Luettelo Suomen futsalmaajoukkueen otteluista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Suomen futsalmaajoukkueen otteluista vuodesta 2002 eteenpäin. Kuluvan kauden tilastot löytyvät futsalmaajoukkueen pääsivulta. Muita tilastoja löytyy sivulta Luettelo Suomen futsalmaajoukkueen tilastoista.

Suomi
Suomen Palloliiton maajoukkuetunnus.svg
Liitto Suomen Palloliitto
Maanosaliitto UEFA
Valmentaja Kroatia Mićo Martić[1]
Kapteeni Panu Autio
Eniten otteluita Panu Autio (134)[2]
Eniten maaleja Panu Autio (91)[3]
FIFA-ranking 21 ( ↑2 ) Epävirallinen ranking
Kotipeliasu
Vieraspeliasu
Ensimmäinen ottelu

Suomi Suomi 4–7 Unkari Unkari
(Helsinki, Suomi; 21. lokakuuta 1998)[4]

Suurin voitto

Malta Malta 0–10 Suomi Suomi
(La Valletta, Malta; 15. lokakuuta 2010)

Suurin tappio

Espanja Espanja 13–0 Suomi Suomi
(Madrid, Espanja; 29. tammikuuta 2004)

Nordic Futsal Cup
Esiintymiset 5 (ensimmäiset 2013)
Paras sijoitus Mestari 2014, 2016, 2017, 2018


Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2018–2019Muokkaa

Kaudella 2018-2019 Suomi voitti neljännen perättäisen Pohjoismaiden mestaruutensa Tanskassa järjestetyssä turnauksessa. Alkuvuodesta 2019 Suomi sijoittui toiseksi Moldovassa järjestetyssä MM-karsintaturnauksessa (Preliminary Round) ja täten selvitti tiensä MM-karsintojen toiseen vaiheeseen (Main Roundille), joka pelattiin syksyllä 2019.

Pvm Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos Huom. Suomen maalintekijät
14.4.2019 Vantaan Energia-areena, Vantaa   Suomi   Espanja 1-0 (1-0) [5] oma maali
13.4.2019 Kaupin Liikuntahalli, Tampere   Suomi   Espanja 1-2 (1-2)[6] J.Kytölä
2.2.2019 Ciorescu, Moldova   Suomi   Moldova 1-2 (0-1)[7] MM-karsinta 2020 (Preliminary Round) Jyrkiäinen
31.1.2019   Wales   Suomi 0-7 (0-2) [8] Kylmälä, Autio, Korpela, Korsunov, Hosio, J. Kytölä, Jyrkiäinen
30.1.2019   Suomi   P-Irlanti 9-1 (4-1)[9] Korpela x2, Junno, Korsunov, Autio, J.Kytölä x2, Hosio
8.12.2018 Ringkøbing-Skjern, Tanska   Tanska   Suomi 1-3 (1-0)[10] PM-turnaus J.Kytölä x2, Autio
7.12.2018   Norja   Suomi 0-2 (0-0)[11] Teittinen, Junno
5.12.2018   Suomi  Ruotsi 5-2 (4-1)[12] M.Kytölä, Hosio, Teittinen, J.Kytölä, Autio
4.12.2018   Suomi   Grönlanti 6-1 (4-1)[13] Korsunov, Jyrkiäinen x2, J.Kytölä, Junno, Autio
28.10.2018 Monitoimitalo, Jyväskylä  Tsekki   Suomi 4-1 (2-0) [14] M.Kytölä
27.10.2018   Suomi   Tanska 3-2 (2-2) [15] Autio x2, Korsunov
26.10.2018   Suomi   Venäjä 2-5 (0-4) [16] Jyrkiäinen, M.Kytölä
Suomen parhaat maalintekijät
Pelaaja Maalit
1. J. Kytölä 8
2. Autio 7
3. Jyrkiäinen 5
4. Hosio, Junno, Korpela, Korsunov, M.Kytölä, 3

