Luettelo Kaija Koon kappaleista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Kaija Koon kappaleista hänen soolouraltaan. Kappaleet on pyritty järjestämään julkaisuajan mukaan vanhimmasta uusimpaan.

1980- ja 1990-lukuMuokkaa

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
1983 ”Muodikkaat kasvot” [1] 3.27 7 Suomen parhaat
(kokoelma) [2]
”Pelihalli” [1] 3.07 14
1984 ”Velho” (”I Can Hear Your Heartbeat”) [3] 3.30 16
”Kolmen jälkeen aamulla” [3] 3.25 2
1985 ”Tyhjyys” (”Tyngdlös”) [4] 4.46 10
”Kuka huutaa” [4] 2.32 3
”Kaikki vanhat filmit” [5] 3.09 4 Kun savukkeet on loppuneet
[6]
1986 ”Kun savukkeet on loppuneet” 3.51 1
”Yösilmät” 3.42 2
”Kevään ensilunta” 3.39 3
”D.J. Alice” 4.23 5
”Pelkään sua, pelkäät mua” 3.47 6
”Jotakin tärkeää” 3.43 7
”Kerro että kaipaat” 4.26 8
”Eksyneet” 3.23 9
”Suuri sydän” 3.24 10
1993 ”Tule lähemmäs beibi (ruutikellari-mix)” [7] 4.53 12 Tuulten viemää – 1994 juhlapainos
[8]
”Kuka keksi rakkauden” 3.23 1 Tuulten viemää
[8]
”Viimeinen lento” 3.00 2
”Niin kaunis on hiljaisuus” 3.34 3
”Hanat aukeaa” 4.04 4
”Tule lähemmäs beibi” 4.00 5
”Kylmä ilman sua” 2.38 6
”Tuulten viemää” 4.19 7
”Seison vierelläsi” 4.19 8
”Rakkauden partaalla” 3.10 9
”Tämä yö” 4.01 10
”Matkalla kotiin” 4.29 11
1994 ”Kylmä ilman sua (akustinen versio)” 3.08 13 Tuulten viemää – 1994 juhlapainos
[8]
1995 ”Seuraavassa elämässä” 3.46 1 Tuulikello
[9]
”Taivas sisälläni” 4.14 2
”Viisi vuodenaikaa” 3.15 3
”Tuulikello” 3.45 4
”Maailman tuulet vie” 4.23 5
”Menneen talven lumet” 4.09 6
”Tulisit edes käymään” 3.12 7
”Jouluna kotiin” 3.13 8
”Kuiskaaja” 4.10 9
”Viisasten kivi” 3.22 10
”Viimeiset hitaat” 3.10 11
1997 ”Intro: Myrskyn synty” 2.25 1 Unihiekka­myrsky
[10]
”Unihiekka­myrsky” 3.41 2
”Minä muistan sinut” 2.26 3
”Läpinäkyvää” 5.05 4
”Mitä siitä” 2.23 5
”Meidät on arvottu” 4.12 6
”Suurempi muita” 4.37 7
”Totuus viiltää” 3.49 8
”Ei yksi pääsky kesää tee” 5.10 9
”Avaruuden kevät” 6.08 10
”Pitkä hiljaisuus” 3.19 11
”Sinua päin” 4.29 12
1998 ”Siipiveikko (iltapunssi-versio)” [11] 4.10 2:12 Tuuleen piirretyt vuodet 1980–2000
(kokoelma) [12]
”Vedet virtailee” 3.39 1 Operaatio jalokivimeri
[13]
”Minun tuulessa soi” 3.19 2
”Operaatio jalokivimeri” 4.40 3
”Maraton” 4.37 4
”Päivät lentää” 3.57 5
”Siipiveikko” 4.10 6
”Kultainen ranta” 3.32 7
”Valomerkin aikaan” 4.05 8
”Savu hälvenee” 3.12 9
”Kenelle kellot soivat” 3.41 10
”Hyviä öitä” 2.28 11
1999 ”Tinakenkä­tyttö” 4.30 1 Tinakenkä­tyttö
[14]
”Magneetti­mies” 3.15 2
”Ex-nainen” 5.04 3
”Allaround-mies” 4.20 4
”Isä” 3.59 5
”Kaljaa pöytään” 2.44 6
”Aino” 3.50 7
”Taas mua viedään” 3.24 8
”Kanoottiretki” 3.41 9
”Joku toinen saa sua odottaa” 3.39 10
”Uni ei tuu” 4.11 11

