Ida Corr (s. 14. maaliskuuta 1977 Århus, Tanska) on tanskalainen laulaja, säveltäjä ja musiikkituottaja. Hänen yksi tunnetuimmista kappaleistaan on vuonna 2007 julkaistu "Let Me Think About It" (Ida Corr vs. Fedde le Grand). Hän on SugaRush Beat Company -yhtyeen jäsen. SugaRush Beat Companyn kaksi muuta laulajaa ovat Rahsaan Patterson ja Jarrad Rogers.

Ida Corr
Ida Corr Bukarestissa, Romaniassa vuonna 2008.
Ida Corr Bukarestissa, Romaniassa vuonna 2008.
Henkilötiedot
Syntynyt 14. maaliskuuta 1977 (ikä 42)
Århus, Tanska
Ammatti laulaja, säveltäjä, musiikkituottaja
Muusikko
Laulukielet englanti, tanska
Aktiivisena 2002
Tyylilajit Pop, Dance, House, R&B, Soul
Yhtyeet SugaRush Beat Company, Sha Li Mar
Levy-yhtiöt Kick Music, Warner Music Denmark, Ministry of Sound

Varhainen elämäMuokkaa

Corr syntyi Århusissa, Tanskassa. Hänen isänsä on gambialainen ja äitinsä tanskalainen. Ida kasvoi Århusissa ja asuu nyt Kööpenhaminassa.

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • 2005: Street Diva
  • 2006: Robosoul
  • 2009: Under the Sun

Kokoelma-albumitMuokkaa

  • 2008: One
  • 2012: Singled Out

SingletMuokkaa

Vuosi Single Albumi Paras sijoitus
       
2004 I Put My Faith in You - - - - -
2005 U Make Me Wanna Street Diva - - - -
Make Them Beg - - - -
Country Girl - - - -
2006 Late Night Bimbo Robosoul - - - -
Lonely Girl - - - -
2007 Let Me Think About It - 12 - -
Mirror 07-07-07 Live Earth - - - -
Let Me Think About It (Remix) One 2 12 - 1
2008 Ride My Tempo - 8 28 -
Top 10 1 1 - 1

Aiheesta muuallaMuokkaa