Avaa päävalikko

Luettelo Turmion Kätilöiden kappaleista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo industrial metal -yhtye Turmion Kätilöiden kappaleista. Kappaleita voi järjestää raidan, kappaleen nimen, kappaleen keston, levyn tai julkaisuvuoden mukaan. Luettelossa raidan numero on sen mukaan, kuinka mones kappale on albumilla, ellei kappaletta ole julkaistu vain singlenä.

Raita Kappale Kesto Levy Julkaisuvuosi Muuta
01. "Teurastaja" 3:04 Hoitovirhe 2004 Julkaistu "Teurastaja"-singlellä (2003). Kappale on myös Raskaustesti-kokoelma-albumilla (2004).
08. "4 Käskyä" 4:21 Hoitovirhe 2004 Julkaistu "Teurastaja"-singlellä (2003)
04. "Verta ja lihaa" 3:33 Hoitovirhe 2004 Julkaistu "Verta ja lihaa" -singlellä (2004). Kappaleesta on tehty musiikkivideo.
02. "Volvot ulvoo kuun savuun" 3:19 "Verta ja lihaa" -singlellä 2004 Sielun Veljet -cover
02. "Lepositeet" 3:43 Hoitovirhe 2004
03. "Paha ihminen" 3:28 Hoitovirhe 2004 Kappale on myös Soundi 2005-kokoelma-albumilla.
05. "Pimeyden morsian" 5:05 Hoitovirhe 2004 Tunnetaan myös virheellisesti nimellä "Mörökölli"
06. "Seinä" 4:03 Hoitovirhe 2004
07. "Liitto" 3:29 Hoitovirhe 2004
09. "Rautaketju" 3:38 Hoitovirhe 2004
10. "Osasto-A" 1:11 Hoitovirhe 2004
11. "Kärsi" 3:31 Hoitovirhe 2004 Kappale on myös Suomimetallia-kokoelma-albumilla (2005). Kappaleessa on käytetty Paavo Väyrysen ääntä.
01. "Sika!" 3:37 Niuva 20 2005
02. "Kirosana" 3:26 Niuva 20 2005
03. "Varjot" 3:51 Niuva 20 2005
04. "Stormbringer" 3:32 Niuva 20 2005 Deep Purple -cover
05. "Liitto" (live Henry's Pub 08.1.2005) 3:31 Niuva 20 2005
"Jenkki Power Smile" 0:53 Julkaistu vain Internetissä 2006 Kappaletta on käytetty Jenkki-purukumin televisiomainoksessa.lähde?
02. "Pirun nyrkki" 3:50 Pirun nyrkki 2006 Julkaistu "Pirun nyrkki" -singlellä (2006). Kappale soi V2 – Jäätynyt enkeli -elokuvassa ja on julkaistu myös elokuvan soundtrack-levyllä.
11. "Verta ja lihaa (Proteus Mental Remix)" 6:44 Pirun nyrkki 2006 Julkaistu "Pirun nyrkki" -singlellä (2006)
03. "Verta ja lihaa (Proteus Instrumental Remix)" 6:44 "Pirun nyrkki" -singlellä 2006 Kappale on sama kuin kappale "Verta ja lihaa (Proteus Mental Remix)", mutta ilman laulua.
01. "Mistä veri pakenee" 4:32 Pirun nyrkki 2006 Kappaleen lopussa on käytetty Voitto Liukkosen ääntä.
03. "Messu" 0:56 Pirun nyrkki 2006
04. "Eläköön!" 2:59 Pirun nyrkki 2006
05. "Tirehtööri" 4:09 Pirun nyrkki 2006
06. "MTV/DNA" 3:54 Pirun nyrkki 2006
07. "Härkä" 2:06 Pirun nyrkki 2006
08. "Illuusio musiikista" 0:26 Pirun nyrkki 2006
09. "Irstauden ilosanoma" 3:29 Pirun nyrkki 2006 Kappaleessa esiintyy vieraana Jessi Frey, joka myös sanoitti kappaleen.
10. "Piiloviestien neitietsivä" 2:04 Pirun nyrkki 2006 Puolet kappaleesta on puhuttu väärinpäin.
