Luettelo Boeing 747:n käyttäjistä

Wikimedia-luetteloartikkeli

Boeing 747 teki ensilentonsa vuonna 1969, ja vuodesta 1970 sitä ovat käyttäneet lentoyhtiöt ympäri maailman.

Pan Amin 747-100.
Väri Selitys
Käytössä
Poistettu käytöstä
Tilauksessa

KäyttäjätMuokkaa

Päivitetty huhtikuussa 2015.

Käyttäjä Valtio Versio Viite
100 SP 200 300 400  8 
Abu Dhabi Amiri Flight   Yhdistyneet arabiemiirikunnat [1]
ACT Airlines   Turkki [2]
Aer Lingus   Irlanti [3]
Aerolíneas Argentinas   Argentiina [4]
Aeromar Airlines   Dominikaaninen tasavalta [5]
Aéromaritime   Ranska [6]
Aeroposta   Argentiina [7]
Aerospace One   Kreikka [8]
Aerosur   Bolivia [9]
Aerotranscargo   Moldova [10]
AirAsia   Malesia [11]
AirBridgeCargo Airlines   Venäjä [12]
Airtours International Airways   Yhdistynyt kuningaskunta [13]
Air Afrique   Norsunluurannikko [14]
Air Algérie   Algeria [15]
Air Atlanta Europe   Yhdistynyt kuningaskunta [16]
Air Atlanta Icelandic   Islanti [17]
Air Bangladesh   Bangladesh [18]
Air Canada   Kanada [19]
Air Cargo Germany   Saksa [20]
Air Cargo Global   Slovakia [21]
Air China   Kiina [22]
Air China Cargo   Kiina [23]
Air Club International   Kanada [24]
Air Dabia   Gambia [25]
Air Europe   Italia [26]
Air Europe   Yhdistynyt kuningaskunta [27]
Air France   Ranska [28]
Air Freight Express   Yhdysvallat [29]
Air Gabon   Gabon [30]
Air Gulf Falcon   Swazimaa [31]
Air Hong Kong   Hongkong [32]
Air India   Intia [33]
Air Inter   Ranska [34]
Air Jamaica   Jamaika [35]
Air Lanka   Sri Lanka [36]
Air Madagascar   Madagaskar [37]
Air Malawi   Malawi [38]
Air Mauritius   Mauritius [39]
Air Namibia   Namibia [40]
Air National   Yhdysvallat [41]
Air New Zealand   Uusi-Seelanti [42]
Air Pacific   Fidži [43]
Air Plus Comet   Espanja [44]
Air Siam   Thaimaa [45]
Air Universal   Jordania [46]
Air-Van   Armenia [47]
Air Zaïre   Zaire [48]
Albarka Air   Nigeria [49]
Alitalia   Italia [50]
Alliance Air   Uganda [51]
All Nippon Airways   Japani [52]
Alwafeer Air   Saudi-Arabia [53]
America West Airlines   Yhdysvallat [54]
American Airlines   Yhdysvallat [55]
American Inter-Island   Yhdysvallat [56]
Ankair   Turkki [57]
Ansett Australia   Australia [58]
AOM French Airlines   Ranska [59]
Ariana Afghan Airlines   Afganistan [60]
Ark Airways   Armenia [61]
Asiana Airlines   Etelä-Korea [62]
Atlas Air   Yhdysvallat [63]
Australia Asia Airlines   Australia [64]
Australian Airlines   Australia [65]
Avia Airlines   Etelä-Afrikka [66]
Avianca   Kolumbia [67]
Bahrain Royal Flight   Bahrain [68]
Baltia Air Lines   Yhdysvallat [69]
Berkut Air   Kazakstan [70]
Biman Bangladesh Airlines   Bangladesh [71]
Blue Sky   Armenia [72]
Boeing   Yhdysvallat [73]
Braniff International Airways   Yhdysvallat [74]
Britannian kuninkaalliset ilmavoimat   Yhdistynyt kuningaskunta [75]
British Airtours   Yhdistynyt kuningaskunta [76]
British Airways   Yhdistynyt kuningaskunta [77]
British Caledonian Airways   Yhdistynyt kuningaskunta [78]
British Overseas Airways Corporation   Yhdistynyt kuningaskunta [79]
Brunei   Brunei [80]
Buraq Air Transport   Libya [81]
CAAC   Kiina [82]
Caledonian Airways   Yhdistynyt kuningaskunta [83]
Cameroon Airlines   Kamerun [84]
Canadian Airlines   Kanada [85]
Cargair International   Kongon demokraattinen tasavalta [86]
Cargo 360   Yhdysvallat [87]
Cargo Air Lines   Israel [88]
Cargo B Airlines   Belgia [89]
Cargolux   Luxemburg [90]
Cargolux Italia   Italia [91]
Caribbean Airways   Barbados [92]
Caspian Airlines   Iran [93]
Cathay Pacific   Hongkong [94]
CentrAfrique Air Express   Keski-Afrikan tasavalta [95]
Centurion Air Cargo   Yhdysvallat [96]
China Airlines   Taiwan [97]
China Cargo Airlines   Kiina [98]
China Southern Airlines   Kiina [99]
Condor   Saksa [100]
Continental Air Lines   Yhdysvallat [101]
Continental Micronesia   Guam [102]
Continental Wings – Comoros Airlines   Komorit [103]
Corsair International   Ranska [104]
CP Air   Kanada [105]
Daallo Airlines   Djibouti [106]
Delta Air Lines   Yhdysvallat [107]
Dominicana de Aviacion   Dominikaaninen tasavalta [108]
Dragonair   Hongkong [109]
Dubai Air Wing   Yhdistyneet arabiemiirikunnat [110]
Eagle Aviation France   Ranska [111]
Eaglexpress Air   Malesia [112]
Eastern Air Lines   Yhdysvallat [113]
EgyptAir   Egypti [114]
El Al   Israel [115]
Emirates SkyCargo   Yhdistyneet arabiemiirikunnat [116][117]
Ernest Angley Ministries   Yhdysvallat [118]
Etelä-Korea   Etelä-Korea [119]
Etihad Cargo   Yhdistyneet arabiemiirikunnat [120][121]
Eurex Cargo   Georgia [122]
European Aviation Air Charter   Yhdistynyt kuningaskunta [123]
EVA Air   Taiwan [124]
Evergreen International Airlines   Yhdysvallat [125]
Family Airlines   Yhdysvallat [126]
Federal Express   Yhdysvallat [127]
Fiji Airways   Fidži [128]
Flying Tiger Line   Yhdysvallat [129]
flynas   Saudi-Arabia [130]
Focus Air   Yhdysvallat [131]
Fortunair   Kanada [132]
Fry’s Electronics   Yhdysvallat [133]
Garuda Indonesia   Indonesia [134]
General Electric   Yhdysvallat [135]
German Cargo   Saksa [136]
Girjet   Espanja [137]
Global Air Cargo   Yhdysvallat [138]
Global International   Yhdysvallat [139]
Global Peace Ambassadors   Yhdysvallat [140]
Global Supply Systems   Yhdistynyt kuningaskunta [141]
GMG Airlines   Bangladesh [142]
Grand Comores   Komorit [143]
Grandstar Cargo   Kiina [144]
Great Wall Airlines   Kiina [145]
Gulf Air   Bahrain [146]
Hellenic Imperial Airways   Kreikka [147]
Highland Express Airways   Yhdistynyt kuningaskunta [148]
Hold Trade Air   Nigeria [149]
Honeywell International   Yhdysvallat [150]
Hydro Air   Etelä-Afrikka [151]
Iberia   Espanja [152]
Icelandair   Islanti [153]
Indonesian Airlines   Indonesia [154]
Irak   Irak [155]
Iran Air   Iran [156]
Iranin ilmavoimat   Iran [157]
Iraqi Airways   Irak [158]
IRS Airlines   Nigeria [159]
Jade Cargo International   Kiina [160]
JALWays   Japani [161]
Japan Air Charter   Japani [162]
