Avaa päävalikko

Gretchen Mol (s. 8. marraskuuta 1972 Deep River, Connecticut) on yhdysvaltalainen näyttelijä ja entinen malli. Hänet tunnetaan rooleistaan elokuvissa Rounders – ässä hihassa, Celebrity, Klo 15:10 lähtö Yumaan ja 13. kerros. Hän esitti myös Gillian Darmodya HBO:n sarjassa Boardwalk Empire.

Gretchen Mol
Gretchen Mol vuonna 2015.
Gretchen Mol vuonna 2015.
Henkilötiedot
Syntynyt 8. marraskuuta 1972 (ikä 46)
Deep River, Connecticut, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä
Puoliso Kip Williams
Näyttelijä
Aktiivisena 1996–
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Osittainen filmografiaMuokkaa

Elokuvat ja TV-sarjat
Vuosi Elokuva/sarja Rooli
1997 Donnie Brasco Sonnyn tyttöystävä
1998 Rounders – ässä hihassa Jo
1999 13. kerros Jane Fuller / Natasha Molinaro
1999 Sweet and Lowdown Ellie
2006 Puccini for Beginners Grace
2007 Klo 15:10 lähtö Yumaan Alice Evans
2008 Life on Mars (tv-sarja) Annie Norris
2010–2014 Boardwalk Empire (tv-sarja) Gillian Darmody
2016 Manchester by the Sea Elise

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä artikkeli tai sen osa on käännetty tai siihen on haettu tietoja muunkielisen Wikipedian artikkelista.
Alkuperäinen artikkeli: en:Gretchen Mol
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.