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2017–2018Muokkaa

Pvm Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos Huom. Suomen maalintekijät
3.4.2018 Ferrol (ESP)   Espanja   Suomi 5-1 Korpela
2.4.2018 Pontevedra (ESP)   Espanja   Suomi 3-1 Autio
9.12.2017 Stjørdal (NOR)   Suomi   Tanska 4-3 PM-turnaus 2017 J.Kytölä, M.Kytölä, Junno, Hosio
7.12.2017 Stjørdal (NOR)   Norja   Suomi 1-3 Autio, Vanha, Jyrkiäinen
6.12.2017 Stjørdal (NOR)   Suomi   Grönlanti 4-1 Jyrkiäinen x2, Hosio, Istrefi
5.12.2017 Stjørdal (NOR)   Suomi  Ruotsi 6-1 Hosio x3, Junno x2, Autio
4.9.2017 Ivanic-Grad (CRO)   Unkari   Suomi 1-4 Hosio x2, Vanha, Autio
2.9.2017 Ivanic-Grad (CRO)   Suomi Ivanic-Grad 5-1 M.Kytölä, Istrefi, Hosio, Heikkilä, Autio
1.9.2017 Ivanic-Grad (CRO)   Suomi   Kiina 5-1 J.Kytölä, Autio x2, Junno


Suomen parhaat maalintekijät
Pelaaja Maalit
1. Hosio 8
2. Autio 7
3. Junno 4
4. Jyrkiäinen 3
5. M.Kytölä, J.Kytölä, Vanha, Istrefi 2

[17]

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2016–2017Muokkaa

Pvm Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos Huom Suomen maalintekijät
11.4.2017 Calarasi (ROM)   Latvia   Suomi 3-4 (2-2) EM-karsinta (Main Round) Autio, Hosio, Kytölä, M, Tirkkonen
9.4.2017 Calarasi (ROM)   Suomi   Portugali 1-5 (0-3) Autio
8.4.2017 Calarasi (ROM)   Romania   Suomi 5-5 (1-2) Jyrkiäinen, Tirkkonen, Autio x2, Teittinen
31.1.2017 Tychy (POL)   Suomi   Slovenia 2-3 (1-2) J.Kytölä, Vanha
29.1.2017 Tychy (POL)   Bosnia ja Hertsegovina   Suomi 2-2 (1-2) J.Kytölä, Korpela
28.1.2017 Tychy (POL)   Puola   Suomi 2-3 (1-3) Autio, Junno, M.Kytölä
4.12.2016 Skövde (SWE)   Suomi   Tanska 5-1 (2-0) PM-turnaus 2016 Hosio, Junno x2, Tirkkonen x2
2.12.2016 Skövde (SWE)   Ruotsi   Suomi 0-1 (0-0) M.Kytölä
1.12.2016 Skövde (SWE)   Suomi   Grönlanti 6-4 (3-0) M.Kytölä, Vanha x2, Istrefi, Rautiainen, J. Alasuutari
30.11.2016 Skövde (SWE)   Suomi   Norja 4-0 (3-0) M.Kytölä, Autio x2, Hosio
30.10.2016 Vantaa (FIN)   Suomi   Slovenia 2-2 (1-0) Hosio, Korsunov
29.10.2016 Vantaa (FIN)   Suomi   Slovenia 0-1 (0-1)
3.9.2016 Zadar (CRO)   Kosovo   Suomi 5-6 (2-2) Hosio, Teittinen, Tirkkonen, Autio, M.Kytölä x2
1.9.2016 Zadar (CRO)   Suomi   Turkki 2-0 (0-0) Autio, M.Kytölä
30.8.2016 Zadar (CRO)   Turkki   Suomi 1-2 (1-1) M.Kytölä, Hosio
29.8.2016 Zadar (CRO)   Suomi   Kosovo 1-3 (1-1) Autio
Suomen parhaat maalintekijät
Pelaaja Maalit
1. Autio 10
2. M.Kytölä 9
3. Hosio 5
4. Tirkkonen 4
5. Junno, Vanha 3

[18]

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2015–2016Muokkaa

Pvm Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos Huom,
15.5.2016 Norwich (ENG)   Englanti   Suomi 0-3 (0-1)
14.5.2016 Norwich (ENG)   Englanti   Suomi 2-1 (0-1)
1.3.2016 Skövde (SWE)   Ruotsi   Suomi 5-2 (2-2)
29.2.2016 Skövde (SWE)   Ruotsi   Suomi 3-6 (2-1)
13.12.2015 Izmir (TUR)   Suomi   Serbia 1-2 (0-1) MM-karsinta 2016

(Main Round)

