Avaa päävalikko

Luettelo Johanna Kustannuksen artisteista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Johanna Kustannuksen artisteista.

Ensimmäisellä ja toisella Johanna Kustannuksella on ollut paljon samoja artisteja. Ensimmäisen konkurssin jälkeen monet jatkoivat uraansa toisessa, ja lisäksi toinen on julkaissut ensimmäisen levyjä uudelleen.

  • X = Ensimmäisen Johanna Kustannuksen artisti
  • Y = Toisen Johanna Kustannuksen uudelleenjulkaisema
  • Z = Toisen Johanna Kustannuksen artisti
  • L = Lähteet

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 

#Muokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
22-Pistepirkko X X Johanna [1]

AMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
A.R.G. X Megamania [2]
Absoluuttinen Nollapiste X Megamania [3]
Agents X X Johanna [4]
Ahkerat Simpanssit X Megamania [5]
Panu Ahti X Beta [6]
Eija Ahvo X [7]
Marjatta Airas X Beta [8]
Aku Ankkuli X AMT, Megamania [9], [10]
Ambassa X Megamania [11]
Ali & Rosvot X [12]
Automatic Eye X Pyramid [13]
Eero Aven X AMT [14]

BMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Backsliders X AMT, Megamania [15], [16]
Badding Rockers X Pyramid [17]
Bet X Megamania [18]
BetoniHank X [19]
Bill Hota X [20]
The Blaster Master X Megamania [21]
Bluesounds X X Johanna [22]
Briard X X Johanna [23]

CMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Candy Darling X Pyramid [24]
Casablanca Vox X Megamania [25]
Cats on Fire X Pyramid [26]
Kaj Chydenius X Beta, Pyramid [27], [28]
Cosmic Space Jorma X [29]
Cross-tie walkers X Megamania [30]

DMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
The Deepspace Sexchange X Megamania [31]
Delay Trees X Pyramid [32]
Dementia X Plutonium [33]
Don Huonot X Pyramid [34]
Henrik Otto Donner X Beta [35]
Ducktails X Johanna [36]

EMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Eliisa X Pyramid [37]
Esa Eloranta X Megamania [38]
Emma-hoo X Pyramid [39]
Erkki & Aulis X Johanna [40]

FMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Freud Marx Engels & Jung X Megamania [41]
Fuckin' Hippies X Megamania [42]

GMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Garbo X AMT [43]
Geisha X Johanna [44]
Generators X Megamania [45]
Ben Granfelt X Megamania [46]
Jukka Gustavson X X Beta [47]

HMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Marko Haavisto X Pyramid [48]
Hanoi Rocks X X Johanna [49]
Haukka X Johanna [50]
Hearthill X Pyramid [51]
Hector X X Johanna [52]
Hefty Load X Johanna [53]
Heikki Salo & Janne Louhivuori X [54]
Heinäsirkka X Johanna [55]
Kimmo Helistö X Megamania [56]
Hukkaputki X X Johanna [57]
Huojuva Talo X AMT [58]

IMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Inis X Megamania [59]
Itä-Saksa X Megamania [60]

JMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Antero Jakoila X Beta [61]
Jalankulkuämpäri X Megamania [62]
Jam Rock Band X Megamania [63]
James The Beaver X Megamania [64]
Jason muuttaa taivaaseen X Pyramid [65]
Jay & The Miracles X AMT [66]
Jumalainen näytelmä X Megamania [67]

KMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Kadotetut X X X Johanna, Pyramid [68], [69]
Monna Kamu X Pyramid [70]
Jaakko Kangosjärvi X X Johanna [71], [72]
Kanuuna X AMT [73]
Karkkipäivä X [74]
Kaukanapoissa X Johanna [75]
Kiki Pau X Pyramid [76]
King Of All The Animals X Pyramid [77]
Jussi Kettu X Megamania [78]
Koiton Laulu X Pyramid [79]
Kolera X Megamania [80]
Kollaa kestää X X Johanna [81]
Kolme seisoo vinossa X Johanna [82]
KOM-teatteri X Pyramid [83]
Kometa X Megamania [84]
Korkeajännitys X Megamania [85]
Korroosio X Johanna [86]
Kerkko Koskinen X Pyramid [87]
Kotiteollisuus X Megamania [88]
Kujakissat X Pyramid [89]
Kumma Heppu & Lopunajan Voidellut X X Johanna [90], [91]
Seppo Kuusikko X Megamania [92]

LMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Mikko Laiho X Pyramid [93]
La Sega del Canto X [94]
Lama X X Johanna [95]
Antero Launis X Pyramid [96]
Leevi and the Leavings X X X Johanna, Pyramid [97], [98]
Leningrad Cowboys X Plutonium, Megamania [99], [100]
Zape Leppänen X Johanna [101]
Juice Leskinen X X X Johanna, Grand slam [102], [103]
Tommi Liimatta X Megamania [104]
Dave Lindholm X X X Johanna, Pyramid [105], [106]
Vesa-Matti Loiri X [107]
Loisa X AMT [108]
Luksus X Megamania [109]
Lunatunes X Megamania [110]

MMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Maan hiljaiset X Megamania [111]
Maarit X Pyramid [112]
Marbleheroes X Pyramid [113]
Andy McCoy X AMT [114]
Magneetti X Megamania [115]
Maj Karma X Megamania [116]
Pete Malmi X X Johanna [117]
Eeki Mantere X Megamania [118]
MC Taakibörsta X [119]
Melrose X X Megamania [120]
The Milestones X Megamania [121]
Pelle Miljoona X X X Johanna, Pyramid [122], [123]
Miljoonasade X [124]
Minä ja Ville Ahonen X Pyramid [125]
Misery Inc. X Megamania [126]
Moon Cakes X AMT [127]
Musta Paraati X X Johanna [128]
Pekka Myllykoski X Megamania [129]

NMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Naked X Megamania [130]
The New Generation Orchestra X AMT [131]
General Njassa X Johanna [132]
Noitalinna huraa! X Megamania [133]
Nolla nolla nolla X Beta [134]
Nolo et Rähjä X [135]
M. A. Numminen X Johanna [136]
Tuomari Nurmio X X X Johanna, Megamania [137], [138]
Taru Nyman X Pyramid [139]

OMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Osmo's Cosmos X Megamania [140]

PMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Pain Confessor X Megamania [141]
Paperi T X Johanna
Hannu Palo X AMT [142]
Peer Günt X X X Johanna, Plutonium [143], [144]
Kari Peitsamo X X X Johanna, Pyramid [145], [146]
Peltsix X Megamania [147]
Jim Pembroke X X Johanna [148]
Mikko Perkoila X X X Johanna, AMT [149], [150]
Maukka Perusjätkä X X Johanna [151]
Piirpauke X Ponsi [152]
Pikku Kukka X Pyramid [153]
The Pin Ups X X Johanna [154]
Pohjolan Ilmari X Pyramid [155]
Poptones X Megamania [156]
Problems? X X Johanna, AMT [157], [158]
Pronssinen Pokaali X Megamania [159]
Puolikuu X [160]
Purity X [161]
Päät X X Johanna [162], [163]

RMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Raggars X Megamania [164]
Jussi Raittinen X Johanna [165]
Raptori X Megamania [166]
Ratsia X X Johanna [167]
Regina X Pyramid [168]
Retkibanaani X Megamania [169]
Riipinen X Johanna Gogh [170]
Rinneradio X Pyramid [171]
Road Crew X AMT, Megamania [172], [173]
Rolene X Pyramid [174]
Rudi X Johanna [175]
The Run Runs X Beta [176]
Kauko Röyhkä X X Johanna [177]

SMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Anneli Saaristo X Pyramid [178]
Kari Boy Saaristo X Johanna [179]
Raine Salo X X Johanna [180], [181]
SaloRantala Soi! X Pyramid [182]
Harri Saksala X Pyramid [183]
Jarmo Savolainen X Beta [184]
Screamer X AMT [185]
Se X X Johanna [186]
Seitsemäs maailma X Johanna [187]
SIG X X X Johanna, Pyramid [188], [189]
Sika X Johanna [190]
Silmät X Johanna [191]
Jyrki Siukonen X Johanna [192]
Tuomas Skopa X Pyramid [193]
Sleepy Sleepers X X Johanna, AMT [194], [195]
Slippers X Johanna [196]
Smilers X Megamania [197]
Sinikka Sokka X Pyramid [198]
Rauli Badding Somerjoki X X X Johanna, Pyramid [199], [200]
Ritva Sorvali X Beta [201]
Stemma X [202]
Stone X Megamania [203]
Jerry Sultsina X Johanna [204]
Mauri Sumén X [205]
Astrid Swan X Pyramid [206]
Sydän, sydän X Pyramid [207]
Jussi Sydänmäki X Pyramid [208]

TMuokkaa

UMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Ultra Bra X Pyramid [230]
UMO X Beta [231]
Unicef X Johanna [232]
Uppo-Nalle Orkesteri X [233]
Uuge Päts X Johanna [234]

VMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Ari Vaahtera X Johanna [235]
Vaaralliset lelut X Johanna [236]
Vaavi X X X Johanna, Megamania [237], [238]
Varaque X [239]
Velvetcut X [240]
Edward Vesala / Arto Melleri X X Johanna [241]
Vibrakööri X [242]
Veljekset Chydenius X Pyramid [243]
Veltto Virtanen X X X Johanna, Megamania [244], [245]
Vilperin Perikunta X [246]
Vuk X Megamania, Pyramid [247], [248]

