Avaa päävalikko

Luettelo Suomen tanssilavoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on epätäydellinen ja päivitettävä luettelo Suomen tanssilavoista.

Paikka Kunta Pinta-ala (m²) Omistaja Maakunta Perustettu
Aitoon Honkala Pälkäne 400 Aitoon VPK Pirkanmaa
Auran nuortentalo Aura 512 Varsinais-Suomi 1966
Esakallio Somero 660 Someron Esa Varsinais-Suomi 1965
Hallin lava Perniö 175 Perniön sisu Varsinais-Suomi 1954
Helsinki Pavi Vantaa 425 Uusimaa 1965
Hietasaaren Tanssimajakka Oulu 600 Hieta-Viihde Oy Pohjois-Pohjanmaa 1965
Hirvensuuli Huittinen 600 Satakunta
Hojo hojo Tuusniemi Viihdekeskus Hojo hojo Oy Pohjois-Savo
Huuhkajavuoren lava Lavia 310 Satakunta
Hämyslava Nokia Nokian Pyry Pirkanmaa 1956
Jenkkapirtti Asikkala 700 Päijät-Häme 1969
Jormuan lava Kajaani 430 Kainuu 1945
Järvenpään tanssikeskus Järvenpää 800 Seppo Kaltiainen ja Liisa Kinnunen Uusimaa
Kaipolan paviljonki Sulkava 200 Etelä-Savo 1939
Kajasteen lava Nurmes 294 Nurmeksen Sepot Pohjois-Karjala 1958
Kartano Kievari Äänekoski 300 Keski-Suomi
Katiskanmäen Firapeli Salo 280 Katiskanmäki Varsinais-Suomi 2011
Kauhajoen kasino Kauhajoki 350 Etelä-Pohjanmaa 1954
Kiparkatti Myrskylä 350 Myrskylän Myrsky Uusimaa 1949
Kisaranta Kangasala 478 Pirkanmaa 1962
Kolmilammin tanssilava Hausjärvi 400 Kanta-Häme 1951
Koskenrannan Tanssit Helsinki Tapahtuman järj. Tmi Marja P Uusimaa 2009
Krouvin lava Hartola 580 Päijät-Häme 1994
Kyröskosken lava Hämeenkyrö, Ylöjärvi 350 Reino Koivisto Pirkanmaa 1960-luku, paloi 2012
Käenkoski Parkano 470 Qrecords-viihde Oy Pirkanmaa 1958
Lallintalo Köyliö 400 MTK:n Köyliön yhdistys Satakunta 1928
Lampin lava Toholampi Keski-Pohjanmaa 1959
Laurilan lava Marttila 260 Laurilan Pienviljelijäin osasto Varsinais-Suomi 1952
Liimamäki Karkkila 700 Legenda Jamit ry Uusimaa 1951/2011
LUMO monitoimikeskus Vantaa 1320 Uusimaa 2014
Maaningan Kasino Maaninka 400 Pohjois-Savo 1961
Mahnalan lava Hämeenkyrö 500 Mahnalan maamiesseura Pirkanmaa 1953
Merikievari Merikarvia 750 Elevaara Oy Satakunta 1980
Mukkulan kartano Lahti 350 Mukkulan kartanon ohjelmayrittäjä Päijät-Häme
Mäntsälän lava Mäntsälä 600 Isotorvi Oy Uusimaa 1952
Naapurinvaaran huvikeskus Sotkamo 800 Sotkamon Nuorisoseura Kainuu 1946
Niinilahden tanssilava Viitasaari Niinilahden kyläyhdistys ry Keski-Suomi
Nuijamiesten lava Oulu 300 Ylikiimingin Nuijamiehet Pohjois-Pohjanmaa 1957
Nurmen lava Lempäälä 350 Lions Club Lempäälä Pirkanmaa 1914
Pappisten lava Loimaa 250 Niinijoen seudun kyläyhdistys Varsinais-Suomi
Ritamäen lava Lapua 1000 Lapuan Ponnistus Etelä-Pohjanmaa 1946
Riutanharju Riihimäki 900 Hämeen Huvikeskus Oy Kanta-Häme
Ruokolahden lava Siikajoki 440 Paavolan Nuorisoseura ry Pohjois-Pohjanmaa 1956
Ruusulinna Nurmijärvi 771 Oy Ecu-Kapital Ab Uusimaa
Rönnin lava Orivesi 360 Eräjärven Urheilijat Pirkanmaa 1949
Salmentaan lava Pälkäne Salmentaan VPK Pirkanmaa 1949
Savion lava Laukaa 360 Keski-Suomi 1949
Sivakan lava Kaavi Pohjois-Savo
Suukosken keidas Tervola 650 Rälläkkä-viihde Oy Lappi 1967
Syvälahden lava Kangasniemi 375 Kangasniemen Retkipaikan Säätiö Etelä-Savo 1954
Tahostenniemen lava Lavia 170 Länsi-Lavian Loiske Satakunta 1957
Tampsan lava Kotka 288 Karhulan VPK Kymenlaakso 1933
Tanhuhovi Lohja 700 Uusimaa 1966
Tanssikeskus Latosaari Lapua 1000 Etelä-Pohjanmaa
Tanssikrouvi Sastamala Mouhijärven Malli Pirkanmaa 1993
Tanssilava Särkkä Punkalaidun 400 Punkalaitumen Kunto Pirkanmaa 1938
Teeriharju Somero 476 Häntälän mms Varsinais-Suomi 1972
Tirvan lava Kouvola 366 Kymenlaakso
Tuuloksen Kapakanmäki Hämeenlinna 750 Kanta-Häme 1966
Uittamon lava Turku 300 Varsinais-Suomi 1932
Urjanlinna Sievi 320 Pohjois-pohjanmaa
Valasranta Pöytyä 400 Yläneen kirkonkylän VPK Varsinais-Suomi 1955
Valtatie 2 Harjavalta 750 Tanssihalli Valtatie Kakkonen Ky Satakunta 1966/2008
Vehmassalmen paviljonki Vehmaa 350 Taivassalon Tahti ja Vehmaan Kiisto Varsinais-Suomi 1963
Venesjärven rantalava Kankaanpää 216 Kankaanpään seudun Leisku Satakunta 1974
Vesaisenlinna Oulu 400 Ylikiimingin Nuijamiehet Pohjois-Pohjanmaa 1928
Viihdekeskus Merisärkkä Kalajoki 800 Pohjois-Pohjanmaa
Virtain Hiekkaranta Virrat Pirkanmaa
Vojakkalan lava Vojakkala Vojakkalan Valpas Kanta-Häme 1957
Ämyri Somero 600 Somerniemen VPK Varsinais-Suomi 1952

Aiheesta muuallaMuokkaa