Avaa päävalikko
Denzel Curry elokuussa 2017

Denzel Curry (s. 16. helmikuuta 1995)[1] on yhdysvaltalainen räppäri ja laulaja-lauluntekijä. Hän on tunnettu muun muassa kappaleistaan Ultimate ja Clout Cobain.


DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Nostalgic 64 (2013)
  • Imperial (2016)
  • Ta13oo (2018)
  • Zuu (2019)

EP:tMuokkaa

  • 32 Zel/Planet Shrooms (2015)
  • 13 (2017)

LähteetMuokkaa

  1. Who is Denzel Curry? Everything You Need to Know www.thefamouspeople.com. Viitattu 16.4.2019. (englanniksi)