WMuokkaa

artisti X Y Z levymerkit L
Woude X X Johanna [249]

YMuokkaa

artisti X Y Z
Yari X X X Johanna, Pyramid [250], [251]

LähteetMuokkaa

  1. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhex+513+%28+lp+%29
  2. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgm+2024+%28+lp+%29
  3. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+1000120902+%28+cd+%29
  4. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2013+%28+lp+%29
  5. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/10
  6. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/801
  7. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/10
  8. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/788
  9. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/202
  10. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/858
  11. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/896
  12. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/30
  13. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/949
  14. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Amt+amtcd+2039+%28+cd+%29
  15. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/205
  16. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/845
  17. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/207
  18. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+1000121322
  19. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/259
  20. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/227
  21. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+1000+120852+%28+cd+%29
  22. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2010+%28+lp+%29
  23. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+3028+%28+lp+%29
  24. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Pyramid+1000230792+%28+cd+%29
  25. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Megamania+mgm+2002+%28+lp+%29
  26. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/966
  27. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/801
  28. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/292
  29. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/36
  30. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Megamania+1000121062+%28+cd+%29
  31. http://www.soundi.fi/arvostelut?nid=5644&levyarvostelu=The+Deepspace+Sexchange_Libido+Overdrive
  32. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/1010
  33. http://aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Plutonium+plutocd+7008
  34. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+ramcd+3073+%28+cd+%29
  35. http://www.johannakustannus.fi/kauppa?q=henrik+otto+donner
  36. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Johanna+jhnep+114+%28+ep+%29
  37. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/971
  38. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Megamania+1000+120972+%28+cd+%29
  39. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/846
  40. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Johanna+jhnk+2070+%28+cas+%29
  41. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/43
  42. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Megamania+1000120682+%28+cd+%29
  43. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/219
  44. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Johanna+jhex+539+%28+lp+%29
  45. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Megamania+1000+120602+%28+cd+%29
  46. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/54
  47. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Beta+becd+4032+%28+cd+%29
  48. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/908
  49. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2037+%28+lp+%29
  50. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Johanna+jhns+111+%28+45+%29
  51. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/222
  52. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2059+%28+lp+%29
  53. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+3027+%28+lp+%29
  54. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/192
  55. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Johanna+jhns+251+%28+45+%29
  56. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Megamania+mgm+2025+%28+lp+%29
  57. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/401
  58. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/226
  59. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Megamania+1000+121502+%28+cd+%29
  60. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Megamania+1000+120882+%28+cd+%29
  61. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/317
  62. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/903
  63. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Megamania+1000+120642+%28+cd+%29
  64. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Megamania+1000+121002+%28+cd+%29
  65. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/893
  66. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/233
  67. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/levymerkki.php?Id=Megamania+mgm+2010+%28+lp+%29
  68. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhns+210+%28+45+%29
  69. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+rami+3009+%28+lp+%29
  70. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/823
  71. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2053+%28+lp+%29
  72. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/1001
  73. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Amt+amtcd+2055+%28+cd+%29
  74. http://www.johannakustannus.fi/artistit/2167
  75. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhns+219+%28+45+%29
  76. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/952
  77. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/936
  78. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgm+2005+%28+lp+%29
  79. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/228
  80. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgm+2043+%28+lp+%29
  81. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2004+%28+lp+%29
  82. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhns+549+%28+45+%29
  83. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+rami+3043+%28+lp+%29
  84. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/928
  85. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+1000126332+%28+cds+%29
  86. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2076+%28+lp+%29
  87. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/296
  88. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/986
  89. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+1000231102+%28+cd+%29
  90. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2046+%28+lp+%29
  91. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/998
  92. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgmcd+2046+%28+cd+%29
  93. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+1000230952+%28+cd+%29
  94. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/265
  95. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2069+%28+lp+%29
  96. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/239
  97. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2513+%28+lp+%29
  98. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+rami+3014+%28+lp+%29
  99. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/89
  100. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+1000120782+%28+cd+%29
  101. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2505+%28+lp+%29
  102. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2032+%28+lp+%29
  103. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/68
  104. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/857
  105. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+3011+%28+lp+%29
  106. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+rami+2004+%28+lp+%29
  107. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/184
  108. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Amt+amt+2022+%28+lp+%29
  109. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+1000121152-cd
  110. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgmcd+2053+%28+cd+%29
  111. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgm+2020+(+lp+)
  112. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+rami+3030+%28+lp+%29
  113. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/913
  114. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Amt+amtcd+2069+%28+cd+%29
  115. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+1000+120962+%28+cd+%29
  116. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/967
  117. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2048+%28+lp+%29
  118. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgm+2011+%28+lp+%29
  119. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/246
  120. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgmcd+2047+%28+cd+%29
  121. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+1000126832
  122. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2034+%28+lp+%29
  123. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+1000+231042+%28+cd+%29
  124. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/105
