Denzel Curry

Denzel Rae Don Curry (s. 16. helmikuuta 1995)[1] on yhdysvaltalainen räppäri ja laulaja-lauluntekijä. Hän on tunnettu muun muassa kappaleistaan Ultimate ja Clout Cobain.

Denzel Curry maaliskuussa 2017.

DiskografiaMuokkaa

AlbumitMuokkaa

  • Nostalgic 64 (2013)
  • Imperial (2016)
  • Ta13oo (2018)
  • Zuu (2019)

EP:tMuokkaa

  • 32 Zel/Planet Shrooms (2015)
  • 13 (2017)
  • Unlocked (2020)

LähteetMuokkaa

  1. Who is Denzel Curry? Everything You Need to Know www.thefamouspeople.com. Viitattu 16.4.2019. (englanniksi)
Tämä henkilöön liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.