GʻuzorSamarkand
E 006 E006 AyniChudzandKokand   Tadžikistan
E 007 E007 TaškentKokandAndijonIrkeštam   Tadžikistan ·   Kirgisia
E 008 E008 DušanbeKulobKalaichumbHorogMurghobKulma (Tadžikistan)Tadžikistann ja Kiinan ralle   Tadžikistan
E 009 E009 JirgatalHorogIškošimLangarTadžikistann ja Kiinan ralle
E 010 E010 Biškek   Kirgisia
E 011 E011 KokpekKegenTyup   Kazakstan
E 012 E012 AlmatyKokpekChundzhaKoktalHorgos
E 013 E013 SaryözekKoktal
E 014 E014 UšaralDostyq
E 015 E015 TaskeskenBahty
E 016 E016 ZapadnojeJaqsyAtbasarNursultan
E 017 E017 JelabugaNaberežnye TšelnyUfa   Venäjä
E 018 E018 JezqazğanKaragandaPavlodarUspenka
E 019 E019 PetropavlZapadnoje

Lähteet

muokkaa