11.12.2015   Turkki   Suomi 2-8 (0-3)
10.12.2015   Venäjä   Suomi 3-0 (1-0)
29.11.2015 Kiili (EST)   Viro   Suomi 0-1 (0-1) Baltic Cup
28.11.2015   Suomi   Liettua 5-1 (2-1)
27.11.2015   Latvia   Suomi 3-3 (2-1)
23.10.2015 Espoo (FIN)   Suomi  Sveitsi 3-0 (0-0) MM-karsinta 2016

(Preliminary Round)

25.10.2015  Bulgaria   Suomi 0-0

[19]

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2014-2015Muokkaa

Pvm Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos Huom.
21.3.2015 Krosno (POL)   Suomi   Valko-Venäjä 0-2 (0-0) EM-karsinta 2016

(Main Round)

19.3.2015   Puola   Suomi 2-3 (1-1)
18.3.2015   Italia   Suomi 4-0 (0-0)
10.2.2015 Salo (FIN)   Suomi   Unkari 1-0 (1-0)
9.2.2015 Salo (FIN)   Suomi   Unkari 0-2 (0-0)
17.1.2015 Podgorica (MNE)   Suomi   Montenegro 2-0 (1-0) EM-karsinta 2016

(Preliminary Round)

15.1.2015   Kypros   Suomi 0-5 (0-2)
14.1.2015   Suomi   Wales 3-0 (2-0)
7.1.2015 Mulhouse (FIN)   Ranska   Suomi 5-4 (3-3)
6.1.2015 Sélestat (FRA)   Ranska   Suomi 5-2 (4-0)
7.12.2014 Hyvinkää (FIN)   Suomi   Norja 2-1 (0-1) PM-turnaus 2014
5.12.2014 Tampere (FIN)   Ruotsi   Suomi 1-5 (1-3)
4.12.2014 Hyvinkää (FIN)   Suomi   Tanska 1-1 (0-1)
28.10.2014 Skopje (FYR)   Suomi   Turkki 2-4 rp. 1-1, (1-1)
27.10.2014 Skopje (FYR)   Makedonia   Suomi 5-4 (1-1)

[20]

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2013–2014Muokkaa

Pvm Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos Huom.
10.5.2014 Espoo (FIN)   Suomi   Viro 3-1 (1-1)
8.1.2014 Raasepori (FIN)   Suomi   Tšekki 1-6 (1-4)
7.1.2014 Hyvinkää (FIN)   Suomi   Tšekki 1-6 (1-4)
7.12.2013 Nykøbing Falster (DEN)   Tanska   Suomi 3-5 (0-0) PM-turnaus 2013
6.12.2013   Suomi   Ruotsi 3-4 (2-1)
4.12.2013   Norja   Suomi 3-2 (2-1)

[21]

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2012–2013Muokkaa

Pvm Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos Suomen maalintekijät
30.3.2013 Andria (ITA)   Montenegro   Suomi 1-3 (1-3) Torvinen, Majamaa, M.Kytölä
28.3.2013 Bari (ITA)   Suomi   Unkari 2-5 (2-3) Majamaa, Lind
27.3.2013 Bari (ITA)   Italia   Suomi 5-1 (3-0) Pakola
12.2.2013 Amsterdam (NED)   Hollanti   Suomi 3-1 (0-1) Salmi
11.2.2013 Almere(NED)   Hollanti   Suomi 3-1 (2-1) Lind
18.11.2012 Viimsi (EST)   Viro   Suomi 0-3 (0-0) M.Kytölä, Lind, Autio
3.10.2012 Vantaa (FIN)   Suomi   Belgia 0-2 (0-0)
1.10.2012 Salo (FIN)   Latvia   Suomi 2-4 (0-2) M.Kytölä 2, J.Kytölä, Autio
Suomen parhaat maalintekijät
Pelaaja Maalit
1. M.Kytölä 4
2. Lind 3
3. Majamaa, Autio 2

[22]