Japan Airlines   Japani [163]
Japan Asia Airways   Japani [164]
Japan Universal System Transport   Japani [165]
Japani   Japani [166]
Japanin ilmaitsepuolustusvoimat   Japani [167]
Jemen   Jemen [168]
Jet 24   Yhdysvallat [169]
Jet Star   Moldova [170]
Jett8 Airlines Cargo   Singapore [171]
Kabo Air   Nigeria [172]
Kalitta Air   Yhdysvallat [173]
Kalitta American International Airways   Yhdysvallat [174]
Kallat El-Saker Air Company   Libya [175]
Kam Air   Afganistan [176]
Kazakhstan Airlines   Kazakstan [177]
Kingdom Holding Company   Saudi-Arabia [178]
Kinshasa Airways   Kongon demokraattinen tasavalta [179]
Kitty Hawk International   Yhdysvallat [180]
KLM Royal Dutch Airlines   Alankomaat [181]
Korean Air   Etelä-Korea [182]
Kuwait   Kuwait [183]
Kuwait Airways   Kuwait [184]
LAM - Linhas Aéreas de Moçambique   Mosambik [185]
LAN Chile   Chile [186]
Las Vegas Sands Corporation   Yhdysvallat [187]
Libyan Arab Airlines   Libya [188]
Lion Air   Indonesia [189]
Lionair   Luxemburg [190]
Logistic Air   Yhdysvallat [191]
Lufthansa   Saksa [192]
Lufthansa Cargo   Saksa [193]
Luxair   Luxemburg [194]
Mahan Air   Iran [195]
Mahfooz Aviation   Saudi-Arabia [196]
Malaysia Airlines   Malesia [197]
Mandarin Airlines   Taiwan [198]
Martinair   Alankomaat [199]
Max Air   Nigeria [200]
Med-View Airlines   Nigeria [201]
Metro International   Yhdysvallat [202]
Midair   Liberia [203]
Middle East Airlines   Libanon [204]
Midex Airlines   Yhdistyneet arabiemiirikunnat [205]
Minerve   Ranska [206]
MK Airlines   Yhdistynyt kuningaskunta [207]
Namib Air   Namibia [208]
NASA   Yhdysvallat [209]
Nationair   Kanada [210]
National Airlines   Chile [211]
National Airlines   Yhdysvallat [212]
National Airlines   Yhdysvallat [213]
Nigeria Airways   Nigeria [214]
Nippon Cargo Airlines   Japani [215]
North Atlantic Air   Yhdysvallat [216]
Northeast Airlines   Swazimaa [217]
Northwest Airlines   Yhdysvallat [218]
Northwest Orient Airlines   Yhdysvallat [219]
Oasis Hong Kong Airlines   Hongkong [220]
Ocean Airlines   Italia [221]
Okada Air   Nigeria [222]
Olympic Airways   Kreikka [223]
One-Two-Go Airlines   Thaimaa [224]
Orange Air   Sierra Leone [225]
Orient Thai Airlines   Thaimaa [226]
Orion Air   Yhdysvallat [227]
Overseas National Airways   Yhdysvallat [228]
Pakistan International Airlines   Pakistan [229]
Palace Air   Komorit [230]
Pan American World Airways   Yhdysvallat [231]
PEOPLExpress   Yhdysvallat [232]
Philippine Airlines   Filippiinit [233]
Phuket Airlines   Thaimaa [234]
Polar Air Cargo   Yhdysvallat [235]
Pratt & Whitney Canada   Kanada [236]
Progress Aviation   Yhdysvallat [237]
Pronair   Espanja [238]
Pullmantur Air   Espanja [239]
Qantas   Australia [240]
Qatar Airways   Qatar [241]
Qatar Amiri Flight   Qatar [242]
Rayyan Air   Pakistan [243]
Rolls-Royce North America   Yhdysvallat [244]
Royal Air Maroc   Marokko [245]
Rossiya Airlines   Venäjä [246]
Royal Flight of Oman   Oman [247]
Royal Jordanian   Jordania [248]
Sabena   Belgia [249]
Saha Air Lines   Iran [250]
Saudia   Saudi-Arabia [251]
Saudi-Arabia   Saudi-Arabia [252]
Scanair   Tanska /   Ruotsi [253]
Scandinavian Airlines   Ruotsi /   Tanska /   Norja [254]
Seaboard World Airlines   Yhdysvallat [255]
Silk Way Airlines   Azerbaidžan [256]
Silk Way West Airlines   Azerbaidžan [257]
Singapore Airlines   Singapore [258]
Singapore Airlines Cargo   Singapore [259]
Sky Aviation   Sierra Leone [260]
Sky Express   Kreikka [261]
South African Airways   Etelä-Afrikka [262]
Southern Air   Yhdysvallat [263]
Southern Air Transport   Yhdysvallat [264]
Southern Winds   Argentiina [265]
Spirit of Africa   Päiväntasaajan Guinea [266]
Star Airlines   Pohjois-Makedonia [267]
SW Italia   Italia [268]
Swissair   Sveitsi [269]
Syrian Arab Airlines   Syyria [270]
TAAG Angola Airlines   Angola [271]
Tajik Air   Tadžikistan [272]
TAP Portugal   Portugali [273]
TAT Nigeria   Nigeria [274]
Tesis Aviation Enterprise   Venäjä [275]
Thai Airways International   Thaimaa [276]
Thai Sky Airlines   Thaimaa [277]
Thai Star Airlines   Thaimaa [278]
The Cargo Airlines   Georgia [279]
The Hawaii Express   Yhdysvallat [280]
THT Air Services   Bangladesh [281]
TNT Airways   Belgia [282]
Tower Air   Yhdysvallat [283]
Tradewinds Airlines   Yhdysvallat [284]
Trans-Air Services   Nigeria [285]
Transaero Airlines   Venäjä [286]
Transamerica Airlines   Yhdysvallat [287]
TransAtlantic International Airlines   Yhdysvallat [288]
TransAVIAexport Airlines   Valko-Venäjä [289][290]
Transjet Airways   Ruotsi [291]
Trans Intercontinental Airlines   Yhdysvallat [292]
Trans Mediterranean Airways   Libanon [293]
Trans World Airlines   Yhdysvallat [294]
Travel City Direct   Yhdistynyt kuningaskunta [295]
Tunisair   Tunisia [296]
Union des Transports Aériens   Ranska [297]
Uni-Top Airlines   Kiina [298]
United Airlines   Yhdysvallat [299]
UPS Airlines   Yhdysvallat [300]
Varig   Brasilia [301]
Vertir Airlines   Armenia [302]
Veteran Avia   Armenia [303]
Viasa   Venezuela [304]
Virgin Atlantic Airways   Yhdistynyt kuningaskunta [305]
Vision Air   Pakistan [306]
Wamos Air   Espanja [307]
Wardair Canada   Kanada [308]
Wings World Wide   Yhdysvallat [309]
World Airways   Yhdysvallat [310]
XL Airways   Yhdistynyt kuningaskunta [311]
Yangtze River Express   Kiina [312]
Yhdysvaltain ilmavoimat   Yhdysvallat [313]
Zambia Airways   Sambia [314]

LähteetMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. Abu Dhabi Amiri Flight Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  2. ACT Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  3. Aer Lingus Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  4. Aerolineas Argentinas Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 18.4.2015. (englanniksi)