  125. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/1011
  126. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/916
  127. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Amt+amt+2034+%28+lp+%29
  128. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+3015+%28+lp+%29
  129. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+1000120822+%28+cd+%29
  130. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/838
  131. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/108
  132. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+3013+%28+lp+%29
  133. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/837
  134. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Beta+becd+4006+%28+cd+%29
  135. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/110
  136. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+3024+%28+lp+%29
  137. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2041+%28+lp+%29
  138. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgm+2004+%28+lp+%29
  139. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/886>
  140. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+1000121142+%28+cd+%29
  141. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/895
  142. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Amt+amt+2024+%28+lp+%29
  143. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhns+211+%28+45+%29
  144. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/114
  145. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2020+%28+lp+%29
  146. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+rami+3016+%28+lp+%29
  147. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgm+2037+%28+lp+%29
  148. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2039+%28+lp+%29
  149. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2073+%28+lp+%29
  150. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Amt+amt+2030+%28+lp+%29
  151. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2044+%28+lp+%29
  152. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/1012
  153. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/974
  154. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhns+532+%28+45+%29
  155. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/977
  156. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+1000+120752+%28+cd+%29
  157. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2040+%28+lp+%29
  158. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Amt+amt+2028+%28+lp+%29
  159. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+1000129032+%28+cds+%29
  160. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/133
  161. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/283
  162. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+3002+%28+lp+%29
  163. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/996
  164. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgm+2027+%28+lp+%29
  165. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+3007+%28+lp+%29
  166. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgm+2031+%28+lp+%29
  167. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2003+%28+lp+%29
  168. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/961
  169. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+1000120772
  170. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+gogh+1984+%28+lp+%29
  171. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/136
  172. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Amt+amt+2038+%28+lp+%29
  173. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+1000121112+%28+cd+%29
  174. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+rami+2010+%28+lp+%29
  175. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+3017+%28+lp+%29
  176. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Beta+becd+4003+%28+cd+%29
  177. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhns+505+%28+45+%29
  178. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/141
  179. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhnep+106+%28+ep+%29
  180. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2049+%28+lp+%29
  181. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/999
  182. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/14
  183. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+rami+3002+%28+lp+%29
  184. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/804
  185. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/80
  186. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2014+%28+lp+%29
  187. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+3012+%28+lp+%29
  188. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2047+%28+lp+%29
  189. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+rami+2008+%28+lp+%29
  190. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2029+%28+lp+%29
  191. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhns+545+%28+45+%29
  192. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhex+525+%28+lp+%29
  193. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/995
  194. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2501+%28+lp+%29
  195. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Amt+amt+2004+%28+lp+%29
  196. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2019+%28+lp+%29
  197. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgmcd+2052+%28+cd+%29
  198. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+rami+2007+%28+lp+%29
  199. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+3004+%28+lp+%29
  200. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+rams+511+%28+45+%29
  201. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/805
  202. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/151
  203. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgm+2012+%28+lp+%29
  204. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2062+%28+lp+%29
  205. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/270
  206. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/929
  207. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/932
  208. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+ramcd+3060+%28+cd+%29
  209. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2074+%28+lp+%29
  210. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/261
  211. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2058+%28+lp+%29
  212. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+ramcd+3063+%28+cd+%29
  213. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2507+%28+lp+%29
  214. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/11
  215. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/884
  216. http://www.johannakustannus.fi/artistit/2164
  217. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2031+%28+lp+%29
  218. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/997
  219. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/892
  220. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+rami+2005+%28+lp+%29
  221. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhns+515+%28+45+%29
  222. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+bardi+brlp+1+%28+lp+%29
  223. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgmcd+2050+%28+cd+%29
  224. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/255
  225. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/290
  226. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/822
  227. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/808
  228. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2017+%28+lp+%29
  229. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/297
  230. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/3
  231. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/810
  232. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhns+252+%28+45+%29
  233. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/267
  234. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2035+%28+lp+%29
  235. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2051+%28+lp+%29
  236. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2026+%28+lp+%29
  237. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2027+%28+lp+%29
  238. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgs+113+%28+45+%29
  239. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/24
  240. http://www.johannakustannus.fi/artistit/56
  241. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2071+%28+lp+%29
  242. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/272
  243. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/980
  244. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2085+%28+lp+%29
  245. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Megamania+mgm+2033+%28+lp+%29
  246. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/171
  247. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/953
  248. http://www.johannakustannus.fi/kauppa/970
  249. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhn+2064+%28+lp+%29
  250. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Johanna+jhns+143+%28+45+%29
  251. http://www.aanitearkisto.fi/firs2/fi/levymerkki.php?Id=Pyramid+1000230982+%28+cd+%29