Avaa päävalikko

Jussi Aaltonen

tamperelainen muusikko

Jussi Aaltonen (s. 15. huhtikuuta 1965) on tamperelainen muusikko.[1] Hänet tunnetaan parhaiten Mustat Enkelit -yhtyeen laulusolistina.

Jussi Aaltonen
Henkilötiedot
Syntynyt 15. huhtikuuta 1965 (ikä 54)
Ammatti muusikko
Muusikko
Tyylilajit rock, suomirock
Soittimet laulu
Yhtyeet Mustat Enkelit
Levy-yhtiöt MMA-Records

Jussi Aaltonen on Popeda-yhtyeen Pate Mustajärven siskonpoika ja tuurannut Mustajärveä Popedan keikoilla.[2] Jussi Aaltosen poika Valtteri Aaltonen on Rockwalli -nimisen bändin laulaja.[2]

DiskografiaMuokkaa

SingletMuokkaa

  • Musta aurinko nousee (2008)
  • Ihana aamu (2008)
  • Tämä yö (2010)
  • Villi pohjola (2012)
  • Suomi 100-v (2017)


Mustat EnkelitMuokkaa

AlbumitMuokkaa

SingletMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. Miehistö Mustat Enkelit. Viitattu 17.11.2013.
  2. a b Mustien Enkeleiden Jussi Aaltosella on sydän paikallaan 2012. Keskustori. Viitattu 17.11.2013.

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.