Jaeden Martell

yhdysvaltalainen näyttelijä

Jaeden Wesley Lieberher[1] (s. 4. tammikuuta 2003 Philadelphia, Pennsylvania), tunnetaan paremmin nimellä Jaeden Martell,[1] on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hänet on parhaiten tunnettu Bill Denbroughin roolista kauhuelokuvassa Se (2017).

Jaeden Martell
Jaeden Martell vuonna 2018.
Jaeden Martell vuonna 2018.
Henkilötiedot
Koko nimi Jaeden Wesley Lieberher
Syntynyt 4. tammikuuta 2003 (ikä 17)
Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä
Näyttelijä
Aktiivisena 2013–
Merkittävät roolit Bill Denbrough
(Se)
Aiheesta muualla
IMDb

Hän on myös näytellyt elokuvissa St. Vincent (2014) The Book of Henry (2017), Se: Toinen luku (2019) ja Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä (2019).

FilmografiaMuokkaa

Elokuvat
Vuosi Nimi Rooli Muuta
2013 Grief lapsi lyhtyelokuva
2014 St. Vincent Oliver Bronstein
Playing It Cool 6-vuotias minä
2015 Aloha Mitchell
Framed: The Adventures of Zion Man Walter lyhtyelokuva
2016 Midnight Special Alton Meyer
The Confirmation Anthony
2017 The Book of Henry Henry Carpenter
Se Bill Denbrough
2019 The Lodge Aidan
Low Tide Peter
The True Adventures of Wolfboy Paul
Se: Toinen luku nuori Bill Denbrough
Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä Jacob Thrombey
Televisiosarjat
Vuosi Nimi Rooli Muuta
2015 American Dad! lisä-ääniä 1 jakso
2015–2016 Masters of Sex Johnny Masters 11 jaksoa
Defending Jacob Jacob Barber

LähteetMuokkaa

  1. a b Chow, Riley: Jaeden Martell opens up about starring in 'Defending Jacob' and changing his name [EXCLUSIVE VIDEO INTERVIEW] GoldDerby. 24.4.2017. Viitattu 9.6.2020. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa