Avaa päävalikko
Emilija Kokić vuonna 2008.

Emilija Kokić (s. 10. toukokuuta 1968 Zadar) on kroatialainen popmuusikko. Hän aloitti laulajan uransa yhtyeessä Riva, joka voitti Eurovision laulukilpailun 1989. Riva hajosi vuonna 1991, jolloin Kokić lähti soolouralle.

DiskografiaMuokkaa

  • Emilia (1994)
  • 100 % Emilia (1995)
  • Ostavi trag (1996)
  • S moje strane svemira (1999)
  • Ja sam tu (2001)
  • Halo (2004)
  • Čime sam te zaslužila (2008)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Tämä laulajaan liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.