Big Daddy Kane

yhdysvaltalainen muusikko

Antonio Hardy (s. 10. syyskuuta 1968),[1] paremmin tunnettu taiteilijanimellään Big Daddy Kane, on yhdysvaltalainen rap-artisti ja näyttelijä. Hän on kotoisin Bedford-Stuyvesantista Brooklynista New Yorkista[2] ja aloitti uransa Juice Crew -rap-kollektiivissa.[1]

Antonio Hardy
Big Daddy Kane vuonna 1998
Big Daddy Kane vuonna 1998
Henkilötiedot
Syntynyt10. syyskuuta 1968 (ikä 53)
Brooklyn, New York, New York, Yhdysvallat
Ammatti Muusikko, näyttelijä
Muusikko
Taiteilijanimi Big Daddy KaneView and modify data on Wikidata
Laulukielet englanti
Aktiivisena 1986–
Tyylilajit rap
Levy-yhtiöt Cold Chillin' RecordsView and modify data on Wikidata
Aiheesta muualla
Kotisivut

DiskografiaMuokkaa

Vuosi Albumi
1988 Long Live the Kane
1989 It's a Big Daddy Thing
1990 Taste of Chocolate
1991 Prince of Darkness
1993 Looks Like a Job For...
1994 Daddy's Home
1998 Veteranz' Day

LähteetMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. a b Big Daddy Kane AllMusic. Viitattu 11.12.2016.
  2. Lauren Gill: Legendary Bed-Stuy rapper Big Daddy Kane performs outside former Albee Square Mall Brooklyn Paper. 2016. Viitattu 13.11.2021. (englanniksi)