Krisiun

brasilialainen death metal -yhtye

Krisiun on brasilialainen brutaalia death metallia soittava yhtye. Se perustettiin vuonna 1990 Porto Alegressa, Rio Grande do Sulin osavaltiossa Brasiliassa, jossa se julkaisi kaksi demoa. Pian yhtye siirtyi São Pauloon, jossa se julkaisi vuonna 1995 ensimmäisen studioalbuminsa, Black Force Domainin. Yhtyeellä on levytyssopimus Century Media Recordsin kanssa.

Alex Camargo esiintymässä Krisiunin konsertissa vuonna 2009.

Yhtyeen kaikki kolme jäsentä, Moyses Kolesne, Max Kolesne ja Alex Camargo, ovat veljeksiä, vaikka viimeksi mainittu käyttääkin äitinsä sukunimeä.

Yhtyeen nimi Krisiun on vanhaa latinaa ja tarkoittaa ”inhottavuuden näkijää” (engl. ”seer of abomination”)[1], vaikka usein yhtyeen väitetään virheellisesti olevan nimetty Mare Crisiumin mukaan.lähde?

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Black Force Domain (1995)
  • Apocalyptic Revelation (1998)
  • Conquerors of Armageddon (2000)
  • Ageless Venomous (2001)
  • Works of Carnage (2003)
  • AssassiNation (2006)
  • Southern Storm (2008)
  • The Great Execution (2011)
  • Forged in Fury (2015)
  • Scourge of the Enthroned (2018)

EP:tMuokkaa

  • Curse of the Evil One (1992)
  • Evil Age (1993, Harmony Diesin kanssa)
  • Unmerciful Order (1993)
  • Bloodshed (2004)

DemotMuokkaa

  • Evil Age (1991)
  • The Plague (1992)

LivealbumitMuokkaa

  • Live Armageddon (2006)

KokoelmatMuokkaa

  • Arise From Blackness (2012)

MusiikkivideotMuokkaa

  • Hatred Inherit (2000)
  • Murderer (2003)
  • Vicious Wrath (2006)
  • Combustion Inferno (2008)
  • Sentenced Morning (2010)
  • The Will to Potency (2012)
  • Blood of Lions (2014)

JäsenetMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. http://www.discogs.com/artist/Krisiun
Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.