Avaa päävalikko

Luettelo 20th Century Foxin elokuvista

Wikimedia-luetteloartikkeli
20th Century Foxin logo

Tämä on luettelo 20th Century Foxin tuottamista elokuvista. 20th Century Fox syntyi 1935, kun Fox Film Corporation (perustettu 1915) ja Twentieth Century Pictures (perustettu 1932) fuusoituivat.

Sisällysluettelo

20th Century Foxin elokuviaMuokkaa

Listassa on merkitty sulkuihin vuosiluvun ja muiden täsmennystietojen lisäksi myös vaihtoehtoinen suomenkielinen nimi, sillä jotkut elokuvat on teatterilevityksen jälkeen nimetty uudestaan esimerkiksi televisio- tai videolevitystä varten.

Asteriskillä (*) merkityt elokuvat ovat public domainissa.

1910-lukuMuokkaa

1920-lukuMuokkaa

1930-lukuMuokkaa

1940-lukuMuokkaa

1950-lukuMuokkaa

1960-lukuMuokkaa

1970-lukuMuokkaa

1980-lukuMuokkaa

1990-lukuMuokkaa

2000-vuosikymmenMuokkaa

2010-lukuMuokkaa

  • Hammaskeiju (2010) (yhteistuotanto Walden Media ja Dune Entertainmentin kanssa)
  • Percy Jackson: Salamavaras (2010) (yhteistuotanto Dune Entertainment, 1492 Pictures ja Sunswept Entertainmentin kanssa)
  • My Name Is Khan (2010) (Fox Searchlight Pictures ja Fox STAR Studios ja yhteistuotanto Dharma Productions ja Red Chilles Entertainmentin kanssa)
  • Date Night (2010) (yhteistuotanto Dune Entertainment ja 21 Laps Entertainmentin kanssa)
  • The A-Team (2010) (yhteistuotanto Dune Entertainment, Scott Free Productions ja Stephen J. Cannell Productionsin kanssa)
  • Knight & Day (2010) (yhteistuotanto Regency Enterprises ja Dune Entertainmentin kanssa)
  • Predators (2010) (yhteistuotanto Dune Entertainment ja Troublemaker Studiosin kanssa)
  • Diary of a Wimpy Kid (2010) (yhteistuotanto Dune Entertainment ja Color Forcein kanssa)
  • Marmaduke (2010) (yhteistuotanto Regency Enterprises, Dune Entertainment ja Davis Entertainmentin kanssa)
  • Wall Street: Money Never Sleeps (2010) (yhteistuotanto Dune Entertainmentin kanssa)
  • Ramona and Beezus (2010) (yhteistuotanto Walden Media ja Dune Entertainmentin kanssa)
  • Vampyyrien imussa (2010) (levittäjä, yhteistyö Regency Enterprisesin ja New Regency Productionsin kanssa)
  • Unstoppable (2010) (yhteistuotanto Dune Entertainment ja Scott Free Productionsin kanssa)
  • Love and Other Drugs (2010) (yhteistuotanto Regency Enterprises ja Dune Entertainmentin kanssa)
  • Narnian tarinat: Kaspianin matka maailman ääriin (2010) (yhteistuotanto Walden Media ja Dune Entertainmentin kanssa)
  • Gulliverin matkat (2010)
  • Machete (2010) (yhteistuotanto Troublemaker Studiosin kanssa)
  • Hamekyttä 3 (2011) (yhteistuotanto Regency Enterprisesin kanssa)
  • Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2011) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Dune Entertainmentin ja Color Forcen kanssa)
  • Rio (2011) (yhteistuotanto Blue Sky Studiosin kanssa)
  • Vettä elefanteille (2011) (Fox 2000 picturesina, yhteistuotanto 3 Arts Entertainmentin, Flashpoint Entertainmentin, Dune Entertainmentin, Ingenious Median ja Big Screen Productionsin kanssa)
  • X-Men: First Class (2011) (yhteistuotanto Marvel Entertainmentin kanssa)
  • Herra Popper ja pingviinit (2011) (yhteistuotanto Dune Entertainmentin ja Davis Entertainmentin kanssa)
  • Monte Carlo (2011) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Regency Enterprisesin, Dune Entertainmentin ja Di Novi Picturesin kanssa)
  • Apinoiden planeetan synty (2011) (yhteistuotanto Chernin Entertainmentin, Dune Entertainmentin, Big Screen Productionsin, Ingenious Median ja Ingenious Film Partnersin kanssa)
  • Glee: The 3D Concert Movie (2011) (yhteistuotanto Dune Entertainmentin ja Ryan Murphy Productionsin kanssa)
  • Sinun numerosi? – Kuinka monta on liian paljon? (2011) (levittäjä, yhteistyö Regency Enterprisesin, New Regency Productionsin ja Contrafilmin kanssa)