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2011–2012Muokkaa

Pvm Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos Suomen maalintekijät
25.1.2012 Bukarest (ROU)   Romania   Suomi 6-3 (3-0) Salmi, Lindgren, Pakola
24.1.2012 Bukarest (ROU)   Romania   Suomi 2-1 (0-0) Kallioinen
19.12.2011 Kiili (EST)   Viro   Suomi 2-3 (0-2) Lahtinen 2, J.Kytölä
22.10.2011 Kiili (EST)   Suomi   Viro 4-0 (1-0) Lindgren, Torvinen, Autio, J.Kytölä
20.10.2011 Kiili (EST)   Turkki   Suomi 6-0 (1-0)
19.10.2011 Kiili(EST)   Suomi   Albania 0-0
14.10.2011 Malacky (SVK)   Slovakia   Suomi 4-2 (2-1) Autio, Salmi
13.10.2011 Bratislava (SVK)   Slovakia   Suomi 1-1 (0-1) Autio
5.9.2011 Hasselt (BEL)   Belgia   Suomi 5-3 (2-2) Reinikka, Torvinen, Salmi
4.9.2011 Borgloon (BEL)   Belgia   Suomi 2-2 (0-1) M.Kytölä x2
Suomen parhaat maalintekijät
Pelaaja Maalit
1. Autio, Salmi 3
3. Lahtinen, Torvinen, J.Kytölä, M.Kytölä 2

[23]

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2010–2011Muokkaa

Pvm Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos Suomen maalintekijät
27.2.2011 Rotterdam (NED)   Suomi   Serbia 0-6 (0-5)
25.2.2011 Rotterdam (NED)   Hollanti   Suomi 5-2 (2-0) Autio, Laurikainen
24.2.2011 Rotterdam (NED)   Venäjä   Suomi 5-1 (2-0) Lindgren
23.1.2011 Tampere   Suomi   Kypros 2-2 (2-1) Lind 2
22.1.2011 Tampere   Suomi   San Marino 7-0 (1-0) Autio 2, Teittinen 2, Kytölä, Terho, Torvinen
20.1.2011 Tampere   Suomi   Albania 9-0 (5-0) Autio 3, Reinikka, Salmi, Laurikainen, Teittinen, Kytölä, oma maali
11.1.2011 Gyöngyös (HUN)   Unkari   Suomi 6-1 (0-1) Teittinen
10.1.2011 Miskolc (HUN)   Unkari   Suomi 3-1 (1-1) Salmi
14.12.2010 Jyväskylä   Suomi   Irlanti 8-2 (5-0) Autio 3, M.Kytölä 2, Salmi, Torvinen, oma maali
13.12.2010 Tampere   Suomi   Irlanti 5-0 (3-0) Henriksson 2, Autio, Terho, oma maali
15.10.2010 La Valletta (MLT)   Malta   Suomi 0-10 (0-5) Salmi 3, Terho 3, Autio 2, Laurikainen, M.Kytölä
14.10.2010 La Valletta (MLT)   Malta   Suomi 0-7 (0-1) Torvinen 2, Salmi, Autio, Reinikka, Juvonen, Modig
Suomen parhaat maalintekijät
Pelaaja Maalit
1. Autio 13
2. Salmi 7
3. M.Kytölä 5
4. Teittinen, Torvinen 4
6. Laurikainen 3

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2009–2010Muokkaa

Pvm Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos Suomen maalintekijät
3.4.2010 Englanti   Suomi   Malta 3-0 (1-0) Modig, Autio, Lindgren
2.4.2010 Englanti   Turkki   Suomi 3-2 (1-1) Modig, Lind
2.2.2010 Tampere   Suomi   Slovakia 4-2 (2-0) Autio 2, Torvinen, Salmi
1.2.2010 Vantaa   Suomi   Slovakia 6-1 (3-0) Laitinen 2, Lind, Torvinen, Salmi, Autio
13.1.2010 Unkari   Unkari   Suomi 5-0 (2-0)
12.1.2010 Unkari   Unkari   Suomi 5-5 (3-1) Teittinen 2, Autio 2, Modig
29.12.2009 Seinäjoki   Suomi   Latvia 2-1 (1-0) oma maali, Autio
28.12.2009 Kokkola   Suomi   Latvia 1-2 (0-1) Salmi
Suomen parhaat maalintekijät
Pelaaja Maalit
1. Autio 7
2. Salmi 3
3. Modig 3
4. Laitinen, Lind,Teittinen 2

