Avaa päävalikko
Embrace Leedsissä 2005.

Embrace on englantilainen kitararockbändi Brighousesta ja Bradfordista West Yorkshiresta. Tähän päivään mennessä he ovat julkaisseet viisi studioalbumia, yhden singlealbumin ja yhden b-side- kokoelman. Yhtyeeseen kuuluu veljekset Danny McNamara (laulaja) ja Richard McNamara (kitaristi) sekä basisti Steve Firth, kosketinsoittaja Mickey Dale ja rumpali Mike Heaton. Yhtyeen tuorein studioalbumi, This New Day, julkaistiin 27. maaliskuuta 2006.

DiskografiaMuokkaa

StudioalbumitMuokkaa

  • The Good Will Out (1998)
  • Drawn from Memory (2000)
  • If You've Never Been (2001)
  • Out of Nothing (2004)
  • This New Day (2006)
  • Embrace (2014)
  • Love Is a Basic Need (2018)

KokoelmatMuokkaa

  • Fireworks: The Singles 1997-2002 (2002)
  • Dry Kids: B-Sides 1997-2005 (2005)
  • The Essental (2007)

EP:tMuokkaa

  • Fireworks (1997)
  • One Big Family (1997)
  • All You Good Good People (1997)
  • The Good Will Out (1998)
  • The Abbey Road Sessions (1999)
  • Refugees (2014)

SingletMuokkaa

  • All You Good good People (1997)
  • Come Back to What You Know (1998)
  • My Weakness is None Your Bussiness (1998)
  • Hooligan (1999)
  • You're Not Alone (2000)
  • Save Me (2000)
  • I Wouldn't Wanna Happen to You (2000)
  • Wonder (2001)
  • Make it Last (2001)
  • Gravity (2004)
  • Ashes (2004)
  • Looking As You Are (2005)
  • A Glorius Day (2005)
  • Nature's Law (2006)
  • World at Your Feet (2006)
  • Target (2006)
  • I Can't Come Down (2006)
  • Follow You Home (2014)
  • I Run (2014)
  • In the End (2014)
Tämä musiikkiyhtyeeseen liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.