Luettelo Maritta Kuulan kappaleista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Maritta Kuulan levyttämistä kappaleista aakkosjärjestyksessä. Mukana ovat Maritta Kuulan soolotuotannon lisäksi hänen 500 kg lihaa -yhtyeen kanssa levyttämänsä kappaleet.


Luettelossa on kaikkiaan 114 kappaletta.

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 

#Muokkaa

  • 7 kirjainta (9 henkeä, Koko kirjo)
  • 9 henkeä (Pikku Max, 9 henkeä, Koko kirjo)

AMuokkaa

  • Aamun sarastus (500 kg lihaa: Ruusumajassa)
  • Akvaario (500 kg lihaa: Akvaario)
  • Ampiaisten kuningatar (Ampiaisten Kuningatar)
  • Annoin kaiken palaa pois (Jeesus Hollywoodissa)

BMuokkaa

  • Baarinpitäjän laulu (500 kg lihaa: Nuori mies)
  • Buddhalaiset (Ampiaisten kuningatar)

DMuokkaa

  • Demokratiaa (Ampiaisten Kuningatar)

EMuokkaa

  • Ei elettäkään (Jeesus Hollywoodissa, Koko kirjo)
  • Einsteinin aivot (Ampiaisten Kuningatar)
  • Eläintarhan puistikossa (Maritta Kuula & Karvanopat)
  • Etkös ole ihmisparka, aivan arka (500 kg lihaa: Etkös ole ihmisparka)

HMuokkaa

  • Halleilla (Maritta Kuula & Karvanopat)
  • Hauen laulu (500 kg lihaa: Nuori mies)
  • Henri (Koko kirjo)
  • Hopeahuilu (500 kg lihaa: Ruusumajassa)
  • Hyvä enkeli (Valo ota vastaan)

IMuokkaa

  • Ikkunan takaa (9 henkeä, Koko kirjo)
  • Ilta (500 kg lihaa: Akvaario, Sielu)
  • Itkevä jumala (500 kg lihaa: Akvaario, Sielu)

JMuokkaa

  • Jeesus Hollywoodissa (Jeesus Hollywoodissa)
  • Joutukaa sielut (500 kg lihaa: Etkös ole ihmisparka)
  • Jumalainen (Valo ota vastaan, Koko kirjo)
  • Jäljettömiin yksin vaellan (500 kg lihaa: Ruusumajassa)
  • Järvenjäällä (Ampiaisten Kuningatar)
  • Jääkausi (Ampiaisten Kuningatar)

KMuokkaa

  • Kadonneet: Martti ja Ruben (Maritta Kuula & Karvanopat)
  • Kahvia juodaan (Valo ota vastaan)
  • Kaikki on vastaan (Maritta Kuula & Karvanopat, Koko kirjo)
  • Kampahai (500 kg lihaa: Nuori mies)
  • Katse (500 kg lihaa: Akvaario, Sielu)
  • Kello on kuus (Mä en tarvi äitii, Valo ota vastaan)
  • Kesäyö (500 kg lihaa: Ruusumajassa)
  • Kuinka pimeä on talvi (9 henkeä, Koko kirjo)
  • Kullanhuuhtoja (500 kg lihaa: Nuori mies)
  • Kuukin on taivaalla yksinään (Maritta Kuula & Karvanopat, Koko kirjo)
  • Kuun silta (500 kg lihaa: Akvaario)
  • Kuutamo (500 kg lihaa: Sielu)
  • Köyhänä (500 kg lihaa: Ruusumajassa)

LMuokkaa

  • Laajeneva maailmankaikkeus (9 henkeä, Koko kirjo)
  • Lapin tytön laulu (500 kg lihaa: Ruusumajassa)
  • Lasipalatsi (Valo ota vastaan)
  • Lasipallo (Jeesus Hollywoodissa)
  • Lennosta kii (500 kg lihaa: Sielu)
  • Loistava kuu (Valo ota vastaan, Koko kirjo)
  • Lokakuun sade (500 kg lihaa: Etkös ole ihmisparka)
  • Lunta (Jeesus Hollywoodissa, Koko kirjo)
  • Lähtijöitä (500 kg lihaa: Akvaario)
  • Lähtö (500 kg lihaa: Nuori mies)

