Frankie Muniz

yhdysvaltalainen näyttelijä

Francisco Muniz IV, paremmin tunnettu nimellä Frankie Muniz (s. 5. joulukuuta 1985 Ridgewood, New Jersey) on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka aloitti näyttelijäuransa Fox-televisiokanavalla.

Frankie Muniz
Muniz vuonna 2015.
Muniz vuonna 2015.
Henkilötiedot
Syntynyt5. joulukuuta 1985 (ikä 35)
Yhdysvallat New Jersey, Yhdysvallat
Ammatti näyttelijä, autourheilija
Näyttelijä
Aktiivisena 1997
Merkittävät roolit Malcolm
(Veljemme on nero)
Aiheesta muualla
IMDb
Elonet

Muniz on tunnettu erityisesti roolistaan komediasarjassa Veljemme on nero, josta hän oli ehdolla Primetime Emmy -palkinnon saajaksi Paras miespääosa komediasarjassa -kategoriassa vuonna 2001.[1] Hänet tunnetaan myös elokuvista Agentti Cody Banks ja Big Fat Liar – Valehtelija.

Hän on näytellyt myös muun muassa elokuvissa Salamaseepra (ääni), Stay Alive ja Sashank.

Osittainen filmografiaMuokkaa

Vuosi Elokuva/sarja Rooli
2000 My Dog Skip Willie Morris
Miracle in Lane 2 Justin Yoder
2002 Deuces Wild Scooch
Big Fat Liar – Valehtelija Jason Shepherd
2003 Agentti Cody Banks Cody Banks
2004 Agent Cody Banks 2: Destination London Cody Banks
2005 Salamaseepra Salama
2006 Stay Alive Swink Sylvania
Choose Your Own Adventure: The Abominable Snowman Benjamin North
2007 My Sexiest Year Jake
Parental Guidance Suggested
The Legend of Secret Pass Manu

LähteetMuokkaa

  1. Frankie Muniz – Awards & Nominations Television Academy. Viitattu 26.8.2021. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.