Avaa päävalikko

Luettelo FC Inter Turussa pelanneista jalkapalloilijoista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo FC Interissä sarjaotteluita pelanneista jalkapalloilijoista.

PelaajatMuokkaa

Päivitetty 30. lokakuuta 2013

Pelaaja Kaudet Ottelut Maalit
  Domagoj Abramovic 2008, 2011 38 10
  Joni Aho 2006–2012, 2014-2016 174 6
  Markus Ahvenkoski 1995 3 0
  Toni Alimattila 1993–1997 51* 6
  Andrey Almeida 2010 5 0
  Luciano Álvarez 2001–2004 63 19
  Daniel Antunez 2010, 2012 48 3
  Maximiliano Asis 2012 22 2
  Felipe Aspegren 2013 28 0
  Magnus Bahne 1998–2006, 2011–2015 275 0
  Patrick Bantamoi 2007–2010 75 0
  Daniel Bazán Vera 2002–2003 21 0
  Chad Botha 2004 1 0
  Ryan Botha 2004, 2006 28 6
  Pim Bouwman 2012–2013 52 5
  Demba Camara 2013–2015 11 0
  Samuel Cappa 2000 22 4
  Dominic Chatto 2007–2008 47 6
  Martin Civit 2009 1 1
  Diego Corpache 2001–2008 152 4
  Antonio Correia 2008 5 0
  Pablo Cortizo 2013 9 0
  Kim Danska 1994 1 0
  Davi Rancan 2010 3 0
  Fernando Della Sala 2000–2003 83 8
  Babacar Diallo 2011–2013 29 2
  Stef Doedee 2012 9 0
  Louie Donowa 1998 4 1
  Solomon Duah 2010– 41 2
  Anders Eriksson 1997 8 0
  Oskari Forsman 2007–2008 6 0
  Fábio 1993–1994 12* 18
  Gabriel Flores 2000–2002 70 7
  Tero Forss 1993–2001 178* 74
  Timo Furuholm 2005–2011 95 40
  Guy Gnabouyou 2011–2013, 2015- 58 12
  Pablo Gomez-Marttila 2009–2010 11 0
  Guilliano Grot 2008–2010 27 4
  Tamás Gruborovics 2013–2015 33 7
  Jermu Gustafsson 2006–2010 36 2
  Mats Gustafsson 1997–2005 180 23
  Frank Jonke 2011 20 3
  Patrik Hansell 1994 14 0
  Mikko Harjanne 2001 6 0
  Jan-Erik Heljander 2010 1 0
  Mika Heikkilä 1993–1995 24* 0
  Matti Heimo 2003, 2005 19 0
  Mikko Helminen 1999–2003 45 1
  Jussi Henriksson 2006–2007 7 0
  Juha Herne 2003 10 3
  Jos Hooiveld 2007–2008 52 5
  Matti Hurme 2002–2003 26 0
  Juuso Hämäläinen 2013–2015 26 1
  Miikka Ilo 2005–2007 60 9
  Lee Isaac 1996–1999 79 14
  Joakim Jensen 1999–2000 52 1
  Jani Johansson 1993–1994 24* 0
  Toni Kallio 2011 18 2
  Thomas Kaplas 2010 1 0
  Kalle Karhunen 2001 1 0
  Antti-Jussi Karnio 2006 1 0
  Kimmo Karvinen 1995–1999 75 12
  Joni Kauko 2008–2012 99 10
  Kalle Kauppi 2010– 60 2
  Jani Keula 1996–2000 90 1
  Juho Kirjonen 1998 18 1
  Jere Koponen 2013–2014 8 0
  Harri Korhonen 1996 5 0
  Andreas Kristoffersson 2000 14 0
  Mark Kulmala 1997–1999 47 7
  Valtter Laaksonen 2001–2007 74 18
  Laerció Ramos jr 2007 5 0
  Aleksi Laiho 2012– 19 0
  Joonas Laurikainen 2005 3 0
  Janne Lehtinen 1995–2000 116 8
  Joel Lehto 2013 2 0
  Henri Lehtonen 2000– 263 39
  Petri Lehtonen 1993–2003 227 8
  Petri Leino 1998 5 0
  Samuli Lindelöf 1994–2005 205 51
