Avaa päävalikko

Luettelo Samuli Putron kappaleista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Samuli Putron kappaleista hänen soolouraltaan.

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
2004 ”Kengät tuo hiekkaa eteiseen” 3.05 1 Täysi­kasvuinen
(EP) [1]
”Mä en tahdo lasta” 2.44 2
”Täysi­kasvuinen” 2.22 3
”Välivuosi” 3.41 4
2007 ”Avoin kirje”
(Näkä & Co, mukana Tumppi Varonen & Samuli Putro)
6.01
[2]
2009 ”Mitäpä jos” 4.07 1 Elämä on juhla
[3]
”Helismaa” 4.43 2
”Tuhkaa koru­lippaassa” 4.28 3
”Yksi ruma ja kaksi kaunista” 2.49 4
”On elettävä huolella” 3.35 5
”Älä huuda mulle” 3.43 6
”Elämä on juhla” 4.21 7
”Kansikuva­poika” 3.50 8
”Hoidetaan kämppä Berliinistä” 3.47 9
”Klik” 4.59 10
”Nuoruus on murhe­näytelmä” 4.40 11 Elämä on juhla – Special Edition
[4]
”Jokaisesta joku välittää” 3.37 12
”Uskon että” 2.26 13
”Kolme sisarta” 4.10 14
2010 ”Minä rakastan sinua” 3.39
[5]
2011 ”Saaressa on aina sunnuntai” 4.09 1 Älä sammu aurinko
[6]
”Älä sammu aurinko” 4.19 2
”Siri ja Kanttu” 4.24 3
”Mimmejä saa aina odottaa” 3.47 4
”Rämpyti­mies” 3.51 5
”Ihmisen tehtävä” 2.36 6
”Anna minun mennä” 4.31 7
”Huono sängyssä” 4.22 8
”Intiaan” 4.16 9
”Tulkoon kesä” 4.22 10
2012 ”Arktiseen limboon” 5.08 1 Tavalliset hautajaiset
[7]
”Jäniksen vuosi” 4.08 2
”Olet puolisoni nyt” 3.56 3
”Nainen ei voi miestä pelastaa” 3.44 4
”Se täydellinen” 3.55 5
”Epätoivon esseet” 3.30 6
”Kehon voima” 3.38 7
”Tavalliset hautajaiset” 4.05 8
”Haloo haloo haloo” 3.34 9
”Anna nyt” 3.47 10
”Nukkaa pietarin” 3.55 11
2014 ”Taite­kohdassa” 3.44 1 Taite­kohdassa
[8]
”Kuka tahansa kelpaa” 4.17 2
”Milloin jätkät tulee” 3.14 3
”Kellot kappelin” 3.42 4
”Totutusta poiketen” 5.15 5
”Tämä on perhe” 4.14 6
”Haverisen tyttöjä” 3.26 7
”Synnyin tahtomaan sut” 3.50 8
”Taximiesten unelmia” 4.27 9
”Älkää unohtako toisianne” 3.46 10
2016 ”Valkoinen hetero” 3.29 6 Valkoinen hetero
[9]
2017 ”Matka­muistot” 3.52 2
”Työ” 3.45 1
”Surullinen AD” 4.05 3
”Viihdettä” 3.24 4
”Helppo ja luonteva” 3.19 5
”Tätä kadun myöhemmin” 2.59 7
”Artisti” 3.53 8
”Jumala vihaa sua” 3.47 9
”Noniin noniin” 2.44 10
”Kohta pidetään hauskaa” 4.01 11
”Kävelylle” 5.08 12
2018 ”Ilmasta tehtyjä” [10] 2.51 5 Pienet rukoukset
[11]
2019 ”Rakkaus taas” 3.26 1
”Hankala, vaativa, helppo ja kaunis” 3.05 2
”Metrotunneliin” 3.08 3
”Pienet rukoukset” 3.45 4
”Räjähdyspisteessä” 3.19 6
”Yö peitti sinut” 3.45 7
”Pysy outona” 2.50 8
”Puoli kolmelta” 3.07 9
”Tuolla lentää pääskysiä” 3.59 10

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. Täysikasvuinen - EP Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  2. Avoin kirje Fono-äänitetietokanta. Viitattu 23.6.2018.
  3. Elämä On Juhla Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  4. Elämä On Juhla (Special Edition) Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  5. Minä rakastan sinua - Single Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  6. Älä Sammu Aurinko Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  7. Älä Sammu Aurinko Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  8. Taitekohdassa Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  9. Valkoinen Hetero Apple Music. Viitattu 23.6.2018.
  10. Ilmasta Tehtyjä - Single Apple Music. Viitattu 23.11.2018.
  11. Pienet Rukoukset Apple Music. Viitattu 1.3.2019.