Luettelo Brasilian lentoasemista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Luettelo Brasilian lentoasemista, sijainnin mukaan järjestettynä.

Kaupunki Osavaltio ICAO IATA Lentoaseman nimi
Aracaju Sergipe SBAR AJU Santa Marian lentoasema
Arapoti Paraná SSYA AAG Arapotin lentoasema
Araxá Minas Gerais SBAX AAX Araxán lentoasema
Belém Pará SBBE BEL Val de Cãesin kansainvälinen lentoasema
Belo Horizonte Minas Gerais SBCF CNF Tancredo Nevesin kansainvälinen lentoasema
Belo Horizonte Minas Gerais SBBH PLU Pampulha Domesticin lentoasema
Boa Vista Roraima SBBV BVB Boa Vistan kansainvälinen lentoasema
Brasília Distrito Federal  SBBR BSB Presidente Juscelino Kubitschekin kansainvälinen lentoasema
Campinas São Paulo SBKP VCP Viracoposin kansainvälinen lentoasema
Campo Grande Mato Grosso do Sul   SBCG CGR Campo Granden kansainvälinen lentoasema
Chapecó Santa Catarina SBCH XAP Chapecón lentoasema
Corumbá Mato Grosso do Sul SBCR CMG Corumbán kansainvälinen lentoasema
Cruzeiro do Sul Acre SBCZ CZS Cruzeiro do Sulin kansainvälinen lentoasema
Cuiabá Mato Grosso SBCY CGB Marechal Rondonin lentoasema
Curitiba Paraná SBCT CWB Afonso Penan kansainvälinen lentoasema
Florianópolis Santa Catarina SBFL FLN Hercílio Luzin kansainvälinen lentoasema
Fortaleza Ceará SBFZ FOR Pinto Martinsin kansainvälinen lentoasema
Foz do Iguaçu Paraná SBFI IGU Foz do Iguaçun kansainvälinen lentoasema (Cataratasin kansainvälinen lentoasema)
Gavião Peixoto São Paulo SBGP - Embraer Unidade Gavião Peixoton lentoasema
Goiânia Goiás SBGO GYN Santa Genovevan lentoasema
Goiânia Goiás SWNV Aeródromo Nacional de Aviação
Ilhéus Bahia SBIL IOS Jorge Amadon lentoasema
Imperatriz Maranhão SBIZ IMP Prefeito Renato Moreiran lentoasema
João Pessoa Paraíba SBJP JPA Presidente Castro Pinton kansainvälinen lentoasema
Joinville Santa Catarina SBJV JOI Joinville-Lauro Carneiro de Loyolan lentoasema
Juiz de Fora Minas Gerais  SBJF JDF Francisco de Assisin lentoasema
Londrina Paraná SBLO LDB Londrinan lentoasema
Macapá Amapá SBMQ MCP Macapán kansainvälinen lentoasema
Maceió Alagoas SBMO MCZ Zumbi dos Palmaresin lentoasema
Manaus Amazonas SBEG MAO Eduardo Gomesin kansainvälinen lentoasema
Marabá Pará SBMA MAB Marabán lentoasema
Maringá Paraná SBMG MGF Maringá Domesticin lentoasema
Natal Rio Grande do Norte SBNT NAT Augusto Severon kansainvälinen lentoasema
Navegantes Santa Catarina SBNF NVT Ministro Victor Konderin kansainvälinen lentoasema
Palmas Tocantins SBPJ PMW Palmasin lentoasema
Ponta Porã Mato Grosso do Sul SBPP PMG Ponta Porãn kansainvälinen lentoasema
Porto Alegre Rio Grande do Sul SBPA POA Salgado Filhon kansainvälinen lentoasema
Porto Seguro Bahia SBPS BPS Porto Seguron lentoasema
Porto Velho Rondônia SBPV PVH Governador Jorge Teixeira de Oliveiran kansainvälinen lentoasema
Recife Pernambuco SBRF REC Guararapesin kansainvälinen lentoasema (Gilberto Freyren kansainvälinen lentoasema)
Ribeirão Preto São Paulo SBRP RAO Leite Lopesin lentoasema
Rio Branco Acre SBRB RBR Presidente Medicin lentoasema
Rio de Janeiro Rio de Janeiro SBGL GIG Galeão - Antônio Carlos Jobimin kansainvälinen lentoasema
Rio de Janeiro Rio de Janeiro SBRJ SDU Santos Dumontin lentoasema
Salvador Bahia SBSV SSA Deputado Luís Eduardo Magalhãesin kansainvälinen lentoasema
Santarém Pará SBSN STM Santarémin lentoasema
São Carlos São Paulo SDSC QSC São Carlosin lentoasema
São José do Rio Preto São Paulo SBSR SJP São José do Rio Preton lentoasema
São José dos Campos São Paulo SBSJ SJK São José dos Campos Regionalin lentoasema
São Luís Maranhão SBSL SLZ Marechal Cunha Machadon kansainvälinen lentoasema
São Paulo São Paulo SBGR GRU São Paulo/Guarulhosin kansainvälinen lentoasema
São Paulo São Paulo SBSP CGH Congonhas/São Paulon kansainvälinen lentoasema
São Paulo São Paulo SBMT   Campo de Marten lentoasema
Teresina Piauí SBTE THE Senador Petrônio Portellan lentoasema
Uberlândia Minas Gerais SBUL UDI Uberlândian lentoasema
Vitória Espírito Santo SBVT VIX Eurico de Aguiar Sallesin lentoasema

Aiheesta muuallaMuokkaa