Luettelo Calder Cupin voittaneista pelaajista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä Luettelo Calder Cupin voittaneista pelaajista. Jääkiekkopalkinto Calder Cupista on pelattu vuodesta 1937 lähtien. Se on AHL:n mestaruuspalkinto, joka annetaan pudotuspelit voittaneelle joukkueelle.

Luettelossa olevat ovat voittaneet palkinnon pelaajina. Valmentajina, tai muissa tehtävissä palkinnon voittaneita ei luetella tässä. Calder Cup -pokaalissa on kaiverrettuna kahdenkymmenen viimeisimmän voittajajoukkueen pelaajien ja johtoryhmän nimet.[1]

LuetteloMuokkaa

Nimi Joukkue ja vuosi
Abgrall, Dennis Dennis Abgrall Springfield Kings 1975
Abrahamsson, Elias Elias Abrahamsson Providence Bruins 1999
Acomb, Doug Doug Acomb Buffalo Bisons 1970
Adam, Russ Russ Adam New Brunswick Hawks 1982
Adams, Bryan Bryan Adams Chicago Wolves 2002
Adams, Jack Jack Adams Buffalo Bisons 1946
Adolph, Dick Dick Adolph Cleveland Barons 1939
Cleveland Barons 1941
Cleveland Barons 1945
Agar, GeorgeGeorge Agar Cleveland Barons 1945
Aitken, JohnathanJohnathan Aitken Providence Bruins 1999
Aivazoff, Micah Micah Aivazoff Adirondack Red Wings 1992
Allen, ConorConor Allen Grand Rapids Griffins 2017
Allen, George George Allen Cleveland Barons 1948
Allen, Keith Keith Allen Buffalo Bisons 1943
Allison, Jason Jason Allison Portland Pirates 1994
Allison, RayRay Allison Hershey Bears 1988
Allum, BillBill Allum Buffalo Bisons 1943
Almquist, AdamAdam Almquist Grand Rapids Griffins 2013
Alzner, KarlKarl Alzner Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Amadio, DaveDave Amadio Hershey Bears 1958
Springfield Indians 1962
Amadio, GregGreg Amadio Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Ambois, EddieEddie Ambois Providence Reds 1940
Anderson, JimmyJimmy Anderson Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1961
Springfield Indians 1962
Anderson, JoshJosh Anderson Lake Erie Monsters 2016
Anderson, MattMatt Anderson Chicago Wolves 2008
Anderson, MurrayMurray Anderson Nova Scotia Voyageurs 1972
Andersson, JoakimJoakim Andersson Grand Rapids Griffins 2013
Andersson, MikaelMikael Andersson Rochester Americans 1987
Springfield Indians 1991
Andrascik, SteveSteve Andrascik Hershey Bears 1974
Andruff, RonRon Andruff Nova Scotia Voyageurs 1976
Angelidis, MikeMike Angelidis Norfolk Admirals 2012
Anglehart, SergeSerge Anglehart Adirondack Red Wings 1989
Antonovich, MikeMike Antonovich Maine Mariners 1984
Apps, Jr., SylSyl Apps, Jr. Buffalo Bisons 1970
Arbour, AlAl Arbour Rochester Americans 1965
Rochester Americans 1966
Archer, AndrewAndrew Archer Hamilton Bulldogs 2007
Armstrong, BillBill Armstrong Albany River Rats 1995
Armstrong, DerekDerek Armstrong Hartford Wolf Pack 2000
Armstrong, MurrayMurray Armstrong Syracuse Stars 1937
Armstrong, NormanNorman Armstrong Rochester Americans 1965
Rochester Americans 1966
Rochester Americans 1968
Springfield Kings 1971
Arnason, ChuckChuck Arnason Nova Scotia Voyageurs 1972
Arcand, BillyBilly Arcand Providence Reds 1949
Arsene, DeanDean Arsene Hershey Bears 2006
Hershey Bears 2009
Ash, BobBob Ash Buffalo Bisons 1970
Ashbee, BarryBarry Ashbee Hershey Bears 1969
Asmundson, OssieOssie Asmundson Cleveland Barons 1941
Atanas, WalterWalter Atanas Buffalo Bisons 1944
Atcheynum, BlairBlair Atcheynum Springfield Indians 1991
Hershey Bears 1997
Attwell, RonRon Attwell Providence Reds 1956
Cleveland Barons 1964
Buffalo Bisons 1970
Aubry, Pierre Pierre Aubry Adirondack Red Wings 1986
Aubry, Louis-MarcLouis-Marc Aubry Grand Rapids Griffins 2013
Aubuchon, OscarOscar Aubuchon Cleveland Barons 1941
Aucoin, KeithKeith Aucoin Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Auger, JustinJustin Auger Manchester Monarchs 2015
Aulin, JaredJared Aulin Hershey Bears 2006
Aulie, KeithKeith Aulie Norfolk Admirals 2012
Babando, PetePete Babando Hershey Bears 1947
Baca, JergusJergus Baca Springfield Indians 1991
Bacashihua, JasonJason Bacashihua Hershey Bears 2010
Backman, SeanSean Backman Manchester Monarchs 2015
Backor, PetePete Backor Pittsburgh Hornets 1952
Bailey, BobBob Bailey Cleveland Barons 1953
Pittsburgh Hornets 1955
Bailey, GarnetGarnet Bailey Hershey Bears 1969
Bailey, Reid Reid Bailey Maine Mariners 1979
Baines, AjayAjay Baines Hamilton Bulldogs 2007
Baird, JimJim Baird Springfield Indians 1962
Baker, BruceBruce Baker Nova Scotia Voyageurs 1977
Baker, SteveSteve Baker Maine Mariners 1984
Balfour, EarlEarl Balfour Pittsburgh Hornets 1955
Bancroft, SteveSteve Bancroft Providence Bruins 1999
Bandura, JeffJeff Bandura Maine Mariners 1984
Banika, CoryCory Banika Hershey Bears 1997
Bannister, DrewDrew Bannister Hartford Wolf Pack 2000
Barbe, AndyAndy Barbe Pittsburgh Hornets 1952
Pittsburgh Hornets 1955
Barber, BobBob Barber Hershey Bears 1969
Barber, JohnJohn Barber Buffalo Bisons 1970
Barberio, MarkMark Barberio Norfolk Admirals 2012
Barlow, BobBob Barlow Rochester Americans 1968
Barnes, NormNorm Barnes Maine Mariners 1978
Maine Mariners 1979
Baron, NormandNormand Baron Sherbrooke Canadiens 1985
Bartholome, EarlEarl Bartholome Cleveland Barons 1939
Cleveland Barons 1941
Cleveland Barons 1945
Bartlett, JimJim Bartlett Providence Reds 1956
Springfield Indians 1960
Bartosak , PatrikPatrik Bartosak Manchester Monarchs 2015
Bass, CodyCody Bass Binghamton Senators 2011
Bassen, HankHank Bassen Pittsburgh Hornets 1967
Bathe, FrankFrank Bathe Maine Mariners 1978
Bathgate, AndyAndy Bathgate Cleveland Barons 1954
Beagle, JayJay Beagle Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Bedard, CamilleCamille Bedard Cleveland Barons 1957
Bedard, RogerRoger Bedard Providence Reds 1949
Beech, KrisKris Beech Hershey Bears 2006
Beers, BobBob Beers Providence Bruins 1999
Begin, LouisLouis Begin New Brunswick Hawks 1982
Begin, SteveSteve Begin Saint John Flames 2001
Behling, DickDick Behling Indianapolis Capitals 1942
Beisler, FrankFrank Beisler Buffalo Bisons 1943
Belak, WadeWade Belak Hershey Bears 1997
Bell, BruceBruce Bell Adirondack Red Wings 1989
Bell, GordieGordie Bell Buffalo Bisons 1943
Belland, NeilNeil Belland Hershey Bears 1988
Bellemarre, GerryGerry Bellemarre Buffalo Bisons 1946
Bennett, HarveyHarvey Bennett Providence Reds 1949
Bennett, MaxMax Bennett Syracuse Stars 1937
Buffalo Bisons 1943
Buffalo Bisons 1944
Benoit, AndreAndre Benoit Hamilton Bulldogs 2007
Binghamton Senators 2011
Benysek, LadislavLadislav Benýšek Houston Aeros 2003
Berg, BillBill Berg Springfield Indians 1990
Bergevin, MarcMarc Bergevin Springfield Indians 1990
Springfield Indians 1991
Berlett, ArtArt Berlett Cleveland Barons 1939
Bertuzzi, TylerTyler Bertuzzi Grand Rapids Griffins 2017
Berube, Jean-FrancoisJean-Francois Berube Manchester Monarchs 2015
Bessette, RogerRoger Bessette Buffalo Bisons 1944
Cleveland Barons 1948
Bessone, PetePete Bessone Cleveland Barons 1945
Bester, AllanAllan Bester Adirondack Red Wings 1992
Betts, BlairBlair Betts Saint John Flames 2001
Bialowas, FrankFrank Bialowas Philadelphia Phantoms 1998
Biggs, DonDon Biggs Hershey Bears 1988
Billins, ChadChad Billins Grand Rapids Griffins 2013
Bilodeau, BobBob Bilodeau Hershey Bears 1980
Biron, MathieuMathieu Biron Hamilton Bulldogs 2007
Bissonnette, PaulPaul Bissonnette Manchester Monarchs 2015
Björkstrand, OliverOliver Björkstrand Lake Erie Monsters 2016
Black, JamesJames Black Springfield Indians 1991
Blackburn, DonDon Blackburn Buffalo Bisons 1970
Bladon, TomTom Bladon Adirondack Red Wings 1981
Blair, ChuckChuck Blair Cleveland Barons 1954
Blair, DustyDusty Blair Providence Reds 1956
Blaisdell, MikeMike Blaisdell Adirondack Red Wings 1981
Blake, MickeyMickey Blake Syracuse Stars 1937
Cleveland Barons 1939
Blake, RobertRobert Blake Cleveland Barons 1939
Buffalo Bisons 1943
Buffalo Bisons 1946
Blatny, ZdenekZdeněk Blatný Chicago Wolves 2002
Bloemberg, JeffJeff Bloemberg Cape Breton Oilers 1993
Blue, JohnJohn Blue Rochester Americans 1996
Blum, JohnJohn Blum Adirondack Red Wings 1989
Boback, MikeMike Boback Portland Pirates 1994
Bodnarchuk, AndrewAndrew Bodnarchuk Manchester Monarchs 2015
Boisvert, SergeSerge Boisvert Sherbrooke Canadiens 1985
Boivin, LeoLeo Boivin Pittsburgh Hornets 1952
Boland, MikeMike Boland Springfield Kings 1971
Bolduc, DanDan Bolduc Adirondack Red Wings 1981
Bombardir, BradBrad Bombardir Albany River Rats 1995
Boothman, GeorgeGeorge Boothman Buffalo Bisons 1946
Borgo, RichardRichard Borgo Cape Breton Oilers 1993
Borkowski, MikeMike Borkowski Grand Rapids Griffins 2017
Borowiecki, MarkMark Borowiecki Binghamton Senators 2011
Botterill, JasonJason Botterill Saint John Flames 2001
Bouchard, EddieEddie Bouchard Buffalo Bisons 1946
Bouchard, FrançoisFrançois Bouchard Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Bouchard, GeorgeGeorge Bouchard Providence Reds 1956
Boucher, BrianBrian Boucher Philadelphia Phantoms 1998
Boudreau, BruceBruce Boudreau Adirondack Red Wings 1992
Bourque, ChrisChris Bourque Hershey Bears 2006
Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Bower, JohnnyJohnny Bower Cleveland Barons 1951
Cleveland Barons 1953
Providence Reds 1956
Boyer, WallyWally Boyer Rochester Americans 1965
Branigan, AndyAndy Branigan Hershey Bears 1947
Providence Reds 1956
Brendl, PavelPavel Brendl Hartford Wolf Pack 2000
Brennan, DonDon Brennan Cincinnati Swords 1973
Brennan, KipKip Brennan Hershey Bears 2009
Brennan, LesLes Brennan Cleveland Barons 1948
Brennan, RichRich Brennan Hershey Bears 1997
Brimsek, FrankFrank Brimsek Providence Reds 1938
Brindley, DougDoug Brindley Buffalo Bisons 1970
Broadhurst, AlexAlex Broadhurst Lake Erie Monsters 2016
Brochu, MartinMartin Brochu Saint John Flames 2001
Bromley, GaryGary Bromley Cincinnati Swords 1973
Brown, ConnieConnie Brown Indianapolis Capitals 1942
Brown, CurtisCurtis Brown Rochester Americans 1996
Brown, JeremyJeremy Brown Providence Bruins 1999
