Luettelo Billboard Hot 100 -listan ykkösistä vuonna 2012

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo Billboard Hot 100 -listan kärkipaikkaa hallussaan vuonna 2012 pitäneistä artisteista ja singleistä.

Päivämäärä Artisti(t) Kappale Lähteet
7. tammikuuta LMFAO Sexy and I Know It [1]
14. tammikuuta [2]
21. tammikuuta Rihanna
(ja Calvin Harris)
We Found Love [3]
28. tammikuuta [4]
4. helmikuuta Adele Set Fire to the Rain [5]
11. helmikuuta [6]
18. helmikuuta Kelly Clarkson Stronger (What Doesn’t Kill You) [7]
25. helmikuuta [8]
3. maaliskuuta Katy Perry Part of Me [9]
10. maaliskuuta Kelly Clarkson Stronger (What Doesn’t Kill You) [10]
17. maaliskuuta Fun
(ja Janelle Monáe)
We Are Young [11]
24. maaliskuuta [12]
31. maaliskuuta [13]
7. huhtikuuta [14]
14. huhtikuuta [15]
21. huhtikuuta [16]
28. huhtikuuta Gotye
(ja Kimbra)
Somebody That I Used to Know [17]
5. toukokuuta [18]
12. toukokuuta [19]
19. toukokuuta [20]
26. toukokuuta [21]
2. kesäkuuta [22]
9. kesäkuuta [23]
16. kesäkuuta [24]
23. kesäkuuta Carly Rae Jepsen Call Me Maybe [25]
30. kesäkuuta [26]
7. heinäkuuta [27]
14. heinäkuuta [28]
21. heinäkuuta [29]
28. heinäkuuta [30]
4. elokuuta [31]
11. elokuuta [32]
18. elokuuta [33]
25. elokuuta Flo Rida Whistle [34]
1. syyskuuta Taylor Swift We Are Never Ever Getting Back Together [35]
8. syyskuuta [36]
15. syyskuuta Flo Rida Whistle [37]
22. syyskuuta Taylor Swift We Are Never Ever Getting Back Together [38]
29. syyskuuta Maroon 5 One More Night [39]
6. lokakuuta [40]
13. lokakuuta [41]
20. lokakuuta [42]
27. lokakuuta [43]
3. marraskuuta [44]
10. marraskuuta [45]
17. marraskuuta [46]
24. marraskuuta [47]
1. joulukuuta Rihanna Diamonds [48]
8. joulukuuta [49]
15. joulukuuta [50]
22. joulukuuta Bruno Mars Locked Out of Heaven [51]
29. joulukuuta [52]


Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. Hot 100 – Week of January 7, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  2. Hot 100 – Week of January 14, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  3. Hot 100 – Week of January 21, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  4. Hot 100 – Week of January 28, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  5. Hot 100 – Week of February 4, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  6. Hot 100 – Week of February 11, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  7. Hot 100 – Week of February 18, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  8. Hot 100 – Week of February 25, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  9. Hot 100 – Week of March 3, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  10. Hot 100 – Week of March 10, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  11. Hot 100 – Week of March 17, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  12. Hot 100 – Week of March 24, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  13. Hot 100 – Week of March 31, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  14. Hot 100 – Week of April 7, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  15. Hot 100 – Week of April 14, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  16. Hot 100 – Week of April 21, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  17. Hot 100 – Week of April 28, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  18. Hot 100 – Week of May 5, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  19. Hot 100 – Week of May 12, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  20. Hot 100 – Week of May 19, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  21. Hot 100 – Week of May 26, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  22. Hot 100 – Week of June 2, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  23. Hot 100 – Week of June 9, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  24. Hot 100 – Week of June 16, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  25. Hot 100 – Week of June 23, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  26. Hot 100 – Week of June 30, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  27. Hot 100 – Week of July 7, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  28. Hot 100 – Week of July 14, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  29. Hot 100 – Week of July 21, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  30. Hot 100 – Week of July 28, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  31. Hot 100 – Week of August 04, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  32. Hot 100 – Week of August 11, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  33. Hot 100 – Week of August 18, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  34. Hot 100 – Week of August 25, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  35. Hot 100 – Week of September 01, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  36. Hot 100 – Week of September 08, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  37. Hot 100 – Week of September 15, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  38. Hot 100 – Week of September 22, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  39. Hot 100 – Week of September 29, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  40. Hot 100 – Week of October 06, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  41. Hot 100 – Week of October 13, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  42. Hot 100 – Week of October 20, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  43. Hot 100 – Week of October 27, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  44. Hot 100 – Week of November 03, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  45. Hot 100 – Week of November 10, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  46. Hot 100 – Week of November 17, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  47. Hot 100 – Week of November 24, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  48. Hot 100 – Week of December 01, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  49. Hot 100 – Week of December 08, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  50. Hot 100 – Week of December 15, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  51. Hot 100 – Week of December 22, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)
  52. Hot 100 – Week of December 29, 2012 Billboard. Prometheus Global Media. (englanniksi)