Avaa päävalikko
Tämä artikkeli käsittelee yhtyettä. Forbidden on myös Black Sabbathin albumi.


Forbidden on yhdysvaltalainen thrash metal -yhtye, joka on perustettu Haywardin alueella, Kaliforniassa vuonna 1985. Yhtyeen alkuperäinen nimi oli Forbidden Evil, joka myöhemmin lyhentyi pelkkään Forbidden nimeen. Ensimmäinen Forbidden levy ilmestyi vuonna 1988 Forbidden evil - nimellä.

FORBIDDEN
Tiedot
Toiminnassa 19851997, 2007
Tyylilaji Thrash metal
Kotipaikka Yhdysvallat Hayward, Kalifornia, Yhdysvallat
Laulukieli englanti
Jäsenet

Russ Anderson, laulu
Craig Locicero, kitara
Steve Smyth, kitara
Matt Camacho, basso
Sasha Horn, rummut

Levy-yhtiö

Combat/ Relativity Records
Fierce
G.U.N.
Nuclear Blast

JäsenetMuokkaa

AlkuperäisetMuokkaa

  • Russ Anderson – laulu
  • Craig Locicero – kitara
  • Robb Flynn – kitara
  • John Tegio - basso
  • James Pittman - rummut

NykyisetMuokkaa

  • Russ Anderson – laulu
  • Craig Locicero – kitara
  • Steve Smyth – kitara
  • Matt Camacho – basso
  • Sasha Horn – rummut

Entiset jäsenetMuokkaa

  • Glen Alvelais – kitara
  • Tim Calvert – kitara
  • Robb Flynn – kitara
  • John Tegio - basso
  • Paul Bostaph – rummut
  • Mark Hernandez – rummut
  • Steve Jacobs – rummut
  • James Pittman - rummut


AikajanaMuokkaa

  • Glen Alvelais – kitara - ( 1987 - 1989 / 2001 / 2007 - 2009 )
  • Russ Anderson – laulu - ( 1985 - )
  • Paul Bostaph – rummut - ( 1987 - 1992/ 2001/ )
  • Tim Calvert – kitara - ( 1989 - 1997 / 2001 )
  • Matt Camacho – basso - ( 1987 - )
  • Jeremy Colson – rummut - ( 2001 )
  • Robb Flynn – kitara - ( 1985 - 1987 )
  • Mark Hernandez – rummut - ( 2008 - 2011 )
  • Gene Hoglan - rummut - ( 2007 - 2008 )
  • Sasha Horn – rummut - ( 2011 - )
  • Steve Jacobs – rummut - ( 1992 - 1997 )
  • Craig Locicero – kitara - ( 1985 - )
  • James Pittman - rummut ( 1985 - 1987 )
  • Steve Smyth – kitara - ( 2001 / 2009 - )
  • John Tegio - basso - ( 1985 - 1987 )


DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Forbidden Evil ( 1988 )
  • Twisted Into Form ( 1990 )
  • The Best of Forbidden ( kokoelma, 1992 )
  • Distortion ( 1995 )
  • Green ( 1997 )
  • Omega Wave ( 2010 )

EP:tMuokkaa

  • Raw Evil: Live at the Dynamo ( 1989 )

DemotMuokkaa

  • Endless Slaughter ( 1986 )
  • Egypt Has Fallen ( 1986 )

VideografiaMuokkaa

VHSMuokkaa

  • Ultimate Revenge 2 ( sis. Dark angel, Death, Faith or fear, Forbidden, Faith or fear, Raven. ) ( kokoelma, 1992 )

MusiikkivideotMuokkaa

  • Step By Step
  • No Reason
  • Omega Wave

Aiheesta muuallaMuokkaa


Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.