Avaa päävalikko

Luettelo Atari 7800 -peleistä

Wikimedia-luetteloartikkeli

Tämä on luettelo julkaistuista Atari 7800 -peleistä.

 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö 


Nimi[1] Kehittäjä[1] Julkaisija[1] Julkaistu[1] Alueet[1] Pelaajien määrä
32 in 1 Atari Atari 1988 EU
1
Ace of Aces Atari Atari 1988 NA EU
1
Alien Brigade Sculptured Software Atari 1990 NA EU
1
Asteroids Atari Atari 1987 NA EU
2
Ballblazer General Computer Corporation Atari 1987 NA EU
2
Barnyard Blaster Atari Atari 1988 NA EU
2
Basketbrawl Atari Atari 1990 NA EU
2
Centipede Atari Atari 1987 NA EU
2
Choplifter! ibidinc Atari 1987 NA EU
1
Commando Sculptured Software Atari 1989 NA EU
2
Crack'ed Robert Neve Atari 1988 NA EU
1
Crossbow Imagineering Atari 1988 NA EU
1
Dark Chambers Sculptured Software Atari 1988 NA EU
2
Desert Falcon Atari Atari 1987 NA EU
1
Dig Dug Atari Atari 1987 NA EU
2
Donkey Kong ITDC Atari 1988 NA EU
2
Donkey Kong Junior ITDC Atari 1988 NA EU
2
Double Dragon Imagineering Activision 1989 NA EU
2
F-18 Hornet Imagineering Absolute 1988 NA EU
1
Fatal Run Sculptured Software

Atari

1990 NA EU
1
Fight Night Imagineering Atari 1988 NA EU
2
Food Fight Atari Atari 1987 NA EU
2
Galaga Atari Atari 1987 NA EU
2
Hat Trick ibidinc Atari 1987 NA EU
2
Ikari Warriors Imagineering Atari 1990 NA EU
2
Impossible Mission Computer Magic, Ltd Atari 1987 NA EU
1
Jinks Softgold Atari 1989 NA EU
1
Joust General Computer Corporation Atari 1987 NA EU
2
Karateka ibidinc Atari 1988 NA EU
1
Kung-Fu Master Imagineering Absolute 1989 NA EU
2
Mario Bros. ITDC Atari 1988 NA EU
2
Mat Mania Challenge BlueSky Software Atari 1990 NA EU
2
Mean 18 Ultimate Golf BlueSky Software Atari 1989 NA EU
2
Meltdown Atari Atari 1990 NA EU
1
Midnight Mutants Atari Atari 1990 NA EU
1
Motor Psycho BlueSky Software Atari 1990 NA EU
1
Ms. Pac-Man Atari Atari 1987 NA EU
2
Ninja Golf BlueSky Software Atari 1990 NA EU
1
One-On-One Basketball Computer Magic, Ltd Atari 1987 NA EU
2
Pete Rose Baseball Imagineering Absolute 1989 NA EU
2
Planet Smashers Atari Atari 1989 NA EU
2
Pole Position II Atari Atari 1986 NA EU
1
Rampage Activision Activision 1988 NA
2
Realsports Baseball Atari Atari 1988 NA
2
Robotron: 2084 General Computer Corporation Atari 1987 NA
2
Scrapyard Dog BlueSky Software Atari 1990 NA EU
1
Sentinel Imagineering Atari 1991 EU
2
Summer Games Computer Magic, Ltd Atari 1987 NA
8
Super Huey Cosmi Corporation Atari 1988 NA EU
1
Super Skateboardin' Imagineering Absolute 1988 NA EU
1
Tank Command Froggo Froggo 1988 NA
1
Title Match Pro Wrestling Imagineering Absolute 1989 NA EU
2
Tomcat: The F-14 Fighter Simulator Imagineering (Dan Kitchen) Absolute 1989 NA EU
1
Touchdown Football Imagineering Atari 1988 NA
2
Tower Toppler Atari Atari 1988 NA EU
2
Water Ski Froggo Froggo 1988 NA
1
Winter Games Computer Magic, Ltd Atari 1987 NA
8
Xenophobe BlueSky Software Atari 1989 NA EU
2
Xevious Atari Atari 1988 NA EU
2

LähteetMuokkaa

  1. a b c d e Atari7800.org's Master List www.Atari7800.org. Viitattu 15.12.2008.