Diante do Trono

Diante do Trono (suom. "Valtaistuimen Edessä") on nykyajan kristillistä musiikkia (Contemporary Christian Music) esittävä yhtye Belo Horizontesta, Brasiliasta. Ryhmää johtaa Ana Paula Valadão.

Diante do Trono
Diante do Trono logo.png
Diante do Trono
Diante do Trono
Tiedot
Toiminnassa 1997
Tyylilaji Contemporary Christian Music, worship, pop, pop rock
Kotipaikka Brasilia Belo Horizonte, Minas Gerais
Laulukieli portugalin
Jäsenet

Ana Paula Valadão
Israel Salazar
Marine Friesen
Amanda Cariús
Letícia Brandão
Jarley Brandão
Daniel Friesen
Elias Fernandes
Vinícius Bruno
Tiago Albuquerque

Entiset jäsenet

Ana Nóbrega
André Valadão
Breno Borges
Bruno Gomes
Clay Peterson
Eduardo Leite
Érica Costa
Graziela Santos
Guilherme Fares
Gustavo Soares
Helena Tannure
João Lúcio Tannure
Marcelo Costa
Mariana Valadão
Maximiliano Moraes
Nívea Soares
Tião Batista
Renata Valadão
Roberta Izabel
Roney Fares
Rodrigo Campos
Saara Campos
Sérgio Gomes
Soraya Gomes

Levy-yhtiö

Diante do Trono
Som Livre
OniMusic

Aiheesta muualla
www.diantedotrono.com

HistoriaMuokkaa

Yhtye perustettiin Lagoinhan baptistiseurakunnassa vuonna 1997, jolloin kirkon johto halusi kerätä rahaa hyväntekeväisyyteen Intiassa. Vuoden 1998 aikana he järjestäytyivät ja äänittivät debyyttialbuminsa Diante do Trono. Vaikka he ovat parhaiten myyvien gospel-bändien joukossa, heidät tunnetaan suurista ihmisjoukoista, jotka tulevat vuotuisiin live-nauhoituksiin, kuten kaksi miljoonaa ihmistä vuoden 2003 Quero Me Apaixonar -livelevyn äänityksissä São Paulossa. Yhtyeen vuoden 2001 albumi Preciso de Ti on myydyin albumi koko hengellisen musiikin historiassa Brasiliassa yli kahdella miljoonalla myydyllä kappaleella. Yhteensä Diante do Trono on myynyt yli 10 miljoonaa levyä, ja se tunnetaan Latinalaisen Amerikan suurimpana ylistysmusiikkiyhtyeenä.

Monet tunnetut nimet hengellisen musiikin saralla ovat lähtöisin Diante do Trono -yhtyeestä, kuten André Valadão, Mariana Valadão, Nívea Soares ja Ana Nóbrega.

Diante do Trono on julkaissut yli 25 albumia ja on Brasilian menestynein gospel-yhtye. He ovat voittaneet 24 Talent Awards -palkintoa, joka on brasilialainen palkinto, samankaltainen kuin Dove Awards -palkinto, mikä on enemmän kuin mikään muu yhtye. Vuonna 2004 he saivat kahdeksan ehdokkuutta ja voittivat niistä seitsemän. Vuonna 2008 Diante do Trono sai kunnianosoituksen Programa Raul Gil:issä, kuuluisassa brasilialaisen SBT-kanavan tv-ohjelmassa, hengellinen musiikin ansioistaan. Bändi toimii myös hyväntekeväisyyden saralla, Ashastan-projektissa, joka tarjoaa turvatalon Intiassa lapsiprostituution uhreille.

DiskografiaMuokkaa

Diante do Tronon
  • Diante do Trono (1998)
  • Exaltado (1999)
  • Águas Purificadoras (2000)
  • Preciso de Ti (2001)
  • Nos Braços do Pai (2002)
  • Quero Me Apaixonar (2003)
  • Esperança (2004)
  • Ainda Existe Uma Cruz (2005)
  • Por Amor de Ti, Oh Brasil (2006)
  • Príncipe da Paz (2007)
  • A Canção do Amor (2008)
  • Tua Visão (2009)
  • Aleluia (2010)
  • Sol da Justiça (2011)
  • Creio (2012)
  • Tu Reinas (2014)
  • Tetelestai (2015)
  • Deserto de Revelação (2017)
  • Outra Vez (2019)
 
Ana Paula Valadão, Diante do Trono -yhtyeen ylistyksenjohtaja.
Crianças Diante do Tronon
  • Crianças Diante do Trono (2002)
  • Amigo de Deus (2003)
  • Quem é Jesus? (2004)
  • Vamos Compartilhar (2005)
  • A Arca de Noé (2006)
  • Samuel, O Menino Que Ouviu Deus (2007)
  • Para Adorar ao Senhor (2008)
  • Amigos do Perdão (2010)
  • Davi (2012)
  • Renovo Kids (2015)
  • DT Babies (2016)
Muut albumit Diante do Tronon
  • Aclame ao Senhor (2000)
  • Shalom Jerusálem (2000)
  • Brasil Diante do Trono (2002)
  • In the Father's Arms (2006)
  • En los Brazos del Padre (2006)
  • Sem Palavras (2006)
  • Tempo de Festa (2007)
  • Com Intensidade (2008)
  • Glória a Deus (2012)
  • Global Project: Português (2012)
  • Renovo (2013)
  • Deus Reina (2015)
  • Pra Sempre Teu (2016)
  • Imersão (2016)
  • Muralhas (2017)
  • Imersão 2 (2017)
  • Eu e a Minha Casa (2018)
  • Imersão 3 (2019)
CTMDT
  • Viver Por Ti (2006)
  • Não Haverá Limites (2009)
  • Tu És Tudo Pra Mim (2012)
  • Dependente (2017)
Nations Before The Thronen

Aiheesta muuallaMuokkaa

 
Wikimedia Commonsissa on kuvia tai muita tiedostoja aiheesta Diante do Trono.