2000-lukuMuokkaa

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
2000 ”Jos sua ei ois ollut” 4.33 1:1 Tuuleen piirretyt vuodet 1980–2000
(kokoelma) [12]
”Antaa olla” 4.18 1:16
2002 ”Yhtä kaikki” 3.10 1 Mikään ei riitä
[15]
”Hakaniemen pitkä silta” 3.38 2
”Mikään ei riitä” 3.56 3
”Saa koskettaa” 3.46 4
”Hallelujaa” 4.00 5
”O-ou” 3.47 6
”Et voi satuttaa enää” 4.25 7
”Nuku pois” 3.28 8
”Sä oot täällä tänään” 4.32 9
”Mitä jäljelle jää” 3.18 10
”Siellä jossain” 2.53 11
2004 ”Mitä sitten Laura” 3.24 1 Viiden minuutin hiljaisuus
[16]
”Kylmät kyyneleet” 4.11 2
”Alan jo unohtaa” 3.49 3
”Aika jättää” 4.20 4
”Pois mielestä” 4.07 5
”Viiden minuutin hiljaisuus” 4.08 6
”Me ei olla sankareita kaikki” 3.54 7
”Anna anteeksi” 3.59 8
”Taivas aukeaa” 3.15 9
”Mikä sua vaivaa” 3.58 10
”Huone kahdelle” 3.38 11
”Illan tullen” 3.58 12
2005 ”Arkihuolesi kaikki heitä” (cover) 3.00 1 Joulu­kirkossa
[17]
”Maa on niin kaunis” (cover) 2.32 2
”Jouluyö, juhlayö” (cover) 3.05 3
”Varpunen jouluaamuna” (cover) 2.46 4
”Joulun kellot” (cover) 2.48 5
”Kun joulu on” (cover) 2.46 6
”Heinillä härkien” (cover) 2.11 7
”Sylvian joululaulu” (cover) 4.00 8
”Pieni rumpali” (cover) 2.40 9
”Enkeli taivaan” (cover) 2.12 10
”En etsi valtaa loistoa” (cover) 3.11 11
2006 ”Minä olen muistanut” (Kim Lönnholm -cover) 3.50 2 Minä olen muistanut
(kokoelma) [18]
2007 ”Mentävä on” 4.01 1 H-Hetki
[19]
”Erottamattomat” 3.56 6
”Valeria” 3.45 2
”Miltä se tuntuu?” 4.08 3
”Olen nähnyt rakkauden” 3.25 4
”Minä uskon” 4.00 5
”Rauhaa vaan” 3.34 7
”Jotain häviää” 3.33 8
”Tanssii itsensä kanssa” 3.30 9
”Rukoilen” 3.25 10
”Sydän laulaa” 4.10 11