MMuokkaa

  • Maria (Jeesus Hollywoodissa)
  • Miljonäärin tytär (9 henkeä, Koko kirjo)
  • Mulla on (Jeesus Hollywoodissa)
  • Musta liina (Valo ota vastaan)
  • Musta ruusu (500 kg lihaa: Nuori mies)
  • Mäen päällä (Maritta Kuula & Karvanopat)
  • Mä en tarvi äitii (Mä en tarvi äitii, Valo ota vastaan, Koko kirjo)
  • Mä putoon jaloilleni (Mä en tarvi äitii, Valo ota vastaan)

NMuokkaa

  • New York (Koko kirjo)
  • Nimetön (Maritta Kuula & Karvanopat)
  • Nuori mies (500 kg lihaa: Nuori mies)
  • Nyt ei tanssi kukaan (Jeesus Hollywoodissa, Koko kirjo)
  • Nyt jo huolissaan (Ampiaisten Kuningatar)

OMuokkaa

  • Olin nuori (500 kg lihaa: Nuori mies)
  • Onnellinen (500 kg lihaa: Ruusumajassa)

PMuokkaa

  • Paarit ja poliisi (9 henkeä)
  • Pahat henget kuiskaa (Koko kirjo)
  • Pallokentällä (500 kg lihaa: Etkös ole ihmisparka)
  • Partaalla (500 kg lihaa: Etkös ole ihmisparka)
  • Partaveitsi (9 henkeä, Koko kirjo)
  • Peltikatolla (Jeesus Hollywoodissa, Koko kirjo)
  • Pikkulinnut (9 henkeä, Koko kirjo; remix 2006)
  • Pikku Max (Pikku Max, 9 henkeä)
  • Prinsessa ja trubaduuri (500 kg lihaa: Ruusumajassa)
  • Pronssia (500 kg lihaa: Ruusumajassa)
  • Pronssikellot (Jeesus Hollywoodissa)
  • Puinen Jeesus (Jeesus Hollywoodissa, Koko kirjo)

RMuokkaa

  • Rajalla (500 kg lihaa: Ruusumajassa)
  • Roger was dead and we tried to understand (500 kg lihaa: Etkös ole ihmisparka)
  • Ruusumajassa (500 kg lihaa: Akvaario)

SMuokkaa

  • Sairaalan portilla (Ampiaisten Kuningatar)
  • Saksalaisten tuho (500 kg lihaa: Akvaario, Sielu)
  • Satelliitti (Satelliitti, Jeesus Hollywoodissa)
  • Sielu (500 kg lihaa: Sielu)
  • Silmät kiinni (Ampiaisten Kuningatar)
  • Siniselle vuorelle (500 kg lihaa: Etkös ole ihmisparka)
  • Sudensuu (9 henkeä, Koko kirjo)
  • Sumu (500 kg lihaa: Akvaario, Sielu)
  • Sumurun prinssi (500 kg lihaa: Etkös ole ihmisparka)
  • Sunnuntai (Ampiaisten Kuningatar)
  • Supermies (9 henkeä)
  • Surullinen mies (Jeesus Hollywoodissa)
  • Suuren sillan takana (Maritta Kuula & Karvanopat)
  • Suuri taivas (Valo ota vastaan, Koko kirjo)

TMuokkaa

  • Talo (500 kg lihaa: Etkös ole ihmisparka)
  • Talviyönä (Maritta Kuula & Karvanopat)
  • Trubaduuri (500 kg lihaa: Nuori mies)
  • Tuhat silmää (Maritta Kuula & Karvanopat)
  • Tuomittu talo (500 kg lihaa: Etkös ole ihmisparka)
  • Tyhjäpää (Ampiaisten Kuningatar)
  • Tähtilaivat (500 kg lihaa: Sielu)

UMuokkaa

  • Uni (500 kg lihaa: Ruusumajassa)

VMuokkaa

  • Valkoinen lintu (500 kg lihaa: Nuori mies)
  • Valo ota vastaan (Valo ota vastaan, Koko kirjo)
  • Vanha maa (500 kg lihaa: Akvaario)
  • Varjoni (500 kg lihaa: Akvaario)
  • Viimeinen malja (500 kg lihaa: Nuori mies)
  • Volkkarilla läpi maan (Maritta Kuula & Karvanopat)
  • Vuokraisäntä (Maritta Kuula & Karvanopat)

YMuokkaa

  • Yölaulu (500 kg lihaa: Akvaario)
  • Yö nummella (500 kg lihaa: Etkös ole ihmisparka, Sielu)

ZMuokkaa

  • Zarah Leander (Pikku Max)

ÄMuokkaa

  • Älä soita mulle enää (Ampiaisten Kuningatar)
  • Ääni läheltä (500 kg lihaa: Nuori mies)

LähteetMuokkaa