  • The Big Year (2011) (Fox 2000 Picturesina, yhteistyö Red Hour Productionsin, Dune Entertainmentin, Deuce Three Productionsin ja Sunswept Entertainmentin kanssa)
  • In Time (2011) (levittäjä, yhteistyö Regency Enterprisesin, New Regency Productionsin ja Strike Entertainmentin kanssa)
  • The Sitter (2011) (yhteistuotanto Michael De Luca Productionsin, Rough Housen ja Dune Entertainmentin kanssa)
  • Alvin ja pikkuoravat 3 (2011) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Regency Enterprisesin, Bagdasarian Productionsin ja Dune Entertainmentin kanssa)
  • Koti eläintarhassa (2011) (yhteistuotanto LBI Entertainmentin, Vinyl Filmsin ja Dune Entertainmentin kanssa)
  • Synkin hetki (2011) (kansainvälinen levittäjä, yhteistuotanto Summit Entertainmentin, Regency Enterprisesin, New Regency Productionsin, Di Bonaventura Picturesin ja The Jacobson Companyn kanssa)
  • Red Tails (2012) (levittäjä, yhteistyö Lucasfilmin, FilmNation Entertainmentin ja Alliance Filmsin kanssa)
  • Chronicle (2012) (yhteistuotanto Dune Entertainmentin ja Davis Entertainmentin kanssa)
  • This Means War (2012) (levittäjä, yhteistyö Robert Simonds Companyn ja Overbrook Entertainmentin kanssa)
  • The Three Stooges (2012) (yhteistuotanto Conundrum Entertainmentin ja Dune Entertainmentin kanssa)
  • Prometheus (2012) (yhteistuotanto Dune Entertainment, Scott Free Productions and Brandywine Productionsin kanssa)
  • Abraham Lincoln: Vampire Hunter (2012)
  • Ice Age 4: Mannerten mullistus (2012)
  • The Watch (2012) (yhteistuotanto 21 Laps Entertainmentin, Dune Entertainmentin, Big Screen Productionsin, Ingenious Film Partnersin ja Ingenious Median kanssa)
  • Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (2012) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Dune Entertainmentin ja Color Forcen kanssa)
  • Won't Back Down (2012) (yhteistyö Walden Median ja Gran Via Productionsin kanssa)
  • Taken 2 (2012)
  • Chasing Mavericks (2012) (Fox 2000 Picturesina, yhteistyö Walden Median ja Dune Entertainmentin kanssa)
  • Lincoln (2012) (kansainvälinen levittäjä, yhteistuotanto Touchstone Picturesin, Dune Entertainmentin, DreamWorks Picturesin, Amblin Entertainmentin, Participant Median, The Kennedy/Marshall Companyn ja Reliance Entertainmentin kanssa)
  • Piin elämä (2012) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Dune Entertainmentin kanssa)
  • Parental Guidance (2012) (yhteistuotanto Walden Median, Chernin Entertainmentin ja Dune Entertainmentin kanssa)
  • Broken City (2013) (levittäjä, yhteistyö Inferno Distributionin, Regency Enterprisesin, New Regency Productionsin, Emmett/Furla Filmsin, Black Bear Picturesin, Closest to the Hole Productionsin, Leverage Communicationsin ja Envision Entertainmentin kanssa)
  • A Good Day to Die Hard (2013) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin ja Giant Picturesin kanssa)
  • Cheech & Chong's Animated Movie (2013) (levittäjä, yhteistuotanto Houston Curtis Picturesin, Chamber Bros. Entertainmentin, Big Vision Entertainmentin ja Ode Visualsin kanssa)
  • Croodit (2013) (levittäjä, yhteistyö DreamWorks Animationin kanssa)
  • Salainen valtakunta (2013) (yhteistuotanto Blue Sky Studiosin kanssa)
  • The Internship (2013) (yhteistuotanto Regency Enterprisesin, Wild West Picture Showin, 21 Laps Entertainmentin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • The Heat (2013) (yhteistuotanto Chernin Entertainmentin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • Turbo (2013) (levittäjä, yhteistyö DreamWorks Animationin kanssa)
  • Wolverine (2013) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin, Bad Hat Harry Productionsin, Marvel Entertainmentin, Seed Productionsin ja The Donners' Companyn kanssa)
  • Percy Jackson: Hirviöidenmeri (2013) (yhteistuotanto 1492 Picturesin kanssa)
  • Runner Runner (2013) (levittäjä, yhteistyö Regency Enterprisesin, New Regency Productionsin, Appian Way Productionsin ja Double Feature Filmsin kanssa)