  Mathias Lindström 2000–2004, 2014 100 8
  Matias Louanto 2012 1 0
  Marcel Mahouvé 2004 26 0
  Marcelo Pereira Nunes 1993–1997 91* 38
  Joni Meltoranta 2000–2001 52 6
  Jani Meriläinen 2001 20 0
  Blend Miftari 2012– 2 0
  David Monsalve 2009-10 14 0
  Martin Mutumba 2005–2007 58 7
  Tero Mäntylä 2010–2011 33 0
  Jani Mäenpää 1996–1999 73 3
  Juhani Mäenpää 1993–1996 46* 6
  Jani Mäkilä 2003 3 0
  Ville Mäkilä 2008 1 0
  Mika Mäkitalo 2003–2008, 2010–2011 115 4
  Serge N'Gal 2004–2005, 2015 27 11
  Nicca 1994-95 45 6
  Ville Nikkari 2006–2014 156 1
  Mika Niskala 2002–2004 58 5
  Vesa Noponen 2001–2003 30 0
  Jussi Nuorela 2008 7 0
  Veli-Pekka Nurmi 1997–1998 22 1
  Ari Nyman 2000–2006, 2009- 263 5
  Kennedy Nwanganga 2009–2010, 2015- 43 9
  Faith Friday Obilor 2012, 2016- 7 0
  Janne Oinas 1999–2004 115 6
  Mika Ojala 2006–2012, 2014-2015 175 53
  Daniel Osinachi 2010–2011 19 0
    Prince Otoo 2002–2007 44 2
  Severi Paajanen 2007–2014 188 19
  Karri Paavolainen 1994–1995 2 0
  Pablo Parmo 2001–2004 31 5
  Kalle Parviainen 2013 4 0
  Jani Peltola 1997 20 1
  Raul Peralta 2000 11 1
  Arístides Pertot 2000–2005, 2009 157 47
  Tomi Petrescu 2005–2006 44 10
  Erkka Petäjä 1996–1997 51 3
  Steven Polack 1995–1998 76 1
  Petro Punna 1999 19 1
  Ats Purje 2008–2009 40 11
  Oskari Qvick 2013– 1 0
  Marko Rajamäki 1997, 1999 24 2
  Alberto Ramírez 2009 23 1
  Vesa Rantanen 2001–2002 47 0
  Eemeli Reponen 2009–2012, 2015 24 0
  Jyrki Rovio 1995–1997 76 0
  Jarkko Saario 1993–1995 47* 15
  Artim Šakiri 2006 5 3
  Tuomas Salminen 2000 1 0
  Rami Salomaa 2001 3
  Soga Sambo 2008 3 0
  Sami Sanevuori 2005, 2007–2011 88 1
  Jorma Savolainen 1996 2 0
  Federico Scoppa 2011 24 0
  Arttu Seppälä 2008–2009 4 0
  Jukka Sinisalo 2002–2006 48 0
  Markus Sinisalo 2001 5 0
  Sami Sinkkonen 1996–2003 5 0
  Irakli Sirbiladze 2012–2014 63 26
  Juha Soukiala 2003-04 2 0
  Stefan Strömborg 1997 5 1
  Kim Suominen 1998 24 3
  Jarkko Tallqvist 2003–2004 15 0
  Richard Teberio 1999–2004 136 54
  Mika Terävä 2002–2004 14 0
  Jan Timoska 2001–2002 3 0
  Touko Tumanto 2003–2006, 2009, 2013 97 3
  Jarkko Tuomisto 1995 1 0
  Teemu Turunen 2007–2008 32 4
  Tuomo Turunen 2013 7 0
  Jesper Törnqvist 2005 5 0
  Jari Vanhala 1999 29 8
  Claudio Verino 2009 14 1
  Marko Vesanen 1998 13 1
  Teemu Vihtilä 2001-2002 32 1
  Petri Viljanen 1997–1999 32 0
  Petteri Viljanen 1996–2000 82 2
  Toni Viljanen 2012– 2 0
  Janne Virtanen 1993–1997 69* 2
  Stefan Wahlsten 2004 2 0
  Mika Wallden 2000–2001 33 1
  Jami Wallenius 1994–2001 167 1
  Samuli Yliaska 1996 16 0
  Felix Åkerlund 2009–2010 4 0
  • 1992 ja 1993 ottelumäärät puuttuvat osittain

LähteetMuokkaa