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2008–2009Muokkaa

Pvm Paikka Kotijoukkue Vierasjoukkue Tulos Suomen maalintekijät
22.3.2009 Viana do Castelo   Suomi   Azerbaidžan 1-5 (0-1) Lindgren
20.3.2009 Viana do Castelo   Portugali   Suomi 2-1 (0-1) Henriksson
19.3.2009 Viana do Castelo   Puola   Suomi 0-5 * Autio, Terho
22.2.2009 Ramat Gan   Suomi   Israel 2-3 (2-0) Lumivaara, Salmi
20.2.2009 Ramat Gan   Turkki   Suomi 0-2 (0-0) Laitinen, Autio
19.2.2009 Ramat Gan   Suomi   Montenegro 4-2 (2-1) Salmi, Mattila 2, Autio
28.1.2009 Helsinki   Suomi   Romania 2-3 (1-3) Salmi, Autio
27.1.2009 Salo   Suomi   Romania 1-3 (0-2) Laitinen
13.1.2009 Kypros   Kypros   Suomi 1-2 (1-0) Autio, Pakola
12.1.2009 Kypros   Kypros   Suomi 0-0
26.11.2008 Tampere Areena   Suomi   Andorra 3-5 (0-4) Torvinen, Teittinen, Lumivaara
25.11.2008 Porin urheilutalo   Suomi   Andorra 1-3 (1-2) Terho

*19.3.2009 pelattu EM-karsintaottelu Puola-Suomi päättyi 2-2 (1-0), mutta UEFA muutti ottelun tuloksen Suomen hyväksi 0-5 Puolan käytettyä pelikiellossa ollutta pelaajaa.

Suomen parhaat maalintekijät
Pelaaja Maalit
1. Autio 4
2. Salmi 3
3. Lumivaara, Laitinen, Mattila, Terho 2

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2007-2008Muokkaa

Vastustaja Tulos Suomen maalintekijät
  Suomi   Armenia 1-0 Autio
  Suomi   Azerbaidžan 2-4 Laurikainen, Modig
  Suomi   Tšekki 1-6 Autio
  Suomi   Viro 5-1 Autio x2, Jurvainen, Modig, Terho
  Suomi   Viro 9-0 Autio x2, Kallio, Laitinen, Laurikainen x3, Terho, Torvinen
  Suomi   Andorra 1-6 Reinikka
  Suomi   Andorra 5-1 Autio x2, Laurikainen x2, Terho
  Suomi   Ranska 2-2 Björkstrand, Modig
  Suomi   Ranska 4-1 Autio, Björkstrand, Laitinen, oma maali
Pelaaja Maalit
1. Autio 9
2. Laurikainen 6
3. Modig, Terho 3
4. Björkstrand, Laitinen 2

[24]

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2006-2007Muokkaa

Vastustaja Tulos Suomen maalintekijät
  Suomi   Azerbaidžan 3-8 Autio, Salmi, Terho
  Suomi   Hollanti 1-2 Lottonen
  Suomi   Serbia 0-6 -
  Suomi   Albania 5-2 Autio, Björkstrand x2,Laurikainen, Salmi
  Suomi   Turkki 5-5 Autio x2, Laurikainen, Salmi, Sihvonen
  Suomi   Armenia 5-3 Autio, Björkstrand, Laitinen, Laurikainen, Terho
  Suomi   Kypros 4-0 Autio, Auvinen, Björkstrand, Salmi
  Suomi   Kypros 2-3 Autio x2
  Suomi   Moldova 3-2 Laurikainen, Lehtonen, Terho
  Suomi   Moldova 2-3 Modig x2
  Suomi   Unkari 5-5 Björkstrand, Lehtonen x2, Modig, Sihvonen
  Suomi   Unkari 2-4 Lehtonen, oma maali
Pelaaja Maalit
1. Autio 8
2. Björkstrand 5
3. Laurikainen, Lehtonen, Salmi 4
4. Modig, Terho 3
5. Sihvonen 2

[24]

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2005-2006Muokkaa

Vastustaja Tulos Suomen maalintekijät
  Suomi   Englanti 9-2 Björkstrand x3, Elo, Laitinen, Modig, Salmi, Svarsvar, Terho
  Suomi   Englanti 7-3 Laitinen, Lehtonen x3, Modig x2, Salmi
  Suomi  Unkari 4-7 Laitinen, Lehtonen, Sihvonen, Terho
  Suomi   Unkari 2-5 Lehtonen x2
Pelaaja Maalit
1. Lehtonen 6
2. Björkstrand, Laitinen, Modig 3
3. Salmi,Terho 2