  • The Counselor (2013) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto TSG Entertainmentin, Scott Free Productionsin, Nick Wechsler Productionsin ja Chockstone Picturesin kanssa)
  • The Book Thief (2013) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto TSG Entertainmentin, Sunswept Entertainmentin ja Studio Babelsbergin kanssa)
  • Walking with Dinosaurs (2013) (yhteistuotanto Reliance Entertainmentin, IM Globalin ja Evergreen Filmsin kanssa)
  • Walter Mittyn salainen elämä (2013) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin, New Line Cineman, Red Hour Productionsin, Samuel Goldwyn Filmsin ja Blind Wink Productionsin kanssa)
  • Devil's Due (2014) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin, Davis Entertainmentin ja Skylark Productionsin kanssa)
  • The Monuments Men (2014) (kansainvälinen levittäjä)
  • Son of God (2014) (yhteistuotanto Lightworkers Median ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • Herra Peabody & Sherman (2014) (levittäjä, yhteistyö DreamWorks Animationin, Bullwinkle Studiosin ja Pacific Data Imagesin kanssa)
  • Rio 2 (2014)
  • Se toinen nainen (2014) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin kanssa)
  • X-Men: Days of Future Past (2014) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin, Marvel Entertainmentin, Bad Hat Harry Productionsin, The Donners' Companyn, Ingenious Median ja Big Screen Productionsin kanssa)
  • Tähtiin kirjoitettu virhe (2014) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Temple Hill Entertainmentin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • Näin koulutat lohikäärmeesi 2 (2014) (levittäjä, yhteistyö DreamWorks Animationin kanssa)
  • Apinoiden planeetan vallankumous (2014) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin, Chernin Entertainmentin, Ingenious Median, Big Screen Productionsin ja Ingenious Film Partnersin kanssa)
  • Dragon Ball Z: Battle of Gods (2014) (Yhdysvaltojen levittäjä, yhteistyö Funimationin, Toei Companyn ja Toei Animationin kanssa)
  • Valekytät (2014) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin ja WideAwaken kanssa)
  • Labyrintti (2014) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin, Mace Neufeld Productionsin, Gotham Groupin ja Temple Hill Entertainmentin kanssa)
  • Gone Girl (2014) (yhteistuotanto Regency Enterprisesin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • Manolon lumoava matka (2014) (yhteistuotanto Reel FX Creative Studiosin kanssa)
  • Madagascarin pingviinit (2014) (levittäjä, yhteistyö DreamWorks Animationin ja Pacific Data Imagesin kanssa)
  • The Pyramid (2014) (yhteistuotanto Silvatar Median ja Fox International Productionsin kanssa)
  • Exodus: Gods and Kings (2014) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin, Scott Free Productionsin, Chernin Entertainmentin ja Babieka and Volcano Filmsin kanssa)
  • Night at the Museum – Haudan salaisuus (2014) (TSG Entertainmentin, 21 Laps Entertainmentin ja 1492 Picturesin kanssa)
  • Taken 3 (2015) (yhteistuotanto EuropaCorpin, M6 Filmsin, Ciné+ ja Canal+ kanssa)
  • Kingsman: Salainen palvelu (2015) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin, Marv Filmsin, Cloudy Productionsin ja Shangri-La Entertainmentin kanssa)
  • Unfinished Business (2015) (levittäjä, yhteistyö Regency Enterprisesin, New Regency Productionsin, Escape Artistsin ja Pariah Filmsin kanssa)
  • Vihdoin kotona (2015) (levittäjä, yhteistyö DreamWorks Animationin kanssa)
  • The Longest Ride (2015) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto TSG Entertainmentin ja Temple Hill Entertainmentin kanssa)
  • Poltergeist (2015) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Metro-Goldwyn-Mayer Picturesin, Ghost House Picturesin, Vertigo Entertainmentin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • Spy – vakoojan asussa (2015) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin ja Chernin Entertainmentin kanssa)
