Juha-Tapio Arola

suomalainen näyttelijä

Juha-Tapio Arola (s. 23. joulukuuta 1979 Helsinki) on suomalainen freelance-näyttelijä, joka on näytellyt suomalaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa.

Juha-Tapio Arola
Juha-Tapio Arola.jpg
Henkilötiedot
Syntynyt23. joulukuuta 1979 (ikä 42)
Helsinki, Suomi
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2001–
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

FilmografiaMuokkaa

Elokuva
Vuosi Elokuva Rooli
2003 Paukku KP
2005 Kahden valon välissä mies
Pakko skarpata työntekijä
2011 Likainen pommi Aku
2012 Kohta 18 Aamuyömies Kaitsu
2013 Pystyssä Andrei
2016 Teit meistä kauniin Hepe
2021 Syke-elokuva: Hätätila Artturi Laine

Televisiosarjat
Vuosi Sarja Rooli
2001 Suolaista vettä Samuli
2004 Outolintu useita rooleja
2005 Kylmäverisesti sinun baarimikko
Caasha Mikko
2010 Sydänjää Måns
2014 Raja Sannan isä
Mustat lesket mies eteisessä
2015 Roba teräsmies
2017– Syke Artturi Laine
2021 Maria Kallio Patrik Kunnas

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.