Luettelo Oulussa syntyneistä jääkiekon SM-liigapelaajista

Wikimedia-luetteloartikkeli


Luettelo Oulussa syntyneistä jääkiekon SM-liigapelaajista sisältää kaikki Oulussa syntyneet jääkiekon SM-liigassa tai jääkiekon SM-sarjassa pelanneet pelaajat. Jääkiekon SM-liiga on ollut Suomen jääkiekon korkein sarjataso vuodesta 1975, sitä ennen pelattiin SM-sarjaa.

KenttäpelaajatMuokkaa

AMuokkaa

  Runkosarja Pudotuspelit Mitalit  
Nimi V Ot M S Pts RM Ot M S Pts RM K H P EK VK
Aalto, HeikkiHeikki Aalto 1961 37 1 0 1 4 3 0 0 0 0 1981 1983
Aarnio, AnttiAntti Aarnio 1981 432 38 41 79 679 104 3 1 4 110 4 2 1 2001 2014
Aho, HarriHarri Aho 1968 325 35 71 106 283 11 0 1 1 20 1987 2002
Ahonen, SeppoSeppo Ahonen 1950 4 0 0 0 4 0 0 0 0 0 1967 1968
Alatalo, IlkkaIlkka Alatalo 1955 106 25 24 49 34 6 1 0 1 2 0 0 1 1977 1982
Alatalo, JukkaJukka Alatalo 1957 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1982 1983
Alatalo, MikaMika Alatalo 1971 681 196 203 399 625 86 21 20 41 76 2 2 1 1988 2007
Alatalo, PekkaPekka Alatalo 1964 77 1 3 4 16 4 0 0 0 2 0 1 2 1984 1988
Alikoski, MikkoMikko Alikoski 1986 489 24 41 65 214 79 3 5 8 34 4 1 1 2003 2016
Anttila, SamiSami Anttila 1995 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0 2015 2016
Arbelius, PekkaPekka Arbelius 1960 338 140 174 314 273 52 25 18 43 27 1 1 3 1979 1990

EMuokkaa

  Runkosarja Pudotuspelit Mitalit  
Nimi V Ot M S Pts RM Ot M S Pts RM K H P EK VK
Erving, JoonaJoona Erving 1994 6 1 0 1 2 0 0 0 0 0 2015 2016

GMuokkaa

  Runkosarja Pudotuspelit Mitalit  
Nimi V Ot M S Pts RM Ot M S Pts RM K H P EK VK
Granlund, MarkusMarkus Granlund 1993 99 25 39 64 36 8 1 2 3 4 2010 2013
Granlund, MikaelMikael Granlund 1992 129 41 86 127 34 25 6 18 24 4 1 0 0 2008 2012

HMuokkaa

  Runkosarja Pudotuspelit Mitalit  
Nimi V Ot M S Pts RM Ot M S Pts RM K H P EK VK
Haapakoski, MikkoMikko Haapakoski 1967 444 79 146 225 274 72 9 22 31 60 3 2 1 1985 2001
Haataja, Juha-PekkaJuha-Pekka Haataja 1982 659 192 236 428 293 85 21 18 39 28 3 1 1 2001 2016
Halme, PetriPetri Halme 1980 2 0 0 0 4 0 0 0 0 0 2000 2001
Harila, KariKari Harila 1968 346 36 75 111 210 84 12 14 26 100 6 2 0 1987 2000
Harjula, TuomoTuomo Harjula 1978 212 20 29 49 62 13 2 1 3 4 2000 2004
Hasi, KaleviKalevi Hasi 1949 27 1 1 2 6 0 0 0 0 0 1965 1968
Helama, HarriHarri Helama 1969 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1988 1989
Helisten, MikkoMikko Helisten 1975 34 0 1 1 14 2 0 0 0 0 1995 1996
Hiltunen, HannuHannu Hiltunen 1960 31 0 1 1 2 1 0 0 0 0 1 0 0 1980 1982
Hinkkanen, MattiMatti Hinkkanen 1942 1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 1960 1961
Huikari, JuhaJuha Huikari 1960 421 122 126 248 503 66 14 22 36 88 1 2 4 1978 1990
Huovinen, JoonasJoonas Huovinen 1994 53 3 3 6 8 0 0 0 0 0 2012 2016
Hyvönen, HannesHannes Hyvönen 1975 407 150 138 288 714 74 25 22 47 100 3 2 0 1994 2011

IMuokkaa

  Runkosarja Pudotuspelit Mitalit  
Nimi V Ot M S Pts RM Ot M S Pts RM K H P EK VK
Iljina, TimoTimo Iljina 1966 189 33 62 95 77 8 0 0 0 0 0 1 1 1984 1990
Isotalus, PetriPetri Isotalus 1977 12 0 1 1 2 0 0 0 0 0 2000 2001