"Turmion Kätilöt feat. Aeon" 3:16 Julkaistu vain Internetissä 2007 Turmion Kätilöiden laulaja MC Raaka Pee soitti joskus Aeon-nimisessä, nyt jo entisessä orkesterissa. TK käytti Aeonin kappaletta "Starve" kritisoidakseen TK:n silloista levy-yhtiötä, Spinefarm Recordsia.
06. "Minä määrään" 3:26 Usch! 2008 Julkaistu "Minä määrään" -singlellä. Kappaleesta on tehty musiikkivideo.
10. "Shuttle to Venus" 3:28 Usch! 2008 Julkaistu "Minä määrään" -singlellä. Kikka-cover
01. "Vuosi 2008" 2:06 Usch! 2008
02. "U.S.C.H!" 3:29 Usch! 2008
03. "Pakanamaan kartta" 3:33 Usch! 2008
04. "Kuolleitten laulu" 1:29 Usch! 2008
05. "Paha musta veri" 3:45 Usch! 2008
07. "Destination Hades" 1:28 Usch! 2008
08. "Kuolemanpäivä" 4:12 Usch! 2008
09. "Arise" 3:43 Usch! 2008
11. "Hades" 4:40 Usch! 2008 Bonuskappale vain CD-levyllä.
12. "Alternative End for Your U.S.C.H!" 0:42 Usch! 2008 Bonuskappale vain CD-levyllä.
13. "Million Dollar Business" 4:31 Usch! 2008 Bonuskappale vain CD-levyllä.
"Verkko heiluu" 2:23 2009 Kalevan Pallon kannustuslaulu. Cover kappaleesta "Ghost Riders in the Sky"; melodia on alkujaan laulusta "When Johnny Comes Marching Home".
"Lentävä KalPan ukko" 1:33 2009 Kalevan Pallon kannustuslaulu. Cover kappaleesta "Lentävä kalakukko".
02. "Ihmisixsixsix" 3:37 Perstechnique 2011 Julkaistu Ihmisixsixsix-singlellä (2010). Kappaleesta on tehty musiikkivideo.
01. "Grand Ball" 3:36 Perstechnique 2011 Kappaleesta on tehty musiikkivideo.
03. "Suolainen kapteeni" 4:15 Perstechnique 2011
04. "Hanska" 4:07 Perstechnique 2011
05. "Hellbound Earth" 3:21 Perstechnique 2011
06. "Lapset ja vanhemmat" 5:26 Perstechnique 2011
07. "Herran toinen tuleminen" 2:29 Perstechnique 2011
08. "Verta sataa" 3:39 Perstechnique 2011
09. "Rukoukset rattoisat" 4:19 Perstechnique 2011
10. "Vedetäänkö vaiko ei?" 3:34 Perstechnique 2011
1. "Silmät sumeat" 4:02 Technodiktator 2013
2. "Antaa palaa" 3:48 Technodiktator 2013
3. "Nimi kivessä" 3:58 Technodiktator 2013
4. "Pyhä maa" 3:21 Technodiktator 2013
5. "Jalopiina" 4:22 Technodiktator 2013
6. "Elävä koneeksi" 4:46 Technodiktator 2013
7. "Rehtori" 3:58 Technodiktator 2013 Kappaleesta on tehty musiikkivideo.
8. "золото" 3:32 Technodiktator 2013
9. "To Be Continued Act 1" 8:29 Technodiktator 2013
"Taisteluhuuto" 2:32 2015 Kuopion Palloseuran kannustuslaulu.
8. "Vastanaineet" 3:58 Diskovibrator 2015 Julkaistu digitaalisena singlenä (2015).
3. "Hyvissä höyryissä" 3:58 Diskovibrator 2015 Julkaistu digitaalisena singlenä (2015). Kappaleesta on tehty musiikkivideo.
1. "Kirottujen karnevaalit" 3:43 Diskovibrator 2015
2. "Aina arki" 3:38 Diskovibrator 2015
4. "Sinä saatana" 4:04 Diskovibrator 2015
5. "Ranteet auki" 3:51 Diskovibrator 2015
6. "Lataa ja varmista" 4:17 Diskovibrator 2015
7. "Hiiltynyt runko" 3:40 Diskovibrator 2015
9. "Sinulle" 4:19 Diskovibrator 2015
10. "To Be Continued, Act 2" 7:44 Diskovibrator 2015