Luettelo Brad Pittin saamista palkinnoista ja ehdokkuuksista

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Brad Pittin saamista palkinnoista ja ehdokkuuksista.

Luettelo Brad Pittin saamista palkinnoista ja ehdokkuuksista
Brad Pitt 3, 2013.jpg
Palkinnot ja ehdokkuudet
Palkinto Voitto Ehdokkuus
Oscar
2 7
Golden Globe
3 11
Bafta
2 7
SAG
2 9
Oscar-palkinto
Vuosi Elokuva Kategoria Tulos
1995 12 apinaa Paras miessivuosa Ehdokkuus
2008 Benjamin Buttonin uskomaton elämä Paras miespääosa Ehdokkuus
2011 Moneyball Ehdokkuus
Paras elokuva Ehdokkuus
2013 12 Years a Slave Voitto
2015 The Big Short Ehdokkuus
2019 Once Upon a Time in Hollywood Paras miessivuosa Voitto
Bafta-palkinto
Vuosi Elokuva Kategoria Tulos
2007 The Departed Paras elokuva Ehdokkuus
2008 Benjamin Buttonin uskomaton elämä Paras miespääosa Ehdokkuus
Burn After Reading Paras miessivuosa Ehdokkuus
2011 Moneyball Paras miespääosa Ehdokkuus
2013 12 Years a Slave Paras elokuva Voitto
2015 The Big Short Ehdokkuus
2019 Once Upon a Time in Hollywood Paras miessivuosa Voitto
Critics' Choice Movie Awards
Vuosi Elokuva Kategoria Tulos
2004 Ocean's Twelve Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
2008 Benjamin Buttonin uskomaton elämä Paras miespääosa Ehdokkuus
Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
2009 Kunniattomat paskiaiset Voitto
2011 Moneyball Paras miespääosa Ehdokkuus
2013 12 Years a Slave Paras elokuva Voitto
World War Z Paras miespääosa toimintaelokuvassa Ehdokkuus
2014 Fury Ehdokkuus
2015 The Big Short Paras komediaelokuva Voitto
Paras elokuva Ehdokkuus
Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
2019 Once Upon a Time in Hollywood Paras miessivuosa Voitto
Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
Ad Astra Paras kauhu- tai sci-fi-elokuva Ehdokkuus
Golden Globe
Vuosi Elokuva Kategoria Tulos
1994 Intohimon tuulet Paras miespääosa draamaelokuvassa Ehdokkuus
1995 12 apinaa Paras miessivuosa Voitto
2006 Babel Ehdokkuus
2008 Benjamin Buttonin uskomaton elämä Paras miespääosa draamaelokuvassa Ehdokkuus
2011 Moneyball Ehdokkuus
Paras draamaelokuva Ehdokkuus
2013 12 Years a Slave Voitto
2014 The Normal Heart Paras minisarja tai televisioelokuva Ehdokkuus
2015 The Big Short Paras musikaali- tai komediaelokuva Ehdokkuus
2018 Vice – vallan oikeat kasvot Ehdokkuus
2019 Once Upon a Time in Hollywood Paras miessivuosa Voitto
Primetime Emmy -palkinto
Vuosi Elokuva/Sarja Kategoria Tulos
2002 Frendit Paras vieraileva miesnäyttelijä komediasarjassa Ehdokkuus
2014 The Normal Heart Paras televisioelokuva Voitto
2015 Nightingale Ehdokkuus
Screen Actors Guild Awards
Vuosi Elokuva Kategoria Tulos
2006 Babel Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
2008 Benjamin Buttonin uskomaton elämä Paras miespääosa Ehdokkuus
Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
2009 Kunniattomat paskiaiset Voitto
2011 Moneyball Paras miespääosa Ehdokkuus
2013 12 Years a Slave Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus
2015 The Big Short Ehdokkuus
2019 Once Upon a Time in Hollywood Paras miessivuosa Voitto
Paras näyttelijäkokoonpano Ehdokkuus

Aiheesta muuallaMuokkaa