  5. Aeromar Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  6. Aéromaritime Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  7. Aeroposta Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  8. Aerospace One Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  9. Aerosur Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  10. Aerotranscargo Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  11. AirAsia Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 20.4.2015. (englanniksi)
  12. AirBridgeCargo Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  13. Airtours International Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  14. Air Afrique Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  15. Air Algérie Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  16. Air Atlanta Europe Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 20.4.2015. (englanniksi)
  17. Air Atlanta Icelandic Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  18. Air Bangladesh Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  19. Air Canada Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  20. ACG Air Cargo Germany Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  21. ACG Air Cargo Global Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  22. Air China Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 18.4.2015. (englanniksi)
  23. Air China Cargo Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  24. Air Club International Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  25. Air Dabia Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  26. Air Europe SpA Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  27. Air Europe Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  28. Air France Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  29. Air Freight Express Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  30. Air Gabon Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  31. Air Gulf Falcon Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  32. Air Hong Kong Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  33. Air India Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  34. Air Inter Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  35. Air Jamaica Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  36. Air Lanka Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  37. Air Madagascar Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  38. Air Malawi Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  39. Air Mauritius Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  40. Air Namibia Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  41. Air National Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  42. Air New Zealand Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  43. Air Pacific Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  44. Air Plus Comet Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  45. Air Siam Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  46. Air Universal Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  47. Air-Van Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  48. Air Zaïre Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  49. Albarka Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  50. Alitalia Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  51. Alliance Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  52. All Nippon Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  53. Alwafeer Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  54. America West Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  55. American Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  56. American Inter-Island Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  57. Ankair Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  58. Ansett Australia Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  59. AOM French Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  60. Ariana Afghan Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  61. Ark Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  62. Asiana Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  63. Atlas Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  64. Australia Asia Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  65. Australian Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  66. Avia Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  67. Avianca Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  68. Bahrain Royal Flight Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  69. Baltia Air Lines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  70. Berkut Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  71. Biman Bangladesh Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  72. Blue Sky Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  73. Boeing Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  74. Braniff International Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  75. Royal Air Force Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  76. British Airtours Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  77. British Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  78. British Caledonian Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  79. British Overseas Airways Corporation (BOAC) Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  80. Brunei Government Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  81. Buraq Air Transport Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  82. CAAC – Civil Aviation Administration of China Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 18.4.2015. (englanniksi)