  • Paper Towns (2015) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Temple Hill Entertainmentin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • Dragon Ball Z: Resurrection 'F' (2015) (Yhdysvaltojen levittäjä, yhteistyö Funimationin, Toei Companyn ja Toei Animationin kanssa)
  • Fantastic Four (2015)
  • Hitman: Agent 47 (2015) (yhteistuotanto Giant Picturesin, Daybreak Filmsin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • Labyrintti – Aavikkokokeet (2015) (yhteistuotanto Mace Neufeld Productionsin, Gotham Groupin, Temple Hill Entertainmentin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • Yksin Marsissa (2015) (yhteistuotanto Scott Free Productionsin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • Vakoojien silta (2015) (yhteistuotanto (Fox 2000 Picturesina kansainvälinen levittäjä, yhteistuotanto Touchstone Picturesin, TSG Entertainmentin, DreamWorks Picturesin, Participant Median, Reliance Entertainmentin, The Kennedy/Marshall Companyn ja Amblin Entertainmentin kanssa)
  • Tenavat-elokuva (2015) (20th Century Fox Animationina, yhteistuotanto Blue Sky Studiosin ja United Features Syndicaten kanssa)
  • Victor Frankenstein (2015) (yhteistuotanto Di Bonaventura Picturesin, Davis Entertainmentin, Sunswept Entertainmentin, TSG Entertainmentin ja Skylark Productionsin kanssa)
  • Alvin ja pikkuoravat: Reissussa (2015) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Regency Enterprisesin, Bagdasarian Productionsin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • Joy (2015) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Davis Entertainmentin, Annapurna Picturesin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • The Revenant (2015) (levittäjä, yhteistyö New Regency Productionin, Anonymous Contentin ja RatPac Entertainmentin kanssa)
  • Kung Fu Panda 3 (2016) (levittäjä, yhteistyö DreamWorks Animationin, China Film Groupin ja Oriental DreamWorksin kanssa)
  • Deadpool (2016) (yhteistuotanto Marvel Entertainmentin kanssa)
  • Eddie the Eagle (2016) (kansainvälinen levittäjä, yhteistuotanto Lionsgaten, TSG Entertainmentin, Marv Filmsin, Saville Productionsin ja Babelsberg Studion kanssa)
  • The Other Side of the Door (2016) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin, Gotham Groupin ja Skylark Productionsin kanssa)
  • Florence (2016) (Yhdistyneen kuningaskunnan levittäjä, yhteistyö Pathen ja BBC Filmsin kanssa)
  • X-Men: Apocalypse (2016) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin, The Donners' Companyn, Bad Hat Harry Productionsin ja Marvel Entertainmentin kanssa)
  • Independence Day: Uusi uhka (2016) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin, Centropolis Entertainmentin, Electric Entertainmentin ja Mace Neufeld Productionsin kanssa)
  • Mike and Dave Need Wedding Dates (2016) (yhteistuotanto Chernin Entertainmentin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • Ice Age 5: Törmäyskurssilla (2016) (20th Century Fox Animationina, yhteistuotanto Blue Sky Studiosin kanss)
  • Morgan (2016) (yhteistuotanto Scott Free Productionsin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • Neiti Peregrinen koti eriskummallisille lapsille (2016) (yhteistuotanto TSG Entertainmentin, Chernin Entertainmentin ja Tim Burton Productionsin kanssa)
  • Keeping Up with the Joneses (2016) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Parkes+MacDonald Image Nationin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • Trolls (2016) (levittäjä, yhteistyö DreamWorks Animationin kanssa)
  • Rules Don't Apply (2016) (yhteistuotanto Regency Enterprisesin, Worldview Entertainmentin ja RatPac-Dune Entertainmentin kanssa)
  • Assassin’s Creed (2016) (levittäjä, yhteistyö Ubisoft Motion Picturesin, New Regency Productionsin, DMC Filmsin ja The Kennedy/Marshall Companyn kanssa)