[24]

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2004-2005Muokkaa

Vastustaja Tulos Suomen maalintekijät
  Suomi   Englanti 5-4 Laitinen, Modig x2, Rantala, Svarsvar,
  Suomi   Romania 1-2 Laitinen

[24]

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2003-2004Muokkaa

Vastustaja Tulos Suomen maalintekijät
  Suomi   Liettua 1-7 Salmi
  Suomi   Slovenia 1-5 Huusko
  Suomi   Espanja 0-13
  Suomi   Latvia 0-4
  Suomi   Ranska 3-2 Modig, Pirhonen x2
  Suomi   Italia 0-12
  Suomi   Belgia 1-4 Hakasalo

[24]

Futsalmaajoukkueen ottelut kaudella 2002-2003Muokkaa

Vastustaja Tulos Suomen maalintekijät
  Suomi   Valko-Venäjä 2-2 Auvinen, Laine
  Suomi   Venäjä 0-4
  Suomi   Latvia 2-3 Britschgi x2
  Suomi   Moldova 1-2 oma maali
  Suomi   Belgia 2-7 Helenius, Pirhonen
  Suomi   Puola 0-5

[24]

LähteetMuokkaa

  1. Mico Martic jatkaa futsalmaajoukkueen päävalmentajana Kymppipaikka.fi. 14.11.2013. Viitattu 6.11.2014.
  2. Futsalin maajoukkuetilastoja palloliitto.fi. 10.1.2014. Viitattu 6.11.2014.
  3. Viittausvirhe: Virheellinen <ref>-elementti; viitettä autio ei löytynyt
  4. Pelatut maaottelut 1998– Suomen Palloliitto. Viitattu 6.11.2014.
  5. Suomi voitti futsalin suurmaa Espanjan 1-0 Vantaalla www.palloliitto.fi. Viitattu 14.4.2019.
  6. Ottelun tiedot | Suomen Palloliitto www.palloliitto.fi. Viitattu 14.4.2019.
  7. Futsalin MM karsintojen viimeisessä ottelussa Moldova kaatoi Suomen www.palloliitto.fi. Viitattu 4.2.2019.
  8. Miesten futsalmaajoukkue jatkaa MM-karsinnassa komeiden voittojen tiellä www.palloliitto.fi. Viitattu 31.1.2019.
  9. Suomen futsalmaajoukkueelle maukas voitto MM-karsinnoissa Pohjois-Irlannista www.palloliitto.fi. Viitattu 31.1.2019.
  10. Suomi Futsalin Pohjoismaiden mestari 2018 www.palloliitto.fi. Viitattu 9.12.2018.
  11. Futsal Nordic Cupissa Suomi voitti Norjan www.palloliitto.fi. Viitattu 9.12.2018.
  12. Futsal Nordic Cupissa Suomi kohtasi Ruotsin joukkueet www.palloliitto.fi. Viitattu 9.12.2018.
  13. Suomi voitti Grönlannin Nordic Futsal Cupissa www.palloliitto.fi. Viitattu 9.12.2018.
  14. Neljän maan futsalturnaus Jyväskylässä päätökseen www.palloliitto.fi. Viitattu 26.10.2019.
  15. Jyväskylän neljän maan futsalturnauksen 2.päivä www.palloliitto.fi. Viitattu 26.10.2019.
  16. Jyväskylän neljän maan turnauksen 1. päivä: Suomi hävisi Venäjälle www.palloliitto.fi. Viitattu 26.10.2019.
  17. Tulokset 2017-18 www.palloliitto.fi. Viitattu 14.11.2018.
  18. Tulokset 2016-17 www.palloliitto.fi. Viitattu 14.11.2018.
  19. Tulokset 2015-16 www.palloliitto.fi. Viitattu 14.11.2018.
  20. Tulokset 2014-15 www.palloliitto.fi. Viitattu 14.11.2018.
  21. Tulokset 2013-14 www.palloliitto.fi. Viitattu 14.11.2018.
  22. Tulokset 2012-13 www.palloliitto.fi. Viitattu 14.11.2018.
  23. Tulokset 2011-12 www.palloliitto.fi. Viitattu 14.11.2018.
  24. a b c d e f Futsalin maajoukkuepelaajat ja maalit docs.google.com. Viitattu 25.10.2019.