Brown, RobRob Brown Chicago Wolves 2002
Brownschidle, JackJack Brownschidle Rochester Americans 1987
Bruce, GordonGordon Bruce Hershey Bears 1947
Brule, SteveSteve Brule Albany River Rats 1995
Brumby, DavidDavid Brumby Providence Bruins 1999
Brumwell, MurrayMurray Brumwell Maine Mariners 1984
Brunel, RayRay Brunel Cleveland Barons 1964
Brunette, AndrewAndrew Brunette Portland Pirates 1994
Brust, BarryBarry Brust Binghamton Senators 2011
Brydges, PaulPaul Brydges Rochester Americans 1987
Buchanan, RonRon Buchanan Buffalo Bisons 1970
Bucyk, RandyRandy Bucyk Sherbrooke Canadiens 1985
Bukovich, TonyTony Bukovich Cleveland Barons 1948
Buller, HymanHyman Buller Hershey Bears 1947
Cleveland Barons 1948
Cleveland Barons 1951
Burega, BillBill Burega Pittsburgh Hornets 1955
Burke, BrianBrian Burke Maine Mariners 1978
Burlington, TommyTommy Burlington Cleveland Barons 1945
Burns, RobinRobin Burns Hershey Bears 1974
Burr, ShawnShawn Burr Adirondack Red Wings 1986
Bush, EddieEddie Bush Cleveland Barons 1951
Busniuk, MikeMike Busniuk Nova Scotia Voyageurs 1976
Nova Scotia Voyageurs 1977
Maine Mariners 1978
Maine Mariners 1979
Maine Mariners 1984
Busniuk, RonRon Busniuk Nova Scotia Voyageurs 1972
Cincinnati Swords 1973
Butler, BobbyBobby Butler Binghamton Senators 2011
Butsajev, JuriJuri Butsajev Chicago Wolves 2002
Byrnes, KentKent Byrnes Springfield Kings 1971
Caffery, JackJack Caffery Pittsburgh Hornets 1955
Springfield Indians 1961
Cahoon, JimJim Cahoon Nova Scotia Voyageurs 1976
Nova Scotia Voyageurs 1977
Cain, HerbHerb Cain Hershey Bears 1947
Callahan, MitchMitch Callahan Grand Rapids Griffins 2013
Grand Rapids Griffins 2017
Callander, DrewDrew Callander Maine Mariners 1978
Campbell, ColinColin Campbell Grand Rapids Griffins 2017
Campbell, JackJack Campbell Texas Stars 2014
Carlson, JohnJohn Carlson Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Carlson, KentKent Carlson Sherbrooke Canadiens 1985
Carpentier, BenjaminBenjamin Carpentier Hartford Wolf Pack 2000
Carse, BobBob Carse Providence Reds 1940
Cleveland Barons 1948
Carter, JeffJeff Carter Philadelphia Phantoms 2005
Cassidy, TomTom Cassidy Springfield Kings 1975
Cassivi, FredericFrederic Cassivi Chicago Wolves 2002
Hershey Bears 2006
Cassolato, TonyTony Cassolato Hershey Bears 1980
Cavanaugh, DanDan Cavanaugh Houston Aeros 2003
Cavosie, MarcMarc Cavosie Houston Aeros 2003
Ceman, DanDan Ceman Providence Bruins 1999
Ceresino, RayRay Ceresino Cleveland Barons 1951
Cleveland Barons 1953
Cleveland Barons 1954
Cerven, MartinMartin Cerven Philadelphia Phantoms 1998
Chad, JohnJohn Chad Providence Reds 1940
Providence Reds 1949
Chapman, ArtArt Chapman Buffalo Bisons 1943
Chapman, BrianBrian Chapman Springfield Indians 1991
Chaput, MichaelMichael Chaput Lake Erie Monsters 2016
Charron, CraigCraig Charron Rochester Americans 1996
Charron, RickRick Charron Springfield Kings 1975
Cheevers, GerryGerry Cheevers Rochester Americans 1965
Chernomaz, RichRich Chernomaz Maine Mariners 1984
Cherry, DonDon Cherry Springfield Indians 1960
Rochester Americans 1965
Rochester Americans 1966
Rochester Americans 1968
Cheveldae, TimTim Cheveldae Adirondack Red Wings 1989
Chipchura, KyleKyle Chipchura Hamilton Bulldogs 2007
Chouinard, GuyGuy Chouinard Nova Scotia Voyageurs 1976
Chrystal, BobBob Chrystal Cleveland Barons 1953
Church, JackJack Church Syracuse Stars 1937
Chychrun, JeffJeff Chychrun Hershey Bears 1988
Chynoweth, DeanDean Chynoweth Springfield Indians 1990
Cirella, CarmineCarmine Cirella Adirondack Red Wings 1981
Maine Mariners 1984
Cirone, JasonJason Cirone Rochester Americans 1996
Clark, ChrisChris Clark Saint John Flames 2001
Clark, GordieGordie Clark Maine Mariners 1979
Clark, KerryKerry Clark Portland Pirates 1994
Classen, GregGreg Classen Milwaukee Admirals 2004
Cleary, DanielDaniel Cleary Grand Rapids Griffins 2017
Cline, BruceBruce Cline Providence Reds 1956
Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1961
Springfield Indians 1962
Clippingdale, SteveSteve Clippingdale Hershey Bears 1980
Cloutier, JacquesJacques Cloutier Rochester Americans 1983
Cloutier, RejeanRejean Cloutier Adirondack Red Wings 1981
Cloutier, SylvainSylvain Cloutier Houston Aeros 2003
Coates, SteveSteve Coates Maine Mariners 1978
Cochrane, GlenGlen Cochrane Maine Mariners 1979
Coles, BruceBruce Coles Philadelphia Phantoms 1998
Collins, SeanSean Collins Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Comeau, ReyRey Comeau Nova Scotia Voyageurs 1972
Conacher, BrianBrian Conacher Rochester Americans 1966
Conacher, CoryCory Conacher Norfolk Admirals 2012
Bass, Erik CondraErik Condra Bass Binghamton Senators 2011
Conn, RobRob Conn Albany River Rats 1995
Rochester Americans 1996
Conroy, AlAl Conroy Rochester Americans 1987
Convey, EddieEddie Convey Syracuse Stars 1937
Cook, BobBob Cook Rochester Americans 1968
Cook, BudBud Cook Cleveland Barons 1941
Cook, BunBun Cook Providence Reds 1938
Providence Reds 1940
Cook, CharlieCharlie Cook Philadelphia Phantoms 2005
Cooper, DavidDavid Cooper Rochester Americans 1996
Cooper, TommyTommy Cooper Buffalo Bisons 1946
Coreau, JaredJared Coreau Grand Rapids Griffins 2017
Corriveau, YvonYvon Corriveau Springfield Indians 1991
Cote, Jean-PhilippeJean-Philippe Cote Hamilton Bulldogs 2007
Norfolk Admirals 2012
Cote, RileyRiley Cote Philadelphia Phantoms 2005
Cote, RogerRoger Cote Buffalo Bisons 1970
Coulombe, PatrickPatrick Coulombe Binghamton Senators 2011
Cowen, JaredJared Cowen Binghamton Senators 2011
Cowley, WayneWayne Cowley Cape Breton Oilers 1993
Cox, CliffCliff Cox Nova Scotia Voyageurs 1977
Crabb, JoeyJoey Crabb Chicago Wolves 2008
Craig, RyanRyan Craig Lake Erie Monsters 2016
Crawford, JohnnyJohnny Crawford Providence Reds 1938
Crawford, LouLou Crawford Rochester Americans 1983
Adirondack Red Wings 1989
Crescenzi, AndrewAndrew Crescenzi Manchester Monarchs 2015
Criscuolo, KyleKyle Criscuolo Grand Rapids Griffins 2017
Cullen, BarryBarry Cullen Buffalo Bisons 1963
Cullen, BrianBrian Cullen Buffalo Bisons 1963
Cullen, DavidDavid Cullen Houston Aeros 2003
Cullen, MarkMark Cullen Houston Aeros 2003
Cummins, JimJim Cummins Adirondack Red Wings 1992
Cunneyworth, RandyRandy Cunneyworth Rochester Americans 1983
Cunningham, JimJim Cunningham Maine Mariners 1978
Maine Mariners 1979
Cunningham, LesLes Cunningham Cleveland Barons 1939
Cleveland Barons 1941
Cleveland Barons 1945
Curran, BrianBrian Curran Cape Breton Oilers 1993
Portland Pirates 1994
Currie, DanDan Currie Cape Breton Oilers 1993
Cushenan, IanIan Cushenan Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1961
Buffalo Bisons 1963
Cutta, JakubJakub Čutta Hershey Bears 2006
Dafoe, ByronByron Dafoe Portland Pirates 1994
D'Agostini, MattMatt D'Agostini Hamilton Bulldogs 2007
Dallman, RodRod Dallman Springfield Indians 1990
Danis, YannYann Danis Hamilton Bulldogs 2007
Darby, CraigCraig Darby Philadelphia Phantoms 1998
Darche, MathieuMathieu Darche Milwaukee Admirals 2004
Daskalakis, CleonCleon Daskalakis Hershey Bears 1988
Daubenspeck, KirkKirk Daubenspeck Hershey Bears 2006
Daugavins, KasparsKaspars Daugaviņš Binghamton Senators 2011
Dawe, JasonJason Dawe Hartford Wolf Pack 2000
Davidson, GordonGordon Davidson Buffalo Bisons 1944
Davies, KenKen Davies Providence Reds 1956
Davis, KimKim Davis New Brunswick Hawks 1982
Davis, LorneLorne Davis Hershey Bears 1958
Davis, MalMal Davis Adirondack Red Wings 1981
Day, JoeJoe Day Springfield Indians 1991
Dea, BillyBilly Dea Buffalo Bisons 1963
Deacon, DonDon Deacon Cleveland Barons 1941
Dean, BarryBarry Dean Maine Mariners 1979
Dean, KevinKevin Dean Albany River Rats 1995
Debrody, BudBud Debrody Hershey Bears 1969
DeJordy, DenisDenis DeJordy Buffalo Bisons 1963
DeJordy, RogerRoger DeJordy Hershey Bears 1969
DeKeyser, DannyDanny DeKeyser Grand Rapids Griffins 2013
Della Rovere, StefanStefan Della Rovere Hershey Bears 2010
Delmore, AndyAndy Delmore Philadelphia Phantoms 1998
Delparte, GuyGuy Delparte Maine Mariners 1978
DeMarco, AbAb DeMarco Cleveland Barons 1948
Denis, MarcMarc Denis Hershey Bears 1997
Desbiens, GuillaumeGuillaume Desbiens Chicago Wolves 2008
Desilets, JoffreJoffre Desilets Providence Reds 1940
Cleveland Barons 1941
Dewar, JeffJeff Dewar Saint John Flames 2001
Deveaux, AndreAndre Deveaux Chicago Wolves 2008
Devos, Philip-MichaelPhilip-Michael Devos Norfolk Admirals 2012
Dewsbury, AlAl Dewsbury Indianapolis Capitals 1950
Hershey Bears 1958
Dietrich, DonDon Dietrich New Brunswick Hawks 1982
DiMaio, RobRob DiMaio Springfield Indians 1990
Dimmen, JeffJeff Dimmen Norfolk Admirals 2012
Dineen, GaryGary Dineen Springfield Kings 1971
Dineen, PeterPeter Dineen Adirondack Red Wings 1989
Dion, ConnieConnie Dion Buffalo Bisons 1946
DiPenta, JoeJoe DiPenta Chicago Wolves 2002
Dobbin, BrianBrian Dobbin Hershey Bears 1988
Doell, KevinKevin Doell Chicago Wolves 2008
Doig, JasonJason Doig Hartford Wolf Pack 2000
Dollas, BobbyBobby Dollas Sherbrooke Canadiens 1985
Adirondack Red Wings 1992
Domenichelli, HnatHnat Domenichelli Houston Aeros 2003
Doran, BazelBazel Doran Syracuse Stars 1937
Doran, JohnJohn Doran Providence Reds 1940
Doran, LloydLloyd Doran Cleveland Barons 1951
Douglas, KentKent Douglas Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1961
Springfield Indians 1962
Douglas, LesLes Douglas Indianapolis Capitals 1942
Cleveland Barons 1951
Doull, DougDoug Doull Saint John Flames 2001
Hershey Bears 2006
Dowd, NicNic Dowd Manchester Monarchs 2015
Dowling, JustinJustin Dowling Texas Stars 2014
Downey, AaronAaron Downey Providence Bruins 1999
Doyle, RobRob Doyle Adirondack Red Wings 1989
Driver, BruceBruce Driver Maine Mariners 1984
Drouillard, MickeyMickey Drouillard Providence Reds 1938
Dudley, RickRick Dudley Cincinnati Swords 1973
Duff, LesLes Duff Hershey Bears 1958
Hershey Bears 1959
