Catharina Zühlke

suomalainen laulaja

Catharina Zühlke (taiteilija­nimeltään Zühlke) on suomalainen laulaja, joka osallistui Suomen Idolsin 7. tuotanto­kaudelle sijoittuen jaetulle viidennelle sijalle. Zühlke osallistui Suomen euro­viisu­karsintaan vuoden 2017 Uuden Musiikin Kilpailussa kappaleella ”Perfect Villain”[1] sijoittuen kilpailussa toiseksi.lähde? Hän kilpaili vuonna 2020 Uuden Musiikin Kilpailussa kappaleella ”Eternity” ja sijoittui viidenneksi[2].

Catharina Zühlke
Zühlke vuonna 2016
Zühlke vuonna 2016
Henkilötiedot
Ammatti laulaja
Muusikko
Taiteilijanimi Zühlke
Laulukielet englanti, suomi
Aktiivisena 2013–
Tyylilajit pop
Yhtyeet Z Music
Aiheesta muualla
Kotisivut

DiskografiaMuokkaa

EP-levyt
  • Zühlke  (2016)[3]
  • The Versions  (2017)[4]
Singlet
  • Imaginary Me  (2019)[5]
  • Doing Dubai  (2018)[6]
  • Die Again  (2017)[7]
  • Closer  (2017)[7]
  • Perfect Villain  (2016) (Uuden Musiikin Kilpailu, 2. sija.)[8]
  • Kauneimmat  (2016) (Jore Marja­ranta)[8]
  • Haave  (2016)[8]
  • Huominen meidän on  (2016)[8]
  • Set Me Free  (2016)[8]
  • Pidä Kii  (2016)[8]
Kappaleet

LähteetMuokkaa

  1. Leskinen, Lauri: Zühlke: Perfect Villain UMK17. 23.11.2016 (päivitetty 23.12.2016). Yleis­radio Oy. Viitattu 5.12.2016.
  2. ”UMK20: UMK-artistit julkistettiin pressissä”.
  3. Zühlke – EP iTunes. Apple. Viitattu 5.12.2016.
  4. The Versions – EP iTunes. Viitattu 8.6.2017.
  5. Music Koti­sivut. Viitattu 12.1.2020. (englanniksi)
  6. The New Single ”Doing Dubai” 14th of September! Koti­sivut. Viitattu 28.10.2018. (englanniksi)
  7. a b The New Zühlke Single Is Out Now!!! Koti­sivut. Viitattu 24.5.2017. (englanniksi)
  8. a b c d e f Zühlken uusi sinkku on julkaistu! Koti­sivut. Viitattu 5.12.2016.


Tämä muusikkoon liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.