  83. Caledonian Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  84. Cameroon Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  85. Canadian Airlines International Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  86. Cargair International Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  87. Cargo 360 Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  88. Cargo Air Lines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  89. Cargo B Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  90. Cargolux Airlines International Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  91. Cargolux Italia Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 24.4.2015. (englanniksi)
  92. Caribbean Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  93. Caspian Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  94. Cathay Pacific Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  95. CentrAfrique Air Express Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  96. Centurion Air Cargo Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 24.4.2015. (englanniksi)
  97. China Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  98. China Cargo Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  99. China Southern Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 26.4.2015. (englanniksi)
  100. Condor Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  101. Continental Air Lines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  102. Continental Micronesia Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  103. Continental Wings – Comoros Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  104. Corsair Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  105. CP Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  106. Daallo Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  107. Delta Air Lines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  108. Dominicana Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  109. Dragonair Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  110. Dubai Air Wing / Royal Flight Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 18.4.2015. (englanniksi)
  111. Eagle Aviation France Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 24.4.2015. (englanniksi)
  112. Eaglexpress Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  113. Eastern Air Lines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  114. EgyptAir Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  115. El Al Israel Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  116. Emirates Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 26.4.2015. (englanniksi)
  117. Boeing 747-400ERF Emirates SkyCargo. Viitattu 26.4.2015. (englanniksi)
  118. Ernest Angley Ministries Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  119. Korean Government Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 26.4.2015. (englanniksi)
  120. Etihad Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 26.4.2015. (englanniksi)
  121. About Us Etihad Cargo. Viitattu 26.4.2015. (englanniksi)
  122. Eurex Cargo Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  123. European Aircharter Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  124. EVA Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  125. Evergreen International Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  126. Family Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  127. Federal Express (FedEx) Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  128. Fiji Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  129. Flying Tiger Line Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  130. flynas Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  131. Focus Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 20.4.2015. (englanniksi)
  132. Fortunair Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  133. Fry's Electronics Inc Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  134. Garuda Indonesia Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  135. General Electric Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  136. German Cargo Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  137. Girjet Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  138. Global Air Cargo Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  139. Global International Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  140. Global Peace Ambassadors Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  141. Global Supply Systems Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 24.4.2015. (englanniksi)
  142. GMG Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  143. Grand Comores Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  144. Grandstar Cargo Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 24.4.2015. (englanniksi)
  145. Great Wall Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  146. Gulf Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  147. Hellenic Imperial Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  148. Highland Express Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  149. Hold Trade Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  150. Honeywell International Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  151. Hydro Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  152. Iberia Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  153. Icelandair Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  154. Indonesian Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 20.4.2015. (englanniksi)
  155. Iraqi Government Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  156. Iran Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  157. Iran Air Force Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  158. Iraqi Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  159. IRS Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  160. Jade Cargo International Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 26.4.2015. (englanniksi)