Rochester Americans 1965
Rochester Americans 1966
Rochester Americans 1968
Duguid, LorneLorne Duguid Cleveland Barons 1939
Duke, DaveDave Duke Springfield Indians 1962
Dunham, MikeMike Dunham Albany River Rats 1995
Dunlop, BlakeBlake Dunlop Maine Mariners 1978
Dunn, RichieRichie Dunn Rochester Americans 1987
DuPont, MickiMicki DuPont Saint John Flames 2001
Dupuis, GuyGuy Dupuis Adirondack Red Wings 1992
Dykstra, SteveSteve Dykstra Rochester Americans 1983
Dyment, ChrisChris Dyment Houston Aeros 2003
Dyte, JackJack Dyte Buffalo Bisons 1944
Dziurzynski, DavidDavid Dziurzynski Binghamton Senators 2011
Eager, BenBen Eager Philadelphia Phantoms 2005
Eakin, CodyCody Eakin Hershey Bears 2010
Eakins, DallasDallas Eakins Chicago Wolves 2002
Eaves, MurrayMurray Eaves Sherbrooke Canadiens 1985
Adirondack Red Wings 1989
Ebert, NickNick Ebert Manchester Monarchs 2015
Edestrand, DarrylDarryl Edestrand Rochester Americans 1966
Ehman, GerryGerry Ehman Rochester Americans 1965
Rochester Americans 1966
Elenbaas, DaveDave Elenbaas Nova Scotia Voyageurs 1976
Nova Scotia Voyageurs 1977
Elik, BoBo Elik Cleveland Barons 1957
Ellett, BobBob Ellett Cleveland Barons 1964
Elomo, MiikaMiika Elomo Saint John Flames 2001
Eminger, SteveSteve Eminger Lake Erie Monsters 2016
Engblom, BrianBrian Engblom Nova Scotia Voyageurs 1976
Nova Scotia Voyageurs 1977
Engelland, DerykDeryk Engelland Hershey Bears 2006
Erickson, AutryAutry Erickson Buffalo Bisons 1963
Evans, BrennanBrennan Evans Grand Rapids Griffins 2013
Evans, PaulPaul Evans Maine Mariners 1978
Maine Mariners 1979
Maine Mariners 1984
Evans, ShawnShawn Evans Springfield Indians 1990
Ewasiuk, TerryTerry Ewasiuk Hershey Bears 1974
Exelby, GarnetGarnet Exelby Chicago Wolves 2002
Ezinicki, BillBill Ezinicki Pittsburgh Hornets 1952
Fahey, BrianBrian Fahey Chicago Wolves 2008
Faksa, RadekRadek Faksa Texas Stars 2014
Falk, JustinJustin Falk Lake Erie Monsters 2016
Farr, RockyRocky Farr Cincinnati Swords 1973
Farrell, MikeMike Farrell Milwaukee Admirals 2004
Farrish, DaveDave Farrish New Brunswick Hawks 1982
Fata, RicoRico Fata Saint John Flames 2001
Faulkner, DaveDave Faulkner Maine Mariners 1979
Fauss, TedTed Fauss Sherbrooke Canadiens 1985
Feasby, ScottScott Feasby Rochester Americans 1996
Featherstone, TonyTony Featherstone Nova Scotia Voyageurs 1972
Fedoruk, ToddTodd Fedoruk Philadelphia Phantoms 2005
Fedyk, BrentBrent Fedyk Adirondack Red Wings 1989
Fehr, ClintClint Fehr Rochester Americans 1983
Fehr, EricEric Fehr Hershey Bears 2006
Fenyves, DaveDave Fenyves Rochester Americans 1987
Hershey Bears 1988
Ferguson, SimonSimon Ferguson Hershey Bears 2010
Ferland, JonathanJonathan Ferland Hamilton Bulldogs 2007
Ferraro, LandonLandon Ferraro Grand Rapids Griffins 2013
Ferraro, PeterPeter Ferraro Providence Bruins 1999
Fiddler, VernVern Fiddler Milwaukee Admirals 2004
Fields, WilfredWilfred Fields Buffalo Bisons 1946
Finley, BrianBrian Finley Milwaukee Admirals 2004
Finley, JeffJeff Finley Springfield Indians 1990
Fisher, CraigCraig Fisher Cape Breton Oilers 1993
Fisher, DuncDunc Fisher Hershey Bears 1958
Hershey Bears 1959
Fisher, JoeJoe Fisher Indianapolis Capitals 1942
Fitzgerald, TomTom Fitzgerald Springfield Indians 1990
Fitzpatrick, RossRoss Fitzpatrick Hershey Bears 1988
Flaherty, WadeWade Flaherty Milwaukee Admirals 2004
Flegel, MurrayMurray Flegel Springfield Kings 1975
Fleischmann, TomasTomáš Fleischmann Hershey Bears 2006
Fletcher, StevenSteven Fletcher Sherbrooke Canadiens 1985
Floyd, LarryLarry Floyd Maine Mariners 1984
Foley, GerryGerry Foley Pittsburgh Hornets 1955
Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1961
Folk, BillBill Folk Providence Reds 1956
Fonteyne, ValVal Fonteyne Pittsburgh Hornets 1967
Forbes, ColinColin Forbes Hershey Bears 2006
Forbort, DerekDerek Forbort Manchester Monarchs 2015
Ford, MatthewMatthew Ford Grand Rapids Griffins 2017
Ford, PetePete Ford Buffalo Bisons 1963
Hershey Bears 1969
Forgie, TomTom Forgie Cleveland Barons 1945
Fortin, Jean-FrancoisJean-Francois Fortin Hershey Bears 2006
Fortunus, MaximeMaxime Fortunus Texas Stars 2014
Forsberg, AntonAnton Forsberg Lake Erie Monsters 2016
Foster, HarryHarry Foster Cleveland Barons 1939
Foster, KurtisKurtis Foster Chicago Wolves 2002
Fournier, GleasonGleason Fournier Grand Rapids Griffins 2013
Fox, GregGreg Fox Nova Scotia Voyageurs 1977
Franceschetti, LouLou Franceschetti Hershey Bears 1980
Francis, EmileEmile Francis Cleveland Barons 1954
Fraser, HarveyHarvey Fraser Cleveland Barons 1945
Providence Reds 1949
Fraser, JayJay Fraser Rochester Americans 1987
Frawley, DanDan Frawley Rochester Americans 1996
Friday, TimTim Friday Adirondack Red Wings 1986
Friedman, DougDoug Friedman Hershey Bears 1997
Frk, MartinMartin Frk Grand Rapids Griffins 2017
Fussey, OwenOwen Fussey Hershey Bears 2006
Gage, JodyJody Gage Adirondack Red Wings 1981
Rochester Americans 1987
Gagne, PaulPaul Gagne Springfield Indians 1990
Gagne, RemiRemi Gagne Sherbrooke Canadiens 1985
Gagne, RogerRoger Gagne Cleveland Barons 1948
Gagnon, GermainGermain Gagnon Nova Scotia Voyageurs 1972
Gagnon, JacquesJacques Gagnon Hershey Bears 1959
Gallant, BrettBrett Gallant Lake Erie Monsters 2016
Gamache, SimonSimon Gamache Milwaukee Admirals 2004
Gamble, DickDick Gamble Rochester Americans 1965
Rochester Americans 1966
Rochester Americans 1968
Gariepy, RayRay Gariepy Pittsburgh Hornets 1955
Gasparini, LeoLeo Gasparini Cleveland Barons 1945
Gaudreault, ArmandArmand Gaudreault Hershey Bears 1947
Gaunce, CameronCameron Gaunce Texas Stars 2014
Gauthier, FernandFernand Gauthier Buffalo Bisons 1943
Geldart, GaryGary Geldart Nova Scotia Voyageurs 1976
Gernander, KenKen Gernander Hartford Wolf Pack 2000
Gervais, HuguesHugues Gervais Hershey Bears 1997
Gherson, RobertRobert Gherson Chicago Wolves 2008
Gibbons, BrianBrian Gibbons Springfield Kings 1971
Gibson, DougDoug Gibson Hershey Bears 1980
Gibson, JohnJohn Gibson New Brunswick Hawks 1982
Giesbrecht, DonDon Giesbrecht Buffalo Bisons 1970
Giesbrecht, GusGus Giesbrecht Indianapolis Capitals 1942
Gilbert, JeannotJeannot Gilbert Hershey Bears 1969
Gilbertson, StanStan Gilbertson Hershey Bears 1969
Gilles, JereJere Gilles Rochester Americans 1983
Gingras, GastonGaston Gingras Sherbrooke Canadiens 1985
Girard, BobBob Girard Hershey Bears 1980
Giroux, AlexandreAlexandre Giroux Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Giroux, ArtArt Giroux Providence Reds 1938
Providence Reds 1940
Gladney, JasonJason Gladney Portland Pirates 1994
Glendening, LukeLuke Glendening Grand Rapids Griffins 2013
Glennie, ScottScott Glennie Texas Stars 2014
Glover, FredFred Glover Indianapolis Capitals 1950
Cleveland Barons 1953
Cleveland Barons 1954
Cleveland Barons 1957
Cleveland Barons 1964
Gober, MikeMike Gober Adirondack Red Wings 1989
Godfrey, WarrenWarren Godfrey Pittsburgh Hornets 1967
Godin, EddyEddy Godin Hershey Bears 1980
Goegan, PetePete Goegan Cleveland Barons 1957
Springfield Indians 1962
Pittsburgh Hornets 1967
Goldup, GlenGlen Goldup Nova Scotia Voyageurs 1976
Gontsar, SergeiSergei Gontšar Portland Pirates 1994
Goneau, DanielDaniel Goneau Hartford Wolf Pack 2000
Gordon, AndrewAndrew Gordon Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Gordon, BoydBoyd Gordon Hershey Bears 2006
Gordon, JackJack Gordon Cleveland Barons 1953
Cleveland Barons 1954
Cleveland Barons 1957
Gorence, TomTom Gorence Maine Mariners 1978
Goring, ButchButch Goring Springfield Kings 1971
Gould, JohnJohn Gould Cincinnati Swords 1973
Govedaris, ChrisChris Govedaris Springfield Indians 1991
Grabouski, MihailMih’ail Grabouski Hamilton Bulldogs 2007
Gracie, BobBob Gracie Cleveland Barons 1939
Grahame, JohnJohn Grahame Providence Bruins 1999
Grant, DerekDerek Grant Binghamton Senators 2011
Grant, TristanTristan Grant Grand Rapids Griffins 2013
Gratton, JoshJosh Gratton Philadelphia Phantoms 2005
Manchester Monarchs 2015
Gravel, KevinKevin Gravel Manchester Monarchs 2015
Graves, AdamAdam Graves Adirondack Red Wings 1989
Gray, TerryTerry Gray Pittsburgh Hornets 1967
Green, MikeMike Green Hershey Bears 2006
Greening, ColinColin Greening Binghamton Senators 2011
Greig, MarkMark Greig Springfield Indians 1991
Gronsdahl, LloydLloyd Gronsdahl Hershey Bears 1947
Grosso, DonDon Grosso Hershey Bears 1947
Groulx, DannyDanny Groulx Hamilton Bulldogs 2007
Gryba, EricEric Gryba Binghamton Senators 2011
Gudas, RadkoRadko Gudas Norfolk Admirals 2012
Guildolin, AldoAldo Guildolin Providence Reds 1956
Guillemette, YvesYves Guillemette Maine Mariners 1979
Haas, DavidDavid Haas Cape Breton Oilers 1993
Hackett, JeffJeff Hackett Springfield Indians 1990
Haidy, GordonGordon Haidy Indianapolis Capitals 1950
Hajdu, RichardRichard Hajdu Rochester Americans 1987
Hajt, BillBill Hajt Cincinnati Swords 1973
Haldorsen, LenLen Haldorsen Buffalo Bisons 1946
Haley, LenLen Haley Hershey Bears 1958
Hershey Bears 1959
Halkidis, BobBob Halkidis Rochester Americans 1987
Hall, MurrayMurray Hall Rochester Americans 1968
Hall, ToddTodd Hall Hartford Wolf Pack 2000
Hamill, RedRed Hamill Providence Reds 1938
Hamilton, ChuckChuck Hamilton Hershey Bears 1969
Hamilton, JackJack Hamilton Providence Reds 1949
Hamilton, MikeMike Hamilton Chicago Wolves 2008
Hannigan, GordonGordon Hannigan Pittsburgh Hornets 1952
Pittsburgh Hornets 1955
Hannigan, RayRay Hannigan Pittsburgh Hornets 1952
Hansen, EmeryEmery Hansen Cleveland Barons 1939
Hanson, DaveDave Hanson Adirondack Red Wings 1981
Harasym, PetePete Harasym Springfield Kings 1975
Harder, MikeMike Harder Hartford Wolf Pack 2000
Hardy, JoeJoe Hardy Nova Scotia Voyageurs 1972
Harper, WarrenWarren Harper Rochester Americans 1987
Harris, BillyBilly Harris Rochester Americans 1965
Pittsburgh Hornets 1967
Harris, GeorgeGeorge Harris Pittsburgh Hornets 1967
Rochester Americans 1968
Harris, TedTed Harris Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1961
Springfield Indians 1962
Cleveland Barons 1964
Harrison, PaulPaul Harrison Rochester Americans 1983
Hartman, MikeMike Hartman Hershey Bears 1997
Harvey, DougDoug Harvey Pittsburgh Hornets 1967
Harvey, HughHugh Harvey Hershey Bears 1974
Harvey, MichelMichel Harvey Hershey Bears 1969
Hassard, BobBob Hassard Pittsburgh Hornets 1952
Pittsburgh Hornets 1955
Haworth, MikeMike Haworth Hershey Bears 1980
Haydar, DarrenDarren Haydar Milwaukee Admirals 2004
Chicago Wolves 2008
Hayden, KenKen Hayden Cleveland Barons 1957
Healey, PaulPaul Healey Philadelphia Phantoms 1998
Heaslip, MarkMark Heaslip Springfield Kings 1975
Heatherington, DillonDillon Heatherington Lake Erie Monsters 2016
Hedden, MikeMike Hedden Texas Stars 2014
Heller, OttOtt Heller Indianapolis Capitals 1950
Cleveland Barons 1953
Cleveland Barons 1954
Helmer, BryanBryan Helmer Albany River Rats 1995
Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Henderson, JayJay Henderson Providence Bruins 1999
Houston Aeros 2003
Milwaukee Admirals 2004
Henderson, JohnJohn Henderson Hershey Bears 1969
Henderson, KevinKevin Henderson Texas Stars 2014
Henry, BurkeBurke Henry Hartford Wolf Pack 2000
Henry, CamilleCamille Henry Providence Reds 1956
Henry, DaleDale Henry Springfield Indians 1990
Springfield Indians 1991
Henry, GordonGordon Henry Hershey Bears 1947
Herbers, IanIan Herbers Cape Breton Oilers 1993
Herchenratter, AugieAugie Herchenratter Hershey Bears 1947
Hergesheimer, PhilPhil Hergesheimer Cleveland Barons 1939
Hergesheimer, WallyWally Hergesheimer Cleveland Barons 1951
Herron, DenisDenis Herron Hershey Bears 1974
Heward, JamieJamie Heward Philadelphia Phantoms 1998
Hewitt, MelMel Hewitt New Brunswick Hawks 1982
Hextall Jr., BryanBryan Hextall Jr. Rochester Americans 1968
Hicketts, JoeJoe Hicketts Grand Rapids Griffins 2017
Hildebrand, IkeIke Hildebrand Cleveland Barons 1953
Hill, AlAl Hill Maine Mariners 1978
Maine Mariners 1984
Hershey Bears 1988
Hill, MelMel Hill Providence Reds 1938
Hillman, LarryLarry Hillman Rochester Americans 1965
Hnilicka, MilanMilan Hnilička Hartford Wolf Pack 2000
Hoekstra, CecilCecil Hoekstra Cleveland Barons 1964
Hoekstra, EdEd Hoekstra Springfield Kings 1971
Hoene, PhilPhil Hoene Springfield Kings 1975
Hoffman, MikeMike Hoffman Binghamton Senators 2011
Hofford, JimJim Hofford Rochester Americans 1987
Hogaboam, BillBill Hogaboam Adirondack Red Wings 1981
Hoggan, JeffJeff Hoggan Houston Aeros 2003
Grand Rapids Griffins 2013
Hogue, BenoitBenoit Hogue Rochester Americans 1987
Holdaway, JimJim Holdaway Cleveland Barons 1964
Hollinger, TerryTerry Hollinger Rochester Americans 1996
Hollingworth, GordonGordon Hollingworth Hershey Bears 1958
Holmqvist, JohanJohan Holmqvist Houston Aeros 2003
Holmström, AxelAxel Holmström Grand Rapids Griffins 2017
Holota, JohnJohn Holota Cleveland Barons 1948
Holtby, BradenBraden Holtby Hershey Bears 2010
Holzinger, BrianBrian Holzinger Rochester Americans 1996
Hordy, MikeMike Hordy Maine Mariners 1984
Hornung, LarryLarry Hornung Buffalo Bisons 1970
Horton, TimTim Horton Pittsburgh Hornets 1952
Horvat, RyanRyan Horvat Manchester Monarchs 2015
Horvath, BroncoBronco Horvath Rochester Americans 1965
Rochester Americans 1966
Rochester Americans 1968
Houda, DougDoug Houda Rochester Americans 1996
House, BobbyBobby House Albany River Rats 1995
Howard, JohnJohn Howard Syracuse Stars 1937
Howatt, GarryGarry Howatt Maine Mariners 1984
Howse, DonDon Howse Nova Scotia Voyageurs 1976
Nova Scotia Voyageurs 1977
Hrkac, TonyTony Hrkac Milwaukee Admirals 2004
Hronek, FilipFilip Hronek Grand Rapids Griffins 2017
Hrycuik, JimJim Hrycuik Hershey Bears 1974
Hudson, GordonGordon Hudson Cleveland Barons 1957
Huesing, TedTed Huesing Adirondack Red Wings 1986
Hughes, PatPat Hughes Nova Scotia Voyageurs 1977
Hulak, DerekDerek Hulak Texas Stars 2014
Hulse, CaleCale Hulse Albany River Rats 1995
Hulst, KentKent Hulst Portland Pirates 1994
Humeniuk, ScottScott Humeniuk Springfield Indians 1991
Hunt, FredFred Hunt Buffalo Bisons 1943
Buffalo Bisons 1944
Buffalo Bisons 1946
Hurd, KellyKelly Hurd Adirondack Red Wings 1992
Hutchinson, AndrewAndrew Hutchinson Milwaukee Admirals 2004
Hännikäinen, MarkusMarkus Hännikäinen Lake Erie Monsters 2016
Ihnacak, MiroslavMiroslav Ihnačák Adirondack Red Wings 1989
Inglis, BillyBilly Inglis Cincinnati Swords 1973
Ingram, RonRon Ingram Cleveland Barons 1957
Buffalo Bisons 1963
Inness, GaryGary Inness Hershey Bears 1980
Ivanans, RaitisRaitis Ivanāns Milwaukee Admirals 2004
Jackson, DaneDane Jackson Rochester Americans 1996
Jackson, HalHal Jackson Syracuse Stars 1937
Providence Reds 1940
Indianapolis Capitals 1942
Jackson, JimJim Jackson Rochester Americans 1987
Jackson, Scott Scott Jackson Norfolk Admirals 2012
Jacobs, TimTim Jacobs Springfield Kings 1975
Jacques, AlexandreAlexandre Jacques Milwaukee Admirals 2004
James, ValVal James Rochester Americans 1983
Jancevski, DanDan Jancevski Hamilton Bulldogs 2007
Janecyk, BobBob Janecyk New Brunswick Hawks 1982
Janus, JaroslavJaroslav Janus Norfolk Admirals 2012
Jarrett, GaryGary Jarrett Pittsburgh Hornets 1967
Jarvis, JamesJames Jarvis Syracuse Stars 1937
Providence Reds 1938
Jeffrey, DustinDustin Jeffrey Texas Stars 2014
Jeffrey, LarryLarry Jeffrey Rochester Americans 1966
Jenner, MerlinMerlin Jenner Springfield Kings 1971
Jennings, BillBill Jennings Indianapolis Capitals 1942
Jensen, AlAl Jensen Adirondack Red Wings 1981
Jensen, ChrisChris Jensen Portland Pirates 1994
Jerrard, PaulPaul Jerrard Hershey Bears 1997
Jerwa, JoeJoe Jerwa Cleveland Barons 1941
Jiranek, MartinMartin Jiranek Portland Pirates 1994
Johansen, BillBill Johansen Providence Reds 1956
Johansson, JonasJonas Johansson Hershey Bears 2006
Johns, DonDon Johns Springfield Indians 1962
Rochester Americans 1968
Johnson, BobBob Johnson Hershey Bears 1974
Johnson, BrianBrian Johnson Adirondack Red Wings 1981
Johnson, VirgilVirgil Johnson Cleveland Barons 1945
Johnson, Tyler Tyler Johnson Norfolk Admirals 2012
Johnston, BernieBernie Johnston Maine Mariners 1978
Maine Mariners 1979
Johnston, JayJay Johnston Hershey Bears 1980
Johnstone, EdEd Johnstone Adirondack Red Wings 1986
Jokipakka, JyrkiJyrki Jokipakka Texas Stars 2014
Joly, GregGreg Joly Adirondack Red Wings 1981
Adirondack Red Wings 1986
Joly, YvonYvon Joly Maine Mariners 1984
Jones, BobBob Jones Buffalo Bisons 1970
Jones, RandyRandy Jones Philadelphia Phantoms 2005
Jones, RonRon Jones Hershey Bears 1974
Joudrey, AndrewAndrew Joudrey Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Junker, SteveSteve Junker Rochester Americans 1996
Jurco, TomasTomáš Jurčo Grand Rapids Griffins 2013
Kabel, BobBob Kabel Springfield Indians 1961
Springfield Indians 1962
Kachur, EdEd Kachur Buffalo Bisons 1963
Kalbfleisch, JeffJeff Kalbfleisch Providence Reds 1938
Kaminski, KevinKevin Kaminski Portland Pirates 1994
Kaminsky, MaxMax Kaminsky Buffalo Bisons 1943
Buffalo Bisons 1944
Kane, BoydBoyd Kane Philadelphia Phantoms 2005
Hershey Bears 2006
Hershey Bears 2010
Kapusta, PetePete Kapusta Providence Reds 1949
Karakas, MikeMike Karakas Providence Reds 1940
Karlsson, AndreasAndreas Karlsson Chicago Wolves 2002
Karrys, GusGus Karrys Cleveland Barons 1953
Cleveland Barons 1954
Kasczyki, MikeMike Kasczyki New Brunswick Hawks 1982
Kassian, DennisDennis Kassian Buffalo Bisons 1970
Keating, JackJack Keating Providence Reds 1938
Keating, RedRed Keating Indianapolis Capitals 1942
Keller, DonDon Keller Rochester Americans 1983
Keller, RalphRalph Keller Hershey Bears 1969
Hershey Bears 1974
Keller, RyanRyan Keller Binghamton Senators 2011
Kelly, RoyRoy Kelly Cleveland Barons 1945
Cleveland Barons 1948
Kempe, AdrianAdrian Kempe Manchester Monarchs 2015
Kenady, ChrisChris Kenady Hartford Wolf Pack 2000
Kennedy, ForbesForbes Kennedy Buffalo Bisons 1970
Kennedy, SheldonSheldon Kennedy Adirondack Red Wings 1992
Kerr, KevinKevin Kerr Portland Pirates 1994
Ketter, KerryKerry Ketter Nova Scotia Voyageurs 1972
Killorn, Alex Alex Killorn Norfolk Admirals 2012
Kilrea, BrianBrian Kilrea Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1961
Springfield Indians 1962
Kilrea, HecHec Kilrea Indianapolis Capitals 1942
Kilrea, KenKen Kilrea Indianapolis Capitals 1942
Kinasewich, RayRay Kinasewich Cleveland Barons 1964
King, ScottScott King Adirondack Red Wings 1992
King, StevenSteven King Providence Bruins 1999
Kinnear, GeordieGeordie Kinnear Albany River Rats 1995
Kinrade, GeoffGeoff Kinrade Binghamton Senators 2011
Klee, KenKen Klee Portland Pirates 1994
Klein, LloydLloyd Klein Buffalo Bisons 1943
Buffalo Bisons 1944
Klepis, JakubJakub Klepiš Hershey Bears 2006
Klimentev, SergeiSergei Klimentev Rochester Americans 1996
Kloucek, TomasTomáš Klouček Hartford Wolf Pack 2000
Knauft, LorneLorne Knauft Portland Pirates 1994
Knibbs, BillBill Knibbs Buffalo Bisons 1970
Knipfel, RossRoss Knipfel Buffalo Bisons 1943
Kobussen, EldredEldred Kobussen Buffalo Bisons 1944
Kochan, DieterDieter Kochan Houston Aeros 2003
Kordic, JohnJohn Kordic Sherbrooke Canadiens 1985
Korol, DaveDave Korol Adirondack Red Wings 1986
Adirondack Red Wings 1989
Korpisalo, JoonasJoonas Korpisalo Lake Erie Monsters 2016
Kostitsin, AndreiAndrei Kostitsin Hamilton Bulldogs 2007
Kostka, MikeMike Kostka Norfolk Admirals 2012
Kraftcheck, SteveSteve Kraftcheck Cleveland Barons 1954
Cleveland Barons 1957
Krentz, DaleDale Krentz Adirondack Red Wings 1986
Krog, JasonJason Krog Chicago Wolves 2008
Kroll, JohannJohann Kroll Hershey Bears 2010
Kromm, RichardRichard Kromm Springfield Indians 1990
Kronwall, StaffanStaffan Kronwall Hershey Bears 2009
Krulicki, JimJim Krulicki Buffalo Bisons 1970
Krupp, UweUwe Krupp Rochester Americans 1987
Kruppke, GordGord Kruppke Adirondack Red Wings 1992
Kubasek, FrankFrank Kubasek Cleveland Barons 1953
