Avaa päävalikko

José Álvaro Osorio Balvín (s. 7. toukokuuta 1985), tunnetaan paremmin nimellä J Balvin, on kolumbialainen reggaetonlaulaja. Balvin syntyi Antioquian suurimmassa kaupungissa Medellínissä, jossa hän innostui nuoressa iässä rap, dancehall, champeta ja bachatamusiikista.[1] Hänet tunnetaan esimerkiksi kappaleista "Yo Te Lo Dije" ja "Tranquila".

José Álvaro Osorio Balvín
J Balvin elokuussa 2013.
J Balvin elokuussa 2013.
Henkilötiedot
Syntynyt 7. toukokuuta 1985 (ikä 34)
Medellín
Kansalaisuus Kolumbia
Ammatti laulaja, lauluntekijä
Muusikko
Taiteilijanimi J Balvin
Laulukielet englanti, espanja
Tyylilajit Reggaeton
Soittimet ihmisääni
Levy-yhtiöt EMI Latin (2013)
Universal Music Latin (2014-)
Aiheesta muualla
jbalvin.com
MusicBrainz

DiskografiaMuokkaa

Albumit

  1. La Familia (2013)[2]

Singlet

  1. Ella Me Cautivó (2009)
  2. Sin Compromiso (2010)
  3. Me Gustas Tú (2010)
  4. Sequiré Subiendo (2011)
  5. En Lo Oscuro (2012)
  6. Como un Animal (2012)
  7. Yo Te Lo Dije (2012)
  8. Tranquila (2012)
  9. Sola (2013)
  10. 6 AM (2013)
  11. La Veganza (2014)
  12. Ay Vamos (2014)

Vierailevana artistina

  1. Inna - Cola Song (2014)
  2. Xonia - I Want Cha (2014)
  3. Cardi B - I like it (2018)

LähteetMuokkaa

Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:J Balvin
Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.