  161. JALWays Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  162. Japan Air Charter Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  163. Japan Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  164. Japan Asia Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  165. JUST Japan Universal System Transport Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  166. Japanese Government Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  167. Japan Air Self-Defence Force (JASDF) Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  168. Yemen Government Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 18.4.2015. (englanniksi)
  169. Jet 24 Inc Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  170. Jet Star Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  171. Jett8 Airlines Cargo Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  172. Kabo Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  173. Kalitta Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  174. Kalitta American International Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  175. Kallat El-Saker Air Company Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  176. Kam Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  177. Kazakhstan Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 18.4.2015. (englanniksi)
  178. Kingdom Aircraft II LLC Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  179. Kinshasa Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  180. Kitty Hawk International Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  181. KLM Royal Dutch Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  182. Korean Air Lines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  183. State of Kuwait Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 26.4.2015. (englanniksi)
  184. Kuwait Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  185. LAM – Linhas Aéreas de Moçambique Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  186. LAN Chile Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  187. Las Vegas Sands Corporation Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  188. Libyan Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  189. Lion Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  190. Lionair Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  191. Logistic Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  192. Lufthansa Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  193. Lufthansa Cargo Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  194. Luxair Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  195. Mahan Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  196. Mahfooz Aviation Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  197. Malaysia Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  198. Mandarin Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  199. Martinair Holland Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  200. Max Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  201. Med-View Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  202. Metro International Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  203. Midair Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  204. MEA - Middle East Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  205. Midex Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  206. Minerve Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  207. MK Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  208. Namib Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  209. NASA Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  210. Nationair Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  211. National Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  212. National Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  213. National Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  214. Nigeria Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  215. Nippon Cargo Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  216. North Atlantic Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  217. Northeast Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  218. Northwest Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  219. Northwest Orient Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  220. Oasis Hong Kong Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  221. Ocean Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  222. Okada Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  223. Olympic Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  224. One-Two-Go Airlines fleet details Airfleets.net. Viitattu 26.4.2015. (englanniksi)
  225. Orange Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  226. Orient Thai Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  227. Orion Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  228. Overseas National Airways (ONA) Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  229. PIA Pakistan International Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  230. Palace Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  231. Pan American World Airways (Pan Am) Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  232. PEOPLExpress Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  233. Philippine Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  234. Phuket Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  235. Polar Air Cargo Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  236. Pratt & Whitney Engine Services Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  237. Progress Aviation Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  238. Pronair Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  239. Pullmantur Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  240. Qantas Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  241. Qatar Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 18.4.2015. (englanniksi)
  242. Qatar Amiri Flight Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 18.4.2015. (englanniksi)
  243. Rayyan Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  244. Rolls-Royce North America Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  245. Royal Air Maroc Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  246. Rossiya Airlines 747-400 Airfleets. Viitattu 10.8.2016. (englanniksi)
  247. Royal Flight of Oman Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 18.4.2015. (englanniksi)
  248. Royal Jordanian Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  249. Sabena Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  250. Saha Air Lines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  251. Saudi Arabian Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  252. Saudi Arabian Government Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  253. Scanair Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  254. SAS Scandinavian Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  255. Seaboard World Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  256. Silk Way Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 26.4.2015. (englanniksi)
  257. Silk Way West Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 26.4.2015. (englanniksi)
  258. Singapore Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  259. Singapore Airlines Cargo Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  260. Sky Aviation Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  261. Sky Express Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  262. South African Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  263. Southern Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  264. Southern Air Transport Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  265. Southern Winds Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  266. Spirit of Africa Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  267. Star Airlines (Macedonia) Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  268. SW Italia Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 26.4.2015. (englanniksi)
  269. Swissair Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  270. Syrian Arab Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  271. TAAG – Linhas Aereas de Angola Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  272. Tajik Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  273. TAP - Air Portugal Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  274. TAT Nigeria Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 26.4.2015. (englanniksi)
  275. TESIS Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  276. Thai Airways International Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  277. Thai Sky Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  278. Thai Star Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  279. The Cargo Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  280. The Hawaii Express Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  281. THT Air Services Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  282. TNT Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 24.4.2015. (englanniksi)
  283. Tower Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  284. Tradewinds Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  285. Trans-Air Services Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  286. Transaero Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  287. Transamerica Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  288. TransAtlantic International Airlines (TIA) Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  289. Transaviaexport Cargo Airline Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.7.2015. (englanniksi)
  290. Jumbo Moves Again. Airliner World, elokuu 2015, s. 14. Key Publishing. ISSN 1465-6337. (englanniksi)
  291. Transjet Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  292. Trans Intercontinental Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  293. TMA Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  294. Trans World Airlines (TWA) Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  295. Travel City Direct Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  296. Tunisair Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  297. UTA Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  298. Uni-Top Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  299. United Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  300. United Parcel Service (UPS) Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  301. Varig Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  302. Vertir Airlines Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  303. Veteran Avia Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  304. VIASA - Venezolana Internacional de Aviacion Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)
  305. Virgin Atlantic Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  306. Vision Air Direct Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 21.4.2015. (englanniksi)
  307. Wamos Air Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  308. Wardair Canada Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 17.4.2015. (englanniksi)
  309. Wings World Wide – The Air Medical Foundation Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  310. World Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 16.4.2015. (englanniksi)
  311. XL Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  312. Yangtze River Express Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 23.4.2015. (englanniksi)
  313. USAF United States Air Force Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 19.4.2015. (englanniksi)
  314. Zambia Airways Fleet Details and History Planespotters.net. Viitattu 15.4.2015. (englanniksi)