Kuhn, GordonGordon Kuhn Providence Reds 1938
Kukan, DeanDean Kukan Lake Erie Monsters 2016
Kulda, ArtursArturs Kulda Chicago Wolves 2008
Kullman, ArnieArnie Kullman Hershey Bears 1958
Hershey Bears 1959
Kullman, EddieEddie Kullman Providence Reds 1949
Kuntz, MurrayMurray Kuntz Cincinnati Swords 1973
Kushner, DaleDale Kushner Springfield Indians 1990
Kwiatkowski, JoelJoel Kwiatkowski Chicago Wolves 2008
Kypreos, NickNick Kypreos Hershey Bears 1988
Kölzig, OlafOlaf Kölzig Portland Pirates 1994
Laaksonen, AnttiAntti Laaksonen Providence Bruins 1999
Labbe, Jean-FrancoisJean-Francois Labbe Hershey Bears 1997
Hartford Wolf Pack 2000
Labre, YvonYvon Labre Hershey Bears 1974
Labrie, Pierre-CédricPierre-Cédric Labrie Norfolk Admirals 2012
Labrie, HubertHubert Labrie Texas Stars 2014
Lachance, WayneWayne Lachance Springfield Kings 1971
LaForest, MarkMark LaForest Adirondack Red Wings 1986
Laforge, MarcMarc Laforge Cape Breton Oilers 1993
Laich, BrooksBrooks Laich Hershey Bears 2006
Laing, QuintinQuintin Laing Hershey Bears 2009
Lalande, HecHec Lalande Hershey Bears 1958
Hershey Bears 1959
Lalonde, RonRon Lalonde Hershey Bears 1980
Lalor, MikeMike Lalor Sherbrooke Canadiens 1985
Lambert, LaneLane Lambert Adirondack Red Wings 1986
Lambert, MichaelMichael Lambert Hamilton Bulldogs 2007
Lambert, YvonYvon Lambert Nova Scotia Voyageurs 1972
Rochester Americans 1983
Lammens, HankHank Lammens Springfield Indians 1990
Lamoureux, MitchMitch Lamoureux Hershey Bears 1988
Langevin, ChrisChris Langevin Rochester Americans 1983
Lank, JeffJeff Lank Philadelphia Phantoms 1998
Lapierre, MaximMaxim Lapierre Hamilton Bulldogs 2007
LaPlante, RayRay LaPlante Providence Reds 1949
Lapointe, MartinMartin Lapointe Adirondack Red Wings 1992
Larivee, PaulPaul Larivee Providence Reds 1956
Larmer, SteveSteve Larmer New Brunswick Hawks 1982
Larose, ClaudeClaude Larose Sherbrooke Canadiens 1985
Larose, GuyGuy Larose Chicago Wolves 2002
Lashoff, BrianBrian Lashoff Grand Rapids Griffins 2013
Grand Rapids Griffins 2017
Laughton, MichaelMichael Laughton Nova Scotia Voyageurs 1972
LaVallee, JordanJordan LaVallee Chicago Wolves 2008
Lavitt, SamSam Lavitt Cleveland Barons 1951
Lavoie, JackJack Lavoie Cleveland Barons 1948
Laxdal, DerekDerek Laxdal Springfield Indians 1990
Leach, JamieJamie Leach Rochester Americans 1996
LeBlanc, Jean-PaulJean-Paul LeBlanc Adirondack Red Wings 1981
Lee, PeterPeter Lee Nova Scotia Voyageurs 1977
Lefley, CharlesCharles Lefley Nova Scotia Voyageurs 1972
Leger, RogerRoger Leger Buffalo Bisons 1944
Buffalo Bisons 1946
Legge, RandyRandy Legge Buffalo Bisons 1970
Lehner, RobinRobin Lehner Binghamton Senators 2011
Leime, HeikkiHeikki Leime Rochester Americans 1983
Leiter, BobBob Leiter Hershey Bears 1969
Lemelin, RogerRoger Lemelin Springfield Kings 1975
Hershey Bears 1980
Lemieux, FrancisFrancis Lemieux Hamilton Bulldogs 2007
Lemieux, RichardRichard Lemieux Nova Scotia Voyageurs 1976
Lepistö, SamiSami Lepistö Hershey Bears 2009
Leroux, FrancoisFrancois Leroux Cape Breton Oilers 1993
Lesieur, ArtArt Lesieur Providence Reds 1938
Providence Reds 1940
Lessard, ArtArt Lessard Buffalo Bisons 1946
Lessard, FrancisFrancis Lessard Chicago Wolves 2002
Leswick, PetePete Leswick Cleveland Barons 1948
Lever, DonDon Lever Rochester Americans 1987
Lewis, DaleDale Lewis Springfield Kings 1975
Lewis, DougDoug Lewis Buffalo Bisons 1943
Buffalo Bisons 1946
Lewis, GrantGrant Lewis Chicago Wolves 2008
Hershey Bears 2010
Lindberg, ChrisChris Lindberg Springfield Indians 1991
Lingren, SteveSteve Lingren Hershey Bears 1997
Liscombe, CarlCarl Liscombe Providence Reds 1949
Little, BryanBryan Little Chicago Wolves 2008
Little, NeilNeil Little Philadelphia Phantoms 1998
Philadelphia Phantoms 2005
Litzenberger, EdEd Litzenberger Rochester Americans 1965
Rochester Americans 1966
Loach, LonnieLonnie Loach Adirondack Red Wings 1992
Locke, CoreyCorey Locke Hamilton Bulldogs 2007
Binghamton Senators 2011
Locking, NormNorm Locking Syracuse Stars 1937
Cleveland Barons 1941
Lofthouse, MarkMark Lofthouse Hershey Bears 1988
Logan, BobBob Logan Rochester Americans 1987
Loiselle, ClaudeClaude Loiselle Adirondack Red Wings 1986
Longo, ChrisChris Longo Portland Pirates 1994
Lorito, MattMatt Lorito Grand Rapids Griffins 2017
Loveday, LowellLowell Loveday New Brunswick Hawks 1982
LoVerde, VincentVincent LoVerde Manchester Monarchs 2015
Lucas, DanDan Lucas Maine Mariners 1979
Ludzik, SteveSteve Ludzik New Brunswick Hawks 1982
Luksa, ChuckChuck Luksa Nova Scotia Voyageurs 1976
Nova Scotia Voyageurs 1977
Lund, JoeJoe Lund Indianapolis Capitals 1950
Cleveland Barons 1951
Lunde, LenLen Lunde Rochester Americans 1968
Lundy, PatPat Lundy Indianapolis Capitals 1950
Luongo, ChrisChris Luongo Adirondack Red Wings 1992
Lupien, GillesGilles Lupien Nova Scotia Voyageurs 1976
Nova Scotia Voyageurs 1977
Lutz, NathanNathan Lutz Milwaukee Admirals 2004
Lyle, GeorgeGeorge Lyle Adirondack Red Wings 1981
Lynn, VicVic Lynn Buffalo Bisons 1946
MacDonald, KevinKevin MacDonald Hershey Bears 1997
MacDonald, ParkerParker MacDonald Springfield Indians 1960
Pittsburgh Hornets 1967
MacGregor, CamCam MacGregor Hershey Bears 1980
Machesney, DarenDaren Machesney Hershey Bears 2009
MacIsaac, DaveDave MacIsaac Philadelphia Phantoms 1998
MacKay, MurdoMurdo MacKay Cleveland Barons 1951
MacKenzie, BillBill MacKenzie Providence Reds 1940
Cleveland Barons 1941
MacKenzie, DerekDerek MacKenzie Chicago Wolves 2002
MacKenzie, ShawnShawn MacKenzie Maine Mariners 1984
MacPherson, BudBud MacPherson Hershey Bears 1959
MacQueen, EdEd MacQueen Cleveland Barons 1957
MacTavish, GordonGordon MacTavish Nova Scotia Voyageurs 1976
Nova Scotia Voyageurs 1977
Mahoney, MikeMike Mahoney Hershey Bears 1969
Mahovlich, PetePete Mahovlich Pittsburgh Hornets 1967
Adirondack Red Wings 1981
Maki, WayneWayne Maki Buffalo Bisons 1970
Malgunas, StewartStewart Malgunas Adirondack Red Wings 1992
Malhotra, MannyManny Malhotra Hartford Wolf Pack 2000
Maloney, PhilPhil Maloney Pittsburgh Hornets 1952
Maltais, SteveSteve Maltais Chicago Wolves 2002
Maltby, KirkKirk Maltby Cape Breton Oilers 1993
Maneluk, GeorgeGeorge Maneluk Springfield Indians 1990
Maneluk, MikeMike Maneluk Philadelphia Phantoms 1998
Manlow, EricEric Manlow Hamilton Bulldogs 2007
Mann, CameronCameron Mann Providence Bruins 1999
Mann, NormanNorman Mann Syracuse Stars 1937
Providence Reds 1940
Maracle, NormNorm Maracle Chicago Wolves 2002
Marcotte, DonDon Marcotte Hershey Bears 1969
Marha, JosefJosef Marha Hershey Bears 1997
Mario, FrankFrank Mario Hershey Bears 1947
Mark, GordGord Mark Cape Breton Oilers 1993
Markle, JackJack Markle Syracuse Stars 1937
Marshall, WillieWillie Marshall Pittsburgh Hornets 1955
Hershey Bears 1958
Hershey Bears 1959
Martin, MikeMike Martin Saint John Flames 2001
Martin, TomTom Martin Sherbrooke Canadiens 1985
Martini, DarcyDarcy Martini Cape Breton Oilers 1993
Martins, SteveSteve Martins Chicago Wolves 2008
Mathers, FrankFrank Mathers Pittsburgh Hornets 1952
Pittsburgh Hornets 1955
Hershey Bears 1958
Hershey Bears 1959
Mathieson, JimJim Mathieson Portland Pirates 1994
Mathieu, MarquisMarquis Mathieu Providence Bruins 1999
Matte, ChristianChristian Matte Hershey Bears 1997
Mattiussi, DickDick Mattiussi Cleveland Barons 1964
Maxwell, KevinKevin Maxwell Maine Mariners 1984
Hershey Bears 1988
Maxwell, RogerRoger Maxwell Providence Bruins 1999
Mayer, GilGil Mayer Pittsburgh Hornets 1952
Pittsburgh Hornets 1955
McAdam, GaryGary McAdam Rochester Americans 1983
McAtee, JudJud McAtee Indianapolis Capitals 1942
McAtee, NormanNorman McAtee Hershey Bears 1947
McAusland, DarrenDarren McAusland Portland Pirates 1994
McAvoy, GeorgeGeorge McAvoy Providence Reds 1956
McBain, JasonJason McBain Providence Bruins 1999
McBean, WayneWayne McBean Springfield Indians 1990
McCaig, DougDoug McCaig Indianapolis Capitals 1942
McCarthy, KevinKevin McCarthy Hershey Bears 1988
McCarthy, TomTom McCarthy Hershey Bears 1959
McCollum, TomTom McCollum Grand Rapids Griffins 2013
McCord, BobBob McCord Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1961
Springfield Indians 1962
Pittsburgh Hornets 1967
McCosh, ShawnShawn McCosh Philadelphia Phantoms 1998
McCreary, BillyBilly McCreary Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1961
Springfield Indians 1962
McDavid, BrianBrian McDavid Adirondack Red Wings 1981
McDonald, AbAb McDonald Pittsburgh Hornets 1967
McDonough, AlAl McDonough Springfield Kings 1971
McDougall, BillBill McDougall Cape Breton Oilers 1993
McGill, JackJack McGill Providence Reds 1949
McHugh, MikeMike McHugh Hershey Bears 1997
McIlrath, DylanDylan McIlrath Grand Rapids Griffins 2017
McIntyre, LarryLarry McIntyre Buffalo Bisons 1970
McKay, DougDoug McKay Indianapolis Capitals 1950
McKay, MurdoMurdo McKay Buffalo Bisons 1946
McKay, RandyRandy McKay Adirondack Red Wings 1989
McKay, RayRay McKay Cincinnati Swords 1973
Hershey Bears 1980
McKay, RossRoss McKay Springfield Indians 1991
McKenna, SeanSean McKenna Rochester Americans 1983
McKenny, DonDon McKenny Pittsburgh Hornets 1967
McKenny, JimJim McKenny Rochester Americans 1968
McKenzie, CurtisCurtis McKenzie Texas Stars 2014
McKenzie, JohnJohn McKenzie Buffalo Bisons 1963
McLellan, JohnJohn McLellan Pittsburgh Hornets 1952
Cleveland Barons 1957
McMahon, MichaelMichael McMahon Buffalo Bisons 1946
McMahon, MikeMike McMahon Springfield Kings 1971
McManus, SammySammy McManus Providence Reds 1938
McNabb, LarryLarry McNabb Hershey Bears 1969
Springfield Kings 1971
McNeill, GrantGrant McNeill Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
McNeill, PatrickPatrick McNeill Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
McRae, BasilBasil McRae Adirondack Red Wings 1986
McTaggart, JimJim McTaggart Hershey Bears 1980
Meech, DerekDerek Meech Texas Stars 2014
