Harri J. Rantala

suomalainen elokuvaohjaaja

Harri J. Rantala (s. 1980) on suomalainen elokuvaohjaaja ja -tuottaja. Hän on ohjannut muun muassa elokuvat Kaukopartio (2013), Kotiinpaluu (2010) ja Nurmoo – Huuto lakeudelta (2009). Hän tekee elokuvia tuotanto-yhtiönsä Nurmo-Filmin puitteissa.[1] Rantalan ohjaamia elokuvia on esitetty yli 100 festivaalin ohjelmistossa 36 maassa. Viimeisimmät elokuvat ovat saaneet myös elokuvateatterilevityksen kotimaassa.

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva
2000 Pieni pyhiinvaellus
2002 Luokkajuhla
2004 The Sacrifice
2005 Mutalan raitilla
2006 M. A. Numminen: Sedena con la mia donna nel parco del parlamento
2007 Daughters of Snow
2009 Nurmoo – Huuto lakeudelta
2010 Kotiinpaluu
2013 Kaukopartio

LähteetMuokkaa

  1. Nurmo-Filmi (Arkistoitu – Internet Archive)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä elokuvaohjaajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.