Avaa päävalikko

Daniel Franzese

yhdysvaltalainen näyttelijä
Daniel Franzese vuonna 2015.

Daniel Franzese (s. 9. toukokuuta 1978 Yhdysvallat) on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hän on näytellyt muun muassa elokuvissa Mean Girls, Bully ja Maailmojen sota.

FilmografiaMuokkaa

Vuosi Nimi Rooli Huomautuksia
2009 Foodfight! Twinkleton (ääni)
2008 Kill Theory Freddy
Killer Pad Doug
Bar Starz Big Mikey
2006 Whirlygirl Clive
CSI: Crime Scene Investigation Vahingoittunut uhri
2005 Maailmojen sota Kansallinen vartiomies
Bristol Boys Jake
Cruel World Claude Markham
2004 Mean Girls Damian
Stateside Danny Tripodi
2003 Party Monster The Rat / Dallas MC
2002 Hometown Legend Abel
Blood Feast 2: All U Can Eat Altar Boy
2001 Bully Cousin Derek
Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.