Melanson, DeanDean Melanson Rochester Americans 1996
Melnyk, GerryGerry Melnyk Buffalo Bisons 1963
Meloche, EricEric Meloche Philadelphia Phantoms 2005
Mercer, LorinLorin Mercer Providence Reds 1938
Merkosky, GlennGlenn Merkosky Maine Mariners 1984
Adirondack Red Wings 1986
Adirondack Red Wings 1989
Mersch, MichaelMichael Mersch Manchester Monarchs 2015
Messier, EricEric Messier Hershey Bears 1997
Metcalfe, ScottScott Metcalfe Rochester Americans 1996
Methe, GerryGerry Methe Hershey Bears 1974
Meyer, FreddyFreddy Meyer Philadelphia Phantoms 2005
Meyer, JaysonJayson Meyer Rochester Americans 1987
Michalek, ZbynekZbyněk Michálek Houston Aeros 2003
Michaluk, ArtArt Michaluk Providence Reds 1949
Middendorf, MaxMax Middendorf Adirondack Red Wings 1992
Migay, RudyRudy Migay Pittsburgh Hornets 1952
Mikkelson, BillBill Mikkelson Springfield Kings 1971
Mikol, JimJim Mikol Cleveland Barons 1964
Milano, SonnySonny Milano Lake Erie Monsters 2016
Milford, JakeJake Milford Cleveland Barons 1941
Miller, Colin Colin Miller Manchester Monarchs 2015
Miller, KurtKurt Miller Hershey Bears 1997
Milroy, DuncanDuncan Milroy Hamilton Bulldogs 2007
Mink, GrahamGraham Mink Hershey Bears 2006
Hershey Bears 2009
Miskovic, ZachZach Miskovic Hershey Bears 2010
Modry, JaroslavJaroslav Modry Albany River Rats 1995
Moffett, GregGreg Moffett Sherbrooke Canadiens 1985
Mokosak, JohnJohn Mokosak Adirondack Red Wings 1989
Moller, MikeMike Moller Rochester Americans 1983
Molyneaux, LarryLarry Molyneaux Cleveland Barons 1941
Mondou, PierrePierre Mondou Nova Scotia Voyageurs 1976
Nova Scotia Voyageurs 1977
Mongrain, BobBob Mongrain Rochester Americans 1983
Montador, SteveSteve Montador Saint John Flames 2001
Montgomery, JimJim Montgomery Philadelphia Phantoms 1998
Moore, AlfieAlfie Moore Cleveland Barons 1941
Moore, BarrieBarrie Moore Rochester Americans 1996
Moore, JimmyJimmy Moore Cleveland Barons 1957
Moore, RobbieRobbie Moore Maine Mariners 1979
Morgan, JasonJason Morgan Saint John Flames 2001
Morin, TravisTravis Morin Texas Stars 2014
Morris, ElwinElwin Morris Providence Reds 1949
Morrison, DonDon Morrison Indianapolis Capitals 1950
Morrison, GaryGary Morrison Maine Mariners 1979
Morrison, RodRod Morrison Indianapolis Capitals 1950
Morrissette, Jean-GuyJean-Guy Morrissette Cleveland Barons 1964
Morton, DeanDean Morton Adirondack Red Wings 1989
Moser, ErnieErnie Moser Springfield Kings 1975
Motzko, JoeJoe Motzko Chicago Wolves 2008
Moutrey, NickNick Moutrey Lake Erie Monsters 2016
Mrazek, PetrPetr Mrázek Grand Rapids Griffins 2013
Mrozik, RickRick Mrozik Saint John Flames 2001
Mueller, ChrisChris Mueller Texas Stars 2014
Mulvey, GrantGrant Mulvey Maine Mariners 1984
Mundrick, PaulPaul Mundrick Buffalo Bisons 1946
Murphy, BrianBrian Murphy Springfield Kings 1971
Murphy, CurtisCurtis Murphy Houston Aeros 2003
Milwaukee Admirals 2004
Murphy, GordGord Murphy Hershey Bears 1988
Murphy, JoeJoe Murphy Adirondack Red Wings 1989
Murphy, MarkMark Murphy Philadelphia Phantoms 2005
Murray, BobBob Murray Nova Scotia Voyageurs 1972
Murray, KenKen Murray Springfield Kings 1975
Murray, MartyMarty Murray Saint John Flames 2001
Murray, MikeMike Murray Hershey Bears 1988
Murray, TerryTerry Murray Maine Mariners 1978
Maine Mariners 1979
Mursak, JanJan Muršak Grand Rapids Griffins 2013
Myers, HapHap Myers Cincinnati Swords 1973
Nachbaur, DonDon Nachbaur Hershey Bears 1988
Nardella, BobBob Nardella Chicago Wolves 2002
Nattress, RicRic Nattress Sherbrooke Canadiens 1985
Naud, DanielDaniel Naud Rochester Americans 1983
Ndur, RumunRumun Ndur Rochester Americans 1996
Needham, BillBill Needham Cleveland Barons 1964
Neilson, EricEric Neilson Norfolk Admirals 2012
Nelson, JeffJeff Nelson Portland Pirates 1994
Nelson, ToddTodd Nelson Portland Pirates 1994
Nemeth, PatrikPatrik Nemeth Texas Stars 2014
Nestrasil, AndrejAndrej Nestrašil Grand Rapids Griffins 2013
Neuvirth, MichalMichal Neuvirth Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Newberry, JohnJohn Newberry Sherbrooke Canadiens 1985
Nichol, ScottScott Nichol Rochester Americans 1996
Nichols, JimJim Nichols Cincinnati Swords 1973
Springfield Kings 1975
Nichols, RobRob Nichols Adirondack Red Wings 1989
Nickulas, EricEric Nickulas Providence Bruins 1999
Niittymäki, AnteroAntero Niittymäki Philadelphia Phantoms 2005
Nilstorp, CristopherCristopher Nilstorp Texas Stars 2014
Noel, ClaudeClaude Noel Hershey Bears 1980
Nolan, TedTed Nolan Adirondack Red Wings 1981
Nosek, TomasTomas Nosek Grand Rapids Griffins 2017
Nowak, HankHank Nowak Hershey Bears 1974
Nurminen, PasiPasi Nurminen Chicago Wolves 2002
Nycholat, LawrenceLawrence Nycholat Hershey Bears 2006
Nykoluk, MikeMike Nykoluk Hershey Bears 1959
Hershey Bears 1969
Nyquist, GustavGustav Nyquist Grand Rapids Griffins 2013
Oates, AdamAdam Oates Adirondack Red Wings 1986
Oberg, EvanEvan Oberg Norfolk Admirals 2012
O'Brien, JimJim O'Brien Binghamton Senators 2011
O'Brien, ObieObie O'Brien Hershey Bears 1958
Hershey Bears 1959
O'Brien, SeanSean O'Brien Philadelphia Phantoms 1998
O'Brien, Zach Zach O'Brien Manchester Monarchs 2015
O'Byrne, RyanRyan O'Byrne Hamilton Bulldogs 2007
O'Callahan, JackJack O'Callahan New Brunswick Hawks 1982
Oksiuta, RomanRoman Oksiuta Cape Breton Oilers 1993
Oleksiak, JamieJamie Oleksiak Texas Stars 2014
Olson, DennisDennis Olson Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1961
Springfield Indians 1962
Olson, EddieEddie Olson Cleveland Barons 1951
Cleveland Barons 1953
Cleveland Barons 1954
O'Neill, BrianBrian O'Neill Manchester Monarchs 2015
O'Neill, JimJim O'Neill Cleveland Barons 1939
Orban, BillyBilly Orban Springfield Kings 1971
Orlando, GatesGates Orlando Rochester Americans 1987
Osala, OskarOskar Osala Hershey Bears 2009
Osborne, MarkMark Osborne Adirondack Red Wings 1981
Ouellet, MichelMichel Ouellet Norfolk Admirals 2012
Ouellette, GerryGerry Ouellette Buffalo Bisons 1970
Owchar, DennisDennis Owchar Hershey Bears 1974
Oystrick, NathanNathan Oystrick Chicago Wolves 2008
Paddock, JohnJohn Paddock Maine Mariners 1978
Maine Mariners 1979
Paetsch, NathanNathan Paetsch Grand Rapids Griffins 2013
Grand Rapids Griffins 2017
Pageau, PaulPaul Pageau Sherbrooke Canadiens 1985
Paille, MarcelMarcel Paille Cleveland Barons 1957
Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1961
Springfield Indians 1962
Palat, OndrejOndřej Palát Norfolk Admirals 2012
Paliotta, MichaelMichael Paliotta Lake Erie Monsters 2016
Palmer, RobRob Palmer Maine Mariners 1984
Panagabko, EdEd Panagabko Hershey Bears 1958
Panik, RichardRichard Pánik Norfolk Admirals 2012
Pappin, JimJim Pappin Rochester Americans 1965
Rochester Americans 1966
Rochester Americans 1968
Paradise, DickDick Paradise Buffalo Bisons 1970
Pare, FrancisFrancis Pare Grand Rapids Griffins 2013
Parker, JeffJeff Parker Rochester Americans 1987
Parks, GregGreg Parks Springfield Indians 1990
Parro, DaveDave Parro Hershey Bears 1980
Parsons, GeorgeGeorge Parsons Syracuse Stars 1937
Pasin, DaveDave Pasin Springfield Indians 1990
Pasquale, EddieEddie Pasquale Grand Rapids Griffins 2017
Patterson, DennisDennis Patterson Maine Mariners 1978
Maine Mariners 1979
Patterson, GeorgeGeorge Patterson Cleveland Barons 1939
Paul, BobBob Paul Providence Reds 1949
Pavelec, OndrejOndřej Pavelec Chicago Wolves 2008
Pavlikovsky, RastislavRastislav Pavlikovský Houston Aeros 2003
Payette, AndreAndre Payette Philadelphia Phantoms 1998
Pearce, RandyRandy Pearce Portland Pirates 1994
Pearson, JimJim Pearson Hershey Bears 1974
Pederson, DenisDenis Pederson Albany River Rats 1995
Peeters, PetePete Peeters Maine Mariners 1978
Maine Mariners 1979
Pearce, JordanJordan Pearce Grand Rapids Griffins 2013
Peirson, JohnJohn Peirson Hershey Bears 1947
Pellerin, ScottScott Pellerin Albany River Rats 1995
Perreault, BobbyBobby Perreault Hershey Bears 1958
Hershey Bears 1959
Rochester Americans 1966
Rochester Americans 1968
Perreault, MathieuMathieu Perreault Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Persson, RicardRicard Persson Albany River Rats 1995
Peters, JimmyJimmy Peters Springfield Kings 1975
Peters, TaylorTaylor Peters Texas Stars 2014
Petersen, TobyToby Petersen Texas Stars 2014
Phillipoff, HalHal Phillipoff Nova Scotia Voyageurs 1977
Picard, AlexandreAlexandre Picard Philadelphia Phantoms 2005
Norfolk Admirals 2012
Picard, MichelMichel Picard Springfield Indians 1991
Portland Pirates 1994
Pidhirny, HarryHarry Pidhirny Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1961
Pilar, KarelKarel Pilař Chicago Wolves 2008
Pinizzotto, SteveSteve Pinizzotto Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Piros, KamilKamil Piroš Chicago Wolves 2002
Pitkänen, JoniJoni Pitkänen Philadelphia Phantoms 2005
Pivko, LiborLibor Pivko Milwaukee Admirals 2004
Plante, DanDan Plante Chicago Wolves 2002
Plasse, MichelMichel Plasse Nova Scotia Voyageurs 1972
Poapst, SteveSteve Poapst Portland Pirates 1994
Pocza, HarvieHarvie Pocza Hershey Bears 1980
Podein, ShjonShjon Podein Cape Breton Oilers 1993
Podolsky, NelsonNelson Podolsky Indianapolis Capitals 1950
Poeta, TonyTony Poeta Cleveland Barons 1954
Poffenroth, BobBob Poffenroth Springfield Kings 1975
Polich, MikeMike Polich Nova Scotia Voyageurs 1976
Nova Scotia Voyageurs 1977
Poliziani, DanDan Poliziani Cleveland Barons 1957
Polonich, DennisDennis Polonich Adirondack Red Wings 1981
Pooley, PaulPaul Pooley Sherbrooke Canadiens 1985
Pooley, PerryPerry Pooley Sherbrooke Canadiens 1985
Popein, LarryLarry Popein Springfield Indians 1962
Potulny, RyanRyan Potulny Binghamton Senators 2011
Potvin, JeanJean Potvin Springfield Kings 1971
Potvin, MarcMarc Potvin Adirondack Red Wings 1992
Powis, LynnLynn Powis Nova Scotia Voyageurs 1972
Pratt, BabeBabe Pratt Hershey Bears 1947
Preston, YvesYves Preston Maine Mariners 1979
