Claudia Faniello

Claudia Faniello, on maltalainen laulaja. Hän edusti Maltaa vuoden 2017 Eurovision laulukilpailussa Kiovassa, Ukrainassa kappaleella "Breathlessly".[1][2]

Claudia Faniello
Faniello vuoden 2017 Eurovision laulukilpailussa.
Faniello vuoden 2017 Eurovision laulukilpailussa.
Henkilötiedot
Syntynyt25. helmikuuta 1988 (ikä 33)
Ammatti laulaja
Muusikko
Aktiivisena 2000–
Tyylilajit pop, R&B, soul
Soittimet laulu
Levy-yhtiöt CAP-Sounds

DiskografiaMuokkaa

Albumi

  • Convincingly Better (2010)

Singlet

  • Ma Nafx (2006)
  • High Alert! (2006)
  • Wild Flower (2007)
  • L-imhabba ghamja (2007)
  • Caravaggio (2008)
  • Sunrise (2008)
  • Blue Sonata (2009)
  • Samsara (2010)
  • I Hate This Song (2010)
  • Movie In My Mind (2011)
  • Pure (2012)
  • When It's Time (2013)
  • One fine day (2014)
  • Miles Away (2015)
  • You Said (2016)
  • Breathlessly (2017)

LähteetMuokkaa

  1. Roxburgh, Gordon: Claudia Faniello becomes the 30th Maltese representative at Eurovision 19.02.2017. eurovision.tv. Viitattu 15.02.2016. (englanniksi)
  2. Quinn, Angus: Claudia Faniello wins the Malta Eurovision Song Contest 2017 with "Breathlessly" 19.02.2017. wiwibloggs.com. Viitattu 19.02.2017. (englanniksi)