2010-lukuMuokkaa

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
2010 Vapaa 4.09 1 Irti
[20]
”Onni vaihteita vaihtelee” 4.03 2
”Seinäruusu” 3.54 3
”Mul on yö” 3.49 4
”Vanhaa suolaa” 3.32 5
”Tulkoon tuulet” 3.32 6
”Ja mä laulan” 3.10 7
”Koruton” 5.33 8
”Rakkaus on voimaa” 3.45 9
2011 ”Kaunis rietas onnellinen” 3.49 1:1 Kaunis rietas onnellinen – Parhaat 1980–2011
(kokoelma) [21][22]
”Päivä kerrallaan” 3.54 2:2
2012 Vanha sydän(Erin-cover) 3.08 5 Vain elämää
(eri esittäjiä) [23]
”Mennään hiljaa markkinoille” (Neumann-cover) 3.03 13
”Won’t Let Go” (Negative-cover) 3.08 18
Katson sineen taivaan(Katri Helena -cover) 2.21 2 Vain elämää jatkuu
(eri esittäjiä) [24]
”Mikä siinä on” (Cheek-cover) 2.13 8
”Pariisi–Helsinki” (Jari Sillanpää -cover) 2.03 14
2014 Kuka sen opettaa 4.19 3 Kuka sen opettaa
[25]
”Supernaiset” 3.58 1
”Ajoin koko yön” 3.40 2
”Silmät kiinni” 3.43 4
”Muuttunut mies, muuttunut nainen” 3.48 5
”Surulapsi” 3.38 6
”Sydän vähän kallellaan” 3.34 7
”Vihalla raivolla lämmöllä kaiholla” 3.51 8
”En pelkää pimeää” 4.30 9
”Kaksi lastua vain” 3.15 10
2016 ”Siniset tikkaat” 3.36 3 Sinun naisesi
[26]
”Nää yöt ei anna armoo” (mukana Cheek) 3.30 2
”En ole valmis vielä lähtemään” 3.56 1
”Joku jonka vuoksi kuolla” 3.45 4
”Hillitse itsesi” 3.41 5
”Huoli pois” 3.50 6
”Sinun naisesi” 3.49 7
”Hei dj!” 3.34 8
”Tahdon mitä ne kaikki tahtoo” 3.30 9
2017 Syypää sun hymyyn(Cheek-cover) 2.54 3 Vain elämää – kausi 7, ensimmäinen kattaus
(eri esittäjiä) [27]
”Tanssii kuin John Travolta” (Jari Sillanpää -cover) 3.15 7
”Että mitähän vittua” (Sanni-cover) 4.40 14
”Valot pimeyksien reunoilla” (Apulanta-cover) 4.27 3 Vain elämää – kausi 7, toinen kattaus
(eri esittäjiä) [28]
Suru on kunniavieras(Jenni Vartiainen -cover) 3.39 7
”Rakastettu” (Juha Tapio -cover) 3.40 14
”En etsi valtaa loistoa” (cover) 3.05 [29]
”Kaunis rietas onnellinen (Alasti-klubi)” 4.06 [30]
2018 Paa mut cooleriin(mukana Reino Nordin) 3.43 [31]
Mun sydän 3.35 [32]
”Tule lähemmäs beibi 2018”
(mukana Jenni Vartiainen, Vesala & Sanni)
3.58 [33]
2019 Pelkkää voittoo 3.46 [34]

2020-lukuMuokkaa

Vuosi Kappale Kesto Raita Albumi
2020 ”Onnellinen loppu” 3.37 1 [35]

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. a b Muodikkaat kasvot Fono-äänitetietokanta. Viitattu 24.6.2018.
  2. Suomen parhaat Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  3. a b Velho (= I Can Hear Your Heartbeat) Fono-äänitetietokanta. Viitattu 24.6.2018.
  4. a b Tyhjyys Fono-äänitetietokanta. Viitattu 24.6.2018.
  5. Kaikki vanhat filmit Fono-äänitetietokanta. Viitattu 24.6.2018.
  6. Kun savukkeet ovat loppuneet Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  7. Tule lähemmäs Beibi Fono-äänitetietokanta. Viitattu 24.6.2018.
  8. a b c Tuulten Viemää - 1994 Juhlapainos Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  9. Tuulikello Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  10. Unihiekkamyrsky Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  11. Siipiveikko Fono-äänitetietokanta. Viitattu 24.6.2018.
  12. a b Parhaat - Tuuleen piirretyt vuodet 1980 - 2000 Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  13. Operaatio Jalokivimeri Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  14. Tinakenkätyttö Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  15. Mikään ei riitä Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  16. Viiden minuutin hiljaisuus Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  17. Joulukirkossa Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  18. Minä olen muistanut Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  19. H-Hetki Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  20. Irti Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  21. Kaunis rietas onnellinen - Parhaat 1980-2011 Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  22. Kaija Koo : Kaunis, rietas, onnellinen - 1980-2011 (CD on kaksiosainen.) Levykauppa Äx. Viitattu 24.6.2018.
  23. Vain Elämää Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  24. Vain Elämää Jatkuu Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  25. Kuka Sen Opettaa Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  26. Sinun naisesi Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  27. Vain elämää - kausi 7 ensimmäinen kattaus Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  28. Vain elämää - kausi 7 toinen kattaus Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  29. En etsi valtaa loistoa - Single Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  30. Kaunis rietas onnellinen (Alasti-klubi) - Single Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  31. Paa mut cooleriin (feat. Reino Nordin) - Single Apple Music. Viitattu 24.6.2018.
  32. Mun sydän - Single Apple Music. Viitattu 31.8.2018.
  33. Tule lähemmäs Beibi 2018 (feat. Jenni Vartiainen, Vesala & SANNI) - Single Apple Music. Viitattu 1.12.2018.
  34. Pelkkää voittoo - Single Apple Music. Viitattu 26.4.2019.
  35. Onnellinen loppu - Single Apple Music. Viitattu 24.1.2020.