Price, CareyCarey Price Hamilton Bulldogs 2007
Price, JackJack Price Pittsburgh Hornets 1955
Hershey Bears 1958
Hershey Bears 1959
Price, NoelNoel Price Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1961
Nova Scotia Voyageurs 1972
Nova Scotia Voyageurs 1976
Priestlay, KenKen Priestlay Rochester Americans 1987
Primeau, KeithKeith Primeau Adirondack Red Wings 1992
Primeau, WayneWayne Primeau Rochester Americans 1996
Printz, DavidDavid Printz Philadelphia Phantoms 2005
Probert, BobBob Probert Adirondack Red Wings 1986
Prokop, EdwardEdward Prokop Cleveland Barons 1945
Prpic, JoelJoel Prpic Providence Bruins 1999
Pryor, ChrisChris Pryor Springfield Indians 1990
Pulkkinen, TeemuTeemu Pulkkinen Grand Rapids Griffins 2013
Puppa, DarenDaren Puppa Rochester Americans 1987
Purinton, DaleDale Purinton Hartford Wolf Pack 2000
Pusey, ChrisChris Pusey Adirondack Red Wings 1986
Quackenbush, MaxMax Quackenbush Indianapolis Capitals 1950
Quinney, KenKen Quinney Adirondack Red Wings 1992
Racine, YvesYves Racine Adirondack Red Wings 1989
Raglan, ClareClare Raglan Indianapolis Capitals 1950
Raine, KevinKevin Raine Manchester Monarchs 2015
Ramage, JohnJohn Ramage Lake Erie Monsters 2016
Ranford, BrendanBrendan Ranford Texas Stars 2014
Rathwell, JakeJake Rathwell Cincinnati Swords 1973
Rausse, ErrolErrol Rausse Hershey Bears 1980
Raymond, BobBob Raymond Binghamton Senators 2011
Ready, RyanRyan Ready Philadelphia Phantoms 2005
Reardon, TerryTerry Reardon Providence Reds 1949
Reaume, MarcMarc Reaume Pittsburgh Hornets 1955
Rochester Americans 1968
Regnier, CurtCurt Regnier Albany River Rats 1995
Reid, DarrenDarren Reid Hershey Bears 2009
Reid, JerryJerry Reid Indianapolis Capitals 1950
Reigle, EddieEddie Reigle Cleveland Barons 1954
Reitz, ErikErik Reitz Houston Aeros 2003
Renouf, DanDan Renouf Grand Rapids Griffins 2017
Rexe, SteveSteve Rexe Springfield Kings 1975
Rheaume, PascalPascal Rheaume Albany River Rats 1995
Rice, StevenSteven Rice Cape Breton Oilers 1993
Richard, LeoLeo Richard Buffalo Bisons 1943
Richards, MikeMike Richards Philadelphia Phantoms 2005
Richards, PetePete Richards Adirondack Red Wings 1989
Richards, ToddTodd Richards Springfield Indians 1991
Richardson, FrankFrank Richardson Cincinnati Swords 1973
Richardson, SteveSteve Richardson Cincinnati Swords 1973
Richer, BobBob Richer Cincinnati Swords 1973
Richer, StephaneStephane Richer Sherbrooke Canadiens 1985
Richmond, SteveSteve Richmond Adirondack Red Wings 1986
Riley, BillBill Riley New Brunswick Hawks 1982
Rimstad, MauriceMaurice Rimstad Buffalo Bisons 1943
Buffalo Bisons 1944
Rissling, GaryGary Rissling Hershey Bears 1980
Ristau, AndyAndy Ristau Rochester Americans 1987
Ritchie, BrettBrett Ritchie Texas Stars 2014
Rivers, WayneWayne Rivers Buffalo Bisons 1970
Roberts, MoeMoe Roberts Cleveland Barons 1939
Cleveland Barons 1941
Robertson, BobBob Robertson Providence Reds 1956
Robertson, FredFred Robertson Cleveland Barons 1939
Cleveland Barons 1941
Robertson, GeordieGeordie Robertson Rochester Americans 1983
Adirondack Red Wings 1986
Robertson, JoeJoe Robertson Cincinnati Swords 1973
Robidoux, FlorentFlorent Robidoux New Brunswick Hawks 1982
Robinson, DougDoug Robinson Buffalo Bisons 1963
Robinson, JoshJosh Robinson Texas Stars 2014
Robinson, LarryLarry Robinson Nova Scotia Voyageurs 1972
Robitaille, LouisLouis Robitaille Hershey Bears 2006
Robitaille, MikeMike Robitaille Buffalo Bisons 1970
Robitaille, RandyRandy Robitaille Providence Bruins 1999
Roche, DaveDave Roche Saint John Flames 2001
Roche, TravisTravis Roche Houston Aeros 2003
Rodrigue, SylvainSylvain Rodrigue Hershey Bears 1997
Rohlicek, JeffJeff Rohlicek Springfield Indians 1990
Romanchych, LarryLarry Romanchych Maine Mariners 1978
Rombough, DougDoug Rombough Cincinnati Swords 1973
Rome, AshtonAshton Rome Hershey Bears 2010
Ronson, LenLen Ronson Cleveland Barons 1964
Ronty, PaulPaul Ronty Hershey Bears 1947
Ross, JohnJohn Ross Indianapolis Capitals 1942
Ross, RayRay Ross Cleveland Barons 1953
Cleveland Barons 1954
Providence Reds 1956
Rota, RandyRandy Rota Nova Scotia Voyageurs 1972
Rouleau, GuyGuy Rouleau Springfield Indians 1990
Roupe, MagnusMagnus Roupé Hershey Bears 1988
Rousseau, DuncDunc Rousseau Springfield Kings 1971
Rousseau, GuyGuy Rousseau Cleveland Barons 1964
Roy, PatrickPatrick Roy Sherbrooke Canadiens 1985
Royer, GaetanGaetan Royer Saint John Flames 2001
Rozzini, GinoGino Rozzini Hershey Bears 1947
Ruchty, MattMatt Ruchty Albany River Rats 1995
Rueter, DirkDirk Rueter Rochester Americans 1983
Rundqvist, ThomasThomas Rundqvist Sherbrooke Canadiens 1985
Runge, PaulPaul Runge Cleveland Barons 1939
Rupp, DuaneDuane Rupp Rochester Americans 1965
Rochester Americans 1966
Hershey Bears 1974
Russell, BobbyBobby Russell Saint John Flames 2001
Russell, ChurchChurch Russell Cleveland Barons 1948
Russo, RobbieRobbie Russo Grand Rapids Griffins 2017
Rychel, KerbyKerby Rychel Lake Erie Monsters 2016
Sabol, ShawnShawn Sabol Hershey Bears 1988
Sabourin, BobBob Sabourin Pittsburgh Hornets 1955
Sadowy, DylanDylan Sadowy Grand Rapids Griffins 2017
Safronov, KirillKirill Safronov Chicago Wolves 2002
Milwaukee Admirals 2004
Samis, PhilPhil Samis Cleveland Barons 1951
Sanderson, GeoffGeoff Sanderson Springfield Indians 1991
Sauve, Jean-FrancoisJean-Francois Sauve Rochester Americans 1983
Adirondack Red Wings 1989
Savage, AndreAndre Savage Providence Bruins 1999
Sawchuk, TerryTerry Sawchuk Indianapolis Capitals 1950
Sawyer, JoeJoe Sawyer Indianapolis Capitals 1942
Schaab, WayneWayne Schaab Maine Mariners 1978
Maine Mariners 1979
Scherza, ChuckChuck Scherza Providence Reds 1949
Schinkel, KenKen Schinkel Springfield Indians 1961
Schira, CraigCraig Schira Binghamton Senators 2011
Schmautz, CliffCliff Schmautz Buffalo Bisons 1963
Schultz, JeffJeff Schultz Hershey Bears 2006
Manchester Monarchs 2015
Schultz, JesseJesse Schultz Chicago Wolves 2008
Schultz, RayRay Schultz Milwaukee Admirals 2004
Schultz, WayneWayne Schultz Springfield Kings 1971
Schutt, RodRod Schutt Nova Scotia Voyageurs 1977
Schwab, CoreyCorey Schwab Albany River Rats 1995
Sclisizzi, EnioEnio Sclisizzi Indianapolis Capitals 1950
Scoville, DarrelDarrel Scoville Saint John Flames 2001
Seabrooke, GlenGlen Seabrooke Hershey Bears 1988
Sebek, VenciVenci Sebek Rochester Americans 1983
Sedlak, LukasLukas Sedlak Lake Erie Monsters 2016
Segal, BrandonBrandon Segal Milwaukee Admirals 2004
Norfolk Admirals 2012
Seidenberg, DennisDennis Seidenberg Philadelphia Phantoms 2005
Seiling, DonDon Seiling Hershey Bears 1974
Shabaga, MikeMike Shabaga Buffalo Bisons 1946
Shakes, PaulPaul Shakes Springfield Kings 1975
Shanahan, SeanSean Shanahan Nova Scotia Voyageurs 1976
Shank, DanielDaniel Shank Adirondack Red Wings 1989
Shannon, JerryJerry Shannon Syracuse Stars 1937
Sarifijanov, VadimVadim Šarifijanov Albany River Rats 1995
Sharp, PatrickPatrick Sharp Philadelphia Phantoms 2005
Sheahan, RileyRiley Sheahan Grand Rapids Griffins 2013
Shearer, RobRob Shearer Hershey Bears 1997
Sheppard, RayRay Sheppard Rochester Americans 1987
Sherematta, DeanDean Sherematta Hershey Bears 1974
Shero, FredFred Shero Cleveland Barons 1953
Cleveland Barons 1954
Sherwood, CrossleyCrossley Sherwood Providence Reds 1940
Shewchuk, JohnJohn Shewchuk Providence Reds 1938
Shields, SteveSteve Shields Rochester Americans 1996
Shill, JohnJohn Shill Providence Reds 1940
Siskanov, TimofeiTimofei Šiškanov Milwaukee Admirals 2004
Shore, NickNick Shore Manchester Monarchs 2015
Short, SteveSteve Short Adirondack Red Wings 1981
Shuchuk, GaryGary Shuchuk Adirondack Red Wings 1992
Shvetz, BillBill Shvetz Cleveland Barons 1957
Sifers, JaimeJaime Sifers Lake Erie Monsters 2016
Sillinger, MikeMike Sillinger Adirondack Red Wings 1992
Sim, JonJon Sim Philadelphia Phantoms 2005
Simon, BenBen Simon Chicago Wolves 2002
Simpson, ReidReid Simpson Albany River Rats 1995
Simpson, SeanSean Simpson New Brunswick Hawks 1982
Simurda, MikeMike Simurda Maine Mariners 1979
Sipotz, BrianBrian Sipotz Chicago Wolves 2008
Sirkka, JeffJeff Sirkka Portland Pirates 1994
Skinner, BrettBrett Skinner Grand Rapids Griffins 2013
Skolney, WadeWade Skolney Philadelphia Phantoms 2005
Skorodenski, WarrenWarren Skorodenski New Brunswick Hawks 1982
Skrudland, BrianBrian Skrudland Sherbrooke Canadiens 1985
Slaney, JohnJohn Slaney Philadelphia Phantoms 2005
Sloan, TylerTyler Sloan Hershey Bears 2006
Hershey Bears 2009
Sloane, DavidDavid Sloane Binghamton Senators 2011
Slobodian, PetePete Slobodian Hershey Bears 1947
Sly, DarrylDarryl Sly Rochester Americans 1965
Rochester Americans 1966
Rochester Americans 1968
Smith, BillyBilly Smith Springfield Kings 1971
Smith, BrandonBrandon Smith Providence Bruins 1999
Smith, BrianBrian Smith Buffalo Bisons 1963
Smith, CarlCarl Smith Buffalo Bisons 1943
Smith, DanDan Smith Hershey Bears 1997
Smith, DennisDennis Smith Adirondack Red Wings 1989
Smith, DerekDerek Smith Binghamton Senators 2011
Smith, FloydFloyd Smith Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1962
Smith, GaryGary Smith Rochester Americans 1966
Smith, JasonJason Smith Albany River Rats 1995
Smith, SteveSteve Smith Hershey Bears 1988
Smith, SteveSteve Smith Sherbrooke Canadiens 1985
Smith, TrevorTrevor Smith Norfolk Admirals 2012
Smith, WyattWyatt Smith Milwaukee Admirals 2004
Smith, ZackZack Smith Binghamton Senators 2011
Smrke, StanStan Smrke Rochester Americans 1965
Rochester Americans 1966
Smyth, BradBrad Smyth Hartford Wolf Pack 2000
Snell, TedTed Snell Hershey Bears 1969
Snyder, DanDan Snyder Chicago Wolves 2002
Solinger, BobBob Solinger Cleveland Barons 1948
Pittsburgh Hornets 1952
Pittsburgh Hornets 1955
Hershey Bears 1958
Hershey Bears 1959
Sommer, RoyRoy Sommer Maine Mariners 1984
Sonmor, GlenGlen Sonmor Cleveland Barons 1951
Cleveland Barons 1953
Speers, TedTed Speers Adirondack Red Wings 1986
