Avaa päävalikko

Goddess of Desire on hollantilainen heavy metal -yhtye, joka perustettiin 1995. Debyyttialbumi Let Us Win This War julkaistiin 1996 ja viimeisin albumi Awaken Pagan Gods 2005.

Goddess of Desire
Tiedot
Toiminnassa 1996
Tyylilaji Heavy metal
Kotipaikka Alankomaat
Laulukieli englanti
Jäsenet

Bastard,  rummut
Cape Fear,  kitara
Count August,  basso, laulu
Lord Arydon,  kitara
Delilah,  laulu

Entiset jäsenet

Bart Eeltink
(Grev Drake),  kitara, laulu (1995−2002)
Der Knüppelmeister
(Maarten Luijsterburg),  rummut (2002−2005)
Emperor Mark,  rummut (1995–2002)
Lilith,  laulu (1995–2005)

Levy-yhtiö

Armageddon Music

JäsenetMuokkaa

  • Bastard – rummut
  • Cape Fear – kitara
  • Count August – basso, mieslaulu
  • Lord Arydon – kitara
  • Delilah – naislaulu

Entisiä jäseniäMuokkaa

  • Bart Eeltink (Grev Drake) – kitara/mieslaulu (1995–2002)
  • Der Knüppelmeister (Maarten Luijsterburg) – rummut (2002–2005)
  • Emperor Mark – rummut (1995–2002)
  • Lilith – naislaulaja (1995–2005)

DiskografiaMuokkaa

  • Let Us Win This War (1996)
  • Symbol of Triumph (1998)
  • Conquerors Divine (2002)
  • Awaken Pagan Gods (2005)

EP:tMuokkaa

  • Let Us Win This War II (1997)
  • Symbol of Triumph II (1999)
  • Conquerors Divine (2002)

LivealbumitMuokkaa

  • Live at the Buze (1995)

VideotMuokkaa

  • ”Only the True Will Stay” (1996)
  • ”Blasphemic Beer” (1997)
  • ”Awake at Wacken” (1998)
Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.