Avaa päävalikko

Cali Sweets (s. 9. marraskuuta 1988, Las Vegas, Nevada) on yhdysvaltalainen pornonäyttelijä.[1][2] Hän tuli julkisuuteen näyttelijänä vuonna 2012. Hän on toiminut myös Penthousen mallina.[3]

Cali Sweets
Henkilötiedot
Syntynyt 9. marraskuuta 1988 (ikä 31)[1][2]
Pornonäyttelijä
Taiteilijanimet Cali Sweet, Denise Capri
Aktiivisena 2012–
Pituus 160 cm
Paino 50 kg
Aiheesta muualla
IMDb

Osittainen filmografiaMuokkaa

  • 2013 - Booty Talk 96
  • 2013 - Deep Throat This 61
  • 2013 - Pretty Young Things
  • 2013 - Couples Seeking Teens 12
  • 2013 - The Black Book
  • 2012 - The Black Pack

LähteetMuokkaa

  1. a b Cali Sweets Top Web Models. Viitattu 2014-6-6.
  2. a b Cali Sweets Porn Castle. Viitattu 2014-6-6.
  3. CALI SWEETS PENTHOUSE PROFILE Models. Penthouse. Viitattu 4.9.2019. (englanniksi)

Aiheesta muuallaMuokkaa


Tämä näyttelijään liittyvä artikkeli on tynkä. Voit auttaa Wikipediaa laajentamalla artikkelia.