Spoltore, JohnJohn Spoltore Providence Bruins 1999
Sprout, DannyDanny Sprout Cleveland Barons 1945
Cleveland Barons 1948
St. Croix, ChrisChris St. Croix Saint John Flames 2001
St. Croix, RickRick St. Croix Maine Mariners 1978
St. Laurent, SamSam St. Laurent Maine Mariners 1984
Adirondack Red Wings 1989
Stafford, BenBen Stafford Philadelphia Phantoms 2005
Stamler, LorneLorne Stamler Springfield Kings 1975
Stanfield, JimJim Stanfield Springfield Kings 1971
Stankiewicz, EddieEddie Stankiewicz Hershey Bears 1958
Hershey Bears 1959
Staples, JeffJeff Staples Philadelphia Phantoms 1998
Starr, WilfredWilfred Starr Providence Reds 1938
Providence Reds 1940
Staszak, RayRay Staszak Adirondack Red Wings 1986
State, JeffJeff State Hershey Bears 2006
Stearns, CalCal Stearns Cleveland Barons 1953
Cleveland Barons 1954
Cleveland Barons 1957
Steckel, DaveDave Steckel Hershey Bears 2006
Steele, ClarenceClarence Steele Providence Reds 1940
Stefanski, BudBud Stefanski Maine Mariners 1984
Stein, PhilPhil Stein Syracuse Stars 1937
Sterling, BrettBrett Sterling Chicago Wolves 2008
Stewart, AlAl Stewart Maine Mariners 1984
Stevens, JohnJohn Stevens Springfield Indians 1991
Philadelphia Phantoms 1998
Stock, P. J.P. J. Stock Hartford Wolf Pack 2000
Stoddard, JackJack Stoddard Providence Reds 1949
Cleveland Barons 1954
Stortini, ZackZack Stortini Hamilton Bulldogs 2007
Stothers, MikeMike Stothers Maine Mariners 1984
Stransky, MatejMatěj Stránský Texas Stars 2014
Strate, GordonGordon Strate Hershey Bears 1959
Stratton, ArtArt Stratton Buffalo Bisons 1963
Street, BenBen Street Grand Rapids Griffins 2017
Stuart, ColinColin Stuart Chicago Wolves 2008
Suikkanen, KaiKai Suikkanen Rochester Americans 1983
Sullivan, FrankFrank Sullivan Pittsburgh Hornets 1952
Sullivan, SteveSteve Sullivan Albany River Rats 1995
Summerhill, BillBill Summerhill Cleveland Barons 1941
Buffalo Bisons 1943
Summers, DannyDanny Summers Providence Reds 1949
Suoraniemi, KariKari Suoraniemi Rochester Americans 1983
Surbey, JackJack Surbey Cincinnati Swords 1973
Svetšnikov, JevgeniJevgeni Svetšnikov Grand Rapids Griffins 2017
Sweeney, BillBill Sweeney Springfield Indians 1960
Springfield Indians 1961
Springfield Indians 1962
Szuper, LeventeLevente Szuper Saint John Flames 2001
Szura, JoeJoe Szura Cleveland Barons 1964
Tajcnar, RudyRudy Tajcnar Maine Mariners 1978
Tancill, ChrisChris Tancill Springfield Indians 1991
Adirondack Red Wings 1992
Tangradi, EricEric Tangradi Grand Rapids Griffins 2017
Tapper, BradBrad Tapper Chicago Wolves 2002
Tatar, TomasTomáš Tatar Grand Rapids Griffins 2013
Taylor, HarryHarry Taylor Cleveland Barons 1951
Taylor, TedTed Taylor Pittsburgh Hornets 1967
Rochester Americans 1968
Teal, JeffreyJeffrey Teal Sherbrooke Canadiens 1985
Teno, HarveyHarvey Teno Cleveland Barons 1945
Tenute, JoeyJoey Tenute Hershey Bears 2006
Theberge, GregGreg Theberge Hershey Bears 1980
Therrien, MichelMichel Therrien Sherbrooke Canadiens 1985
Thibeault, LarryLarry Thibeault Buffalo Bisons 1944
Thiessen, BradBrad Thiessen Lake Erie Monsters 2016
Thomas, WayneWayne Thomas Nova Scotia Voyageurs 1972
Thornton, ScottScott Thornton Cape Breton Oilers 1993
Thurier, FredFred Thurier Buffalo Bisons 1944
Cleveland Barons 1948
Cleveland Barons 1951
Tiley, BradBrad Tiley Milwaukee Admirals 2004
Timgren, RayRay Timgren Pittsburgh Hornets 1955
Tkaczuk, DanielDaniel Tkaczuk Saint John Flames 2001
Tokarski, DustinDustin Tokarski Norfolk Admirals 2011
Tomiuk, NickNick Tomiuk Cleveland Barons 1951
Tomlinson, KirkKirk Tomlinson Adirondack Red Wings 1992
Toppazzini, ZellioZellio Toppazzini Providence Reds 1956
Trader, LarryLarry Trader Adirondack Red Wings 1986
Trapp, DougDoug Trapp Rochester Americans 1987
Trepanier, PascalPascal Trepanier Hershey Bears 1997
Troock, BrandenBranden Troock Texas Stars 2014
Trottier, GuyGuy Trottier Buffalo Bisons 1970
Trudel, Jean-GuyJean-Guy Trudel Houston Aeros 2003
Trudel, LouLou Trudel Cleveland Barons 1945
Turgeon, DominicDominic Turgeon Grand Rapids Griffins 2017
Turner, BrennanBrennan Turner Binghamton Senators 2011
Turner, JoeJoe Turner Indianapolis Capitals 1942
Tuzzolino, TonyTony Tuzzolino Hartford Wolf Pack 2000
Houston Aeros 2003
Tynan, T. J.T. J. Tynan Lake Erie Monsters 2016
Umberger, R. J.R. J. Umberger Philadelphia Phantoms 2005
Uniac, JimJim Uniac Indianapolis Capitals 1950
Upshall, ScottieScottie Upshall Milwaukee Admirals 2004
Urquhart, CoryCory Urquhart Hamilton Bulldogs 2007
Usitalo, MikeMike Usitalo Springfield Kings 1975
Ustrnul, LiborLibor Ustrnul Chicago Wolves 2002
Valabik, BorisBoris Valábik Chicago Wolves 2008
Van Allen, ShaunShaun Van Allen Cape Breton Oilers 1993
Van der Gulik, DavidDavid Van der Gulik Manchester Monarchs 2015
Van Impe, EdEd Van Impe Buffalo Bisons 1963
Van Tighem, TravisTravis Van Tighem Philadelphia Phantoms 1998
Varada, VaclavVáclav Varaďa Rochester Americans 1996
Varlamov, SergeiSergei Varlamov Saint John Flames 2001
Vasiljev, AlekseiAleksei Vasiljev Hartford Wolf Pack 2000
Vaske, DennisDennis Vaske Providence Bruins 1999
Vasko, RickRick Vasko Adirondack Red Wings 1981
Vause, TaylorTaylor Vause Texas Stars 2014
Veilleux, EricEric Veilleux Hershey Bears 1997
Veilleux, StephaneStephane Veilleux Houston Aeros 2003
Vejprava, GordonGordon Vejprava Cleveland Barons 1957
Veneruzzo, GaryGary Veneruzzo Buffalo Bisons 1970
Verner, AndrewAndrew Verner Cape Breton Oilers 1993
Verret, ClaudeClaude Verret Rochester Americans 1987
Vial, DennisDennis Vial Adirondack Red Wings 1992
Vigier, J. P.J. P. Vigier Chicago Wolves 2002
Vigneault, AlainAlain Vigneault Maine Mariners 1984
Villemure, GillesGilles Villemure Buffalo Bisons 1970
Virtue, TerryTerry Virtue Providence Bruins 1999
Hartford Wolf Pack 2000
Viveiros, EmanuelEmanuel Viveiros Springfield Indians 1991
Voce, TonyTony Voce Philadelphia Phantoms 2005
Vogelhuber, TrentTrent Vogelhuber Lake Erie Monsters 2016
Volmar, DougDoug Volmar Springfield Kings 1971
Vujtek, VladimirVladimír Vůjtek Cape Breton Oilers 1993
Vukonich, MikeMike Vukonich Albany River Rats 1995
Wakaluk, DarcyDarcy Wakaluk Rochester Americans 1987
Walby, SteffonSteffon Walby Hershey Bears 1997
Waldriff, OrvilleOrville Waldriff Buffalo Bisons 1944
Cleveland Barons 1945
Wall, BobBob Wall Pittsburgh Hornets 1967
Wallinheimo, SinuheSinuhe Wallinheimo Hershey Bears 1997
Wallin, RickardRickard Wallin Houston Aeros 2003
Walser, DerrickDerrick Walser Saint John Flames 2001
Walsh, EdEd Walsh Nova Scotia Voyageurs 1976
Nova Scotia Voyageurs 1977
Walsh, MikeMike Walsh Springfield Indians 1990
Walton, BobBob Walton Buffalo Bisons 1944
Walton, MikeMike Walton Rochester Americans 1966
Wanvig, KyleKyle Wanvig Houston Aeros 2003
Ward, DixonDixon Ward Rochester Americans 1996
Wares, EddieEddie Wares Cleveland Barons 1948
Weal, JordanJordan Weal Manchester Monarchs 2015
Weaver, MikeMike Weaver Chicago Wolves 2002
Weimer, JimJim Weimer Rochester Americans 1983
Wellar, PatrickPatrick Wellar Hershey Bears 2010
Wells, ChrisChris Wells Hartford Wolf Pack 2000
Werenka, BradBrad Werenka Cape Breton Oilers 1993
Werenski, ZachZach Werenski Lake Erie Monsters 2016
Wesenberg, BrianBrian Wesenberg Philadelphia Phantoms 1998
Westerby, BobBob Westerby Rochester Americans 1996
Wetzel, CarlCarl Wetzel Rochester Americans 1968
White, PeterPeter White Cape Breton Oilers 1993
Philadelphia Phantoms 1998
Whitmore, KayKay Whitmore Springfield Indians 1991
Wick, RomanRoman Wick Binghamton Senators 2011
Wiercioch, PatrickPatrick Wiercioch Binghamton Senators 2011
Wilde, MartinMartin Wilde Hershey Bears 2006
Wiley, JimJim Wiley Hershey Bears 1974
Wilkie, BobBob Wilkie Adirondack Red Wings 1992
Wilkie, MurrayMurray Wilkie Cleveland Barons 1954
Willard, RodRod Willard New Brunswick Hawks 1982
Williams, TommyTommy Williams Cleveland Barons 1951
Cleveland Barons 1953
Cleveland Barons 1954
Wilson, BertBert Wilson Buffalo Bisons 1970
Wilson, BobBob Wilson Buffalo Bisons 1963
Wilson, HubHub Wilson Providence Reds 1940
Wilson, KyleKyle Wilson Hershey Bears 2009
Hershey Bears 2010
Wilson, LandonLandon Wilson Providence Bruins 1999
Wilson, LarryLarry Wilson Buffalo Bisons 1963
Wilson, MitchMitch Wilson Maine Mariners 1984
Wilson, MurrayMurray Wilson Nova Scotia Voyageurs 1972
Wilson, RonRon Wilson Nova Scotia Voyageurs 1977
Wiseman, LyallLyall Wiseman Indianapolis Capitals 1950
Witehall, JohanJohan Witehall Hartford Wolf Pack 2000
Witherspoon, JimJim Witherspoon Springfield Kings 1975
Wochy, SteveSteve Wochy Cleveland Barons 1953
Woit, BenBen Woit Indianapolis Capitals 1950
Wood, GeorgeGeorge Wood Springfield Indians 1961
Wood, WayneWayne Wood Adirondack Red Wings 1981
Woods, BobBob Woods Hershey Bears 1997
Woods, PaulPaul Woods Nova Scotia Voyageurs 1976
Nova Scotia Voyageurs 1977
Woolley, JasonJason Woolley Portland Pirates 1994
Wotton, MarkMark Wotton Hershey Bears 2006
Wrenn, WilliamWilliam Wrenn Texas Stars 2014
Wright, ShayneShayne Wright Rochester Americans 1996
Wyrozub, RandyRandy Wyrozub Cincinnati Swords 1973
Yachimec, BartBart Yachimec New Brunswick Hawks 1982
Yake, TerryTerry Yake Springfield Indians 1991
Yanosik, HowieHowie Yanosik Hershey Bears 1959
Yaremchuk, GaryGary Yaremchuk Adirondack Red Wings 1986
Yeo, DylanDylan Yeo Hershey Bears 2010
York, JasonJason York Adirondack Red Wings 1992
Young, BrianBrian Young New Brunswick Hawks 1982
Young, WendellWendell Young Hershey Bears 1988
Zaar, DanielDaniel Zaar Lake Erie Monsters 2016
Zaharko, MilesMiles Zaharko New Brunswick Hawks 1982
Zanon, GregGreg Zanon Milwaukee Admirals 2004
Zeidel, LarryLarry Zeidel Hershey Bears 1958
Hershey Bears 1959
Cleveland Barons 1964
Zombo, RickRick Zombo Adirondack Red Wings 1986

LähteetMuokkaa

  • TheAHL.com theahl.com. Viitattu 23.7.2010. (englanniksi)

ViitteetMuokkaa

  1. caldercup.com