  • Why Him? (2016) (yhteistuotanto 21 Laps Entertainmentin ja Red Hour Productionsin kanssa)
  • Hidden Figures – varjoon jääneet (2016) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Chernin Entertainmentin ja Levantine Filmsin kanssa)
  • A Cure for Wellness (2017) (levittäjä, yhteistyö Blind Wink Productionsin ja Regency Enterprisesin kanssa)
  • Logan (2017) (yhteistuotanto The Donners' Companyn, Marvel Entertainmentin ja Hutch Parker Entertainmentin kanssa)
  • The Boss Baby (2017) (levittäjä, yhteistyö DreamWorks Animationin kanssa)
  • Snatched (2017) (yhteistuotanto Chernin Entertainmentin ja Feigco Entertainmentin kanssa)
  • Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Color Forcen kanssa)
  • Alien: Covenant (2017) (yhteistuotanto Scott Free Productionsin kanssa)
  • Captain Underpants: The First Epic Movie (2017) (levittäjä, yhteistyö DreamWorks Animationin kanssa)
  • Sota apinoiden planeetasta (2017) (yhteistuotanto Chernin Entertainmentin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • Kingsman: Kultainen kehä (2017) (yhteistuotanto Marv Filmsin, Shangri-La Entertainmentin, Cloudy Productionsin ja TSG Entertainmentin kanssa)
  • The Mountain Between Us (2017) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Chernin Entertainmentin kanssa)
  • Idän pikajunan arvoitus (2017) (yhteistuotanto The Mark Gordon Companyn, Genre Filmsin ja Scott Free Productionsin kanssa)
  • Ferdinand (2017) (20th Century Fox Animationina, yhteistuotanto Blue Sky Studiosin ja Davis Entertainmentin kanssa)
  • The Greatest Showman (2017) (yhteistuotanto Chernin Entertainmentin, Seed Productionsin ja Lawrence Mark Productionsin kanssa)
  • The Post (2017) (Pohjois-Amerikan levittäjä, yhteistuotanto DreamWorks Picturesin, Reliance Entertainmentin, Amblin Partnersin, Amblin Entertainmentin, Pascal Picturesin ja Star Thrower Entertainmentin kanssa)
  • Condorito: La Película (2018) (levittäjä, yhteistyö Arronax Animation Studiosin ja Pajaracco Filmsin kanssa)
  • Labyrintti: Tappava lääke (2018) (yhteistuotanto Gotham Groupin ja Temple Hill Entertainmentin kanssa)
  • Red Sparrow (2018) (yhteistuotanto Chernin Entertainmentin ja Film Ritesin kanssa)
  • Minä, Simon (2018)
  • Deadpool 2 (2018) (yhteistuotanto Marvel Entertainmentin, Genre Filmsin, The Donners' Companyn kanssa)
  • The Darkest Minds (2018) (yhteistuotanto 21 Laps Entertainmentin kanssa)
  • The Predator (2018) (yhteistuotanto Davis Entertainmentin, Silver Picturesin ja Lawrence Gordon Productionsin kanssa)
  • The Old Man & the Gun (2018) (kansainvälinen levittäjä, yhteistuotanto Fox Searchlight Picturesin, Endgame Entertainmentin, Condé Nast Entertainmentin, Sailor Bearin, Identity Filmsin, Tango Productionsin ja Wildwood Enterprisesin kanssa)
  • Bad Times at the El Royale (2018) (yhteistuotanto Goddard Textilesin kanssa)
  • The Hate U Give (2018) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Temple Hill Entertainmentin ja State Street Picturesin kanssa)
  • Bohemian Rhapsody (2018)
  • Widows (2018) (levittäjä, yhteistyö Regency Enterprisesin, Film4, See-Saw Filmsin ja Lammas Park Productionsin kanssa)
  • Dragon Ball Super: Broly (2019) (levittäjä, yhteistyö Funimationin, Toei Companyn ja Toei Animationin kanssa)
  • The Kid Who Would Be King (2019) (yhteistuotanto Working Title Filmsin ja Big Talk Productionsin kanssa)
  • Alita: Battle Angel (2019) (yhteistuotanto Lightstorm Entertainmentin ja Troublemaker Studiosin kanssa)
  • Breakthrough (2019) (Fox 2000 Picturesina, yhteistuotanto Franklin Entertainmentin ja Unanimous Median kanssa)
  • X-Men: Dark Phoenix (2019) (yhteistuotanto Genre Filmsin, Hutch Parker Entertainmentin, Marvel Entertainmentin ja The Donners' Companyn kanssa)
  • Stuber (2019) (yhteistuotanto GoldDayn kanssa)